Az üzenetküldő alkalmazások használata a WordPress-webhely forgalmának növelése érdekében

Az üzenetküldő alkalmazások használata a WordPress-webhely forgalmának növelésére

Globálisan a mobil üzenetküldő alkalmazások minden nap egyre több és több felhasználót vonzanak. Valójában a három legfontosabb platform – a WhatsApp, a Facebook Messenger és a WeChat – mindegyik havonta több mint egymilliárd felhasználót vonz..


Annak ellenére, hogy vannak aktívabb felhasználók az üzenetküldő alkalmazásokban, mint a közösségi médiában, ezeket a platformokat nagyrészt figyelmen kívül hagyják, és csak a nagyvállalatok jelentõs beruházásokat vonzottak az elmúlt-két évben. Ez azt jelenti, hogy lehetőségek és lehetőségek vannak a hibára is – különösen, ha módot keres a WordPress webhelyére irányuló forgalom növelésére.

Az igazság az, A felhasználók 67% -a az üzenetküldő alkalmazások révén szeretnének jobban kölcsönhatásba lépni a vállalkozásokkal, és ennek nagy részét meg lehet tenni a megfelelő WordPress bővítményekkel, hogy kihasználhassuk ezt a fellendülési fellendülést. Az első lépés az üzenetküldő alkalmazások megértése, majd annak megvizsgálása, hogyan lehet hatékonyan használni azokat, amelyek növelik a WordPress-webhely forgalmát.

Itt van, amit tudnod kell.

Üzenetkezelő alkalmazások: Új forgalomgenerációs lehetőség

Mivel ez a technológia és ezek az új marketingstratégiák annyira egyediek, nagyon kevés adat került közzétételre. Ahol azonban néhány nagyobb márka a legtöbb erőfeszítést befekteti, valamint az, hogy egy adott csevegőplatform mennyire gyorsan növekszik, mind a méltányos módszer a potenciál felmérésére..

WordPress beépülő modulok és üzenetküldő alkalmazások

A megosztás gomb hozzáadása a WordPress webhelyhez kiváló módszer a forgalom növelésére és az elkötelezettség növelésére. Miért? Mivel ez lehetővé teszi a felhasználók számára az információk megosztását az általuk használt platformon. Még jobb, ha rengeteg egyszerű bővítmény közül választhat.

AddtoAny Share Buttons Free WordPress plugin

Az AddToAny egy közösségi megosztási plugin, amely 100 különböző üzlethelyiség megosztási gombjait kapja az oldalára. Az AddToAny által használt üzenetküldő alkalmazások között szerepel a Kik, a Viber, a WeChat és a WhatsApp..

A Line egy újabb nagyszerű alkalmazás, amely rendelkezik a share gomb beépülő modullal. A félmilliárd vonalfelhasználónak egyszerű módja annak, hogy megismerje, hogy Ön ott van, a Line Social Plugin a webhelyére. Egy egyszerű kattintással a „Line It” gombra az oldal megjelenik sok új arc előtt.

Ön is léphet egy lépéssel tovább, és automatizálhatja a válaszokat a Discord segítségével. WP Discord post a plugin például egy botot és egy Webhook URL-t használ, amely értesíti a kívánt csatorna olvasóit minden új bejegyzésről, amelyet a WordPress webhelyén közzétettek..

A legfontosabb üzenetküldő alkalmazásbeállítások

Tehát ismeri a WordPress oldalon integrálható beépülő modulokat, de milyen üzenetküldő alkalmazásokat kell választania a forgalom növelésére?

Ha korábban már használta a közösségi média marketingjét a forgalom generálására, akkor ezeknek a készségeknek a sokai itt érvényesek. Ezen csatornák egyikének elsajátítása és a teljes forgalomgenerálási potenciál kiaknázása nem lesz könnyű feladat.

Ugyanakkor, amint elkapták a dolgokat, és az összes fiókod fel lett állítva, a napi funkciók nagy részét robotok számára hagyhatja, és ez elvárható ezen platformok szinte mindegyikén. A chatbots biztosítja sok előnye az ügyfeleknek és lehetővé teszi az üzenetküldő alkalmazás teljes kihasználását.

VONAL

Üzenetkezelő alkalmazások a WordPress webhely forgalmának növeléséhez: Sor

Vonal egy mobil alkalmazás az azonnali kommunikációhoz az intelligens eszközökön. Az igazsággal több mint negyedmillió felhasználó, A Line sokat kínál egy üzenetküldő alkalmazás számára. Ez lehetővé teszi az emberek és a vállalkozások számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek egymással, közösségeket hozzanak létre és csatlakozzanak, valamint üzeneteket, fényképeket és videókat osszanak meg. Elősegítik az egyedi hangulatjelek és matricák használatát, létrehozását és értékesítését. Néhány fontos tény a Line-ról:

 • Jelenleg a Line felhasználói bázisa legjelentősebb része Délkelet-Ázsiában található, különösen Japánban (ahol az alkalmazás származik).
 • A vonalhasználók általában a fiatalok körében vannak, sokan a 10-19 éves korosztály
 • A Line felhasználói bázisa évente megduplázódik

Az összes csevegőplatform közül az Amazon legjelentősebb jelenléte a Line. Fiókjuk és közösségük elkötelezett az Amazon termékeinek és életmódjának népszerűsítése mellett. Nem olyan interaktív, mint sok más márkás közösség, és az összes link közvetlenül az Amazon.com-ra mutat. Ha van egy Amazon kapcsolt webhelye a WordPress-en, akkor kihasználhatja az Amazon-kapcsolatot a Line-lal.

Töltse le az Amazon Associates Link Builder alkalmazást

Az Amazon Associate Link Builder bővítmény biztosítja azokat az eszközöket, amelyek szükségesek a társult termékek promóciójához a WordPress webhelyén. Ezután a Line segítségével hirdetheti társult termékeit. Elérheti a Line szolgáltatást, hogy visszajelzést kérjen, új termékeket reklámozzon, vagy kérje meg az ügyfeleket, hogy vizsgálják felül a különböző termékeket. A trükk a kommunikáció „vonalának” megnyitása és a bizalom érzetének megteremtése, így a potenciális ügyfelek először meglátogatják a WordPress webhelyet, amikor online vásárolnak.

WhatsApp

Üzenetkezelő alkalmazások a WordPress webhely forgalmának növelésére: Whatsapp

WhatsApp egy vadul népszerű video- és szöveges chat-alkalmazás. Val vel 1,5 milliárd havi aktív felhasználók, valószínű, hogy hallottál vagy használtál a WhatsApp-t. Néhány WhatsApp-statisztika, amelyet figyelembe kell venni:

 • 42% a 25-34 éves internethasználók száma használta vagy fogja használni a WhatsApp alkalmazást
 • A 44 év alatti emberek csaknem egyharmada használta
 • Egy több mint 70 000 felhasználót felmérésben, 15% jelentette a WhatsApp elsődleges hírforrását, míg csak 8% -uk támaszkodott a Facebook Messengerre

A WhatsApp használatával a forgalom növelése érdekében ki kell használnia az alkalmazás által kínált „csoportokat”. Előfordulhat azonban, hogy szét kell osztania erőfeszítéseit, mivel minden csoportban egyszerre csak 256 tag lehet. Ön is részt vehet létrehozott csoportokban. Más üzenetküldési szolgáltatásokkal ellentétben a WhatsApp nem engedélyezi a hirdetések vagy robotok használatát. Ez azt jelenti, hogy kreatívnak kell lennie.

Küldjön linkeket a WordPress blogbejegyzéséhez oktatás és tájékoztatás céljából. Arra is ösztönözheti az embereket, hogy vegyenek részt a fiókjában. Például, Absolut Vodka létrehozott egy kitalált karaktert, „Steve”. Ahhoz, hogy meghívást kapjanak az Absolut partira, az embereknek kapcsolatba kellett lépniük és „lenyűgözni” Steve-vel.

WhatsApp Chat Ingyenes bővítmény

Van egy WhatsApp WordPress bővítmény, amely lehetővé teszi a WhatsApp csevegés megnyitását közvetlenül a WordPress webhelyről. Ez a bővítmény lehetővé teszi a WordPress webhely-fejlesztőnek, hogy csevegődobozt illesszen be a webhelyre.

Ezután a WordPress webhelyre történő forgalomcsökkentés céljából sok weboldaltulajdonos arra kéri az olvasókat, hogy a WhatsApp csevegődobozukon keresztül tegyenek visszajelzést a tartalomról. Beszélnek az olvasókkal, hogy megnézzék, mi rezonál velük, majd a visszajelzést felhasználják tartalomstratégiájuk módosítására és kiigazítására.

Kik

Üzenetkezelő alkalmazások a WordPress webhely forgalmának növeléséhez: Kik

Kik egy ingyenes azonnali üzenetküldő mobilalkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen új beszélgetéseket indítsanak a Kik-kód beolvasásával. Lehetővé teszi egy-egy és egyszerű csoportüzeneteket. Figyelemre méltó tények Kikről:

 • A Kik személyes márkaneveinek nagy része úgy tűnik, hogy a tizenévesek és a fiatal felnőttek számára készültek
 • 70% Kik közönsége 13–24 között van
 • Ez az egyik a tíz legjobb üzenetküldő alkalmazás közül az USA-ban a tizenévesek számára

A Kik csak 2016 közepén kezdte felajánlani a márkák számára a robotok használatának lehetőségét. Ez azt jelenti, hogy most már építhet egy Kik bot a WordPress webhelyén, és növeli a forgalmat. A Kik bot valóban hatékonyabb lehet, mint a hagyományos csevegés. Ez a bot felhasználható frissítések, hírlevelek és különleges ajánlatok automatikus elküldésére az ügyfelek számára, hogy meglátogassák a WordPress webhelyet megtakarítások és üzletek megtekintésére..

Számos márka, köztük a Sephora és a H&M, a Kik-et kezdte használni alternatív eszközként az ügyfelek számára ajánlások nyújtása érdekében. Egyben Sephora kitörési kampánya, a márka több mint félmillió csevegőbot-interakciót kapott Kik-en keresztül.

WeChat

Üzenetkezelő alkalmazások a WordPress webhely forgalmának növeléséhez: Wechat

Büszkélkedhet a napi aktív felhasználók legnagyobb aránya, WeChat egyedülálló helyzetben van. Ez a mobil hangüzenet- és sms-alkalmazás érdekes statisztikákkal rendelkezik:

 • 90% a WeChat felhasználók száma 36 év alatti
 • A WeChat felhasználók több mint 90% -a Kínában található
 • 83% a WeChat-ot munka közben vagy munka közben használja

A Buzzfeed például a WeChat felhasználásával vonzza új olvasókat vagy visszatérő olvasókat, akik egyedi tartalmat szeretnének találni. A vállalat létrehozott egy botot, amely kulcsszavakon alapuló ajánlásokat ad, és így a felhasználók élményét nyújtja.

WeChat plugin a WooCommerce számára

Itt van még az WeChat plugin a WooCommerce számára amely aktiválja a WeChat fizetéseit a WooCommerce webhelyek számára. Ennek a pluginnek a WordPress-webhelyhez történő hozzáadásának előnye az egyszerű fizetési lehetőségek. Az ügyfelek visszatérnek, és a forgalom növekszik, amikor a dolgok egyszerűek, és a WeChat plugin teszi ezt így. Ez a bővítmény lehetővé teszi a QR-kódos kifizetéseket és a WeChat mobilon keresztüli fizetéseket.

Viszály

Üzenetkezelő alkalmazások a WordPress webhely forgalmának növeléséhez: Ellentmondás

Viszály egy Voip mobilalkalmazás, amely a közösségekre vonatkozik. Ezek többsége a játékok és a rajongók köré épül – itt kezdődött a Discord. Sokan azonban politikai vagy felállítottak bizonyos típusú kérdések megvitatására. A Discord egyike azon kevés közösségi alapú üzenetküldő alkalmazásnak, amely lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy közösséghez a forgalom keresése helyett az egyénekkel való kapcsolatfelvételhez. Néhány releváns tény a Discordról:

 • Példa egy sikeres, de niche-csevegési üzenetküldő szolgáltatásra.
 • Csoportos felépítése és általános kialakítása kifejezetten a játékosok számára vonzó
 • Olyan csoportok számára is vonzó, amelyek szoros közösségeket akarnak létrehozni az állandó kommunikációval

Saját közösség létrehozása vagy csatlakozás egy másik megoldáshoz hozzájárulhat a Discord-ban való jelenlét növeléséhez, valamint más Discord-felhasználók más webhelyekre történő irányításához..

WP Discord Post Ingyenes bővítmény

Mint röviden korábban említettük, van még egy WP Discord Post nevű WordPress beépülő modul, amely elküldi a WordPress hozzászólásait a Discord csatornájához. Azok, akik kapcsolatba lépnek a Discord csatornáddal, lehetőséget kapnak arra, hogy könnyen kapcsolódjanak az Ön webhelyéhez.

Facebook Messenger

Üzenetkezelő alkalmazások a WordPress webhely forgalmának növeléséhez: Facebook Messenger

Miután úgy döntött, hogy a Facebook csevegési funkcióját önálló alkalmazásként működteti, lehetővé tette a felhasználók számára, hogy az SMS szöveges üzenetküldéshez hasonlóan csatlakozzanak FB kapcsolattartóikhoz..

Ami a növekedést illeti, elválasztása után a Facebook alkalmazástól, Facebook Messenger volt:

 • 600 millió felhasználó 2015 áprilisában
 • 900 millió 2016 júniusában
 • 1,2 milliárd 2017 áprilisában

A nagy márkák a Facebook Messenger eszközt használják közvetlen cél elérésükhöz. Az NBA bajnokai Az Golden State Warriors a Facebook Messenger alkalmazást használta létrehozni egy „Warrior Playoff Assistant” -t. Ez volt a mód arra, hogy a felhasználók választhassanak frissítéseket a csapat rájátszásában szereplő napirendről.

Töltse le a Messenger Ügyfél-csevegés Ingyenes bővítményt

Van egy plugin, amely lehetővé teszi élő Facebook Messenger csevegés hozzáadását a webhelyéhez. Ez lehetővé teszi, hogy frissítéseket küldjön a Messenger segítségével, amikor új tartalmat tett közzé a WordPress webhelyén. A Messenger segítségével arra is kérheti az ügyfeleket, hogy töltsék ki a visszajelzési űrlapokat. Ez a két egyszerű elkötelezettségi technika jelentős forgalmat eredményezhet.

SnapChat

Üzenetkezelő alkalmazások a WordPress webhely forgalmának növeléséhez: SnapChat

Ez a mobil alapú közösségi média platform egyedülálló megkülönböztetéssel rendelkezik a többi platformtól, mivel az összes üzenet másodpercek alatt pusztul el, miután a felhasználót megtekintette. Néhány kulcsfontosságú tény a Snapchat a következők:

 • A Snapchat-felhasználók 71% -a 34 évesnél fiatalabb
 • A Snapchat felhasználók 70% -a nő
 • Az évezredes internethasználók 30% -a rendszeresen használja a Snapchat-ot

Számos márka a Snapchaszt használta, hogy hatékony és vonzó módon érje el közönségét. A WordPress-alapú webhely Az MTV News a Snapchart használja hogy hozzáférjenek a közönség számára olyan exkluzív tartalomhoz, amelyet másutt nem találnak meg. Ez lehet a színfalak mögötti felvételek, kiadások vagy promóciók. Amikor a SnapChat követői látják ezeket a rövid, exkluzív felvételeket, a weboldalra vonják őket, hogy hosszabb klipeket láthassanak. Így növekszik a weboldal forgalma.

Melyik üzenetküldő alkalmazást kell választania?

A fentiekben az üzenetküldő alkalmazások hat legnépszerűbb opciója látható, amelyek elősegítik a WordPress-webhely körüli közösség növekedését és az Ön forgalmának növelését. De az összes üzenetküldő alkalmazás nem egyenlő.

Mielőtt úgy dönt, hogy időt és pénzt fektet egy adott üzenetküldő platform kampányának felépítésébe, mérlegelje ki a közönség és hol van a legvalószínűbb.

Az üzenetküldő alkalmazások többet tehetnek

Többet szeretne, mint a forgalom generálása? A WordPress és az AI, valamint a népszerű üzenetküldő alkalmazás segítségével nem csupán extra tagokat szerezhet csoportjának, vagy több látogatónak a WordPress webhelyén. Olyan releváns adatokat gyűjthet, amelyek lehetővé teszik webhelyének vagy vállalkozásának a legjövedelmezőbb irányban történő növekedését. Az érdeklődőket konvertálhatja hangjának vagy márkájának egész életen át tartó rajongókká is. Az üzenetküldő alkalmazások marketing potenciálja csak most kezd megvalósulni.

Van-e további lehetősége az üzenetküldő alkalmazások használatához a WordPress-webhely forgalmának növelése érdekében? Szeretnénk hallani az alábbiakat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map