E-mail marketing a WordPress Plus Easy plugins számára az induláshoz

E-mail marketing a WordPress Plus Easy plugins számára az induláshoz

Ha egyszerűen csak a WordPress számára nyújtja a legjobb e-mail marketing szolgáltatásokat, kérjük, hogy görgessen tovább, és gondoskodunk az Ön igényeiről. De ha többet szeretne megtudni az e-mail marketingről és arról, hogyan teheti működőképessé a WordPress webhelyét, javasoljuk, hogy ossza meg ezt a hozzászólást szakaszonként.


Ma megtanulunk néhány dolgot. Meg fogjuk foglalni azt, hogy miért ragadja meg az e-mail marketing, hogyan lehet megduplázni erőfeszítéseit, és végül felfedezni a legnépszerűbb e-mail marketing szolgáltatásokat legkedveltebb platformunk, a jó ole WordPress számára. Más szavakkal, megkapja a legjobb e-mail marketing tippeket, szolgáltatásokat és bővítményeket, azaz okey dokey.

Kész? Nagyszerű, nézzük meg a tangót.

Miért e-mail marketing?

Az e-mail marketing egyszerűen magában foglalja az olvasókat, akik feliratkoznak a levelezőlistára, hogy rendszeresen frissüljenek. Amikor közzétesz egy hozzászólást, vagy van valami termék, vagy valami nagyszerű megosztani kívánt üzenet, nagy lendületet küld az olvasóknak. Nincs semmi mást, csak egy csomó e-mailt küld a potenciális vásárlóinak. Könnyebb mondani, mint megtenni.

Akárhogy is, miért érdemes mérlegelnie az e-mail marketing használatát? Mi teszi az e-mail marketing kullancsot? Felejtsen el egy pillanatra az e-mail marketing szolgáltatásokat, megéri-e az e-mail marketing időt és pénzt? Melyek a profik? És vannak hátrányok??

Az e-mail marketing előnyei

Először vessünk egy pillantást az e-mail marketing pozitívumaira.

Ez személyes

Az e-mailen keresztüli kapcsolat és a bizalom megteremtése könnyebb, mint a marketing bármely más formája, és ezt nem kell rakéta tudománynak megfejteni. A kezdőknek az e-mail a potenciális felhasználó beérkező leveleinek mappájába kerül, ahol közvetlen kapcsolatot létesíthet a célközönséggel.

Pontos célzás

Egy-egy beszélgetés van valakivel, aki örömmel töltötte ki az űrlapot és megerősítette előfizetését. Ez a fajta ember komoly érdeklődést mutat az iránt, amit kínál. Ez a személy valószínűleg vásárol tőled, és véletlenül e-mailben érheti el őket.

Felhasználói szegmentálás

Az e-mail lehetővé teszi a célközönség szegmentálását. Mivel az e-mail feliratkozók nyilvánvalóan olyan emberek, akik érdeklődéssel bírnak a vállalkozásod iránt, pontosan tudja, hogy az egyes felhasználói csoportok mit szeretnek. Az ilyen típusú információkkal nagyon releváns tartalmakat és termékeket hozhat létre a legjobb eredmények elérése érdekében.

Ön a levelezőlistád tulajdonosa

A levelezőlistád olyan módon birtokolja, amely nem birtokolható, mondjuk, tetszik a Facebook oldalán. Ezekre a harmadik felek platformjaira gyakorolt ​​hatása a politikáikra korlátozódik, azaz az említett irányelvek kismértékű megváltoztatása hatalmas veszteségeket okozhat a végén. Ön a levelezőlistád tulajdonosa, és azt mondom, hogy az egyik nagyszerű tulajdonsága. A szociális média oldalai jönnek és mennek, de az e-mailek tovább élnek.

Rengeteg lehetőség

Néhány e-mail marketing szolgáltatást hihetetlen lehetőségekkel szállítanak, mint például az OptinMonster híres Exit-Intent funkciója, amely lehetővé teszi a kilátások megragadását, amikor éppen el akarják hagyni webhelyét. Ne feledje, hogy a legtöbb ember, aki elhagyja az Ön webhelyét, soha nem tér vissza, de az e-mail marketing megoldja ezt a problémát.

Az e-mail marketing olcsó

Az e-mailes marketing szolgáltatások manapság meglehetősen olcsók, a legtöbb ingyenes terveket kínál, amelyek segítenek a futásban. A MailChimp például egy örökre mentes tervet kínál, amely lehetővé teszi, hogy havonta 12 ezer e-mailt küldjön 2 000 előfizetőnek. Ha nonprofit szervezetet indít vagy szűk költségvetéssel rendelkezik, ez jó hír. Végül is nem a levelezőlista mérete, hanem minősége számít.

Könnyen telepíthető

Az e-mail marketing felállítása viszonylag egyszerű, anyádnak nem kell segítenie. A legtöbb e-mail marketing szolgáltatás a környezet legjobbjait kínálja, ha bármikor hatalmas számú e-mailt hozhat létre, kezelhet és küldhet. Kínálnak drag and drop formákat és hírlevelek készítőit, amelyek annyi energiát helyeznek a kezedbe.

Analitika

Jelentkezési űrlapokkal és felmérésekkel rengeteg információt gyűjthet kilátásairól. Nem kell, hogy mondjam el, mennyire értékes ez az információ. Ezenkívül könnyedén nyomon követheti e-maileit, azaz pontosan tudja, mi működik, és mi hibás. A jelentéseket bármikor letöltheti, és így tovább.

Időt takarít meg

Először is, az e-mail marketing szolgáltatások felállítása gyors. Csak töltsön ki egy rövid űrlapot és nyomja meg a beküldés gombot, és jól vagy. Másodszor, létrehozhat egy e-mail marketing üzenetet egy órán belül, és percek alatt elküldheti az egész világnak. A versenyed nem fogja látni, hogy jössz.

A / B tesztelés

A legtöbb e-mail marketing szolgáltatás A / B teszteket kínál Önnek, amely egyszerűen magában foglalja az e-mailek két változatának kiküldését a potenciális ügyfeleknek és annak mérését, hogy ezek miként reagálnak. Az e-mailen keresztüli visszajelzés azonnali, azaz valós idejű változtatásokat hajthat végre marketing üzenetében a maximális hatás elérése érdekében.

Hátrányai e-mail marketing

Most a hátrányára. Milyen fantasztikus lehet az e-mail marketing is, vannak néhány aggályod, amelyek felmerülhetnek.

Megbízhatóság

Noha az e-mailek magas konverziós arányt mutatnak, sajnos vannak olyan címzettek, akik az e-mailt az olvasás előtt törlik. Gyerünk, valószínűleg ugyanazt csinálod, mint a marketingcégekkel, amelyek rendszeresen elárasztják a postaládáját. Nos, nem kell aggódnia, figyelembe véve az e-mailek átlagos nyitott aránya 25%.

Spam

A tömeges e-mail marketing szolgáltatás használata azt jelenti, hogy jó szándékú és legitim e-mailje a spam mappába kerülhet, ahol összezsugorodik és meghal. Ha ezzel a problémával szembesül, javasolhatja a potenciális ügyfeleknek, hogy az e-mail címüket felvegyék a címjegyzékbe.

Hogyan töltsük fel e-mail marketing kampányukat

Előfordul, hogy mi nagyon elfoglalt vagyunk. Úgy értem, minden nap túl sok e-mailt küldünk. Mashable szerint az egész világon netizenek naponta több mint 145 milliárd e-mailt küldhet! Ez egy megdöbbentő alak, ahonnan állok. Valójában szédíti a számot, tekintve, hogy mintegy 7 milliárd ember vagyunk.

145 milliárd e-mail naponta?! Ha kíváncsi vagy arra, hogyan fog kiemelkedni ebben a szakorvos versenyében, a következő szakasz kizárólag neked szól.

Szerezd meg a megfelelő e-mail marketing szolgáltatást

Magától értetődik, hogy ha kiemelkedik, akkor a legjobban kell az e-mail marketing szolgáltatásokra. Az Ön által választott e-mail marketing szolgáltatás az Ön személyes preferenciáitól függ, de itt van néhány mutató, függetlenül attól.

Figyelembe kell venni a támogatás minőségét, a szolgáltatásokat, az árakat, a jó eredményeket és a könnyű használatot. Ahogy csak mondtuk, az Ön igényei is számítanak. Például, ha van egy kis listád, talán pár száz előfizető, akkor jobb, ha olyan szolgáltatást kínál, amely ingyenes tervet kínál.

Írj nagyszerű címeket

Nem számít, mire szokottál, a kiadványok címei, nem csak az e-mailek, csak egy és egyetlen szerepet játszanak. A forgalmazók a címsorokat használják a figyelem megragadására, és ezt a gyakorlatot az ősidők óta alkalmazzák. Vegyünk például egy újságosstandot, ezek a címsorok vonzzák a járókelők figyelmét.

A marketingbeszéd során hozzon létre olyan címsorokat, amelyek növelik az e-mail nyitott arányát. Hozzon létre olyan címsorokat, amelyekben a potenciális ügyfelek nem várhatják meg a megnyitást, ugyanúgy, ahogy a legnépszerűbb bejegyzésedhez adtad a legjobb címsorokat. Tartsa a címsort tisztán, tömören és homályosan – az a homályos fajta, amely felébreszti a kíváncsiságot.

Hozzászólás a cselekvéshez (CTA)

A világosság kedvéért fontolóra kell vennie egyértelmű és releváns CTA-k hozzáadását az e-mailekhez, és tovább támaszthatja a kilátást az értékesítési csatornán. Függetlenül attól, hogy előfizetőjére térjen vissza a webhelyére, részt vegyen egy versenyen, vásároljon fantasztikus cuccát, vagy bármit megtegyen, a CTA a legjobb esélye az üzlet lezárására..

Azt is összekapcsolhatja CTA-ját egy speciális céloldallal, csak azért, mert a lehetőségek itt végtelenek. Matt Carter szerint Unbounce, “Minél világosabb a CTA, annál valószínűbb, hogy előfizetőjét tovább hajtják le az értékesítési csatornán.”

Helyezze el az opt-in formákat stratégiailag

A legtöbb kezdő bűnös ebben. Ha nem pozicionálja regisztrációs űrlapjait stratégiailag, akkor nehéz lesz az aranylúd elfogása, amennyire az e-mail marketing megy. Számtalan integrációs módszerrel, beleértve a WordPress e-mail marketing bővítményeit is, megvan a szükséges eszközök.

Híres előugró feliratkozási űrlapok, amelyek csak akkor jelennek meg, amikor a látogató elhagyja az Ön webhelyét. Megszakító, de nagyon hatékony, mivel a felhasználók az e-mailek konverziós arányának akár 469% -os növekedését jelentik. Az OptinMonster az egyik vezető e-mail marketing szolgáltatás, amely ezt a kilépési szándékot kínáló funkciót kínálja a többi opciós lehetőség között.

Tegye egyedivé e-mailjét

Nem vagy bot, és nem az előfizetőid sem. Az e-mail marketing erőfeszítéseit az üzenetek személyre szabásával egyszerűsítheti. Robert Cialdini szerint a srác mögött A befolyás hat alapelve, az emberek nagyobb valószínűséggel vásárolnak tőled, ha kedvelnek téged.

Csakúgy, ahogy egy csodálatos weboldal-kialakítást és a célzott tartalmat használ közvetlenül a web-látogatókkal való beszélgetéshez, igyekezzen személyre szabni az összes üzenetet, amelyet az előfizetőknek küld. Mivel tudja, hogy kik az előfizetőik, és a legmegfelelőbb dolgokat, személyre szabott e-maileket írhat, amelyek a legnagyobb hatással vannak.

Példa erre: Egyszer arra kértem az előfizetőket, hogy említsék meg a legnagyobb fájdalmat a feliratkozáskor, és kellemesen lepődtem meg a válaszokkal, és annál is inkább, hogy a visszajelzéseket könnyen összegyűjtöttem. Ezután e-maileket írtam, amelyek foglalkoztak ezekkel a fájdalom pontokkal, és kitalálhatja, mi történt a nyitott díjaimmal ��

Ugyanezt a visszajelzést használtam a weboldalom, valamint a tartalom áttervezéséhez, tízszeresére növelve a konverziómat.

Keverjük össze az e-mail tartalmat

Nem kockáztathatja, hogy elbukik, mivel a spam jellegzetes srác azt akarja, hogy dollárt készítsen, még ha szükséges is, még akkor is, ha ez azt jelentette, hogy az előfizetőket ajánlatokkal, ajánlatokkal és további ajánlatokkal bombázzák. Ez az, ami elengedhetetlen, hogy egy jól átgondolt e-mail marketing stratégia legyen, amely tájékoztatja a teljes marketing folyamatot.

Ha ennek nincs értelme, törekedjen arra, hogy nagyszerű információs e-maileket írjon, a termékek alkalmi említésével. Az e-mailjeinek a webhely tartalmának kiterjesztéseinek kell lennie, de jobbnak. Ha nagy értékű e-maileket kínál, növeli a nyitott árfolyamokat, és végül az átváltási árfolyamokat. Nagyobb esélye van arra, hogy elkerülje a spam mappát.

Tesztelje, öblítse és ismételje meg

A nap végén mindig emlékezzen arra, hogy tesztelje a módszereit, hogy ujjával rávilágítson arra, hogy mi működik, és mi nem. Ily módon kiküszöbölheti azokat a kérdéseket, amelyek elfojtják az e-mail marketing erőfeszítéseinek életét. Nyilvánvalóan azt szeretné, ha ragaszkodna a működő dolgokhoz, és temetjen el bármit is.

Most, hogy megkapta az e-mail marketing stratégiájának előmozdításához szükséges tippeket, mi lenne a WordPress legjobb e-mail marketing szolgáltatásainak áttekintése?

5 népszerű e-mail marketing szolgáltatás a WordPress számára

A következő e-mail marketing szolgáltatások működnek a WordPress-rel. Ez azt jelenti, hogy számtalan WordPress plugin létezik, amelyek lehetővé teszik ezen szolgáltatások bármelyikének néhány perc alatt történő integrálását a webhelyére. A személyes kedvencemmel kezdjük.

MailChimp

legjobb e-mail marketing szolgáltatások a WordPress MailChimp számára

A MailChimp a legjobb e-mail marketing szolgáltatások között, amelyeket pénzzel lehet megvásárolni. A 2016. évi éves jelentésükből a MailChimp ügyfelek több mint 245 milliárd e-mailt küldtek csak abban az évben. Az egész világon kiszolgálva a MailChimp megkönnyíti a WordPress felhasználók milliói számára, hogy tömeges e-maileket küldjenek átfogó eszközkészlettel.

Az említett eszközök segítenek az e-mail marketing kampány megalapozásában. A levelezőlista létrehozása egyszerű, mint a pite, és a több űrlaptervezés csak egy kattintásnyira van. Nagyon sok funkciót és integrációt kínálnak. Például automatikus üzeneteket küldhet azoknak a látogatóknak, akik elhagyják a kocsikat stb.

És van még …

Részletes jelentések állnak rendelkezésére a kampányok előfizetőkre gyakorolt ​​hatásainak mérésére. Annyit tanulhat ezekből a jelentésekből, és akár exportálhat, akár letöltheti későbbi referenciaként és utókorban. Például láthatja a közösségi média tevékenységeit, nyomon követheti a linkeket, ellenőrizheti a beszélgetéseket és még sok minden mást.

Csak tudd, hogy ilyen mélységű és hosszú álláshelyre lenne szükségünk, hogy felülvizsgáljuk mindazt, amit a MailChimp kínál, az átmenő árakhoz. Ha a MailChimp úgy hangzik, mint amire szüksége van az e-mail marketing szolgáltatásra, akkor a cég három árat kínál:

 • Forever Free terv, akár 2000 előfizetővel és havonta 12 ezer e-maillel
 • Növekvő üzleti terv, amely havi 10 dollárra indul, és
 • A nagy teljesítményű Pro Marketer terv havi 199 dollárban kezdődik a nehéz e-mailek feladója számára

Mindig válasszon olyan tervet, amely a vállalkozása számára megfelelő. A MailChimp lehetővé teszi, hogy e-maileket küldjön a „saját szervereiről” a DNS-rekordok szerkesztésével – ezt a folyamatot a támogatási csapat világosan részletezi. Más szavakkal, úgy tűnik, hogy az e-mailek a domainjéből származnak, nem a MailChimp szerverei helyett.

A MailChimp-et mindig integrálhatja a WordPress-webhelyre az irányítópulton felkínált bármely módszer használatával, de ez azt jelenti, hogy meg kell érintenie a kódot. Ennek elkerülése érdekében beépülő modul segítségével integráljuk a MailChimp-et a WordPress-szel.

Szerezzen be MailChimp-et

MailChimp a WordPress számára

MailChimp a WordPress számára

Csak annak érdekében, hogy odakerüljek, kijelentem, hogy a WordCress számára a MailChimp nem kapcsolódik a MailChimp szolgáltatáshoz. A MailChimp for WordPress plugin Danny van Kooten, Ibericode, Lap és Harish Chouhan agyalapja..

Ez lehetővé teszi a WordPress-webhely összekapcsolását a MailChimp levelezőlistájával. Ezenkívül olyan űrlapkészítővel szállítja, amelyet akkor lehet a legjobban kihasználni, ha tisztességesen ismeri a HTML-t és a CSS-t. Néhány finomítás mellett bármilyen formát létrehozhat, amelyet el tud képzelni.

Sőt, a bővítményt könnyű telepíteni, mivel csak egy API-kulcsra van szüksége, amelyet meglehetősen könnyű megszerezni. A WordCresshez tartozó MailChimp zökkenőmentesen integrálódik olyan csodálatos kiterjesztésekkel és bővítményekkel, mint például a MailChimp reCAPTCHA, WPBruiser, WooCommerce, a 7. kapcsolatfelvételi űrlap, a BuddyPress, a MemberPress és az Easy Digital Downloads, csak néhányat említve. A plugint tovább integrálhatja a WP megjegyzésekkel és a regisztrációs űrlapokkal.

Összekapcsolhatja az ingyenes MailChimp for WordPress plugin-t az ingyenes MailChimp-tervvel, és kevesebb, mint 10 perc alatt teljes e-mail marketing megoldással rendelkezik..

Töltse le a MailChimp programot a WordPress programhoz

Állandó kapcsolat

Állandó kapcsolat

Az állandó kapcsolattartó egy 60 napos ingyenes próbaverzióval indítja el, amely lehetővé teszi korlátlan üzenetek küldését 100 előfizetőnek. Ez ideális lehet egy kis mintaközönség számára, például mobilalkalmazások tesztelői vagy kis fókuszcsoportok számára. Ez a legegyszerűbb a telepítéshez és a futtatáshoz is – az első e-mailemet 3 lépésben küldtem el. Olyan egyszerű volt.

Frissítenie kell az E-mail vagy az E-mail Plus szolgáltatást havonta 20 és 295 dollár között, az előfizetők számától függően. 295 dollár 50 000 kapcsolatért 2 GB webtárhely, korlátlan kampányok, kuponok, felmérések, események promóciója, jelentések és automatikus válaszadókért..

Egyéb figyelemre méltó szolgáltatások…

… Tartalmazzák a listaépítő eszközöket, a kapcsolatkezelést, az ingyenes coachingot, a fantasztikus támogatást, az archívumokat és így tovább. Aztán megláttam az előre elkészített sablonokat! Milyen hatalmas gyűjteménye gyönyörű e-mail sablonokat. Komolyan, a Constant Contact weboldal a kisvállalkozók számára készült.

Az állandó kapcsolat ideális megoldás, ha el akarunk kerülni a túlzott és zavaró minimalizmus mellett. A legtöbb e-mail marketing szolgáltatással ellentétben a Constant Contact teljesen elhúzódik. Élveztem a tiszta elrendezést és a családias hangulatot. Van egyéni kódolás, de a Drag & Drop e-mail készítő nyer, tehát igen.

Eleinte szinte letisztítottam a Constant Contact-ot, de további vizsgálatok megerősítik, hogy sok e-mail marketing szolgáltatás kölcsön tudott venni egy levelet a tőlük. Ennek a kalibernek az e-mail szolgáltatásához megfelelő WordPress bővítményre van szüksége.

KAPCSOLAT KEZELÉSE

Állandó kapcsolattartó űrlapok a MailMunch segítségével

Állandó kapcsolattartó űrlapok a MailMunch segítségével - WordPress plugins

… és a nap megment. A MailMunch, a beépülő modul mögött álló szerző, egy olyan társaság, amely egyszerűsíti az e-mail marketingt, az ügyfelek megszerzésére és az ólom generálására összpontosítva. Ez az e-mail marketing plugin a kemény munka óráinak csúcspontja, Liz Gannes és egy e-mail marketing ruhát kínál, amely izgalmas funkciókat kínál alacsony áron.

Ez a WordPress plugin, csakúgy, mint a Constant Contact, alulértékelt. Elfogult voltam, amíg megnéztem a rendelkezésre álló szolgáltatásokat. Az étvágya javításához és a dolgok megkezdéséhez ötféle típusú űrlapokkal, körülbelül 20 csábító témával, számtalan űrlapmezővel és az egyedi HTML-t elfogadó űrlapkészítővel építhet fel opt-in formákat ebből a világból..

A legjobb funkciókat természetesen a prémium tervekben zárják le, amelyek havi 6,30 dollárral kezdődnek. Szüksége lesz az Ügynökségre, hogy élvezze a szolgáltatások összességét, amely havi 34,30 dollárba kerül. Az ingyenes csomagnak két teljesen testreszabható témája van, valamint az e-mailek gyűjtésének megkezdéséhez szükséges alapvető funkciók.

Az egész felállítása egyszerű, néhány perc alatt megteheti. Az összes, a plugin segítségével létrehozott űrlap működik (tudnom kellett, teszteltem), és feliratkoznak a felhasználókra az Ön által igényelt állandó kapcsolattartók listájára. Ha már létezik névjegy, a bővítmény automatikusan frissíti az előfizetőt.

Valójában teljes áttekintésre lenne szükségünk az összes többi olyan szolgáltatás lefedéséhez, amelyet még nem említettünk, beleértve egy kegyes felhasználói felületet, részletes elemzést, automatikus válaszokat és egy intuitív e-mail készítőt. Egyszerűen fogalmazva: a Constant Contact és ez az ólom generációs plugin jól működik együtt, mint a kenyér és a vaj.

Kapcsolódó: Van egy második pluginjuk, a A MailMunch WordPress bővítmény amely hasonló módon integrálódik az állandó kapcsolatba.

Töltse le az állandó kapcsolattartó űrlapokat a MailMunch segítségével

Aweber

legjobb e-mail marketing szolgáltatások a WordPress AWeber számára

Az El numero dos a mai listánkban az AWeber, egy népszerű e-mail marketing szolgáltatás, amely 1998 óta működik. Fő küldetésük az volt és továbbra is az, hogy segítsenek „… a kisvállalkozásoknak és a vállalkozóknak az e-mailek létrehozásában és elküldésében, amelyeket az emberek szeretnek”. kapcsolatba léphet az [említett emberekkel] olyan módon, amely növeli üzleti tevékenységüket. “

Ami az e-mailes marketing szolgáltatásokat illeti, az AWeber régóta hírnevet szerzett világszínvonalú szolgáltatásokkal olyan áron, amely mindenki számára megfelelő. Szolgáltatók százezreit szolgálják ki az élet minden területén, vagyis nagy társaságban vagy.

A szolgáltatások osztályán az AWeber komoly üzletet jelent. Rengeteg olyan apróságot kínál, mint például az automatikus válaszadók, rengeteg e-mail sablon, részletes elemzés, fantasztikus ügyfélszolgálat, egy könnyen használható űrlapkészítő, szociális médiaintegráció, mobilalkalmazás, drag and drop szerkesztő, előfizetői szegmentálás és a lista folytatódik.

Az AWeber integrálása rendkívül egyszerű, és a Hustle néven ismert pluginnak köszönhetően kevesebb, mint 5 perc alatt megteheti. Így van, mert nem kell aggódnia valami miatt; 30 napos ingyenes próbaverziót kínálnak Önnek. A tervek havi 19 dollár és 149 dollár között mozognak, bár egyedi igényes terveket kaphat.

Szerezz be AWeber-t

Lökdösődik

Hustle - Pop Ups beépülő modulok és e-mail választási lehetőségek - Plugin Directory - WordPress

A WordPress legmagasabb szintű e-mail marketing bővítménye, a Hustle segít nemcsak az AWeber, hanem a MailChimp és nyolc másik e-mail marketing szolgáltatás integrálásában is. Mindezt egy könnyen használható adminisztrátori irányítópulton teheti meg, amely tele van a legjobb lehetőségekkel. Szintén szüksége van egy API-kulcsra, ami könnyű … tudod, hogy megy.

A múltbeli e-mail szolgáltatás integrációval 4 előre definiált stílus, korlátlan szín, extra mezők, szegélyek, formák és animált ikonok segítségével szabadon megtervezheti a belépési űrlapokat a szíve kívánsága szerint. Ha meg akarja próbálni a tervezési darabokat, a Hustle rendelkezik az egyedi CSS-ekkel is.

Az utolsó lépés az opt-in formák megjelenésének és viselkedésének testreszabása az Ön webhelyén. Rövid kód segítségével bármilyen webhelyet felvehet a webhelyére. Ráadásul űrlapokat adhat hozzá tartalma után, vagy felbukkanó és becsúsztatható űrlapokat hozhat létre az előfizetések fokozása érdekében. Az interaktivitás ezen a dologon!

A több mint 70 ezer aktív telepítéssel a Hustle by WPMU DEV sok szabvány szerint jól teljesít. Iratkozzon fel az AWeberbe, és integrálódjon a Hustle-hez, hogy ma elindítsa az e-mail marketing kampányát. Minél előbb indul, annál jobb.

Töltse le Hustle

Mad Mimi

Mad Mimi Email Marketing Készítsen HTML e-mailek küldését és nyomon követését

A Mad Mimi egy gyönyörű ESP, teljesen egyedi megközelítéssel rendelkezik az e-mail marketingről. De még sokféle funkcióval is képesek ezeknek a srácoknak mindent megkönnyíteni, haver. Kezeltem egy levelezőlistát a Mad Mimi-nál, és panaszkodni nem tudok. Ez a rendkívül nagy teljesítményű szolgáltatás vonzó egy mobilalkalmazás számára.

A feliratkozástól, az űrlapok és e-mailek létrehozásától, valamint az előfizetőkkel történő kapcsolatfelvételtől kezdve minden olyan egyszerű, mint az A, B, C. Az űrlapkészítő félelmetes, minden olyan funkcióval, amelyre gyönyörű hírlevelek létrehozásához szüksége van, tekintet nélkül az alkalomra vagy az évszakra. Akár formanyomtatványokat is hozzáadhat a Facebook oldalához!

Természetesen örökre ingyenes tervük van, amely lehetővé teszi 100 névjegy tárolását és korlátlan e-mailek küldését. A Pro tervek havi 10 és 369 dollár dollárba kerülnek, az Ön igényeitől függően. Minden tervnek félelmetes listája van a funkciókról, amelyek segítségével azonnal felkészülhet.

Az admin irányítópultja örömmel dolgozik együtt. Kényeztesse magát egy olyan tervezési élménynek, amely ebből a világból származik, a csodálatos drag-and-drop konstruktor segítségével, integrálja a promóciókat a közösségi médiába, hozzon létre RSS-hírcsatornákat és kezelje közönségét, mint egy főnök a Mad Mimi-vel. Könnyen exportálhatja listáit, ha szeretne mozogni a dolgokon és így tovább.

A Mad Mimi az egyik legnagyobb e-mail marketing szolgáltatás, ezért össze kell kapcsolnunk a WordPress egyik legjobb listát készítő pluginjával..

Legyél őrült Mimi

Virág vezet

A Thrive vezet a WordPress Ultimate List Building pluginjához

A WordPress legfontosabb listát készítő pluginja, a Thrive Leads 30 napos teljesítménygaranciával rendelkezik. Ez csak azt jelenti, hogy ha 30 nap alatt nem tetszik a Thrive Leads, akkor kérheti pénzét vissza. Így van, nem kínálnak ingyenes verziót. A Thrive tagság havi 19 dollárba kerül, és korlátlan hely licenceket és az összes ThriveThemes terméket tartalmaz.

Három másik egyszeri tervet kínálnak. Megismerheti az egyoldalas licencet, amely 67 dollárba kerül, az 5-helyes licence 97 dollárba kerül, vagy a 15-helyes licenccsomagot 147 dollárba teheti meg. A választás itt az Ön igényeitől függ, annak ellenére, hogy a Thrive tagság jobban hangzik.

Egy újabb nagyszerű kiegészítés a Thrive Leads-hez. Pontosan ezért ajánlom mindenkinek a Thrive Themes szolgáltatást, mint az egyablakos megoldást online marketingükhöz. Ismét köszönöm Shane! – Gary Kaminski

A szolgáltatások listája innen húzódik a Holdra és vissza. Olyan dolgokról beszélünk, mint a SmartExit +, a SmartLinks, az A / B tesztelés, a gyönyörű animációk, a lézeres éles célzás, az interakció alapú eseményindítók, minden opt-in formátum, csodálatos jelentések és számtalan integráció a népszerű e-mail marketing szolgáltatásokkal, beleértve a Mad Mimi.

Összekapcsolhatja a Thrive Leads-t a Mad Mimi-vel vagy csaknem minden e-mail marketing szolgáltatással, és nagyszerű lista-összeállítási megoldást kínál vállalkozása számára, akár kezdő, profi, ügynökség vagy hatalmas vállalat. Nem, valójában nem kell máshová menned.

Szerezz boldogulási vezetéseket

GetResponse

E-mail marketing szoftver, GetResponse

A GetResponse a hátsó rész felnevezése utoljára szerepel a listánkban, de határozottan nem utolsósorban a szolgáltatások és a használhatóság szempontjából. Rögtön 30 napos ingyenes próbaverzióval indíthatja el, hitelkártya nem szükséges. A regisztráció után, amely SMS-ellenőrzést is tartalmaz, megérkezik egy kellemes műszerfalra.

Itt dönthet úgy, hogy névjegyeket ad fel, űrlapot készíthet, vagy hírlevelet hozhat létre. Csak három gomb, ami messze van a szolgáltatások, témák és opciók széles listájáról, a GetResponse közül a legismertebb. Például másolhatja és beillesztheti, feltöltheti vagy importálhatja névjegyeit egy harmadik féltől származó szolgáltatásból, például a Google Docs, a SalesForce és így tovább.

Az űrlapkészítő minden más e-mail marketing szolgáltatást kifúj a vízből! Görgetem lefelé, amire lehetetlen számú gyönyörű téma tűnt fel több kategóriában és formátumban. Ugyanolyan egyszerűen hozhat létre űrlapokat egy Facebook-kampányhoz, mint az oldalsávba való belépési űrlapot.

GetResponse-hírlevél-építő

GetResponse Newsletter Builder ��

Nem ez a vége. Az űrlapkészítő színes mágikus funkcióval rendelkezik, amely importálja webhelyének színeit, hogy testreszabhassa és az űrlapokon bármikor felhasználhassa. A rendelkezésére áll 7 Listakészítő alkalmazás rögzített sávra, letöltés, kilépés a felbukkanó ablakból, görgetés, rázás, képdoboz és regisztrációs mezők űrlapjai.

Az űrlapokat gyorsan elkészítheti a sima HTML-szerkesztő segítségével, és az összes GetResponse-csomag integrációval valószínűleg elvégre nincs szüksége pluginre. Az űrlapokat összekapcsolhatja többek között a WordPress webhelyével, a WooCommerce áruházával és a Facebook oldalával.

A hírlevelek osztályában a drag-and-drop vagy HTML formátumot is felhasználhatja az elég lyukasztó e-mailek felcserélésére. A drag and drop építő millió és egy hírlevél sablonnal és több funkcióval szállít, mint amire valaha is szüksége lesz.

Get GetResponse

Kapcsolatfelvételi űrlapok a WPForms által

Kapcsolatfelvételi űrlap a WPForms által - Húzza az űrlapkészítőt a WordPresshez - WordPress plugins

A GetResponse-t és a WPForms Contact Forms-t párosítjuk, mivel az utóbbi egyszerű, de teljes értékű remekmű, mint az előbbi. Először úgy néz ki, hogy el is utasíthatja ezt a plugin-t, valamint a GetResponse-t, de amint belép az ajtón, a finomságok leviszik a lábadról..

A WPForms kapcsolattartó űrlapjai több mint 90 ezer aktív telepítéssel rendelkeznek az írás idején. Csak telepítse és aktiválja a plugin-t a webhelyén. Ezután létre kell hoznia egy űrlapot. Itt kezdődik az izgalom. A beépülő modult intuitív drag-and-drop-készítővel szállítjuk, amely ésszerűsíti a teljes tervezési folyamatot.

És van-e tele az űrlapkészítő funkciókkal, vagy mi? Az ingyenes verzióban rendelkezésre álló opciók nagy száma miatt a fejed forogni fog. Szüksége van azonban a 99 dolláros profi verzióra, hogy integrálódjon a GetResponse listájába. Az ingyenes verzió lehetővé teszi, hogy csak az állandó kapcsolattartóval csatlakozzon.

Az összes megszerzett szolgáltatás, beleértve a fizetési átjárókkal való integrációt is, a WPForms Pro Contact Forms által nyújtott verziója végül nem hangzik olyan rosszul. A tervek évi 39 dollárral kezdődnek, de ne feledje, hogy a GetResponse sok más integrációval jár.

Töltse le a WPForms elérhetőségi űrlapjait

Bónusz: Ninja popupok a WordPress számára

Ninja popupok a WordPresshez

Ha bármely ideig részt vett az internetes marketing közösségben, akkor minden bizonnyal hallotta az embereket az e-mail marketing lista létrehozásának fontosságáról. Ez nem csak lehetővé teszi az olvasókkal való kapcsolatépítését, mivel közvetlen kapcsolatba léphet velük, hanem megóvja Önt egy Google algoritmusfrissítés esetleges káros hatásaitól is – ha egy frissítés megbotlik a SERP-kkel, akkor továbbra is vonzza a forgalmat a blogodba azáltal, hogy e-mailben küldi el a listáját, amikor új bejegyzést tesz közzé. A célzott közönség, a fejlődő kapcsolatok és a stabil forgalom csak jó lehet az alsó sorban.

Ha növeli az e-mail listáját, akkor a felbukkanó ablakok bevált módszer arra, hogy felhívják a látogató figyelmét, biztosítva ezzel, hogy valószínűbb, hogy feliratkoznak. Vannak etikai megfontolások, de a felbukkanó ablakok bizonyított eredményeket mutatnak az e-mail listák gyorsabb növekedéséhez.

A Ninja Popup for WordPress egy nagyszerű bővítmény mindenkinek, aki növeli levelezőlistáját. A bővítmény tizenkét különböző e-mail marketing szolgáltatást támogat, köztük az AWeber és a MailChimp.

Számos fantasztikus bőr található a beépülő modulban, amely lehetővé teszi néhány gyönyörű megjelenésű pop-up létrehozását. Számos testreszabási lehetőséggel (lásd az alábbi képernyőképeket az előugró ablakok minőségéről, amellyel a beépülő modul képes létrehozni) elkészíthet egy felugró ablakot a saját képén és a webhely márkájának megfelelően. Készíthet többoldalas felbukkanó ablakokat is, amelyek akkor hasznosak, ha a közönség nagyon külön érdeklődési körökre oszlik.

A felbukkanó ablakok kellemetlen lehet, ha túlságosan impozánsak, de a Ninja Popups beépülő modul lehetővé teszi, hogy kiválassza, mikor jelenik meg az előugró ablak. Ez akkor fordulhat elő, amikor a látogató elérte a cikk egy bizonyos pontját, egy tétlenség után, vagy amikor a látogató szándékában áll elhagyni az Ön webhelyét. Beállíthat egy A / B tesztet is, hogy elemezze a felbukkanó ablakok legjobb konvertálási idejét, és összehasonlíthat két különböző mintát is, hogy a lehető legjobb eredményeket érje el. És ha még több bőrt szeretne választani, elérhető egy Themes Pack a Ninja popupokhoz.

Szerezz be Ninja popupokat


Milyen óriási útmutatás az e-mail marketing világában, de van olyan sok mindent, amit nem tudnánk kikiáltani ebben a bejegyzésben. Számos más e-mail marketing szolgáltatás is létezik a WordPress számára, és ne kezdje el a listát építő pluginekkel. Lehet, hogy más e-mailes marketing-tippeket is elárulta.

Hatalmas rajongója vagyok a MailChimpnek és a MailChimp for WordPress bővítménynek, de ez csak én. Melyik a kedvenc kombinációja? Melyik e-mail szolgáltatót használja? Ha kérdése vagy javaslata van, tudassa velünk a megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map