A WordPress webhelyének optimalizálása az ólomgenerációhoz

A WordPress webhelyének optimalizálása az ólomgenerációhoz

A vezeték az üzleti vállalkozások egyik legfontosabb eleme. Vezetékek nélkül nem fog új ügyfeleket szerezni, és új ügyfelek nélkül vállalkozása valószínűleg nem fog túl sokáig tartani. Ez az oka annak, hogy a vállalkozások ilyen nagy hangsúlyt fektetnek nem csak az új ólom generációra, hanem az értékesítésre való átalakításra.


A WordPress felhasználók számára a webhely optimalizálása vezetőkhöz egyszerű. Rengeteg eszköz és WordPress plugin érhető el, amelyek segítenek az ólom előállításában, de néha nehéz tudni, hová kezdje. Ebből a célból a következők segítségével optimalizálhatja WordPress-webhelyét az ólomgenerálás érdekében, valamint a legjobb eszközöket, amelyek segíthetnek abban.

1. Válasszon egy tiszta megjelenésű témát

Válasszon egy jó témát az ólomgenerációhoz

Javasoljuk a rugalmas és testreszabható Teljes Drag and Drop WordPress témát

Az egyik első dolog, amire szüksége lehet, egy nagyszerű WordPress téma. Több ezer lehetőség áll rendelkezésre az Ön számára, de nem mindegyik készül egyenlő. Néhány egyszerűen jobb minőségű, míg mások jobban megfelelnek az Ön webhelyének. Ne csak az első témával találkozz, mert a témád nagy szerepet játszik ebben vezet és konverziók.

A megfelelő téma kétféle módon segít az ólom generálásában. Először: ha webhelyét könnyű megnézni és használni, akkor az emberek nagyobb valószínűséggel maradnak ezen az oldalon. Ez azt jelenti, hogy több ideje van arra, hogy a potenciális ügyfeleit eladásokká alakítsa. Másodszor, az emberek nagyobb valószínűséggel osztják meg webhelyét másokkal, ha élvezték. Senki sem akarja megosztani egy olyan weboldalt, amelyet nehezen használtak, így több leadot vonzhat, ha időt vesz a megfelelő téma kiválasztására..

2. Szervezze a menüket

Szervezze meg menüit és oldalsávjait

Természetesen nem elég a megfelelő téma kiválasztása. Az új WordPress téma telepítése után még van tennivaló. Optimalizálnia kell az oldalsávokat, hozzá kell adnia a tartalmat, be kell állítania a színeket és így tovább. Az ólom generáció céljából a menükre kell összpontosítania.

A menü segítségével az emberek megkerülhetik webhelyét. Ha egy adott terméket vagy információt szeretnének találni, nekik könnyen fel kell számolniuk, hol található a menüben. A legfontosabb kategóriákat fel kell tüntetni a menü tetején, rengeteg alkategória alatt. Ha nem biztos benne, hogyan kezdje el, használja ezt az útmutatót a WordPress menük használatához.

Időnként sok erőfeszítést töltsünk el, hogy valakit eljuttassunk webhelyünkre. Azonban ha eljutnak oda, úgy döntenek, hogy egy másik termék iránt érdeklődik, mint az, amelyik behozta őket. Ha nem akarja elveszíteni vezetését, meg kell könnyítenie számukra ezt az információt. A legalapvetőbb út a menüben van, ezért ügyeljen arra, hogy webhelye jól szervezett legyen és a menük könnyen kezelhetők.

3. Adjon hozzá kapcsolódó hozzászólásokat és termékeket

Adjon hozzá kapcsolódó hozzászólásokat az ügyfelek számának növeléséhez

A menükön kívül segíthet az embereknek megtalálni a keresett információkat a kapcsolódó hozzászólásokon és termékeken keresztül. Tegyük fel, hogy ügyvédi irodát működtet. Valaki megtalálja az Ön weboldalát, miután a bevándorlási jogszabályokkal kapcsolatos válaszokat kereste. A bejegyzés elolvasása után rájönnek, hogy mi a családjog. Ha van egy link egy másik hozzászóláshoz, amelyet a családjogról írt, erre mutató hivatkozás segít megtartani ezt a személyt az Ön webhelyén.

Ugyanez vonatkozik a termékekre. Az Amazon erre kiváló példa. Minden alkalommal, amikor egy terméket megnéz az Amazon-on, megjelenik egy lista más hasonló termékekről, amelyek érdekelhetnek. Ugyanezt megteheti a WordPress webhelyén is, akár a linkek manuális hozzáadásával, akár egy plugin segítségével a kapcsolódó termékek megjelenítéséhez..

Miután vonzott valakit a webhelyére, mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy ott maradjon, és eladássá alakítsa őket. A kapcsolódó hozzászólások vagy termékek megjelenítése nagyszerű módszer erre. Íme néhány kapcsolódó üzenet, amelyet a WordPress plugins használhatnak, hogy ezt a folyamatot egyszerűvé tegyék, és javítsák az ólomgenerálást.

4. Gyorsítsa fel a WordPress webhelyet

Fel kell gyorsítani a WordPress-et az ólomgeneráláshoz

Tegyük fel, hogy eddig mindent megtettél. Talált egy nagyszerű WordPress témát, megszervezte a tartalmat és a menüket, hogy könnyebben kezelhetők legyenek, és hasonló oldalakat és termékeket jelenít meg minden oldalán. Csak egy probléma van – amikor ellenőrzi PageSpeed ​​Insights a webhely túl lassú.

Mindannyian tapasztalatunk volt egy olyan webhelyről, amelynek betöltése túl sokáig tart. Leggyakrabban elhagyjuk a weboldalt, és kipróbálunk egy újat. Tanulmányok alátámasztják ezt, megmutatva, hogy az emberek nagyobb valószínűséggel távoznak, ha néhány másodpercnél hosszabb ideig tart a betöltés. Ráadásul a keresőmotorok, mint például a Google, nagyobb valószínűséggel büntetik az Ön webhelyét, és alacsonyabb szintre ejtik azt a rangsorban, ha túl lassan fut..

Tehát, ha meg akarja tartani a létrehozott potenciális ügyfeleket, fel kell gyorsítania webhelyét. Van néhány módszer erre, és számos WordPress plugin segít. Csökkentheti a képek méretét vagy számát, válthat egy gyorsabb kiszolgálóra vagy használhat gyorsítótárakat. További információkért nézze meg ezt az útmutatót a WordPress-webhely sebességének javítására szolgáló módszerekről.

5. Helyezzen be egy e-mail előfizetési űrlapot

Adjon hozzá egy e-mail előfizetési űrlapot

Használjon olyan bővítményt, mint a Bloom vagy az OptinMonster, hogy regisztrációs űrlapot adjon hozzá

Gyakran valaki egyértelmű célt szem előtt tartva látogatja meg webhelyét. Talán találkoztak egy olyan üzenettel, amelyet a közösségi médiában írtál, és ez felkeltette érdeklődésüket, vagy talán csak egy gyors kérdésük volt, hogy beírták a keresőmotorba. Ez a személy még nem igazán van a beszerzési szakaszban, de ez nem jelenti azt, hogy valaha nem lesznek.

Azáltal, hogy a A WordPress regisztrációs űrlap webhelyén felveheti a jelenlegi látogatókat, és később konvertálhatja őket. Felbecsülhetetlen eszköz az e-mailek listájának összegyűjtése azoktól az emberektől, akik a legkisebb érdeklődést mutatják a termék vagy szolgáltatás iránt. Újra és újra ezekhez az emberekhez fordulhat, új termékeinek vagy kedvezményeinek népszerűsítésével olyan helyen, amelyet rendszeresen ellenőriz.

A WordPress megkönnyíti a látogatók e-mail címeinek gyűjtését. Vannak olyan eszközök, amelyek az űrlapnak az oldalsávba való beillesztésére szolgálnak, vagy akár felbukkanó ablakot is megjeleníthet az új látogatók számára. Ha többet szeretne megtudni az e-mail lista űrlap beállításáról a WordPress webhelyen, olvassa el ezt az útmutatót az e-mail marketing alapjairól. Ha elkészült, remek eszköz lesz a lágy vezetékek kiváló minőségű vezetékekké konvertálásához.

6. Optimalizálja a WordPress webhelyét a keresőmotorok számára

Optimalizálja a WordPress webhelyét a keresőmotorokhoz és az ólomgeneráláshoz

Az ügyfelek gyűjtésének egyik legjobb módja a keresőmotorok. Manapság a legtöbb ember a keresőmotorokat használja, amikor valamit meg akarnak tudni – akár a szivárgó mosogató rögzítésével, akár arról, hogy hol születési városukban cupcake-kat szerezhetnek. Nem számít, milyen webhelyet működtet, valószínűleg válaszolni szeretne valaki kérdésére.

Az ügyfelek bevonásához a webhelyéhez kapcsolódó kulcsszavak és kifejezések keresési eredményeinek tetején kell lennie. A keresőmotor optimalizálása jelenti ezt a módszert, és a WordPress megkönnyíti. A kezdéshez javasoljuk a WordPress Yoast SEO beépülő moduljának használatát. tudsz itt többet megtudhat, és hogyan lehet hatékonyan használni.

7. Add hozzá a Social Sharing Buttons-t

Add hozzá a közösségi megosztás új vezetések létrehozásához

Végül azt szeretné, hogy az emberek megkönnyítsék a webhely megosztását – legyen az Ön terméke, vagy az Ön blogbejegyzések. Ennek legegyszerűbb módja az, ha minden oldalra hozzáadja a közösségi megosztási gombokat.

A közösségi megosztás gombok segítségével a látogatók egyetlen gombnyomással megoszthatják ezt az oldalt a közösségi média követőivel. A WordPress felhasználók számára hihetetlenül könnyű hozzáadni – íme néhány nagyszerű közösségi megosztási plugin a WordPress használatához.

Ezekkel a gombokkal a helyén könnyen elindíthat új vezetékeket. Kiváló tartalma és termékei a közösségi médián keresztül jelennek meg, olyan emberekkel érkezve, akik még soha nem hallottak rólad. Minél több embert érhet el, annál több vezethet generálhat.

8. A vezetékveszteség megelőzése és ügyfelek megmentése

A kiváló minőségű vezetők létrehozása meglehetősen nehéz folyamat lehet, miközben az ügyfelek elvesztése egyáltalán nem nehéz. És amikor annyi időt és erőfeszítést költ az ügyfelek megszerzésére, akkor nem akarja elveszíteni őket áron.

Számos módja van arra, hogy a látogatókat ügyfelekké alakítsa. De a kilátások megtartásának egyik leghatékonyabb módja a kilépőablakok használata. A jól megtervezett és átgondoltan felbukkanó pop-upok nem bosszantják kilátásait. Ezen felül javítják a látogatók élményét, több regisztrációt generálnak a webhelyén, növelik az e-mail listát, és végül megakadályozzák webhelyét az ólomvesztésből.

Gyakran előfordul, hogy az ügyfelek leiratkoznak vagy megszüntetik a szolgáltatásokat és termékeket. El kell ismernünk, hogy az ügyfelek elvesztése elkerülhetetlen, de sok dolgot megtehetsz a cserélés csökkentése érdekében. Az ügyfelek csökkentésének, az ügyfelek megtakarításának és az ügyfélkör megtartásának az egyik leghatékonyabb módja az olyan hasznos eszközök használata, mint például LessChurn amelyek segítenek az ügyfelek azonosításában és arra ösztönzik őket, hogy maradjanak azáltal, hogy különféle lehetőségeket kínálnak számukra a lemondáson kívül.

LessChurn

Az ügyfelek megmentésének kulcsa az, hogy mélyen megértse, mit akar, mire hiányzik, és hogyan adhatja nekik.

Hozza ki a legtöbbet az ólomgenerációból a WordPress webhelyén

Az egyik legjobb dolog a WordPressnél, hogy könnyű gyors változtatásokat végrehajtani. A fenti elemek némelyikének a szokásos webhely-felépítés során történő megnyitásához nyitnia kell a HTML, PHP vagy Javascript fájlokat, és meg kell kezdenie a változtatások kemény kódolását. A WordPress használatával csak megérinthet néhány gombot, vagy telepítheti a WordPress legjobb pluginjeit, és készen áll a.

Tehát maximálisan kihasználhatja WordPress webhelyét azáltal, hogy optimalizálja azt az ólomgenerációhoz. Végül olyan webhelyed lesz, amely jól néz ki, jól teljesít, több embert vonz be, és ezek közül többet értékesítésre konvertál, mindezt viszonylag kis idő és erőfeszítés alatt. Ennél sokkal többet nem kérhet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map