AI és WordPress: Hogyan segítheti a mesterséges intelligencia az Ön weboldalát?

AI és WordPress: Hogyan segítheti a mesterséges intelligencia az Ön weboldalát?

Látja, hogy arról beszélt a napi hírekben, és még inkább a tech magazinokban és blogokban. A mesterséges intelligencia növekedésével az emberek gondolkodnak a világot átvevő robotokról, például a tudományos fantasztikus könyvek, filmek és tévéműsorok mutattak be nekünk. A mesterséges intelligencia vagy az AI azonban ennél sokkal több. Igen, már kezdjük látni az önjáró autók és önkiszolgáló kioszkok megjelenését a kiskereskedelmi üzletekben, de biztosan látta, hogy a mesterséges intelligencia számos iparágban elterjedt, például az orvostudomány, az oktatás, a kutatás vagy akár az AI és a WordPress.


Az első gondolatod az lehet, hogy „A WordPress mely elemeit lehet helyettesíteni a mesterséges intelligenciával?”

A legtöbb minőségi tartalmat írók és kutatók írják. A webtervezők részletes utasításokat vesznek az ügyfelektől a kód manipulálására és az olyan elemek módosítására, mint a tipográfia, a színek és a képek. Lehet-e egy számítógép olyan fejlett-e, hogy e feladatok elavulttá válnak? Nos, talán a jövőben, de mostantól meglehetősen nehéz feladatok az AI-vel lemásolni.

Az AI azonban technikailag már egy ideje fennáll a WordPress és általában a webdesign világában. Néhány helyesírás-ellenőrző eszköz megtanulja a tendenciákat gépelés közben, és ajánlásokat fogalmaz meg az írás javítása érdekében. Rengeteg tartalmi kurátor eszköz található a korábban generált cikkek blog vagy hírlevél összeállításához. Ugyanez mondható el sok olyan elemző eszközről, amelyek mélyebben megvizsgálják, ahonnan az ügyfelek érkeznek, és hogyan tudnák őket visszajuttatni a webhelyére..

Röviden: az AI bizonyos mértékben már létezik. Nyilvánvalóan vannak az AI fejlettebb formái, mint például azok a cégek, amelyek robotokat gyártanak, amelyek járhatnak és megtanulják, hogyan kell kinyitni az ajtókat. De biztosak vagyunk benne, hogy további előrelépéseket látunk az AI területén, mivel a WordPressre vonatkozik.

Pontosan mi a mesterséges intelligencia (és hogyan köti össze a WordPress Web Design?)

Jelenleg a mesterséges intelligencia valamely gépi tanulásnak nevezett körül forog. Ez azt jelenti, hogy egy gép elvégzi az emberek által általában elvégzett feladatokat, és végül megtanulja jobban elvégezni ezeket a feladatokat, akárcsak az ember. Az AI-nak vannak előnyei és hátrányai. Az optimisták a mesterséges intelligenciát úgy tekintik, hogy felválthassák azokat a feladatokat, amelyeket az emberek nem tartanak kívánatosnak vagy ésszerűnek. Sokan úgy érzik, hogy az AI használható kiegészítő technológiának is, tehát az nem szükségszerűen helyettesítené a műtőben lévő orvost, hanem segítené őt a műtét biztonságosabb és gyorsabb befejezésében..

Másrészt a szkeptikusok úgy érzik, hogy a mesterséges intelligencia kötelezően felváltja az összes munkahelyet, hagyva, hogy kitaláljuk, ki fog profitálni ezekből a gépekből, és hogy mindenki mit fog tenni az életével. Aztán természetesen ott van a tudományos fantasztikus ötlet, hogy a gépek érzékenyekké válnak, és átveszik a világot, vagy rabszolgává teszik az emberiséget.

Függetlenül attól, hogy mérsékelt vagy extrém az Ön véleménye az AI-ről, egy dolog biztos: az AI itt van, hogy maradjon. Nemcsak ezt, de már sok plugint és témát is látunk a mesterséges intelligencia felhasználásával.

Az AI-re támaszkodó egyes pluginek nagyon hasznosak a tartalom létrehozásában és a webes tervezési folyamat felgyorsításában. Az AI-alapú beépülő modulok és az integrációk meglehetősen újak az iparban, ezért nem rossz ötlet kipróbálni őket, és megnézni, hogy működnek-e a szervezet számára, de nincs garancia. Például néhány ilyen plugin-fejlesztő bármikor leállíthatja a frissítések kiadását. Némelyikük nem működik pontosan úgy, ahogy várták.

Az AI azonban izgalmas, ezért szeretnénk felvázolni néhány módját, amely segíthet Önnek és a WordPress webhelyének.

Megszabadulni a spam megjegyzésektől

A WordPress egyik legnépszerűbb bővítménye Akismet, megfelelő bevezetővé téve azt, hogy az AI hogyan segítheti ki a WordPress webhelyet. Ha nem ismeri az Akismet, ez valójában az egyik plugin, amely előre telepítve van minden WordPress telepítéshez.

Ezért előfordulhat, hogy tudta nélkül is megkapja. Az Akismet abszolút életmentő a bloggerek és a WordPress összes felhasználó számára. Miért? Mert ha valaha is futtatta a WordPress-t Akismet nélkül, akkor tudja, mennyire őrültek a spam-megjegyzések.

Ezek a megjegyzések lelassítják webhelyét, és hagyják, hogy manuálisan átszitálják a rendetlenséget. Ezért az Akismet gépi tanulást és AI-t használ annak a spam-megjegyzésnek a törlésére, amelynek nem szabad megjelennie az Ön webhelyén. Az Akismet megtanulja, hogy mely robotok érhetik el legjobban az Ön webhelyét, és a háttérben fut, anélkül, hogy észrevenné.

Javítani kell SEO-ját

Ha olyan plugin-t használ, mint a Yoast SEO, akkor tudja, hogy javításokat is javasol a tartalmához az írtak alapján. Bizonyos elemei vannak a gépi tanulásnak, de egy pluginhoz hasonló WordLift valójában az AI használatával elemzi a tartalmat.

AI és WordPress

A fő különbség egy olyan gépi tanulási eszköz között, mint a Wordlift és a Yoast SEO, az, hogy a Wordlift létrehoz egy tudásábrát az Ön webhelyére. Ezért a SEO ajánlásokat az Ön tartalmához igazítják. Ami remek, hogy számos tényt és adatot kap a SEO-hoz és a blogbejegyzések jobb kidolgozásához.

Automatikus fordítás a felhasználó alapján

Számos weboldal többnyelvű képességekkel rendelkezik. A WordPress fordításának egyszerűbb módja azonban az AI-vezérelt előnyeinek kihasználása Google Language Translator. Telepíti a beépülő modult az oldalsávba vagy egy rövid kóddal, majd működni fog, megismerve a látogatókat és a webhely tartalmát – ezáltal magasabb színvonalú fordításokat biztosítva.

Kapcsolódó tartalom megosztása

A legtöbb blogger tudja, mennyire fontosak a „kapcsolódó hozzászólások” annak érdekében, hogy a felhasználók több cikket olvassanak. Rengeteg kapcsolódó post-plugin érhető el, amelyek közül néhány gépi tanulással tanulmányozza, hogy melyik többi hozzászólásod kapcsolódik az olvasáshoz.

Kapcsolódó hozzászólások a WordPress-hez szilárd választás, mivel az AI algoritmusok releváns cikkeket fednek fel. Az Recomendo A plugin egy újabb kapcsolódó tartalom plugin az AI-vel. A fő különbség az, hogy mindenféle kapcsolódó tartalmat megoszthat, nem csak a blogbejegyzéseket.

Használjon AI energiát az élő csevegésre

Annak ellenére, hogy nem örülnék annak, hogy hagyom az AI-t és a WordPress-t a teljes ügyfélszolgálati chat-en futtatni, ennek értelme van azoknak az egyszerűbb kérdéseknek, amelyekre a mesterséges intelligencia megválaszolható, ezáltal felszabadítva az emberek számára az időt, hogy más ügyfelekkel beszéljenek..

Ingyenes élő chat + 24/7 automatizált bot éppen ezt végzi el, egyszerű feladatok elvégzésével és az ügyfelek megfelelő irányba történő elküldésével. Lehet, hogy például keresnek egy bizonyos terméket, vagy talán szükségük van egy jelenleg aktív kuponra. Az aktiválás utáni tanulás mellett a plugin lehetővé teszi saját konzervált válaszok létrehozását, amikor egy bizonyos kérdés felmerül..

Tudja meg, hogy milyen érzelmeket érzi az olvasó

Watsonfinds egy WordPress bővítmény, amely az IBM Watson AI-t használja. Lehet, hogy látta a Watson reklámot, de fogalma sincs arról, hogy mit csinál. A WordPress szempontjából a Watsonfinds értékeli, hogy az olvasók hogyan érzik magukat, amikor a tartalmat nézik. Érzelmi pontszámot szolgáltat a tartalomban használt bizonyos szavak és kifejezések alapján.

Hogyan segíthet az AI és a WordPress az Ön webhelyén??

Mint láthatja, az AI-nak rengeteg felhasználása van a WordPress-ben. Néhányan még dolgoznak, de javasoljuk, hogy próbálja ki ezeket, hogy megnézze, hogyan reagálnak.

Ha bármilyen kérdése van az AI-vel és a WordPress-szel kapcsolatban, vagy bármilyen más javaslatot szeretne felvenni a listánkba, tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Szeretnénk hallani a gondolatait!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map