Az új WordPress-hozzászólások automatikus megosztása a közösségi számlákra

A közösségi média nagyszerű módja a webhely forgalmának növelésére, de a webhely minden egyes szociális hálózatának kezelése időigényes feladat lehet. Az egyes fiókokba való belépés és a legújabb hozzászólások kézi megosztása sokkal több időt vehet igénybe, mint az új tartalom írása és előkészítése. A legtöbb mai webhely a WordPress-en épül.


Legtöbben tudjuk, hogy a WordPressnek sok olyan plug-in jön, amelyek segítenek nekünk a társadalmi megosztás automatizálásában, de ezeknek a plugineknek használata további szkriptek és funkciók hozzáadását jelenti a WordPress-hez, ami potenciálisan megnövelheti a webhely betöltési idejét..

Számos online eszköznek köszönhetően valóban automatizálhatjuk szociális számláinkat, és megmenthetjük magunkat attól, hogy manuálisan frissítsük őket. Miért kellene automatizálnia a közösségi média számláit ezekkel a technikákkal? Nos, ezeknek a technikáknak az előnyei bőségesek. Néhány a következő előnyökből áll:

 • Minél kevesebb a bővítmény a webhelyén, annál kevesebb a kiszolgáló erőforrása. Ez azt jelenti, hogy webhelyének jobb oldalletöltési ideje lesz.
 • A kevesebb frissítési értesítés kevés időt fordít a bővítmény karbantartására.
 • Minimális időt töltenek a közösségi média számlák kezelésére.
 • Több társadalmi jel segíthet abban, hogy szervesen rangsoroljon a SERP-kben.
 • Ezek az eszközök elemzést nyújtanak, tehát tudhatja, mely postások válnak vírusossá.

Lenyűgözött? Nos, ha egyszer végrehajtja ezen technikák egyikét a webhelyén. Tehát, itt van három módszer a WordPress-alapú webhelyek társadalmi megosztásának automatizálására. Személy szerint én használom az első módszert.

1. módszer: IFTTT, puffer és Feedly használata

A társadalmi megosztás automatizálásához az általam javasolt módszer három ingyenes webszolgáltatás használata: IFTTT, ütköző, és Feedly.

Az IFTTT egy csodálatos szolgáltatás, amely lehetővé teszi különféle fiókok és webes alkalmazások összekapcsolását az automatizálás érdekében. Az IFTTT segítségével sok feladat automatizálására, jelentések és riasztások előállítására szolgál. Erősen ajánlom, és szerintem ez a a legjobb INGYENES használat.

A puffer egy csodálatos webalkalmazás, amely lehetővé teszi a hozzászólások ütemezését, hogy megosszák őket az adott időpontokban. Az alap verzió ingyenesen használható az összes olyan népszerű közösségi hálózaton, mint a Facebook, a LinkedIn és a Twitter.

A Feedly egy feed-aggregátor szoftver, amely RSS forrásokat gyűjt az erőforrásokról. A legjobb dolog a Feedly-nél, hogy a kivitele nagyon egyszerű és nagyon nagy sebességgel működik.

A közösségi média automatizálása érdekében először regisztrálnia kell a Feedly, a Buffer és az IFTTT szolgáltatással. Ezután adjon hozzá WordPress-webhely hírcsatornáját a Feedly-hez a jobb felső sarokban található keresősáv segítségével. A WordPress-alapú webhelyeken az alapértelmezett RSS-hírcsatorna megtalálható a www.yourdomain.com/feed webhelyen.

AddFeedFeedly

Hozzon létre egy új gyűjteményt, majd kattintson a Követés gombra.

Nyomon AddNewCollection

Ezután lépjen a Buffer elemre és jelentkezzen be a konfigurálni kívánt szociális platformok és oldalak összekapcsolásához. Ha több fiókot szeretne hozzáadni, akkor a „Félelmetes terv” -t kell vásárolnia..

bufferapp

Most összekapcsolhatja a Feedly-t és a puffert az IFTTT-n keresztül az alábbi útmutató segítségével: Ha Feedly, akkor adjuk hozzá a pufferhez. Ellenőrizze a fiókját, és válassza ki az automatizálni kívánt Feedly kategóriát. Ez az! Mindannyian jó menni.

Select kategória-IFTTT

Ha Feedly, akkor adjuk hozzá az pufferhez, írta: ahsanparwez - IFTTT

Most, amikor új bejegyzés található a Feedly webhelykategóriájában, hozzászólása hozzáadódik a pufferhez. Utoljára meg kell határoznia, hogy naponta hányszor szeretne automatikusan megosztani a hozzászólásokat a puffer segítségével.

2. módszer: A TwitterFeed használata

Twitterfeed egy egyszerű háromlépcsős webes szolgáltatás, amely lehetővé teszi bloghírcsatornák hozzáadását és a hozzászólások automatikus közzétételét a Twitter, a Facebook, a LinkedIn és az App.net oldalon..

Először adja hozzá a hírcsatorna hírcsatornáját és címét. Ezután lépjen az Előzetes beállítások oldalra, ahol meghatározhatja a frissítés gyakoriságát, a tartalom közzétételét, a postai rendezést, az előtagot és az utótagot..

Twitterfeed-add

Ha elkészült, ki kell választania a kívánt közösségi média hálózatokat a hozzászólások megosztására.

Twitterfeed-step2

3. módszer: HootSuite

HootSuite hosszú ideje létezik. Ez egy nagyon hatékony közösségi médiakezelő eszköz, ahol a hozzászólások ütemezése a megosztásra több közösségi fiókban nagyon egyszerű. Támogatja a Twitter, a Facebook, a Google+, a LinkedIn, a Foursquare, a WordPress és a mixi szolgáltatásokat.

Először regisztráljon egy ingyenes fiókot a Hootsuite.com webhelyen, és adja hozzá a kívánt közösségi média-fiókokat.

HootSuite-AddAccounts

Ezután keresse meg a Publisher alkalmazást, és adja hozzá blogja RSS-hírcsatornáját.

HootSuite-AddRss

Végül hozzá kell adnia az AutoSchedule-ot a hozzászólásokhoz.

HootSuite - Automatizálja

A HootSuite konfigurálása egyszerű, és egyszerre akár 10 hozzászólást ütemezhet egyetlen fiókban. Azt javaslom, hogy használjon különféle HootSuite fiókokat a különböző WordPress webhelyek számára.

gondolatok

Remélem, hasznosnak találja ezeket a technikákat. Ha további trükkökről és technikákról ismeri a közösségi média bejegyzés bővítmények nélküli automatizálását, ossza meg ezeket az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map