Az 5 legjobb WooCommerce alternatíva

Legjobb WooCommerce alternatívák

Ha bármit online értékesítünk, nem kétséges, hogy a WooCommerce a szökött kedvenc. Közel 60 millió letöltéssel a vállalkozások közel 30% -a választja online áruház felépítésére. Nem nehéz kitalálni, miért – a WooCommerce egyszerűen telepíthető, használható és testreszabható. Sőt, több száz kiterjesztés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy funkcióikat tetszés szerint hozzáadják. Ennek ellenére a WooCommerce lehet, hogy nem minden webhelyhez tartozik a legjobban. Lehet, hogy hiányzik az egyetlen olyan szolgáltatás, amely rendkívül fontos webhelye számára. Tehát mi akadályozza meg a verseny megnézését és a WooCommerce legjobb alternatíváinak felkutatását?


A WooCommerce-lel ellentétben ezeknek az alternatív megoldásoknak egy része e-kereskedelem szoftver, például a Shopify és a BigCommerce. De vannak olyanok is, amelyek saját üzemeltetésű e-kereskedelmi megoldások, hasonlóan a WooCommerce-hez. Ide tartoznak többek között a Magento és az OpenCart.

A tárolt e-kereskedelmi szoftver készen áll a csomagra, ahol nem kell aggódnia a tárhely vagy a biztonság miatt. A támogatás szintje szintén magasabb. Másrészt az önálló üzemeltetett e-kereskedelmi szoftverek egy kicsit D-I-Y. Szüksége van arra, hogy elindítsa a nagy WordPress-tárhelyet, töltsön le és telepítsen olyan programokat, mint a WordPress és a WooCommerce, és testreszabja azt az online áruház követelményeihez. A nagy előnye itt az, hogy teljes ellenőrzést gyakorol a testreszabás és a tárolt adatok felett.

Keressük meg a WooCommerce legjobb alternatíváinak néhányát.

1. Könnyű digitális letöltések

Kezdjük az Easy Digital Downloads programmal, amely kifejezetten a digitális termékek online értékesítésére készült plugin. Szinte azonnal a WordPress webhelyét online digitális áruházmá változtatja, mivel az ehhez szükséges minden fontos szolgáltatás be van építve a pluginbe. Könnyedén eladhatja témáit, könyveit, zenealbumait, beépülő moduljait vagy PDF fájljait, és gond nélkül probléma nélkül gyűjtheti be őket, csak az alapszintű beépülő modul használatával..

Legjobb WooCommerce alternatívák - Extra digitális letöltések

Bármely további funkcióhoz ingyenes és fizetett kiterjesztések (ideértve a harmadik féltől származó kiterjesztéseket is) könnyen elérhetők. Használhatja őket fizetési átjárók, számlázás, üzenetküldés, áttekintések, előugró ablakok és még sok más hozzáadására.

Vonzóbbá teszi, hogy az alap plugin ingyenes, míg a kiterjesztések külön-külön is megvásárolhatók (akárcsak a WooCommerce). Olyan kötegekben is megvásárolhat kiterjesztéseket, amelyek évi 99 dollárral kezdődnek.

Az Extra Digital Downloads intuitív módon készíti el a digitális termékoldalakat. Jön egy egyszerű fizetési oldallal, amely azonnal elérhetővé teszi a PayPal és az Amazon Payments szolgáltatást. 40+ fizetési kiterjesztéssel a plugin kompatibilis a legtöbb WordPress témával és beépülő modullal. Ez magában foglalja a beépített kapcsolt rendszert, elemzéseket, kedvezmény- és visszatérítési rendszereket és még sok más.

Ha kíváncsi, hogy a WooCommerce engedélyezi-e a digitális termékek eladását, akkor biztosan megteszi. De egy kicsit át kell mennie a beállításokon és az opciók kiválasztásán. Az Extra Digital Downloads segítségével az alap plugin gondoskodik a digitális termékek eladásával kapcsolatos összes funkcióról. Ide tartoznak a marketing, az ügyfélszámlák kezelése, a letöltések, a kedvezménykódok, az affiliate integráció és a bevásárlókosár. Ezen funkciók közül sok fizetős kiterjesztés, amikor a WooCommerce-ra vonatkozik. Ezen túlmenően, ha nem fizikai termékeket ad el, a WooCommerce fizikai javak eladásával kapcsolatos funkciói szükségtelenül kiszorítják a hátteret.

Ez azt jelenti, hogy nem értékesíthetnek fizikai termékeket az Extra Digital Downloads segítségével? Egyáltalán nem, a kiegészítők segítenek ebben.

Tegyük fel így – ha elsősorban fizikai termékeket árusít, akkor a WooCommerce megfelelőbb. De ha a filmek, a zene, a szoftverek, a digitális dokumentumok, a fényképek vagy a licencek az online kenyér és vaj, akkor az Extra Digital Downloads kell az Ön legfontosabb választása.

2. Shopify

A Shopify egy házigazda-megoldás, amely több mint fél millió online üzlettulajdonosnak szól, mind nagy, mind kicsi. Bárki kipróbálhatja ezt a skálázható szoftvert 14 napig ingyen, hitelkártya-adatok megadása nélkül. Percek alatt elkészítheti online áruházát, és készen áll a megrendelések és kifizetések elfogadására a világ minden tájáról.

Shopify

A próbaidőszak végén választhat olyan tervek közül, amelyek havi 9 dollártól (Lite) és havonta 299 USD (Advanced) kezdődnek. És ha vállalati szintű üzemeltető vagy, akkor a Shopify csapata testreszabja az Ön tervét. A legtöbb kezdő számára elegendő az alapcsomag havonta 29 dollár. Könnyen hozzáadhat új értékesítési csatornákat, kezelheti a termékeket és a készleteket. Emellett egy lépésben képes lesz teljesíteni a megrendeléseket, és nyomon követheti az értékesítés és a növekedési tendenciákat.

A Shopify egy műszerfallal rendelkezik, amely magában foglalja a teljes e-kereskedelem-készítőt, tárhelyvel, domain nevekkel, tervezéssel, témákkal és marketinggel. A Shopify Payments használatakor nincs külön tranzakciós díj.

Ha olyan üzletet szeretne, amely tükrözi a márkáját, akkor mehet előre, és egyszerűen létrehozhat egyet. Több mint 100 kész mobiltelefon-téma áll rendelkezésre, hogy üzlete nagyszerűen megjelenjen, míg több száz alkalmazás elérhető az áruház funkcióinak fokozására. Ha bármilyen ok miatt elakad, örülni fog az előre jóváhagyott szakértők támogatásának, akik segíthetnek a tervezés és a funkciók testreszabásában. A leállási idő a minimum, a napi 24 órás támogatással.

Ha Ön kezdő, aki nem akarja foglalkozni a webhely tárolásával, a biztonsággal vagy a fizetések feldolgozásával, mégis szeretne egy teljesen működőképes, jó megjelenésű üzletet, a Shopify biztonságos fogadás.

WP Shopify WordPress bővítmény

A Shopify a WordPress-rel is kompatibilis. Használhatja a Shopify Vásárlás gombot, vagy megkönnyítheti az életét a WPShopify telepítésével. Ez a praktikus plugin szinkronizálódik a Shopify üzlettel, importálja termékeit, és magában foglalja a Buy Button beillesztésének lehetőségét.

3. Gumroad

Gumroad segít szinte bármi, amit online szeretne eladni – digitális vagy fizikai termékek, előfizetések és még előre megrendelt termékek. Remek hely értékesítésre, ha egy kreatív csík fut benned, és azt kereskedelmi használatra kívánja helyezni. Tehát a művészek, fotósok, tervezők és írók – fordítsanak nagyobb figyelmet erre az e-kereskedelmi platformra. A WordPress felhasználók segítségére lehetnek a csatlakoztat beágyazni a Gumroad-t webhelyükbe.

Gumroad

Ha a digitális áruk az ön erősségei, örülni fogsz annak, hogy a termék több változatát kínálhatja, licenckulcsokat generálhat és kedvezménykódokat kínálhat. Ha egyszerűen hozzáad egy „+” jelet a termékekhez, akkor azt is felkérheti az ügyfeleket, hogy fizessék meg, amit akarnak. A termék megosztása elkerülése érdekében beépített visszaélések megelőzése, PDF-bélyegzés vagy a letöltések kikapcsolása.

A tartalomkönyvtárakhoz és a szoftverekhez tartozó licenckulcsokhoz való hozzáféréssel könnyedén értékesíthető mindenféle ismétlődő előfizetés és tagsági terv. Az ügyfelek is elégedettek lesznek a fizetési lehetőségekkel és az egyszerű fizetéssel. Képes létrehozni egy fiókot, és az összes tartalmat egy helyen megőrizni, vagy a Dropboxba, a Kindle-ba vagy bármely más szokásos rendeltetési helyre irányítani..

A Gumroad olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek teljes mértékben támogatják a fizikai termékek eladását is. A Gumroad a terméktípusoktól és az országonkénti értékesítés korlátozásától a szállítási díjak, árengedményekig és az értékesítési ajánlatokig egészen a Gumroad-nak rendelkezik.

Ez nem áll meg ezen a helyen – a Gumroad láthatóvá teszi termékeit a közönség számára, bárhol is legyenek. A közösségi csatornák, például a Facebook és a Twitter testreszabott előnézete, valamint a termék egyedi URL-jei a márkaépítés elősegítése érdekében, ezek a módszerek. A hatékony elemzéssel kombinálva megismerheti, mi működik az Ön számára, és mi nem. Az automatikus munkafolyamatok köszönhetően az ügyfeleknek továbbra is kapcsolatban állnak köszönőlevelekkel, frissítésekkel és így tovább.

A Gumroad ingyenesen indulhat, de mint te frissíteni a professzionális szolgáltatásokhoz havonta 10 dollár fizetendő. Azokra a értékesítésekre, amelyek a Discover programjukon keresztül érkeznek, további 10% díjat számítanak fel.

Gumroad WordPress bővítmény

A Gumroad a WordPress használatával is rendkívül egyszerű. Ha nem akarja használni a kódot, telepítse csak az ingyenes bővítményt. A beépülő modul tartalmaz egy egyszerű rövid kódot, amellyel hozzáadhatja a Gumroad overlay-t, és beágyazhatja a kütyüket a termékekhez.

4. MemberPress

Ha előfizetéseket vagy tagságot szeretne eladni, akkor valójában nem kell, hogy túlmutatjon a MemberPress-en. Szinte minden ehhez szükséges szolgáltatás elérhető ezzel a pluginnel – digitális letöltések, árazási oldalak, előfizetéskezelés, csepptartalom és kuponkód-generálás. Sőt, a plugin megkönnyíti az egyedi kód integrálását vele. Tehát bármilyen módon testreszabhatja.

MemberPress

A tagok feliratkozásától függően a MemberPress lehetővé teszi a hozzászólásokhoz, a videókhoz, a hírcsatornákhoz és az egyéb tartalmakhoz való hozzáférés ellenőrzését. Teljes mértékben integrálódik a WordPress-hez a tartalom, a fórumok és a közösségek kezeléséhez. Ez integrálódik más fizetés-feldolgozási, társult marketing és egyéb megoldásokhoz, további költségek nélkül.

A tagság vagy az előfizetések WooCommerce használatával történő eladásához több különálló bővítményt kell vásárolnia, és mindez költségesebbnek bizonyulhat, mint a MemberPress. És bár a MemberPress kiemelkedik a nagyszerű ügyfélszolgálat miatt, a WooCommerce nagyobb számú fizetési átjárót kínál.

A szolgáltatások 3 tervből állnak: az alapterv évi 129 dollár, a Plusz terv 249 dollár és a Pro terv 349 dollár. 14 napos pénz-visszafizetési garancia is van. A MemberPress egy biztos megoldás mindenkinek, aki tagságot, előfizetéseket, tanfolyamokat vagy digitális termékeket szeretne eladni.

5. Magento

Magento egy teljes önálló platform, amely magában foglal minden kívánatos e-kereskedelmi funkciót, és magas szintű testreszabást kínál. Valószínű, hogy soha nem fog kiterjesztést keresni a Magento-val. A WooCommerce-lel ellentétben nem könnyű beállítani vagy testreszabni, és sokunknak szükség lehet erre profi.

Magento

A Magento alkalmas nagyvállalatok számára, amelyek gyors növekedést keresnek. Könnyen kielégíti a nemzetközi piacokon átívelő műveletek fejlett e-kereskedelmi igényeit. A legfontosabb, hogy lehetővé teszi a mobil első megközelítés alkalmazását a növekvő mobil bevásárló piac megérintésére.

Magento 2 WordPress integráció

És beépülő modul segítségével könnyen integrálhatja Magento áruházát a WordPress-szel. Magento2WordPress Egy másik lehetőség a Mag termékek integrációja, amely egy egyszerű terméklistát kínál.

Sajnos a Magento nem jön olcsón, és az árképzés nem azonnal nyilvánvaló. Valószínűleg a végrehajtási partnerek szolgáltatásait kell igénybe vennie, és a költségek attól függően, hogy melyiket választják. Biztonságosabb a Magento tanúsítvánnyal rendelkező partnernél menni, mivel a platform komplex rendszeres frissítésekkel és változtatásokkal. Van egy ingyenes, nyílt forráskódú opció is, de a funkciók meglehetősen korlátozottak.

Melyik a legjobb WooCommerce alternatíva az Ön számára?

A WooCommerce csodálatos megoldás a legtöbb üzlet számára. De, amint azt már korábban mondtam, valószínű, hogy a WooCommerce ezen alternatívái közül valamelyik jobban illeszkedik. Ez különösen akkor áll fenn, amikor a központi plugin jobban igazodik az áruház fő termékeihez. A döntés ezután könnyebbé válik – Könnyű digitális letöltések a digitális termékekhez, Gumroad a kreatívokhoz, a MemberPress a tagság értékesítéséhez, a Magento a nagy / gyorsan növekvő vállalkozásokhoz és a Shopify azok számára, akiknek mindent meg kell gondolniuk.

Mit gondolsz? Ajánlna egy másik e-kereskedelmi lehetőséget? Szeretnénk tudni, mit gondol!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map