Amit tudnia kell a kezelt WordPress tárhelyről

Az elmúlt tíz évben a WordPress óriási szerepet játszott az internet demokratizálásában. Manapság szinte bárki percek alatt létrehozhat egy blogot a világ kedvenc tartalomkezelő rendszerével anélkül, hogy aggódnia kellene bármilyen zavaró műszaki kérdés miatt..


Ugyanakkor sok fontos dolog történhet úgynevezett „motorháztető alatt”. Ezek a hátsó kérdés számos webhelyet érintnek. Mások úgy vélik, hogy a WordPress és a bővítmények frissítése gondot jelent. Míg a WordPress fantasztikus tartalomkezelő rendszer, a kezelő kezelése gondot okozhat.

Szerencsére kialakult egy piac, amely gondoskodni fog a felelősségvállalásáért az Ön által kezelt WordPress tárhelyért. Ebben a bejegyzésben elmagyarázom mi ez, kinek szüksége lehet rá és miért. Néhány olyan vállalkozással is foglalkozom, amelyek a kezelt WordPress tárhely-üzleti vállalkozással rendelkeznek.

Mi az a kezelt WordPress tárhely??

Dióhéjban, a kezelt WordPress-tárhely a WordPress-blog futtatásához kapcsolódó összes háttér-feladattal foglalkozik, így nem kell. Ilyen módon arra összpontosíthat, amely igazán fontos: a termékek és / vagy szolgáltatások eladása az ügyfelek számára.

Természetesen ők fogják üzemeltetni a webhelyet. Ezen túlmenően különleges WordPress élményt nyújtanak, és számos területen optimalizálják webhelyét: sebesség, biztonság, rendelkezésre állás, a WordPress mag frissítése és a plugin kompatibilitása. Sean O’Brien, a Pagely marketing igazgatója összefoglalja, hogy melyiknek látja a kezelt WordPress tárhely fő előnyeit:

Biztonság, sebesség (SEO) és frissítések. Kizárólag azon dolgozunk, hogy mindhárom lehetőségét maximalizáljuk.

Kinek kell kezdeni a WordPress tárhelyét??

A kezelt WordPress-házigazdák különféle fronton nyújtanak segítséget. De ez a lehetőség nem mindenkinek szól. Például a Pagely tervei 24 USD-tól kezdődnek, és drágább lehetőségek kínálnak további funkciókat. A költség nem bomlasztó, de szippantás sem. A személyes bloggerek valószínűleg jobbak lennének menedzselt tárhely nélkül.

Másrészt a kisvállalkozásoknak és a nagyvállalatoknak határozottan mérlegelniük kell ezt. A kezelt tárhely költségei a rendszergazda felvételéhez képest. Menedzselt WordPress-tárhely-terv megvásárlása olcsóbb lesz, mint ha fizetni valakinek a vállalkozásáért dolgozik, és megoldja a kérdéseket.

Ne feledje továbbá, hogy a kezelt tárhely kifejezetten a WordPress felé irányul. Ha azt szeretnénk, hogy webhelye élvonalbeli legyen, akkor kifizetheti a szolgáltatót, amely a tartalomkezelő rendszerére összpontosít.

Milyen nehéz váltani?

Normál tárhely esetén a webhely áthelyezése egyik szolgáltatótól a másikra frusztráló lehet. A kezelt WordPress-házigazdák célja, hogy megválaszolják ezt a fájdalmas folyamatot, és fájdalomcsillapítóvá tegyékKevésbé. Az eredmények nagyszerűek. Általában elvárható, hogy minimális állásidővel járjon el az áttérés – a legtöbb menedzselt WordPress szolgáltató teszteli az Ön webhelyét a szerverén, és lehetővé teszi az előnézet megtekintését. előtt átváltják a DNS-információkat.

Jerod elmagyarázza:

A kulcs az, hogy az emberek előzetesen képesek legyenek megtekinteni a webhelyüket a DNS-beállítások megváltoztatása előtt. Ez lehetővé teszi, hogy a migráció „sötétben” történjen anélkül, hogy az élő helyet érintené… tehát nincs leállás.

A részletek szolgáltatónként változnak – egyes kezelt WordPress cégek bármelyik webhelyet ingyen áthelyezik, mások további díjat számítanak fel.

Természetesen mindig meg kell vizsgálnia, hogy a különböző vállalatok hogyan kezelik (és számolják el) a webhelyek migrációját. Sean O’Brien összefoglalja a Pagely politikáját:

… Ingyenesen segítjük a migrációt a Professional és az Enterprise fiókokon, és a többi terv díjköteles áttérését kínáljuk. A költség a bonyolultságtól függően változik. Folyamatosan mozgatjuk a webhelyeket, így ritkán vannak kérdések.

Mit kapok a kezelt WordPress tárhelyről??

Noha költséges, a kezelt WordPress tárhelynek néhány kulcsfontosságú előnye van, és ezek közül sok ok miatt a WPExplorer üzemelteti a WP Engine-t.

 • Megnövekedett webhelysebesség
 • Erõsített biztonság
 • Megbízható üzemidő
 • Frissítések a WordPress maghoz
 • Ellenőrzi a plugin-ek kompatibilitását.

Biztonság

A biztonság kulcsfontosságú. Mivel a WordPress manapság az internet mintegy 18% -át táplálja, ez nagy cél a spamküldők és a hackerek számára. A kezelt tárhelyszolgáltatások nagyon komolyan veszik a biztonságot. Jerod részletezi a szintézis megközelítést:

Napi rosszindulatú szoftverek beolvasását biztosítjuk a Sucuri-tól minden WordPress-telepítéshez, amelyet fogadunk. Bármilyen megsértés esetén teljes felelősséget vállalunk azért, hogy kitisztítsuk és a helyet lezárjuk. Ezen túlmenően a proaktívabbak között vagyunk az üzleti életben a WordPress veszekedésének megakadályozása terén: brute force bejelentkezési kísérletek … Minden WordPress telepítésről szintén napi biztonsági másolatot készítünk, tehát egyetlen szintézis helyet sem lehet 24 óránál tovább eltávolítani egy teljes visszaállítás.

Más szolgáltatások hasonló biztonsági funkciókat kínálnak a webhely védelme érdekében.

Sebesség

Ezek a cégek büszkeségként is nagyobb sebességet vesznek igénybe. Egy dolog, amit meg kell jegyeznünk, hogy a sebesség növekedése attól függ, hogy hol van jelenleg a webhely. Chris Piepho írja:

Valójában nincs mód az átlag megadására – láttam néhány hirdetést erről, és hihetetlenül félrevezetőnek találtam… a már gyors webhelyeknél előfordulhat, hogy van egy kis változás, de nem igazán javíthatsz igazán jó… mivel a webhelyek lassan élnek, nagyon valószínű, hogy nagy javulást tapasztalnak.

Mi a helyzet az alternatívákkal??

Mindig vannak más lehetőségek, tehát melyiket választja, az Ön igényeitől függ. A WordPress karbantartó cégek azt állítják, hogy kiemelkedő szolgáltatással rendelkeznek, de ez ára drága. Ezt egy korábbi hozzászólásban fedeztem fel a WPExplorer oldalán. A virtuális magánszerverek és a dedikált szerverek egy másik lehetőség, de ne feledje, hogy nem a WordPressre specializálódtak. Chris Piepho súlya:

Egy kisebb VPS-hez képest szolgáltatásaink általában ár-versenyképesek, miközben az ügyvezetési fejfájást vigyázzák. A dedikált szerverhez képest a Lightning Base drágább lesz, de az ügyfelek élvezik a WordPress-webhelyek nagyszámú üzemeltetésében szerzett tapasztalatainkat – ha hasonló szakértelemhez valakit kell felvenniük, az sokkal drágább lesz, mint a szolgáltatásunk.

Mint mindig, a kezelt WordPress házigazdák hangsúlyozzák szakértelmüket. Sean O’Brien folytatja:

Szolgáltatásunk sokkal jobb, ha a WordPress-t futtatja. Technikusaink jól ismerik a WordPress minden részletét, beleértve a pluginokat, a témákat és a frissítéseket, míg a szokásos hosting cég tipikus technejai nem tudnak semmit a WordPressről.

A kezelt WordPress tárhely jó befektetés?

Végül válassza a kezelt WordPress tárhelyet? A legjobban ismeri az egyéni helyzetét, így csak Ön dönti el. Remélhetőleg az itt bemutatott információk segítenek a választásában.

A kezelt WordPress tárhely ára nagyon meglehetősen ésszerűnek tűnik, különösen azoknak a vállalkozásoknak a számára, akiknek általában fizetniük kell valakinek azért, hogy foglalkozzon ezekkel a kérdésekkel. Egyesek úgy érzik, hogy meg tudják oldani a WordPress saját kérdéseit. Ha egy ilyen ember vagy, érdemes lehet ragaszkodni ahhoz, amit jelenleg csinál.

A kezelt WordPress tárhely megszerzése végül a költségek és előnyök logikus elemzéséhez vezet – a megtakarított idő és a megszerzett szolgáltatások több pénzt takarítanak meg, mint amennyit a kezelt WordPress tárhelyre költenek? Ha igen, akkor nehéz megindokolni a váltás elmulasztását. Ha a válasz nem, akkor vesz egy oldalt Dory könyvéből, és csak úszhat tovább.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map