A WordPress webhelyének létrehozásának valódi költsége

A mai bejegyzés világossá teszi a WordPress egyik leggyakoribb kérdését, amelyeket a noobs és a profik mindig is feltesznek. Mekkora a WordPress webhely felépítésének valódi költsége?? Nos, hogy ezt a nehézséget megoldjam, egy rövid történetet fogok kezdeni, mert a történetek… nos… nagyszerűek. Kész? Jó.


Ha engedsz engem, kérjük, olvassa el a következő bekezdést abban a brit akcentussal, amelyet mindannyian szeretünk.

Ezúttal szereztem magam viszonteladói tárhely-fiók népszerű gazdagépen Middlesbrough-ban, Egyesült Királyság. Miután néhány napig megrongáltam az agyam, úgy döntöttem, hogy vállalkozni kezdek, amely szennyeződésű olcsó WordPress tárhelyet kínál. Úgy értem, mit tehetne még egy ingyenes viszonteladói tárhely-fiókkal?

A WordPress ingyenes

WordPress.org, önkiszolgáló WordPress

Összeállítottam egy WordPress webhelyet és elindítottam a marketingt. Röviden, a dolgok sok szempontból jól néztek ki, mert – már az első napon – hat kilátás érkezett az erdő nyakából. Ez egyfajta nagy ügy, tekintve, hogy csak egyszer osztottam meg a linket a Facebook-profilomban.

Az egyetlen probléma? Vigyázatosak voltak az elkötelezettségükre, mivel megértésük szerint – mind a hatan – a WordPressnek (és mindaznak, ami hozzá tartozik) ingyenesnek kell lennie! Az egyik leendő ember, egy hölgy, annyira megmunkálta magát, hogy valójában egy művésznek jelölte meg éves díj felszámítása a WordPressért. Így van, teljesen elfelejtette a fogadó részt.

Elértett, hogy a WordPress.com felé mutatott, de mielőtt el tudtam magyarázni, nem a WordPress-t számoltam fel, hanem a tárhelyet, eltűnt. Hopp! Ugyanúgy eltűnt a vékony levegőben.

“Hagyja abba, hogy srácoknak szóljunk, a WordPress ingyenes!” Bárhol is legyen a tisztességes hölgy, senkit sem gondoltam, és egyedül csináltam. Nincs más fickó. Megtanultam a leckéket, bezártam az egészet és eladtam a viszonteladói számlát bérleti pénzért. Mit? Az élet csak az.

Webhelyek létrehozása a WordPress segítségével pénzbe kerül

WordPress fejlesztői konzultáció

Pénzbe kerül egy professzionális, önálló webhely létrehozása a WordPress használatával. Mielőtt elkezdené WordPress kalandját, mérlegelnie kell a költségeket, például a domain nevet, a tárhelyet, a tervezést és így tovább. Kétségtelen, hogy ingyenesen elindíthatja a blogos utazását a WordPress.com webhelyen, de a WordPress ízét funkcionalitása és stílusa súlyosan korlátozza..

A kényszerített hirdetésekkel és az aldomainnal (azaz a yoursitename.wordpress.com) is be kell állnia, amíg az egyik prémium csomagjukra nem frissít, és fiú, oh fiú, nevetségesen drágák, vagy mi !? Ha ugyanolyan rugalmasságot és lehetőségeket szeretne egy önálló üzemeltetett weboldalon, akkor VIP csomagra kell töltenie magát – havonta 5000 dollárról beszélünk (ha nem számítunk bele a kezdeti indítási költségekbe)!

Kezdje egy tervvel

Szóval, mi a valódi költsége egy teljes értékű WordPress webhely felállításának? Nos, ez mind rajtad múlik, és a szükséges funkciókban. Ne feledje, el kell kezdenie egy olyan tervet, amely válaszol néhány alapvető kérdésre, például:

 • Mi a célja vagy célja a webhelyének??
 • Ki a célközönség??
 • Ki a legideálisabb ügyfele (más néven persona)?

A terv tájékoztatni fogja a WordPress webhely minden tevékenységét, beleértve a fejlesztést, a tartalomstratégiát, a marketingt és így tovább. A nap végén azonban mindaddig, amíg a költségekről beszélünk, elfoglal egy időt arra, hogy mindent megtehessen, vagy pénzt költessen bérelt kezekre. Tiéd a választás.

Összességében itt található a WordPress-webhely létrehozásával járó leggyakoribb költségek leírása:

 • A kezdőknek szüksége van egy domain névre, például a wpexplorer.com
 • Webhely-fiók, ahol webhelye él
 • Fejlesztői díjak vagy költségvetés a prémium WordPress témákhoz és beépülő modulokhoz
 • Tartalom generálás
 • Nyilvánvalóan marketingköltségek
 • Néhány oktatás a WordPress-en
 • Karbantartási szolgáltatások, például biztonsági mentés és biztonsági szolgáltatások
 • Személyes idő, amely alternatív költségekkel jár

Miután az összefoglaló az étvágyát megcélozta, mélyítsük be és nézzük meg a finomabb részleteket.

A WordPress webhely költségeinek vázlata

Mint már korábban kijelentettük, lehet, hogy a WordPress ingyenes, de maga az Ön webhelye nem. Itt van egy költségek felosztása.

Domain név: 15 USD
SSL és domain adatvédelem: 8 USD+

A domain neved alapján találják meg a potenciális ügyfelek az interneten. Gondoljon rá, mint a digitális üzlet, portfólió, ügynökség, üzlet stb. Üzleti címe. Most már a domain név bármi lehet, amire tetszik, csak ellenőrizze, hogy megfelelő-e az ügyfelek számára, fülbemászó és emlékezetes. Tudod, amit valószínűleg el lehet készíteni egy címkéből. Tartsa legfeljebb három szónál.

Egy tipikus .com domain körülbelül 10-15 dollárt fizet évente (attól függően, hogy milyen regisztrátort használ), ami az olcsóbb oldalon található. Ezenkívül beszerezhet .net, .org, .biz, .guru fájlokat vagy bármi mást, amit szeretne, csak tartsa szem előtt az árakat. Egyes internetes házigazdák akár egy évig egy ingyenes domaindel is felkaphatnak téged, mert ragaszkodsz, de a későbbi megújítási díjak a zsebéből merülnek fel..

Aztán vannak kiegészítő kiegészítők, mint például a WhoisGuard (adatvédelem) és a HTTPS, mert nem tudsz árat megfizetni a névtelenségre és a biztonságra. A HTTPS valójában kötelező, ha érzékeny adatokat gyűjt a webhelyén. Mellesleg, ez is a A Google SEO rangsorolási mutatója manapság tehát igen, biztosítsa a webhelyeinket. A HTTPS bárhol 0 dollártól (a Let’s Encrypt használatával) egészen évente 960 dollárig terjedhet, domain-enként, ráadásul a hozzáadott domain adatvédelem vagy a WhoisGuard körülbelül 8 dollárt fog fizetni évente domainnenként.

Jegyzet: Egyes webtárhely-csomagok, például a megosztott tárhely, nem támogatják a HTTPS-t, ezért először forduljon a tárhely szolgáltatójához a csalódás elkerülése érdekében.

Vannak olyan domain nevek és kiterjesztések, amelyek vagyont fizetnek, de jó, ha egy pártot tipikus, megfizethető névjavításokkal ragaszkodsz. Végül is elmondták és megtették, bár egy domain évente 15–100 dollárba kerül, ellenőrizze mind a kezdeti regisztrációs költségeket, mind az éves megújítást, hogy ne ragadjon meg drága opcióval..

Sokan nagy regisztrátorokat használnak, mint például a GoDaddy és a NameCheap. Szánjon időt arra, hogy okosan válassza a domainjét, mivel ez most és a jövőben képviselni fogja Önt és márkáját.

GoDaddy 0,99 USD .COM domain

Kattintson ide, hogy megszerezze .COM domainjét mindössze 0,99 dollárért az első évre a GoDaddy-től. A domainek általában 14,99 dollárba kerülnek, tehát a regisztráció első évében 14 dollárt fog megtakarítani.

Szerezd meg a domain neved 99 centért

Webtárhely: Megosztás, Kezelő és mások

A múltban megvizsgáltuk, hogyan lehet kiválasztani a legjobb WordPress tárhelyet. Ezenkívül számos alkalommal foglalkoztunk ezzel a témával, ami azt jelenti, hogy jól kell foglalkoznia ezen a területen. Éppen ezért ok nélkül tartom ezt a részt röviden, de ha még nem olvastad a korábbi hozzászólásainkat, íme a következő lé:

 • Amit tudnia kell a kezelt WordPress tárhelyről
 • Hogyan válasszuk ki a megfelelő WordPress tárhelyet
 • Ajánlott WordPress tárhely

A WordPress webhelyének tökéletes tárhelyének kiválasztása ismét Öntől és a szükséges funkcióktól vagy teljesítményszinttől függ. Egy kis személyes blog kevesebb szerver erőforrást igényel, mint egy több szerzőből álló blog, amely naponta több millió oldalmegtekintést szolgál fel.

Ugyanebben a fényben a különféle WordPress tárhelycsomagok eltérő jellemzőkkel és változó árakkal érkeznek. Kezdjük a legolcsóbb és leggyakoribb webtárhely-típusmal.

Közös tárhely: 2,95 USD + havonta

Ha egy személyes bloggal indul, és ki akarja próbálni a vizeket, akkor havonta körülbelül 5 dollárba eső megosztott tárhely ideális megoldás az Ön számára. A szolgáltatások korlátozottak, kevesebb energiát igényel, és hajlamosabbak a biztonsági fenyegetésekre, mert egy szervert oszt meg egymillióval és egy másik webhellyel.

Ugyanakkor ez az opció elegendő az alacsony forgalmú könnyűsúlyú webhelyek számára. A fogakkal és körmökkel küzdő cégek közé tartozik a Siteground és a Bluehost.

Bluehost 2,95 USD megosztott tárhely

A kizárólag a WPExplorer olvasók számára biztosított exkluzív linkünkkel megosztott tárhely-tervet kaphat a Bluehost-tól, az első évben mindössze 2,95 dollárért (és ezt követően mindössze 7,99 dollár havonta megújul). Ez magában foglalja az INGYENES domain nevet, az 1-kattintásos WordPress telepítést és a nagyszerű, 24 órás támogatást. Ráadásul 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek, tehát nincs mit vesztenie!

Szerezzen 2,95 dolláros megosztott tárhelyet

Menedzselt WordPress tárhely: 20 USD + havonta

Ez a típusú szolgáltatás a WordPress webhelyekre specializálódott, és hatalmas forgalomra van optimalizálva, így ideális a kis és közepes méretű webhelyek számára. Ezek a srácok teljes egészében a WordPress-re koncentrálnak, ami azt jelenti, hogy magas szintű biztonságot, több energiát és kivételes támogatást kap többek között.

A kezelt tárhelyárak az egyes gazdagépekenként változnak, csakúgy, mint az egyes csomagok tulajdonságai. Megtalálható WordPress-tárhely található, amely 15 USD-től kezdődik (bizonyos esetekben a promóciós időszakok alatt is), de általában a csomagok 20-30 USD tartományban vannak. Webhelyeket tárolunk a WPEngine segítségével, és soha nem volt probléma.

A WP Engine 20% kedvezmény, plusz 2 hónap ingyenes tárhely

Exkluzív linkünkkel 20% -ot spórolhat meg a WP Engine bármely kezelt WordPress tárhely-csomagjának első kifizetésén, plusz további 2 hónapos INGYENES tárhelyet kap, ha egy éves tervet választ.!

20% megtakarítás Plusz 2 hónap ingyenes ingyen a WP Engine-en

Media Temple 2 hónapos ingyenes tárhely

Használja a linkünket, hogy 2 hónapot ingyenesen kapjon, és kiválasztja a Személyes kezelt WordPress tárhelyi tervet a Media Temple-ből. A személyes tervek havi 20 dollár, tehát 40 dollárt takaríthat meg első évében.

Kap 2 hónap ingyenes a Media Temple-en

Természetesen rengeteg más fogadási lehetőség is van. Egyéb költséges és hatékony tárhelyi lehetőségek a következők:

 • Virtuális magánszerverek – Virtuális gépek, amelyek szuper felhasználói irányítást kínálnak a webszerver felett. Rendkívül nagy teljesítményűek, de nagyobb költségekkel járnak. Az átlagos költség havi 75 dollár. Nem osztja meg a szerver erőforrásait senkivel, de megosztja a fizikai hardvert másokkal.
 • Dedikált szerverek – Itt egyedül bérelsz webszervert. Nem oszt meg senkivel más erőforrásokat, beleértve a fizikai infrastruktúrát sem. Te vagy a főnök, és a nagy ligákban játszik, mivel a kért ár havonta körülbelül 150 dollár dollár.

Számíthat arra, hogy évente kb. 90–150 dollárt fizet egy megosztott tárhelyfiókért. Ha menedzselt WordPress-tárhelyet használ, akkor az összeg évente körülbelül 360–1200 dollárra megy fel. Összességében, és figyelembe véve a piacon elérhető összes fogadási lehetőséget, igényeitől függően évente 90 és 10 000 dollár között fizet (+ igen, ezt olvassa el). Az ingyenes tárhely határozott nem-nem.

Tervezés és funkcionalitás

WordPress webhelytervezés

Minden bizonnyal azt akarja, hogy a WordPress webhely kiemelkedjen, ha helyére állítja a versenyt és pénzt keres. Itt van két lehetőség. Tudsz:

 • Tekerje fel a hüvelyét (vagy béreljen fejlesztőt), és a nulláról készítse el webhelyét, beépített funkcionalitással, amely felére csökkenti a bővítményekre való támaszkodását, vagy
 • Vásároljon prémium WordPress témákat és bővítményeket, és végezzen módosításokat

Akárhogy is, időt és / és pénzt költenek.

Saját webdesign: 3000 USD+

A két lehetőség ára, egy egyéni WordPress webhely felépítése előnyeinek és hátrányainak. A profik listáján az a legfontosabb, ha egyéni terveket kapsz, amelyek teljesen egyedi igényei szerint készültek a márkájához – színek, személyes ízlés, stílus stb. A tervekkel, amelyekről beszéltünk, az alakíthatja ki pontosan azt, ahogyan látja az elméddel. szem.

Másodszor, és ami még fontosabb, gyorsabban töltheti fel a sebességet, ha Ön vagy a fejlesztő ismeri a dolgát, és nem vágja le a sarkokat a beépített funkcióival. A nagy kódolás mindig nagy nyer.

A legfontosabb természetesen az ár és az idő tényezője. A személyre szabott WordPress témák és webhelyek nem olcsók. Ezen kívül hosszú időbe telik az építkezés. Nathan B. Weller szerint, aki egy igazán szép publikált árazási útmutató a WordPress-hez az Elegáns témákban, számíthat köhögésre a következők között:

 • 3000 és 6000 dollár egy egyedi WordPress témához
 • 6000 és 15 000 dollár egy egyéni WordPress webhely számára, beépített beépülő modul funkcióval
 • 6 000 és 20 000 dollár egy egyedi WordPress e-kereskedelmi webhelyért
 • 12 000 és 60 000 dollár + egy egyéni WordPress alkalmazáshoz

Az árral kapcsolatos kérdésekben hozzáteszi:

Ez a megközelítés akkor működik legjobban, ha szakértelem, jövőkép és költségvetés mind sorba állnak. Ügyfelek, meg kell győződnie arról, hogy ez a megoldás, amelyre valóban szüksége van, mielőtt ilyen pénzt dobna -, és ellenőrizze a referenciákat!

Dióhéjban nyilvánvaló, hogy egy testreszabott WordPress webhely kicsi az apró költségvetéssel rendelkező kezdők ballparkjában. Nagyszerű megoldás, igen, ha van tésztája, de ha olcsóbb és viszonylag gyorsabb megoldásra van szüksége, örömmel mutatjuk be Önnek a prémium WordPress témákat és bővítményeket..

Prémium WordPress témák: 2 USD+

Mióta a WordPress körülbelül egy évtizeddel ezelőtt létrejött, láttuk, hogy a WordPress téma és a plugin-piacok óriási módon növekednek. Mindenféle, formájú és méretű téma és plugin születését megtapasztaltuk.

Van egyoldalas csodáink, amelyek teljesen kimaradnak ebből a világból, hatalmas témák, amelyek olyanok, mint a kétoldalas kardok, mert innen felfújják a szélről a Timbuktu-ra, és éles, elegáns WordPress témák, amelyekkel kecses dolgozni. Olyan kedves témákról beszélek, mint például:

 • Legjobb céloldal WordPress témák
 • Oktatás, tanulás és kurzusmenedzsment WordPress témák
 • 30+ legjobb kertészeti és tereprendezési WordPress témák 2016-ban
 • Ajánlott WordPress témák

Általában a prémium témák 2 dollárral kezdődnek a kreatív piacon vagy 13 dollárral a Themeforestnél, míg a tagság olyan webhelyeken, mint az Elegáns Témák és a Themifik, 70 dollár körül kezdődik. Még olyan lenyűgöző WordPress témákat is kaphat, mint például a Total 60 dollár alatt. Ellenőrizze a WordPress kuponok oldalunkat is – exkluzív ajánlatokat kínálunk a sok népszerű WordPress témaáruházhoz, így kattinthat egy linkre, és pénzt takaríthat meg magának..

Nem számít, melyik témát választja, szánjon időt arra, hogy átnézze lehetőségeit. Ne csak vásároljon meg egy témát, mert nagyon szép (bár ennek kellene lennie) – vásárlás előtt ellenőrizze a téma jellemzőit, a plugin kompatibilitását és a szerzői támogatás minőségét..

Prémium WordPress-bővítmények: 5 USD+

Akkor prémium WordPress bővítményeket kínálunk, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen funkciót hozzáadhasson webhelyéhez a egyetlen pár kattintás. Mindent a SEO-tól a társadalmi megosztásig, az e-kereskedelemig és az adminisztrációig. Nagyon sok félelmetes hozzászólással foglalkoztunk ezzel a területtel, például:

 • A 20 legjobb húzó és ejtett oldalkészítő WordPress plugins
 • 30+ legjobb WordPress Widget plug-in a (szinte) mindent
 • 10 legjobb WordPress többírósági kezelő beépülő modul
 • Ajánlott WordPress plugins

A prémium WordPress bővítmények viszonylag megfizethetőek (mindössze 5 dollárral kezdődnek a Codecanyonon) és könnyen konfigurálhatók. Természetesen, minél bonyolultabb a bővítmény, annál magasabb az ár, így készüljön fel valamilyen matricasokkra, amikor az e-kereskedelem pluginjai és bővítései gyakran 100 dollárt meghaladnak..

Jegyzet: Ha szűk költségvetéssel rendelkezik, vagy ha a rendszerindítás jól hangzik, ingyenes WordPress témákat és pluginokat kaphat a WordPress.org téma és plugin lerakat illetőleg. Korlátozottan kap lehetőségeket az ingyenes opciókkal, rendben van, de mégis megragadhatsz néhány remek plugint és témát. Csak egy kicsit mélyebben kell ásni.

Honlap-karbantartási szolgáltatások: 5 USD+

A WordPress webhely felépítése nagyszerű, de ez még csak a kezdet. Az indítás után karban kell tartania a WordPress webhelyet, amely költséges. Például biztonsági és biztonsági megoldásokra van szükség a helyén, ha a rossz fiúk sztrájkolnak. A megfontolás tárgyát képező további karbantartási feladatok közé tartoznak többek között a frissítések, frissítések, spam, hangolás és megszakadt hivatkozások.

A WordPress-webhelyet maga is jó állapotban tarthatja, ami sok időt vesz igénybe, vagy kiszervezheti.

mert WordPress biztonsági mentések, használhat harmadik fél szolgáltatásait, például:

 • VaultPress, amely a biztonsági mentéseket és a biztonságot évi 99 dollárért kezeli
 • Backup Buddy, jelenleg ára 80 USD egyéves egyhelyi licencért
 • A BlogVault, amelynek évi 89 dollárja indul kisvállalkozások és bloggerek számára
 • Vagy bármely más szolgáltatás és beépülő modul, amelyet a legjobb biztonsági mentési szolgáltatási útmutatónkban ismertetünk

felső WordPress biztonság A szolgáltatások közé tartozik:

 • Akismet, amely havonta 5 dollárral kezdődik (de beleszámít a 99 dolláros VaultPress tagságba)
 • Sucuri, amely díjnyertes biztosítékot kínál, évi 199,99 dollárral kezdve
 • iThemes biztonság (ingyenes, de a profi verzió évente 80 dollárral kezdődik, 25% -os engedménnyel a feliratkozáskor
 • WP biztonsági zár (havonta 147 dollárral kezdődik)

És ha nem akarja kezelni a napi tevékenységet WordPress karbantartás (a WordPress frissítései, témák, beépülő modulok stb.) bérelhet egy céget is, hogy ezt az Ön számára is megtegye. Nézze meg a legjobb WordPress karbantartási szolgáltatásokról szóló cikkünket, hogy többet megtudjon.

Marketing és reklám

Marketing, hirdetés, SEO és tartalom létrehozása

A közzététel gomb első megnyomásával izgalom hullámai válnak fel a gerincén, ám ez gyorsan eloszlik, ha senki sem olvassa el a tartalmat. Időt és pénzt kell befektetnie a marketingbe, hogy a tartalma, azaz az Ön ajánlata észrevehető legyen.

Szüksége van SEO-ra, nagyszerű tartalomra és hírlevelekre, többek között a szó megjelenéséhez. Bár olcsón vagy ingyenesen is marketingt végezhet, sok időbe telik az eredmények elérése.

Keresőoptimalizálás: 69 USD+

Be kell állítania a keresőmotorok bejegyzését, amely, ha helyesen hajtja végre, sok célzott forgalmat hozhat neked. Használhat prémium plugins szolgáltatásokat vagy ingyenes opciókat, annak ellenére, hogy utóbbi több időt igényel. A SEO beépülő modulok és figyelembe veendő tippek a következők:

 • Moz rengeteg nagyszerűt kínál ingyenes SEO eszközök, de a Pro szolgáltatásuk (havonta 99 dollárral kezdve) tonna többet kínál (van egy 30 napos próbaverzió, ha kipróbálni szeretné)
 • Yoast SEO, amely ingyenes, de a prémium verzió évi 69 és 1499 dollár közötti visszafizetést tesz lehetővé a webhelyek számától függően
 • Tippeket találhat a SEO kezelésére és fejlesztésére a saját oldalán:
  • A WordPress SEO bevált gyakorlatai 2015-re és az utána
  • Yoast a WordPress SEO 10 legfontosabb funkciója
  • A WordPress SEO kezdő útmutatója (Post Series)
  • WordPress SEO: Magasabb rangú a keresőmotorokban
  • Sok más WordPress SEO cikk között

Tartalom generálás: 50 USD + cikk / cikk

Nem hazudok havernak, a hatékony webtartalom rendszeres létrehozása nem könnyű feladat. Kérdezd meg, hogy megélhetésért csinálok, de panaszkodni nem tudok, mert – számlák. Nagyon nagy örömömre szolgál az írás. Elmondhatjuk ugyanezt rólad? Ugyanakkor friss tartalomra van szüksége a Google szétválogatásához és a termékek / szolgáltatások eladásához.

Ha kevés az ideje, vagy nem tud egyetlen bekezdést írni anélkül, hogy egy kiscica meghalna, akkor befektetnie kell a webhelyre és bérelnie kell egy szabadúszó írót. Rendszeres összeget fizet a téma összetettségétől és az általa alkalmazott írótól függően, de ne sírj rosszul; mindent megéri. A több szerzőből álló blogok sokkal jobban teljesítenek, mint az egyéni küldetések, mivel te:

 • Kérjen cikkeket szakértőktől
 • Rendszeresen frissítse a blogját, és
 • Takarítson meg időt más feladatokhoz

A jó hozzászólások az 50–80 USD-es tartományban kezdődnek, de a már bevált írók (gyakran nagyobb társadalmi követésekkel és sok fantasztikus bloggal kopogtatnak az ajtón) 150 USD + egy darabot számítanak fel. Havi szerződést szerkeszthet az íróval, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a pénzéből. Alternatív megoldásként lemondhat dolgozni és saját tartalmat is írhat. Csakúgy, mint a tánc, az írás is könnyű lesz, miután elindultad a groove-ot.

Űrlapok + hírlevelek: 39 USD+

Szüksége van űrlapokra az információk gyűjtéséhez az olvasóktól. Gondoljon a bérleti űrlapra, a kapcsolatfelvételi oldalra, a felmérésekre és a hírlevélre való feliratkozásra, és arra, hogy mit tehet az utóbbi kettő az e-mail marketing kampányaiban. Itt van néhány lehetőség, például:

  • Gravity Forms, amely integrálódik a fő e-mail marketing szolgáltatásokhoz
  • WPforms amely rendkívül egyszerű drag and drop formátum-készítő felületet tartalmaz

Ezek az eszközök együtt egy e-mail szolgáltatással, például a MailChimp, Aweber vagy Mad Mimi segíthet egy hasznos előfizetői lista létrehozásában. És mivel a marketingről beszélünk, itt vannak több hozzászólás az ön örömére:

 • WordPress marketing trendek: Összpontosítás a magasabb szintű értékesítési folyamatra
 • Facebook tippek és trükkök a mágia működéséhez a WordPress-webhelyen
 • Hogyan lehet nagyobb forgalmat elérni a WordPress webhelyén

WordPress oktatás: 0 USD+

Mielőtt a WordPress felhasználhatja webhelyének felépítésére és futtatására, meg kell tanulnia a köteleket. Az itt eltöltött pénz és idő nagysága attól függ, hogy mit szeretne megtanulni. És a hatókör széles olyan témákkal, mint például a WordPress blogolás és fejlesztés, amelyek a legfontosabb eseményeket teszik lehetővé. Van egy ingyenes WordPress útmutatók és források gyűjteménye itt a WPExplorer webhelyen, de rengeteg lehetőség van, mint például a WP101, Lynda, Treehouse és mások, ha irányított videó tanfolyamokat keres, amelyekből tanulhat.

Az idő költsége

Függetlenül attól, hogy vállalkozókat bérel, vagy önmaga elvégzi, a WordPress webhely felépítése és üzemeltetése időt vesz igénybe. Ez különösen akkor érvényes, ha teljes munkaidőben dolgozik.

A WordPress-szel és a WordPress-szel történő munka könnyű dolog, de az élet minden más elkötelezettségéhez hasonlóan ez időt is igénybe vesz. Ha jelenleg 20 dollárt keres egy óránként, de napi 2 órára van szüksége ahhoz, hogy dolgozzon a WordPress webhelyén, akkor napi 40 dollárba kerül..

Még ha nem is keresnek centet, és a táblákat WordPress-webhelyen szeretné fordítani, akkor gondolkodni kell a költségekkel. Így vagy úgy, időt és / vagy pénzt fog költeni a WordPress webhelyén. Pontosan mennyit? Ez teljesen tőled múlik, és mit kíván elérni a webhelyén.

Az utolsó találat

A futó WordPress webhely költsége

Mindent összevetve, ha a Felügyelt WordPress tárhelyet választja, egy kedvező árú ingyenes témát és néhány kulcsfontosságú bővítményt, amelyet valamivel több mint 1200 dollárért keres, hogy webhelyét az első évben üzemeltesse. Ez nem veszi figyelembe a tartalom létrehozását (amely kiszervezés esetén havonta pár száztól több ezerig kerülhet), marketing költségeket (amelyek a hirdetési helytől függően változnak, mely kulcsszavakat célozza stb.) ) vagy további bővítmények az e-kereskedelemhez.

Tehát havonta mintegy 100 dollárért (plusz az Ön ideje) rendelkezhet a saját szuper fantasztikus WordPress-alapú webhelyén, amelyen minden harang és síp található. Nem túl rossz?

Záró szavak

A WordPress platform 100% -ban ingyenes. Ez egy nyílt forráskódú projekt, amelyet fejlesztők, bloggerek, fordítók, tervezők és egyebek közössége tette lehetővé.

A professzionális WordPress webhely felépítése és kezelése viszont költségekkel jár. Órákat fog felhasználni, és készpénzt költenek egy sikeres weboldal felépítésére a WordPress használatával. De ne aggódjon, az egész megéri, és végül valójában nem kerül ilyen sokba. Ez egy nagyszerű kaland és az egyik legjobb élmény, amelyet valaha is élhetsz.

Megválaszolta ez a bejegyzés minden kérdését? Van javaslat vagy javaslat, amelyet szeretne tenni? Szeretnénk hallani rólad, mint a WPExplorer közösség tisztelt tagjának. Kérjük, ne habozzon megosztani az alábbi megjegyzés szakaszban. Előre is köszönöm!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map