A WordPress webhelyének újratervezése személyes megjelenés hozzáadásához (a folytatás)

Tudod, mit mondnak, csak egy esélyed van arra, hogy (tartós) első benyomást keltsen. Körülbelül négy (4) másodperc van arra, hogy felvegye és megtartsa potenciális ügyfelének figyelmét. Ez azt jelenti, hogy kevesebb mint négy (4) másodperc van arra, hogy memóriát hozzon létre, amely hosszú ideig az ügyfeleknél marad, miután elhagyták az Ön weboldalát.


A … val az internetes webhelyek száma gyorsan megközelíti az egy (1) milliárdot (ó, a verseny), lehetetlen látványnak tűnhet, ha négy másodpercen belül felhívja a figyelmét. De ne aggódj. A WordPress webhely újratervezésének ez a folytatása (személyes hozzáadás hozzáadásához) bemutatja, hogyan hozhat létre magával ragadó és személyes WordPress webhelyet, amely jó számú potenciális ügyfelet vonz be. Két fő részre bontottuk a posztot:

 1. A WordPress téma (vagy műszaki) újratervezése – Megmutatjuk, hogyan adhat hozzá személyes kapcsolatot webhelyéhez a nyitóoldalak, egyedi fejlécek, logók, háttér, témák, szabadkézi grafikák stb. Segítségével.
 2. A WordPress webtartalom újratervezése – Megmutatjuk, hogyan adhat hozzá személyes kapcsolatot webtartalmához, hogy több olvasót konvertáljon az ügyfelekké.

Tehát, minden további nélkül, indítsuk el az egyszerű dolgokkal, és vegye fel onnan.

A WordPress téma (vagy műszaki) újratervezése

Ebben a szakaszban bemutatjuk, hogyan lehet a WordPress rendelkezésére álló különféle technikai elemeket felhasználni személyiség és identitás hozzáadásához a WordPress webhelyéhez..

Egyéni fejlécek

A fejléc (fejléc szakasz) óriási szerepet játszik a webhely első benyomásában. A WordPress webhelyének fejléc része bemutatja az embereket vállalkozása számára, így nem engedheti meg magának, hogy tévesen alkalmazza. A fejlécednek igazán lenyűgözőnek kell lennie – még lenyűgözőbbnek, mint a többi webhelynek. Csak annyit tehet a fejléc szakaszával:

 • Ne hagyja a fejlécet sértetlennek vagy üresnek. Használjon vonzó képet az ügyének alátámasztására
 • Dönthet úgy, hogy a fejléc szakaszba felveszi a cselekvésre ösztönzést (CTA) a konverziók fokozása érdekében
 • A fejléc szakaszban csúszkákat és videókat használhat a WordPress témájától függően, hogy ösztönözze a felhasználói interakciót

Számos prémium WordPress téma lehetővé teszi a fejléc szakasz szerkesztését egy könnyen használható adminisztrációs panelen keresztül. Ha a jelenlegi témája nem tartalmazza a fejléc szerkesztésének lehetőségeit, megváltoztathatja a témákat, vagy bérelhet egy WordPress fejlesztőt a segítségére. Csak győződjön meg arról, hogy a fejléc, amelyet webhely többi része bókokkal fogad el, teljesíti.

A logó hozzáadása

Az ön logója kiválóan alkalmas a személyiség és a hitelesség bemutatására. Sőt, a logó az Ön személyazonossága az interneten. Az emberek a logókhoz kapcsolódnak. Az emberek aligha feledik el a logókat. Készítsen egy logót, amely sokáig ragaszkodik a weblátogatók fejébe. Például, ha a következő logók valamelyikét látja odakint, egy villanykörte azonnal kialszik a fejedben:

feature-logo-wordpress-website-újratervezés-wpexplorer

Ha hiányzik a készségek, az idő vagy valamilyen inspirációra van szüksége a saját személyes logó létrehozásához, nézd meg ezeket a WordPress weboldal logótervezési lehetőségeket.

Szabadkézi grafika

A digitális grafikával ellentétben a szabadkézi képek jellegzetesek.

Az emberi tökéletlenség érintésével bizonyos feszültségeket nyernek, amelyeket nehéz digitálisan újra létrehozni. Ez a különleges érintés felhívja a figyelmet, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy szünetet tartsanak a kézzel rajzolt tartalom értékelése és feldolgozása szempontjából, inkább, mint amennyit bármelyik régi tökéletesen illusztrált kép értékelni tud. – Sabina Idler

Nem tudtam volna jobban fogalmazni. Köszönöm Sabina.

A szabadkézi rajzok elszivárogtatják a személyiséget, és segítenek az internetes látogatókat a WordPress webhelyéhez való kapcsolódáshoz. A webfejlesztők többsége stock képeket keres, amikor bármilyen projektet fel akar venni. Távolítsa el és vegye kevésbé megtett utat – készítsen szabadkézi képeket webhelyére. Íme néhány ember, aki nagyszerű munkát végzett szabadkézi rajzokkal:

Használjon céloldalakat

use-wordpress-landing-oldalak

A nagyszerű formatervezés értékesít, és ha aprólékos módon megtervezi a nyitóoldalt (oldalakat), akkor személyes kapcsolatot vehet fel webhelyén, és gyorsan növelheti a konverziót. Sok WordPress webhelytulajdonos teljes forgalmát egy blogbejegyzéseket tartalmazó oldalra irányítja. Noha ez a megközelítés arra készteti az embereket, hogy olvassa el a tartalmat, a forgalom nagy része megkülönböztetés nélkül eloszlik. Most nem akarja.

Az ügyesen kialakított céloldal az ügyfeleit az értékesítési csatornán keresztül irányítja. Számos módon lehet felhívni a figyelmet a blogbejegyzésekre, mihelyt az olvasót eljuttatja a webhelyére, de ha ezek (a hozzászólások) nem az Ön fő termékei, ne küldje el az összes forgalmat ilyen módon.

A nagyszerű nyitóoldal-kialakítás jól illeszkedik egy nagyszerű történethez (ezt a poszt második részében tárgyaljuk). Könnyedén létrehozhat személyes kapcsolatot a mesemondás révén, különösen, ha a saját személyes történeteit mondja el. A történetek mesélésekor személyes személyiségként találkozik, szemben egy olyan marketing gépeléssel, amely hiperbolával teli üzeneteket refurgitál. Íme néhány példa a jól kidolgozott céloldalakra:

Ha szeretne létrehozni céloldalakat a WordPress webhelyéhez, akkor olvassa el ezt a fantasztikus cikket a céloldal létrehozásáról.

Dinamikus háttér és a Parallax görgetés

add-parallaxis görgetés

A háttérrel sok személyiséget, identitást és stílust adhat a WordPress webhelyéhez. A WordPress fejlesztése korszerűvé vált, azaz bármilyen hátteret létrehozhat anélkül, hogy izzadtságot okozna. Ezt értem:

 • Statikus háttérképeket adhat hozzá Megjelenés -> Háttér
 • Könnyedén beállíthat véletlenszerű (vagy dinamikus) háttérképeket egy egyszerű plugin segítségével, például Jobb háttérrel írta: Dave T. Coleman
 • Különböző háttérképeket adhat a különböző WordPress oldalakhoz és hozzászólásokhoz
 • Könnyedén létrehozhat párhuzamos háttereket
 • Vagy csak vásároljon egy WordPress témát a beépített parallaxis segítségével

Nézze meg ezeket az egyéb forrásokat:

A Parallax görgetés egy lenyűgöző webdesign technika, amely felhasználható a 3D illúziójának létrehozására. Gondoljon csak arra, hogy mit érhet el a 3D-s tervezés a személyes érintés növelése szempontjából. Néhány trükkövel feltétlenül kitűnik a tömegből.

Mielőtt folytatnánk a témák megváltoztatását, arra buzdítom Önt, hogy vizsgálja meg a jelenlegi témájában rendelkezésre álló összes lehetőséget, hogy felfedezze a sok mindent, amit elérhet anélkül, hogy a témát meg kellene változtatnia. Ha azonban háttérképek hozzáadása és a fent tárgyalt tippek használata nem segít, akkor talán itt az ideje a teljes felújításhoz, amely magában foglalja a teljes téma megváltoztatását.

A WordPress téma megváltoztatása

kap-total-wordpress-téma

A témák megváltoztatása könnyű feladat. Csak keresse meg Megjelenés -> Témák és válassza ki az új témát. Egyszerű, mint az ABC. A kihívást jelentő rész azonban a megfelelő (vagy a legjobb) téma kiválasztása a WordPress webhelyéhez. Az a téma, amely bókot ad a márkájának, és segít hozzá személyes megjelenéshez online üzleti vállalkozásában. Probléma numero uno ezer és ezer ingyenes és prémium WordPress-téma van-e ott, ahol a legjobb kiválasztása felfelé irányuló feladat. A második probléma, miután kiválasztotta a témáját, nem tudja, hogyan lehet egyedülállóvá változtatni. Íme néhány megoldás:

 • Vásároljon prémium témát az ingyenes téma letöltésével szemben. Nagyon valószínű, hogy egymillió más ember használja az ingyenes témát, amelyet éppen látott. Más a prémium témákkal (plusz kap VIP kezelést és prémium támogatást)
 • Ha nem tudja kódolni az életét, béreljen fel egy WordPress fejlesztőt a kívánt tervezés elkészítéséhez
 • Készítsen saját szülőtémát, ha rendelkezik erre alkalmas képességeivel és idejével
 • Készítsen gyermek témákat

A választott téma nagy szerepet játszik a WordPress webhelyének sikerében. Megfeleljen a kilátások elvárásainak. Ha van tervező weboldala, úgy kell éreznie, mint egy tervező weboldal. Az oktató webhelynek úgy kell lennie, mint egy oktató webhelynek, és így tovább, és így tovább. Várakozások, elvárások. Meg kell felelnie az elvárásoknak.

Gyermek témák használata

A WordPress Child Themes: Amit Önnek ismernie kell, szerint: „A gyermekek témái a testreszabás és a kiterjeszthetőség szempontjából nagyon hatékonyak.” Nagyon sok testreszabási erőre és nagy kiterjesztésre van szüksége, ha személyes kapcsolatot szeretne hozzáadni a WordPress webhelyéhez.

A WordPress gyermek témái lehetőséget adnak álmainak webhelyének formálására anélkül, hogy egy témát a semmiből megírnának. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van arra, hogy személyiségét és identitását felvegye a WordPress oldalra. Sőt, időt és pénzt takarít meg. Ahhoz, hogy kiváló WordPress témát szerezzen, és megtanulja, hogyan kell létrehozni és használni a WordPress gyermek témákat, ellenőrizze a következő forrásokat:

 • Összesen – Rugalmas, többcélú WordPress téma
 • Prémium WordPress témák – WPExplorer
 • 30 Kell a Pinteresthez hasonló WordPress témák
 • WordPress gyermek témák: útmutató, amit tudnod kell
 • Elegáns WordPress témák
 • Themify – húzza és dobja el a WordPress témákat
 • Genesis WordPress témakeret
 • Ingyenes WordPress témák – WordPress.org

Továbblépni…

Most, hogy elvégeztük a WordPress weboldal újratervezésének technikai aspektusait, mi a helyzet a második részre való áttéréssel, a WordPress webtartalom újratervezése.

A WordPress webtartalom újratervezése

Baráti társaság beszél

Az optimalizált WordPress weboldal-kialakítás az első négy (4) másodperc alatt felhívja a potenciális ügyfelek figyelmét, de az Ön webtartalma fogja ösztönözni őket. Azt szeretné, ha potenciális ügyfelei ragaszkodnának (ameddig csak lehetséges), ha valamit eladni szeretne. Személyes érintés hozzáadása a webtartalomhoz a legjobb módja annak, hogy hosszabb ideig megőrizze kilátásait WordPress-webhelyén.

Függetlenül attól, hogy mi a WordPress webhelyről szól, az emberek szeretnek üzletet folytatni másokkal. Tehát függetlenül attól, hogy a B2B, B2C vagy C2C vállalkozás van-e, barátságos emberként (vagy csapatként) kell találkoznia, aki szívesen segít. Webes tartalma magában foglalja a webhely minden tartalmát, többek között a blogcikkektől az oldalakig és a hozzászólásokig. Szóval, hogyan adhat hozzá személyes kapcsolatot a WordPress tartalmához? Itt van a lé:

 • Próbáljon meg minél többet kapcsolatba lépni az olvasóival. Ez azt jelenti, hogy először meg kell értenie a célközönséget. Ezután készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseire, válaszoljon a megjegyzésekre – általában segítséget nyújt.
 • Legyen saját szakértője. Ez arra készteti az olvasókat, hogy bíznak benne. Készítsen olyan tartalmat, amely bizalmat kölcsönöz a képességeinek és képességeinek.
 • Csak akkor mondjon el személyes történeteket, ha azok elősegítik az ügyét. Kösse össze az esettanulmányokat a személyes történeteivel, és fejezze be az erőteljes cselekvésre ösztönzést (CTA)
 • Adjon okot az olvasóknak, hogy beszéljenek rólad. Használjon ingyenes ajándékokat, ajándékokat, versenyeket, kedvezményeket stb.
 • Csinálj valami mást. Nézze meg, mit csinálnak a versenytársak, és verje meg őket a saját játékukon, kissé másképp játszva.
 • Használj videókat. Gyorsan megteremtik a személyes kapcsolatot, és megoszthatók a YouTube-on, lehetővé téve, hogy belépjen a hatalmas forgalmi forrásba, amely a YouTube
 • Webes tartalmak írásakor először az előnyökre, majd a szolgáltatásokra összpontosítson.
 • Ismét légy személyes:

A másolás nem formális, tudományos stílusú; az írott szó révén értékesíti. Tanulj meg informális, „beszélgető” stílusban írni, amely az olvasók élvezetessé válik. – Fernando Florez

Tartsa nyelvét személyesen, barátságosan és (a legtöbb piacon) informálisan. Úgy hangzik, mint egy ember, nem hangosító gép. – Sonia Simone

Következtetés

Személyes érzés hozzáadása a WordPress webhelyhez az, hogy személyiségét és identitását öntsék a webhelyre. Nem adhat hozzá személyes kapcsolatot a műszaki tervéhez, és felejtsd el hozzá személyes kapcsolatot a WordPress webtartalmához; a kettőnek együtt kell járnia, hogy elérje a kívánt eredményeket.

Ezekkel a tippekkel elegendő lé van ahhoz, hogy személyes kapcsolatot teremtsen a WordPress webhelyén. Most menj tovább és építsd fel online identitásodat. Örülje a sikernek!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map