Egyszerű megoldások a WordPress Tudásbázis létrehozásához

Egyszerű megoldások a WordPress Tudásbázis létrehozásához

Az átfogó tudásbázis nagyban hozzájárul vállalkozása javításához, mind belsőleg, mind az ügyfélszolgálati erőfeszítések nélkülözhetetlen részeként. Ha azonban egy weboldal felvételére gondol, előfordulhat, hogy kissé elárasztja magát.


A tudásbázis számos előnyeinek köszönhetően számos olyan megoldás érhető el, amely segíthet Önnek. Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy kiterjedt és szervezett információforrást hozzon létre vállalkozása számára (és talán még az egész iparágra is). Ráadásul a legjobbak gyorsan és gyorsan futhatnak.

Ebben a cikkben arról beszélünk, hogy miért lehet fontos a tudásbázis a WordPress webhelyén. Ezután áttekintjük a kedvenc megoldásainkat, és megvitatjuk, hogy mi a legjobban. Kezdjük el!

Miért értékes a weboldalhoz a tudásbázis?

A HubSpot tudásbázis

Az HubSpot tudásbázis tartalmaz GYIK-ot, felhasználói útmutatásokat, termékdokumentációt és még sok más.

A tudásbázis olyan erőforrás, amely webhelyének látogatóit, ügyfeleit és ügyfeleit információkkal szolgál az üzleti vállalkozásról és az ajánlatokról. Valószínűleg ismer néhány olyan népszerű formátumot, amelyet tudásbázisként használnak, mint például a GYIK és a wikik.

Ha vállalkozást működtet, az átfogó tudásbázis fenntartása kiváló módja annak, hogy ügyfeleinek biztosítsák a szükséges információkat és támogatást. Ez az eszköz azonban számos más előnyt kínál Önnek és közönségének, függetlenül a használt webhely típusától. Például egy tudásbázis:

 • Csökkenti a támogatási költségeket és időt spórol. Ha több információ áll rendelkezésre a webhelyén (ügyfelek, alkalmazottak vagy közösség tagjai számára), kevesebb időt fog költeni a támogatási hívások és e-mailek mezőbe.
 • Folyamatos támogatást nyújt a látogatók számára. Közönsége bármikor visszatérhet a tudásbázisához, amikor erre szükség van.
 • Megalakítja Önt, mint hivatásos ipari hatóságot. Minél több információt nyújt, annál tájékozottabbnak tűnik az iparágában szereplők számára.
 • Segít a magasabb rangsorban a keresőmotorokban. Ha a webhely iparági kérdéseire válaszol, akkor mindezen értékes tartalomnak köszönhetően javíthatja rangsorolását.

A tudásbázisok hasznos forrásként szolgálhatnak ügyfelei, blogolvasói vagy bármilyen közönség számára, amelyet kiszolgálsz. Ezenkívül praktikus módszer lehet az információk megosztására a csapat tagjaival és munkatársaikkal. Függetlenül attól, hogy külső vagy belső tudásbázist (vagy mindkettőt!) Szeretne építeni, fedezzük fel néhány olyan megoldást, amelyek megkönnyítik a munkát.

Most, hogy jobban megérti a tudásbázis által kínált értéket, vessünk egy pillantást öt egyszerű, de hatékony megoldásra, amelyeket mostantól elkezdhet használni a WordPress-webhelyen.

1. WP tudásbázis (ingyenes)

A WP Tudásbázis-bővítmény

A WP Knowledgebase egy könnyen használható bővítmény, amely funkcionalitást, rugalmasságot és személyre szabást biztosít. Ha hagyományos típusú megoldást keres, akkor a válasz a WP Tudásbázis!

Az egyszerűség szempontjából ez a plugin kiváló választás. Nagyon sok kényelmet kínál – beleértve a prediktív szöveget és a integrált zsemlemorzsa – a tudásbázis könnyű felállítása és használata. Ezen felül testreszabhatja a megjelenítését, beépítheti (vagy letilthatja) a felhasználói megjegyzéseket, és az egyszerű cikkszervezéshez húzással és lecsökkentéssel is használható..

Talán az egyik legfontosabb dolog a pluginnél, hogy a 100% -ban ingyenes, így telepítheti a WordPress webhelyére, és azonnal elkezdi használni..

2. KnowAll

A WordPress KnowAll téma

A KnowAll egy prémium tudásbázis témája, amelyet a HeroThemes, és tiszta és összetartó megjelenést mutat. Ez a téma kiváló választás azok számára, akik egy átfogó tudásbázis-megoldást keresnek saját webhelyükre vagy e-kereskedelmi áruházukra.

A KnowAll segítségével webhelyét hatékony tudásbázissá alakíthatja, amely kiemelt cikkeket, válaszokat a gyakran feltett kérdésekre és kapcsolódó tartalmi javaslatokat nyújt. Van egy rugalmas keresési funkció is, amely megkönnyíti a látogatók számára a szükséges keresést. Ezenkívül az elemzés és a cikkek visszajelzése révén nyomon is követheti cikkek hasznosságát.

Ennek a sokoldalú témának a költsége 149 USD, amely egyéves frissítéseket és prémium támogatást tartalmaz. A KnowAll magában foglalja a HeroThemes sajátját is Hősies tudásbázis plugin, a kiterjedtebb funkcionalitás érdekében.

3. Yada Wiki (ingyenes)

A Yada Wiki WordPress bővítmény

Ahogy a neve is sugallja, a Yada Wiki egy wiki stílusú bővítmény, amely lehetővé teszi egy összekapcsolt linkekkel és teljes hosszúságú cikkekkel teli tudásbázis létrehozását. Miután ez az erőforrás rendelkezésre áll, könnyen ügyfelekhez fordíthatja ügyfeleit, hogy válaszolhassanak minden kérdésre.

Sőt, a Yada Wiki szinte minden olyan eszközt megad, amelyre szükség van egy átfogó tudásbázis létrehozásához, amely a felhasználók számára könnyű navigálni. Felveheti a wiki-hozzászólásokat, és a webhely külön részében tárolhatja őket, vagy a wiki-elrendezést a teljes webhelyén használhatja.

A legjobb, hogy a Yada Wiki teljesen ingyenesen használható. Nincsenek prémium kiegészítők vagy bővítmények, amelyek tovább erősítik a plugin egyszerűségét.

4. Végső GYIK (Freemium)

Az Ultimate FAQ WordPress plugin

Az Ultimate FAQ egy kérdés-válasz plugin, amelynek célja, hogy megkönnyítse a weboldal látogatói számára, hogy többet megtudjanak az Ön tartalmáról, termékeiről és egyéb ajánlatairól..

Különböző stílusú lehetőségekkel és egy rövid kóddal, amely lehetővé teszi a GYIK hozzáfűzését a webhely szinte bárhová, nincs korlátozása annak, amit elérhet ezzel a pluginnal. Valójában az Ultimate FAQ még a WooCommerce-vel integrálódik, így közvetlenül a termékoldalakra is felveheti a GYIK-ot!

A WordPress plugin könyvtárban kínált alap plugin ingyenes. Azonban a prémium A frissítés további stílusbeállítási lehetőségeket, a felhasználó által benyújtott GYIK-ot és még sok más funkciót kínál a funkcionalitás szempontjából.

5. Flatbase (49 USD)

A WordPress Flatbase téma

Információ és letöltésView a Demo

A Flatbase egy másik tudásbázis WordPress téma, amely lehetővé teszi, hogy webhelyét információforrásvá alakítsa a látogatók és az ügyfelek számára.

Az átfogó tudásbázis létrehozásának lehetővé tétele mellett a Flatbase segít a GYIK beillesztésében a webhelyen. Ezenkívül hozzáadhat egy közösségi támogatási fórumot, köszönhetően a téma kompatibilitásának a bbPress bővítménnyel. Ezek a közösség-központú szolgáltatások szilárd választássá teszik a webhelytulajdonosok számára, akiknek erőteljes követésük van.

Az egységes webhely licencének ára 49 USD, amely magában foglalja a jövőbeli frissítéseket és a hat hónapos támogatást. A támogatás egy évre történő meghosszabbításáért külön díjat kell fizetni.

6. HelpieWP

Helpie - WordPress Tudásbázis plugin | Wiki

A HelpieWP a Go-to-plugin, ha tudományos rendszeréből a legtöbbet kell tárolnia, megszerveznie és megtanulnia. A plugin nagyszerűen használható:

 • Dokumentációt igénylő webhelyek
 • WooCommerce webhelyek
 • Weboldalak ügyfelekkel / tagokkal és
 • Wiki webhelyek készítéséhez

Ha komoly tudásbázist épít, akkor a kutatás a tudásbázis legfontosabb eszköze. A hatékony keresés megkönnyíti a felhasználók számára a legrelevánsabb információk megtalálását a hatalmas tudástárból. Ezért van HelpieWP, a készülékek egy teljesen új keresőeszközt készítettek, amelybe beletartoznak azok a tulajdonságok, amelyek hatékony és egyszerűvé teszik a keresést:

 • A tartalom prioritása és súlyozása
 • Részleges kulcsszóegyezés
 • Élő keresési sebesség

A HelpieWP lehetővé teszi egy hatékony tudásbázis létrehozását a felhasználók dinamikus betekintésével. Ez elősegíti az ügyfélszolgálati jegyek csökkentését, a problémás területek pontos meghatározását a dokumentációban és javítja a felhasználói boldogság indexet.

Használhatja az előlap szerkesztési funkcióit, ideértve az előlap szerkesztési képességének korlátozását bizonyos felhasználói szerepekre (mondjuk a szerzők, szerkesztők és adminisztrátorok), és a HelpieWP-t teljes értékű wiki rendszerként használhatja. Számtalan módon használhatja ezt a funkciót a felhasználói élmény fokozása érdekében.

Az automatikus tartalomjegyzék szolgáltatás létrehozza az oldalon belüli navigációs linkeket a cikkben használt címsorokhoz. Ez hihetetlenül hasznos, ha hosszú tartalommal rendelkezik, amelyet megfelelően kell megszervezni és könnyen navigálni.

A HelpieWP az összes fő témával és bővítménnyel működik. Igen, még azok az oldalépítők is. És a legfontosabb tudni, hogy a HelpieWP csapata prémium támogatást nyújt minden felhasználójának.

7. MinervaKB

MinervaKB Tudásbázis a WordPresshez

Információ és letöltésView a Demo

A MinervaKB egy WordPress tudásbázis-bővítmény, amely valóban megkönnyíti a támogatási életet. Az élő kereséstől a cikkek visszajelzéséig minden olyan funkcióval rendelkezik, amely segít az ügyfeleknek a problémák gyors megoldásában. Csökkenti az ügyfelek támogatására fordított időt és pénzt. És ha komolyan veszi tudásbázisának fejlesztését, az analitikai irányítópult, a cikkek visszajelzése és az értékelések segítenek. Még integrálódik a Google Analytics szolgáltatásba is, lehetővé téve a kedvenc eszközök használatát a kb állapotának ellenőrzéséhez.

Egy másik nagy plusz a plugin vs téma használata, amely lehetővé teszi annak használatát a fő webhely domainjén belül. Ez azonban kihívással jár. A bővítménynek tökéletesen integrálódnia kell bármely témához, mind a tervezés, mind a funkcionalitás szempontjából. A MinervaKB több előre definiált keresési mintával és rengeteg rugalmas opcióval megoldja ezt. Kombinálja ezt az elemek rövid kódjaival és a könnyen használható oldalkészítővel – készen áll a munkára!

Míg a MinervaKB a SaaS helpdesk megoldásainak számos prémium funkcióját kínálja, havi díjak nélkül. Ezenkívül az ár meglehetősen megfizethető a rendelkezésre álló lehetőségek mennyiségével. Mivel pedig a WordPress tetejére épül, a lehető legjobb tartalomszerkesztő megoldást kapja a dobozból, amelyet világszerte milliók használnak.

8. Hősies GYIK

Hősies GYIK-menedzsment

A Heroic GYIK egy WordPress plugin, amely lehetővé teszi a GYIK szakasz hozzáadását a webhelyhez. Számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek megkönnyítik a GYIK kezelését a webhelyen. A GYIK-készítő drag and drop interfészt használ a könnyű GYIK-konfigurációhoz. Az innovatív GYIK-készítő egy új feladat a GYIK-kezelésben, amely lehetővé teszi több Kérdések és válaszok létrehozását, kezelését és szerkesztését egyetlen képernyőn. A dobozból 5 előre beállított stílus és korlátlan testreszabási lehetőség áll rendelkezésre, hogy megfeleljen bármilyen weboldal megjelenésének vagy márkájának. Ez a beépülő modul csökkenti az ügyfelek által feltett általános kérdések megválaszolására fordított időt, miközben növeli a szolgáltatás iránti bizalmat és javítja webhelye felfedezettségét. Ez több időt hagy önnek, hogy vállalkozására összpontosítson.

Az üzleti tulajdonosok számára a hősies GYIK hozzájárulhat az ügyfelek elégedettségének növeléséhez és elegáns módon kommunikálhatja a gyakran feltett kérdésekre adott válaszokat. A plugin számos lehetőséget kínál a GYIK bemutatására, beleértve az ikonválasztást és a korlátlan színű színeket. A GYIK csoportosítható és megjeleníthető webhelyének több helyén, így csökkentve a sok tartalom szerkesztésének szükségességét, amikor a GYIK-t frissíteni vagy módosítani szeretné.

Csak egy értékesítési vagy támogatási jegy mentésével a Hősies GYIK fizetni tud magáért. Ha nem vagy benne teljesen meggyőződve, a HeroThemes 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál minden vásárlás esetén. Minden hősies ügyfelünk előnyeit élvezheti az ügyfélszolgálatunk, amely barátságos személyes támogatást kínál, amikor csak szüksége van rá. A hősies GYIK három áron elérhető, a webhelyek számától és a szükséges támogatás szintjétől függően.


A tudásbázis hozzáadása a webhelyhez gyümölcsözővé válhat vállalkozása számára. Ha megosztja tudását ügyfeleivel és munkatársaival, akkor felhatalmazhatja önmagát tekintélyes és információs forrásként.

Ebben a bejegyzésben megvitattuk azt az értéket, amelyet egy tudásbázis nyújthat sokféle webhelyhez. Kiemeltünk néhány legfontosabb tudásbázis-megoldást és azok legfontosabb jellemzőit. Ezek közül a megoldások közül melyik érdekli a legjobban, és miért? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map