Csodálatos forgalomnövelő források a WordPress Bloghoz

5 lenyűgöző forgalomnövelő forrás a WordPress Bloghoz

Mivel már itt van, fogadunk minden pénzt, amelyet elfogad, amikor azt mondjuk: a webhely számára a legjobb forgalomnövelő források megszerzése nem könnyű feladat. Mégis forgalomra van szüksége az üzleti vállalkozás felállításához. Néhánynak kevésre van szüksége, másoknak inkább. Ön, amennyit csak tud, célzott forgalmat akar, és most meg akarja.


Ha a legjobb forgalmi forrásokat keresi a WordPress webhelyéhez, megdöbbentő bevallom bennünket. Mindössze öt keresettünk az ismeretlenbe, ám a felfedezett forgalmi források hatalmas szája széles agapot hagyott a szájon.

Ez a nagyon izgalmas ok miatt ebben a pillanatban meghozzuk a végrehajtó döntést, hogy annyi forgalmi forrást kínáljunk Önnek a WordPress blogjához, amennyit csak tudunk! Tehát ahelyett, hogy csak néhányat szerezne, tucatnyi lenyűgöző forgalmi forrást szerez, amire kíváncsi. Ha ez úgy hangzik, mint egyfajta üzlet, merészkedj fel a tengerészre, ez a nagy napod!

Hogyan lehet több forgalmat szerezni a blogodban

1. Készítsen fantasztikus tartalmat

Itt van az üzlet: Az emberek tartalmat keresnek, ezért indul a forgalom. Soooo … a legjobb, ha van a tartalma, nem gondolod? A minőség bármely nap meghaladja a mennyiséget, ezért mondjuk a tartalom király. Mielőtt elgondolkodna a blog forgalmának generálásában, jó minőségű és célzott tartalommal kell rendelkeznie.

Függetlenül attól, hogy társult, konzultál vagy elad valamit, az csak bölcs dolog, ha van egy szép tartalom, amely táplálja a webhelyet. Hogyan másképp fog lenyűgözni kilátásainak gondolatai? Kicsit keverje össze a dolgokat is, mert a multimédia fantasztikus az elkötelezettség szempontjából. Képek, infographics, videók, diagramok használata – nevezze el!

Ha nem követitek, akkor csak azt mondtuk:

A tartalom kiválóan vonzó

… és SEO is! A multimédia tartalom azt jelenti, hogy a felhasználók több időt töltenek az Ön webhelyén, ami több elkötelezettséget jelent az Ön számára. Azt is megmutatja a Google keresőrobotjainak, hogy webhelyed megéri a sót, mivel a felhasználók nem hagyják el azonnal. Készítsen csak azt, amit prémium tartalomnak tart, de add oda ingyen.

Tudja, mi történik ezután? Ők (Google) jobb SEO pontszámokkal jutalmazzák Önt, ami nagyobb forgalmat jelent a WordPress webhelyén. Nézzük meg néhány olyan tartalmi taktikát, amelyekre – saját maga nagyon különleges módján – túl sokáig hagytál feküdni.

2. Vegye figyelembe a célközönséget

Hányszor fogjuk kérni, hogy írjon az embereknek, és ne a keresőmotoroknak? Eh? Mondd meg, hányszor? Ha a célközönség szem előtt tartásával ír, akkor olyan tartalmat fog létrehozni, amely velük rezonál. Ennél is fontosabb, hogy olyan tartalmat hoz létre, amely érdekli a célpiacot.

Nem kell rakétatudós, hogy megmutassa, mennyire nagyszerű a kommunikáció a célközönséggel a forgalom generálása és végül az átalakítások során. A tartalom létrehozásakor vegye figyelembe az ideális vásárlóit és azonosítsa egyedi igényeiket; egyedi érdekeik. Ezeknek az igényeknek a teljesítésével eleget tehet a tartalmának, és a darabokat automatikusan eladja.

3. Rendszeresen tegyen közzé

Ha napi húsz cikket tud küldeni, akkor jó és jó. Hetente egyszer küld? Nos, jó. Lehet, hogy inkább havi egy hozzászólást szeretne, mint minden mást. Ki kérdőjelezheti meg menetrendjét? Mindaddig, amíg folytatod a kiküldetést, minden jó.

A keresőmotorok szeretni fognak, mivel a legfrissebb tartalom a kereső igényeihez tartozik. Az olvasói is szeretni fognak téged. A legjobb, ha örökzöld tartalmat készít, amely mindig frissnek tűnik. A régi hozzászólások frissítése mellett hozzon létre új cikkeket az aktivitás fellendülésének fenntartása érdekében.

Használhat egy szerkesztői naptár vagy kiszervezni. Kiválasztott RSS-hírcsatornákat használtam a blogban folytatott tevékenység folytatására. Ki tudta, hogy forgalmat generálhat a WP RSS aggregátor plugin? A dolgok folyamatos lefolytatásának egyszerű módja a „How-Tos” létrehozása vagy a következő sorozatok közzététele:

 • A WordPress SEO kezdő útmutatója
 • WordPress bemutatója: Hogyan lehet WordPress témát létrehozni HTML-ből

4. Tegye tartalmát könnyen megoszthatóvá

Az olyan cselekvésre való felhívás használata, amely arra ösztönzi az olvasókat, hogy hasznos információs részeket osszanak meg a hozzászólásaikon belül, pozitív hatást gyakorol a társadalmi megosztásukra, ezáltal a forgalom generálására. Számos plugin létezik Jobb kattintás a Tweet-re ami ezt megkönnyíti.

Pár, és néhány társadalmi megosztás gombok, és megvan az arany lúd. Ha az olvasók számára nehéz megosztani neked tartalmat, akkor elmarad a hatalmas forgalmi lehetőségektől. Sőt, ha számtalan közösségi média plugin van a WordPress számára, amely segít Önnek.

5. Link a belső tartalomhoz

A helyszíni tartalom felfedezésének javítása növeli a felhasználók által az Ön webhelyén töltött időt, és segít a keresőmotoroknak a tartalom további indexelésében. Ez további forgalmat is eredményez, amikor az olvasó megosztja a kapcsolódó tartalmakat.

Link más kapcsolódó hozzászólásokhoz a webhelyén, hogy javítsák ezeknek a hozzászólásoknak a láthatóságát. Mehet egy lépéssel tovább és használhat dinamikus tartalmat. Ez csak azt jelenti, hogy egy beépülő modult / widget használunk a kapcsolódó hozzászólások, a legtöbb megosztott, a legújabb, a legtöbb kommentált hozzászólás és így tovább megjelenítéséhez.

6. Hozzon létre ajándékokat

A evolúció millió éve ellenére a tudósok nem tehetik körbe a fejüket, mi történik az elmével, amikor csak látjuk vagy halljuk a „szabad” kifejezést. Őrült, mivel a legtöbben mindent megtesznek, hogy ingyenes cuccokat szerezzenek.

Pontosan miért szárnyal fel a szárnyakra, mint a sasok, az ajándéktárgyakként kialakított tartalom. Láttam a WordPress témafejlesztőit, leányvállalatait és bloggereit, amelyek adományokat használnak, hogy hatalmas mennyiségű forgalmat vezessenek nemcsak a saját webhelyükre, hanem a közösségi média profiljaira és így tovább.

Ha szeretné kipróbálni, fontolja meg a legnépszerűbb termék vagy a forró termék elárusítását a résében. Az összes tartalomforgalmat generáló forrás közül az ajándékok valóban ígéretet mutatnak. Szinte azonnal megkapja a ROI-ját, és olyan remek eszközöket is használhat, mint például RaffleCopter többek közt átadási bővítmények.

7. Visszajelzés a trendekről

Láttál már valaha profi profi szörfösöket, mint a mágia? Mindig várják a nagy hullámot, és ha egyszer van, csodálatosan partra indítják. Ez az úgynevezett ráültetéséért szörfözés. Ellenkező esetben a parthoz eveznék, ami tönkreteszi a sportot.

Hasonló módon mindig figyeljen arra, hogy híreket (más néven vírus hírek) és trendeket keressen az Ön résében. A trendek hatalmas mennyiségeket regisztrálnak a keresőmotor eredményeiben, és ennek érdekében kihasználhatja tartalmát. A trendeket nyomon követheti a Google Trends többek között az eszközök.

8. Tesztelje tartalmát

Ha egy ideje itt voltál, akkor a következő mintát kell létrehoznia a cikkmarketing során. Van olyan üzenet, amely úgy tűnik, hogy az egész univerzumot a webhelyére vonzza, és vannak olyan üzenetek, amelyek feledésbe merülnek, és soha többé nem találhatók meg..

Fontos elemezni a tartalmat, hogy megtudja, mi működik, és mi nem. Emlékszel arra a postára, amelyet egy ideig vissza közöltél, és amely sok felhasználói visszajelzést hozott? Mit csináltál? Hozzáadott egy képet? Infographic volt? Talán egy ajándék? Ezzel az információval csak olyan tartalmat hozhat létre, amely rezonál az emberekkel.

A / B split tesztelésnek ebben a tekintetben a barátodnak kell lennie. tudsz tesztelje a változó címeket többek között, hogy ujját tegye a működő dolgokra. Itt egy rövid történet. Korán egy maroknyi blogszerzési munkát vállaltam. Több millió sikertelen kísérlet után áttörés történt.

Tehát összehasonlítottam a működő hangmagasságot a többiekkel, amelyek nem működtek, és ahogy! – ott találtam megtakarító kegyelmemet. Nagyon szemet nyitó volt. Ma, ha el kellene adnom egy hangmagasságot, biztos vagyok benne, hogy a kilátások 90% -a válaszol. Őrült, hogy egy kis összehasonlító teszt mit tehet vállalkozása számára.

9. Keresse meg az ipari befolyásolókat

A megérdemelt lendületet adhat tartalmának, ha kapcsolatba lép az iparág befolyásolóival, akik viszont megosztják az Ön tartalmát a közösségükkel. Ha érdekes témája van egy népszerű témának, próbáljon felkeresni a saját területének szakértőit, és kérjen visszajelzést.

Először: azok, akik érdekelnek, meglátogatják az Ön webhelyét, és ha a tartalma olyan csodálatos, mint állítja, akkor a megosztás révén könnyebben növelheti blogforgalmát. Még kifejezetten felkérheti ezeket a befolyásolókat, hogy osszák meg a tartalmat, ez a taktika, amely már sokszor működött.

Csak ne spam vagy senki senki. Nem, nem akarsz ezt az utat megtenni, mert senki sem szereti ezt a fickót. Az üdvözlet enyhíti a legkeményebb szíveket, ezért szórjon rá néhányat az elérhető e-mailekre az extra rúgáshoz. Hé, a webhelye megélhetése, ugye? Ne felejtsd el, hogy néhány ember nem fog visszakeresni veled, és ez rendben van.

10. Közösségi média forgalmi források

Közvetlenül a Google mellett (rendben, szinte) a forgalom generálása szempontjából a közösségi média. Például a Facebookon olcsón (ha nem ingyen) elérhető egy jól meghatározott közönség. Kezdje a közösségi média profiljaival, ha ezt még nem említettük.

Hozzon létre egy elkötelezett közösséget ezekre a profilokra, és amikor készen áll, bátran kipróbálhatja a Facebook hirdetéseket napi 3 dollárért. Ezenkívül éljen azzal a szokással, hogy „szocializálódik” azzal, aki ki az iparádban.

Mit jelent egyáltalán?

Ez azt jelenti, hogy kommentáljon az iparág legfontosabb oldalain, és először kommentálja. Győződjön meg róla, hogy megjegyzése értékes vagy legalábbis vicces, de releváns a témában. Ily módon sok expozíciót kap, és ha van releváns (nem spam) linkje, ez több szemgolyót jelent a webhelyén.

Ne légy félénk, látogasson el ezekre a közösségi média webhelyekre, és csináljon valamit, amit egy normál felhasználó (nem marketing srác) csinálna. Jelentősen vegyen részt a beszélgetésekben, amelyek izgatnak, és csak érezd jól magad. A Facebook, a Quora, a Reddit, a Google+, a Twitter, a Pinterest és a többek között a népszerű képmegosztó webhelyek jó helyek a kezdéshez.

Vegye figyelembe, hogy ezeknek a közösségi médiahálózatoknak a lehetősége nyílik vállalkozása hirdetésére. Általában a szolgáltatás viszonylag olcsó, de meglehetősen hatékony, figyelembe véve ezeket a webhelyeket, a forgalom szempontjából sok befolyást gyakorol. Tudta, hogy a Facebook-nak több mint egymilliárd felhasználója van? Most már tudod.

11. Vendég blog

Kétségkívül az egyik legjobb forgalmi forrás az Ön rendelkezésére, a vendégblogolás lehetővé teszi a márka felépítését, a tekintély növekedését és a célzott forgalom visszajuttatását a webhelyére. Nagyon jó a linképítésnél is.

Bármikor, amikor vendéglogot készít, ne csak a linkre tegye. Gondolj rá a saját blogod kiterjesztésére. Közzé tehet tartalmat a saját blogjában? Nem hiszem. Készítsen lenyűgöző tartalmat, és keresse meg a nagy webhelyeket a résein belül.

Soha nem fog kifogyni a vendég blogolási lehetőségei, ami azt jelenti, hogy soha nem fogy ki a célzott forgalom az ételek az asztalon tartása és a hátán való ruházat elfogyasztása érdekében. Onibalusi of Write’s in Charge használt vendég blog online üzleti vállalkozás elindítása miatt sokan meghalnának. 30 vendégbloggal kezdte, tehát nem az thaaat nehéz mindent figyelembe venni.

A vendég blogok működnek. Valójában ez a kedvence az összes forgalmi forrásomnak. Csak másodperc jön a keresőmotorok forgalmához, ami a következő részre vezet; SEO.

12. Keresőoptimalizálás

Röviden: SEO: a keresőmotor optimalizálása magában foglalja webhelyének úgy hangolását, hogy az ragyogjon a keresőmotor eredményeiben. Néz, a Google keresője nagyon motivált kilátásokkal rendelkezik, és ha meg tudja szerezni őt, akkor jelentősen megnő az esélye az értékesítés lezárására..

Az az érzésem, hogy félsz a SEO-tól. Valószínűleg azért van, mert úgy gondolja, hogy túl technikai? Lehet, hogy korábban csaltak. Lehet, hogy egyszerűen nem tudja, mit kell tennie, vagy hol kezdje el, amíg a SEO eljut.

Bármi is legyen az ok, a SEO egy darab sütemény. A Google első csomagján, lehetőleg az első tíz pozícióban való megjelenés könnyű csapkodni. Csak használja a Yoast SEO plugin amely a legtöbb SEO feladatot ellátja. Mindig adjon hozzá egy alt szöveget a képekhez, és egyszerűen hozzon létre fantasztikus tartalmat. Mit lehet még mondani??

Bónusz: Blog kommentálása

Tudom, hogy látta már ezt, de valószínűleg nem törődik a blog kommentálásával, mert valaki azt mondta, hogy nem olyan hatékony, mint más forgalmi források. Jól, Neil Patel 249 hozzászólásból 25 ezer dollárt tett. Először kommentáljon (egy órán belül a post megjelenése után), és tegye a megjegyzést értékesvé.

Ez vonatkozik a fórumokra is. Gyakori fórumok az iparágon belül, és érdemes beszélgetést folytatni. Válaszoljon a kérdésekre, és ingyenesen kínálja segítségét. Rövid időn belül felépítheti a hatóságot és megszerzi a forgalmat. Kerülje a mainstream blogokat / fórumokat olyan niche-webhelyek javára, amelyek olyan célzott forgalmat generálnak, amely kiválóan alkalmas a konverziók létrehozására.

Kapcsolódó olvasmány

Ha szeretett volna olvasni ezt a bejegyzést, nagyon szeretném mutatni téged ezeknek a további üzeneteknek a felé, amelyek még több forgalmi forrást fednek le:

 • 5 módszer a WordPress webhely forgalmának növelésére a Pinterest segítségével
 • Hogyan lehet nagyobb forgalmat elérni a WordPress webhelyén
 • További forgalom növelése a WordPress Blogba a régi üzenetek újrahasznosításával
 • Felfedezetlen titkok: Nagy forgalmú WordPress-webhely kezelése
 • Rövid útmutató a Google Analytics számára és a webhely forgalmának megértése a WordPress számára

Záró megjegyzések

Noha a forgalom felhívható a fenti módszerek bármelyikével, a legjobb, ha néhány forgalmi forrást kombinál. Minimális erőfeszítéssel és hirdetési kiadásokkal tízszeresére megduplázhatja a forgalmat. Nyilvánvaló, hogy sok más forgalmi forrást kihagytunk róla.

Mint ilyen, ha elmulasztottuk kedvenc forgalmi forrását, válaszoljon a megjegyzés szakaszba, hogy folytatja a beszélgetést. Ez, és kérjük, készítsen már egy e-mail listát. A legjobb, ha forgalmat generál. Egészségére!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map