Csökkentse a webhely zavarát és javítsa a WordPress lapjain való részvételt

Bármi, amit tehet weboldalának racionalizálása érdekében, jó dolog. Végül is, minél kevesebb munkahelyi látogatót kell tennie a kívánt információ megszerzéséhez, annál jobb. Ez azonban kihívást jelenthet, ha webhelyének természetéből adódóan sok információt kell tartalmaznia. Az ilyen oldalak végeredménye általában azok a nagyon hosszú oldalak, amelyekben szinte senki nem gördít végig, és azok, amelyeknek tonna oldala van, hasonlóan szinte senki sem kattint át.


Szóval, mi az alternatíva egy szuper hosszú oldalnak vagy túl sok oldalnak? Miért, természetesen fülek! És ne aggódjon – nem kell kódoló zseninek lennie ahhoz, hogy lapjait megjelenítse webhelyén. Rengeteg olyan plugin van, amely lehetővé teszi ezt a funkciót. A legjobbakat felkerekítettem, hogy segítsenek a fülbe helyezett tartalom gyors és egyszerű hozzáadásában a WordPress-webhelyhez.

UI lapok közzététele

UI lapok közzététele

Az UI lapok közzététele megkönnyíti a jQuery lapok hozzáfűzését a tartalomhoz, legyen az üzenet, oldal vagy más típusú üzenet. Csak annyit kell tennie, hogy beilleszt rövidítéseket a szerkesztőbe, és engedélyezni fogja a lapokat.

A plugin 24 különböző felhasználói felület-témát tartalmaz, amelyek megkönnyítik a meglévő téma összehangolását. Vagy ha van apríték, készítsen egy egyedi stíluslapot, hogy tovább javítsa a megjelenését és érzetét.

A plugin telepítése után csak annyit kell tennie, hogy rákattint a megfelelő TinyMCE gombra a postaszerkesztőben, és beilleszti a megfelelő rövid kódot. A Post UI lapok hivatalos WordPress könyvtárat tartalmazó listája szerint a következő rövid kódokkal közvetlenül beillesztheti a füleket:

[fül neve = ”a fül neve 1” ″] fül tartalma [/ fül]
[fül neve = ”a fül neve 2.” ″] fül tartalma [/ fül]
[fül neve = ”A fül neve 3. ″] A fül tartalma [/ fül]
[End_tabset]

Nyugodtan illessze be a HTML-t ezekbe a lapokba. Nem problémamentesen kell kezelni, és a végén látni fogod a tartalom megjelenítését, akárcsak a webhely bármely más pontján lenne, amint talán már kitaláltad, egy lapon található.

Könnyen reagáló lapok

Könnyen reagáló lapok

Egy másik bővítmény, amelyet feltétlenül érdemes megnéznie, ha lapot szeretne hozzáadni a webhelyéhez Könnyen reagáló lapok. Nem csak a bootstrap 3.0 kompatibilis, hanem a TinyMCE gombokat is hozzáteszi a vizuális szerkesztőhöz, ami rendkívül egyszerűvé teszi az érzékeny lapok beillesztését egy gombnyomással..

Miután rákattintott erre a gombra, megnyílik egy beállítópanel, amely lehetővé teszi a lapok különféle aspektusainak színének kiválasztását, beleértve a fejléceket, az aktív lapokat, a lebegést, a hátteret és egyebeket. Azt is beállíthatja, hogy a fülek tetején vagy alján jelenjenek meg. Ez a bővítmény valódi kedvenc, mivel egyszerűen beállítható és azonnal működik.

Tabb-érzékeny lapok

Tabb-érzékeny lapok

Ha az érzékenység az egyik legfontosabb problémája, Tabb-érzékeny lapok jó lehetőség az Ön számára. Egyszerűen ez a plugin lehetővé teszi az érzékeny lapok beillesztését a hozzászólásokba és az oldalakba rövid kódok segítségével. Támogat egynél több lapkészletet egy egyszerű oldalon vagy üzenetben, és a jQuery segítségével hozza létre a füleket és a harmonikát a kisebb képernyőkön. A füleket a billentyűzettel is elérheti.

A lapok beillesztéséhez mindössze két rövid kódot kell beillesztenie: [tabby] és [tabbyending]. Pontosabban, a [tabby title = “tabname”] használatával állította be a lap nevét. Ezután kiírja azt a tartalmat, amelyet fel kell vennie ezen a lapon, beleértve a kívánt HTML-t is. Szükség szerint további füleket is beszúrhat. Ezután a lapok sorozatának befejezéséhez használja a [tabbyending] rövid kódot a lapcsoport bezárásához.

Most, ha stílusmódosítást szeretne végezni ezeken a lapokon, még egy kicsit bele kell mélyülnie a kódba. A plugin WordPress könyvtároldala szerint át kell másolnia a plugin stíluslapját gyermek témájába, és módosítania kell a lap stílusát vagy a harmonikát.

Modulok lapon

Időnként az egyes lapokon kívüli igényei kissé összetettebbek. Ezekre az esetekre a következők léteznek Modulok lapon csatlakoztat. Ez lehetővé teszi a kívánt kütyü beillesztését, a fülekbe, a helytakarékosság érdekében, és szervezetesebb élményt teremthet webhelyén. Sokféle felhasználása van.

Például, választhat, hogy lapokat használ a Legutóbbi hozzászólások és a Legutóbbi hozzászólások widget megjelenítéséhez. Felveheti a Kategóriák menüpontba a lapok megjelenítésének további kerekítéséhez. Vagy létrehozhat egy füleket egy csoportba, amely a beágyazott közösségi média-kütyüeknek szól, például egy Facebook Like Box, Twitter feed, Google+, Pinterest pinboard és így tovább..

Az egyik dolog, ami nagyon szeretem a Tabs kütyüket, az, hogy nem tartalmazza a saját stílusát, amely lehetővé teszi, hogy a témája szerint formázza. A lapok jól illeszkednek az Ön webhelyéhez, és úgy néznek ki, mintha tartoznának.

A fülek címei is görgethetők, ami jó alternatíva a hagyományos halmozott megközelítéshez. Vannak animációs lehetőségek a kütyü közti átmenetekhez is, és beállíthatja, hogy hány másodpercig várjon az egyik fülről a másikra való áttérés között..

Mint a többi itt felsorolt ​​tab-bővítményhez, a rövid kódnak köszönhetően könnyen beilleszthető [wit].

WP UI – lapok, harmonikák, csúszkák

WP UI

Az utolsó beépülő modul, amiről itt beszélni fogok, a WP UI – Tabok, harmonikák, Sliderek. Ez a bővítmény nemcsak megkönnyíti a lapok beillesztését a hozzászólásokba és az oldalakba, hanem lehetővé teszi más formázási stílusok, például harmonikák, csúszkák és párbeszédek egyszerű integrálását is. A beépülő modult a jQuery táplálja, és egynél több jQuery felhasználói felület témát is használhat, ha úgy tetszik.

Jellemzője egy könnyen használható opcióoldal, amely egyszerűvé teszi a telepítést és a felhasználást. Hozzáteszi a dedikált menüket és párbeszédablakokat az egyszerűbb navigációhoz. A fenti pluginekhez hasonlóan ez is elsősorban a gyorskódokra támaszkodik a gyors megvalósításhoz. A rövid kód [wp tabs] könnyedén fejleszthető a stílus argumentummal, amely körülbelül 24 különböző módon módosítható, például „wpui-blue”, hogy a fülek koherensebb megjelenést kapjanak a témájával..

A beépülő modul legfontosabb kiemelése számomra az a képesség, hogy a hozzászólásokat és a hírcsatornákat lapokon vagy harmonikán jelenítsék meg. A rövid kód [wptabposts], és ez lehetővé teszi a hozzászólások megjelenítését fülek sorozatán belül. Vagy ha egy hírcsatornát szeretne megjeleníteni egy oldalon vagy postán, csak használja a [wpuifeeds] rövid kódot. A WordPress könyvtár felsorolása szerint a WP felhasználói felületéhez a [wpspoiler post = “3028”] használatával csak egy hozzászólást jeleníthet meg ebben a speciális formátumban.

Symple rövid kódok

Symple Shortcodes Minimal Tabs

Természetesen, ha csak alapvető lapokra van szüksége, akkor mindenképpen vegye figyelembe a Symple Shortcodes WordPress bővítményt, amelyet itt a WPExplorer készített. A plugin tartalmaz néhány szép minimális lapot, amelyet a webhely bármely oldalán használhat, valamint sok más nagyszerű tartalomszervező funkciót. Oszlopok, váltógombok, harmonikák és még sok más ékezetes elem hozzáadása (gombok, közösségi ikonok stb.).


Bár eleinte bonyolultnak tűnhet, a lapok webhelyre történő felvételének folyamata valójában meglehetősen egyszerű. A fenti plugins egy pillanat alatt használják, és a végeredmény is vonzó és funkcionális. Véleményem szerint érdemes megnézni. A webhely látogatói annyi információhoz férnek hozzá, amennyire szüksége van rájuk, anélkül, hogy a teljes kialakítás rendetlenségei felbomlnának. Ez gyors megoldás sok erőforrást és tartalmat tartalmazó webhelyek számára.

Fülöket használ a webhelyén? Mi lenne ezekkel a pluginekkel? Ha igen, akkor dolgoztak érted? Talált egy másik módszert a lapok webhelyre történő beépítésére? Szeretném meghallgatni a megjegyzésben ezt a remek szervezeti trükköt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map