Egyszerű tanácsadás a WordPress Theme Developer megtalálásához és felvételéhez

Ha egy ideje saját webhelyet üzemeltet, akkor nagyon nagy esély van arra, hogy elkezdi gondolkodni egy egyedi téma létrehozásáról, hogy kitűnjön a tömegből. Noha a prémium témák és keretek messze elvisznek, semmi sem olyan, mintha egy témát a pontos igényeinek megfelelően fejlesztettek volna ki.


Lehet, hogy elmerült egy témával, hogy a kívánt módon néz ki, de szinte mindig van valami, ami éppen nem igaz. A meglévő témához végzett testreszabások szinte soha nem fogják a webhelyet pontosan úgy kinézni, ahogy szeretné.

A probléma általában az, hogy túl elfoglalt vagy a webhely futtatásakor. Nincs idő vagy türelme, hogy megtanulja ezeket a változtatásokat saját maga elvégezni. Ahelyett, hogy belekapaszkodna a WordPress fejlesztési aspektusába, miért nem választja meg az ésszerű megközelítést, és béreljen magának WordPress témafejlesztőt, hogy készítsen egy egyedi témát az Ön számára?

Döntések a fejlesztõ bérlése elõtt

Van néhány dolog, amelyet el kell döntenie, mielőtt fejlesztőt keresne az egyedi téma létrehozásához.

Először: el kell döntenie, hogy talál valakit mindkét tervezővel és fejlessze ki a témáját, vagy elválasztja-e ezt a munkát két különálló részre.

Nem minden fejlesztő végzi el a téma létrehozásának teljes folyamatát. Sokkal valószínűbb, ha a fejlesztő elkészíti a véglegesített terv PSD fájlját, és abból készít egy működő témát.

Azt javaslom, hogy ossza meg a projektet külön tervezési és fejlesztési szakaszokra. Ez lehetővé teszi, hogy megtalálja az embereket, akik minden területre szakosodtak. Dolgozhat egy tervezővel a téma legkisebb részletére történő kidolgozásában, ahol konstruktív és képzett tanácsokat tudnak nyújtani..

Miután elkészült a téma terve, eljuttatható egy fejlesztőhöz, akinek egyetlen hangsúlya az, hogy a mintát működő témává változtassa. Ez megszabadítja őket a tervezési döntésektől és a vitáktól, hogy azokra összpontosítsanak, amelyek a legjobbak.

Másodszor, és valószínűleg a legfontosabb, tudnia kell, hogy mit akar egy új témáról. Nincs értelme belemenni anélkül, hogy világos képet kapnánk arról, hogy a webhelye hogyan néz ki és működik.

A részletek megváltozhatnak, amikor a témát egy tervezővel megvitatják, de a webhely alapvető megjelenésének, kialakításának és funkcionalitásának a kezdetektől kezdve világosnak kell lennie..

Témafejlesztők keresése

Miután elkészült egy teljes PSD fájl a webhelytervezésről, elkezdheti keresni valakit, aki összerakja az összeset az Ön számára.

Számos olyan hely található, ahol fejlesztőt kereshet a munka elvégzéséhez. Az egyik legjobb lehetőség a kezdéshez, ha ténylegesen megkérdezik a tervezőt, akivel dolgoztál, hogy tudnak-e ajánlani valakit.

Nagyon gyakori, hogy a tervezők és a fejlesztők együtt dolgoznak, és ajánlják egymást az ügyfeleknek. Ha a tervezőn van valaki, akiben megbíznak, hogy jó munkát végezzen, akkor mindenképpen érdemes beszélni velük. Lehet, hogy nem számítanak ideálisan ahhoz, hogy együtt dolgozzon, de mivel már olyan személy ajánlásával érkeznek, akiben megbízsz, több potenciális akadályt kihagyhat..

A fejlesztő megtalálásának másik lehetősége az ajánlattételi oldalak, például a Odesk. Vagy kipróbálhatja az Envato legújabb szolgáltatásalapú webhelyét, az Envato Stúdiót. Ezek a webhelyek nem nagyok a magas színvonalú fejlesztők megtalálására, mivel a legtöbb ember elhagyja őket, miután összeállítanak egy megfelelő munkaportfóliót. Előfordulhat azonban, hogy talál egy új fejlesztőt, aki szívesen épít portfóliót, és sokkal olcsóbban fogja elvégezni a munkát, mint ahogyan másutt elvárna. Személy szerint elkerülöm ezt a lehetőséget, de ha kis költségvetéssel dolgozik, ez jó megoldás lehet Önnek.

Egy másik egyszerű, mégis hatékony lehetőség, ha Google-keresést hajt végre a környéken lévő WordPress fejlesztők számára. Valóban lehet ilyen egyszerű. Sok olyan embert talál, akik képesek elvégezni a munkát, és helyben valakinek a használata jobb megoldás lehet, mint egy másik országban.

A helyi lehetőség potenciálisan lehetővé teszi, hogy találkozzon a személlyel, vagy legalább telefonon beszéljen velük rendszeres időközönként a projekt során. Lehet, hogy nem találja a legtehetségesebb fejlesztőt a munkához, ha valakivel helyi embert keres, de ezt ellensúlyozhatja az a képesség, hogy szemtől szembe beszélgethess velük. Ez tényleg attól függ, hogy mi teszi a legkényelmesebben a projektet.

A témafejlesztő kiválasztása

Miután kiválasztott fejlesztõket, el kell döntenie, hogyan lehet ezt a választást arra a személyre korlátozni, akivel dolgozni fog.

Gondoskodnod kell arról, hogy képesek-e elvégezni a munkát és könnyen kezelhetők-e. A leggyorsabb módszer erre az, ha megnézik a saját webhelyüket. A fejlesztői weboldalnak professzionálisnak kell lennie, és lenyűgöznie kell. Ha rossz webhelyük van, miért bízna benne abban, hogy jó munkát végezzenek a sajátoddal?

Önnek képesnek kell lennie arra, hogy megtalálja a korábbi ügyfelek portfólióját a webhelyén, és ideális esetben az ügyfelek ajánlásait. Sokkal könnyebb bízni olyan valakiben, aki bizonyította, hogy képes elvégezni a munkát, és több ügyfelének ajánlotta őket.

Ez nem azt jelenti, hogy egy fejlesztő, aki nem ha ezek a dolgok nem jó. Sokkal könnyebb felvenni valakit, aki már megválaszolta a kezdeti kompetencia kérdéseit, még mielőtt feltenné őket.

A projekt irányelveinek és a szerződésnek a meghatározása

Miután elhatározta a fejlesztőt, írásban meg kell határoznia a projektet és a mérföldköveket. Soha ne indítson ilyen munkát, ha nincs érvényben szerződés és díjmegállapodás. Valaha.

Jó ötlet bizonyos dolgokat írásban megfogalmazni a kezdés előtt, hogy Ön és a fejlesztő is tudják, mire számítanak.

Van néhány dolog, amelyet be kell vonnia minden meglévő iránymutatásba és szerződésbe.

 • A projekt teljes díja és annak lebontása (előleg / mérföldkövek / stb.)
 • A téma tesztelési és felülvizsgálati követelményei, mielőtt az életbe lépne
 • Hogy a projekt kölcsönzött munka, és hogy minden szerzői jogot Ön megőriz
 • A kommunikáció módszerei és gyakorisága (e-mail / telefon / személyesen)
 • A projekt befejezésének várható ideje

Lehet, hogy vannak más dolgok is, amelyek önre vagy a fejlesztőre vonatkoznak, amelyeket be kell illeszteni a szerződésbe. Ne feledje, hogy ez egy üzleti megállapodás, amelyet annyira konkrétnak vagy enyhébbnek kell lennie, amennyire szüksége van.


A jó fejlesztő megtalálása és az azzal való együttműködés nem lehet nehéz vagy zavaró kilátás. Nagyszerű fejlesztők ezrei vannak ott. Szeretne valaki tehetséges emberrel együtt dolgozni, de ennél többet szeretne együtt dolgozni valakivel, aki megbízható és örömmel foglalkozik vele.

Nem számít, mennyire tehetséges a fejlesztő, ha nem tudnak betartani határidőt, vagy szörnyű dolgozni velük, akkor megbánja.

Ha talál olyan fejlesztőt, aki nagyszerű munkát végez, és jól működik veled, tartsa be őket más projektekben. Ajánlja őket barátainak és a hálózat többi tagjának, amikor fejlesztőket keresnek. Ha jó kapcsolatot alakíthat ki valakivel, akkor valószínűleg megteszi ezt az extra lépést, hogy segítsen, és ez csak jobb munkát eredményezhet.

Készített egy egyedi témát webhelyére? Hogyan talált egy fejlesztőt, és milyen tanácsokkal és ajánlásokkal rendelkezik a folyamathoz? Szeretnénk hallani erről az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map