A WordPress top 10 munkahelyi webhelye: Van mit vesz?

A WordPress top 10 munkahelyi webhelye: Van mit vesz?

Beszéljünk a pénzről, pontosabban a WordPress munkákról. Ha WordPress állást keres, akkor mindannyian tudjuk, hogy milyen nagy kihívást jelenthet a feladat. A kezdőknek, hol mész még lehetőségeket keresni? Hogyan kezdje el megélni a WordPress használatával? A pénz beáramlik-e, amint beállítja a WordPress-webhelyet, vagy hogyan működik az egész WordPressing-dolog?


A WordPress egy multinacionális munkáltató, erről nincs kétség. Vannak olyan srácok, akik szó szerint megölnek a WordPress-szel, millió dollárt keresnek a rendszeresen, a WordPressnek köszönhetően. Számos blogger, a tiéd is, a WordPress használatával élnek meg, így nemcsak az itt található bluesról készítek képet.

A pénz tényezőn kívül számos más oka is van annak, hogy a WordPress karrierje a százezrek, ha nem több millió felhasználó számára a legmegfelelőbb munka. A hatalmas közösség kezdődik, és rengeteg karrier rugalmasságot kínál mindenkinek, aki a WordPress úton halad. És ez csak a torta jegesedése.

Ha elindul, vagy egyszerűen csak meg szeretné bővíteni portfólióját, összeállítottuk a 10 legjobb WordPress job webhelyet, ahol megtalálható mindenféle WordPress job. Beszélünk a WordPress blogszerző koncertekről, a WordPress fejlesztéséről, tanácsadásáról és ilyen dolgokról.

A vége felé felsorolunk néhány tippet a törekvő WordPressers programhoz, valamint linkeket a tippekhez és eszközökhöz a WordPress összes szakembere számára, kezdő vagy egyéb. Mint ilyen, arra sürgetjük, hogy olvassa el ezt az útmutatót a végéig, hogy az álmai WordPress-állását akár főnökként is elhagyhassa..

A WordPress top 10 munkahelyi webhelye

Egy másodperc pazarlása nélkül szerezzen magának egy csésze kávét, tollat ​​és egy kis papírt, amire készülünk, hogy megszerezzük ezeket a WordPress-feladatokat, mint amilyen a világ attól függ. Üzlet? Fantasztikus.

ProBlogger Jobs Board

WordPress Jobs ProBlogger Jobs

Nekem vallomást kell tennem. A ProBlogger Jobs Board-t szükségtelennek találtam. Röviddel a WordPress bloggerré váltam, és elkerültem a SEO írást, ami egyszerűen azt jelenti, hogy földimogyorót kerestem, kulcsszavakat töltöttem be üzenetekbe. A fizetés miért hazudott, és a koncert is. Ezután teljesen kiszáradt, mert – a Google algoritmusa frissül.

Az egyik cikkében a A munka hátrahagyása, Tom Ewer feltárta a ProBlogger Jobs Boardot, és az életem még soha nem volt azonos. Komolyan, ha be akar térni a szabadúszó WordPress blogolás bonyolult világába, nem tudom eléggé ajánlani Tomot. A srác üzletet jelent.

A ProBlogger Jobs Boardon találtam legelső WordPress blogszerzési munkámat, és ez a koncert számos más lehetőséget nyitott meg. Mégis gyakran gyakorolom a ProBlogger Jobs Board-ot, és őszintén szólva, soha nem fog csalódni. Csak ne engedd, hogy a Moola fejedbe menjen.

A táblán felkínált WordPress-feladatok mind kezdőknek, mind tapasztalt WordPress-bloggereknek egyaránt nagyszerűek. Blogger vagy, vagy szeretne lenni? Ha ez mennydörgő igen, akkor minden ilyen WordPress munka vár rád a ProBlogger Jobs Board-on. És a fizetés nem szopja a srácot.

Ez a WordPress munkahelyi oldal Darren Rowse, a világhírű blogger és vállalkozó tulajdonában van és üzemelteti. Önnek feltétlenül talál csodálatos blogolási lehetőségeket. A ciklusban maradáshoz nyugodtan hozzon létre munkajelzéseket az egyes kulcsszavak számára ��

Tekintse meg a ProBlogger Jobs Board-ot

WP bérelt

WordPress Jobs WPhired

Függetlenül attól, hogy Ön WordPress tervező, fejlesztő, blogger vagy bármilyen más WordPress szakember, a WP Hired csak a feladat az Ön számára. A WordPress munkahelyekkel olyan tiszteletreméltó márkákból, mint például az OptinMonster, a JigoShop és a Vanish, nem fogja nehéznek látszani, hogy álmai állását a WP Hired birtokában találja meg..

A WP Hired lehetővé teszi a WordPress munkák keresését régiónként (Egyesült Királyság vagy Egyesült Államok), kategóriánként (fejlesztés, tervezés, írás stb.) Vagy pozíciótípuson (szabadúszó, teljes munkaidős, gyakorlat stb.). Mint ilyen, rengeteg lehetősége van, amelyek közül választhat.

A feliratkozás után elküldheti önéletrajzát az esélyeinek javítása érdekében. A feliratkozás azt is jelenti, hogy a WordPress feladatokat egyenesen a beérkező levelek mappába fogadja, ami megkönnyíti a körülnézést. Ezen felül követheti ezeket a srákokat a Twitteren vagy a Facebookon, és rendszeresen frissítheti a munkahelyeket.

Ez a WordPress munkahelyi oldal Jerome Degl’innocenti (igen, ez a vezetéknév valami más), a WordPress rajongójának agyalapja. Az oldalon regisztrálhat munkát, jelöltet vagy munkáltatót. A WordPress lehetőségekre való jelentkezés a WP Hirednél rendkívül egyszerű.

Tekintse meg a WP bérelt munkáit

WordPress Jobs Board

WordPress Jobs

Valószínűleg ismersz egy vagy két dolgot a WordPress.com-ról és a WordPress.org-ról, de nagy a esélye, hogy soha nem hallottál semmit egy kis weboldalról, amely a következő címen található: jobs.wordpress.net. Nos, ez a testvéroldal számos kategóriában remek WordPress-feladatokat tartalmaz.

Ha a következő WordPress tématervező koncertre keres, ez a munkahelyi oldal több mint elegendő lehetőséget kínál. Mégis a tématervezés nem az egyetlen elérhető munka, más kategóriákba tartozik a webhelyek áttelepítése a WordPress-hez, a teljes köteg WordPress-fejlesztés, az írás, a WordPress-teljesítmény és a plugin-fejlesztés többek között.

Tehát függetlenül attól, hogy Ön projekt-tanácsadó, WordPress-oktató vagy, vagy szereti bemutatni a támogatási karikákat – ez a WordPress-munkalap pontosan ott van, ahol kell lennie. Az igazgatóság csak a WordPress-hez kapcsolódó munkákat tesz közzé, és mindegyik kiváló minőségű koncert. Az álláshirdetéseket automatikusan eltávolítják 21 nap elteltével, hogy helyet teremtsenek csak új lehetőségek számára.

Tekintse meg a jobs.wordpress.net oldalt

Automattic

WordPress Jobs Automattic

2017 májusától a Jetpack, a Polldaddy, az Akismet és a WordPress.com összesen 121 millió felhasználója volt, ami azt jelenti, hogy az Automattic – a kedvező márkák mögött álló vállalat – növekszik. És ne kezdje el bennünket a népszerű WooCommerce platformon, a legújabb akvizíción.

Tudja, mit jelent ez Önnek, mint álláskeresőnek? Így van, ez azt jelenti, hogy rengeteg WordPress-feladat áll rendelkezésre a megragadáshoz. Legyen szó marketingszakemberről, boldogságmérnökről, kapcsolt gurustól vagy kódgárdistatól, az Automattic szívesen hallana rólad.

A cég számos más WordPress-feladatot kínál, amelyek valóban elkényeztetették a választást, függetlenül a képesítésétől. És a csodálatos előnyök mellett nincs egy oka annak, hogy ne érdeklődjön az Automatticban, mint lehetséges jövőbeli munkáltatóban. Igen, ez magában foglalja a teljesen fizetett szülői szabadságot, a társasági utazást és az életbiztosítást.

Ráadásul nem ölne meg csak azzal, hogy együtt dolgozzon a WordPress közösség krémjével? Az Automattic a legjobbat foglalkoztatja, ami azt jelenti, hogy gazillió lehetőség van az együttműködésre és a növekedésre. Ez, és Matt Mullenweg lesz a főnöke. Milyen jó együtt dolgozni azzal a srácmal, aki először hozta nekünk a WordPress-t?

Tekintse meg az Automattic munkákat

Egyszerűen bérelt

A WordPress Jobs egyszerűen bérelt

A listánk ötödik helye az Egyszerűen bérelt, sok népszerű WordPress álláskereső számára a népszerű választás. Az írás idején a Simply Hired több mint 6K WordPress munkát tartalmaz az Ön örömére. A legjobb rész? Ezeknek a lehetőségeknek a többsége a közelmúltban van, és jól fizetnek – néhányuk évente meghaladja a 60 ezer dollárt, azaz nagy.

A legtöbb, az egyszerűen bérelt vállalat mindenféle WordPress fejlesztőt keres, ezért kérjük, ne pazarolja az idejét, lehetősége csupán egy kattintásnyira van. Ne kerülje el az egyszerűen bérelt alkalmazást, ha nem vagy a WordPress fejlesztő; sok más WordPress-feladat is létezik, beleértve a támogatást és a blogolást, csak az étvágyának növelése érdekében.

A WordPress-hez kapcsolódó egyszerűen bérelt munka teljes mennyisége alaposan lenyűgözni fogja Önt, tehát tisztítsa meg, hogy a darn már folytatódjon. Fejezd fel a képességeidet is, és szerezz álmai munkát. Mi más? Igen, a Simply Hired egyszerűen összeállítja a rendelkezésre álló WordPress-feladatok listáját, azaz átirányítja a 3-rard party oldalak.

De ez még csak nem is számít, igaz? Állást akarsz, és több mint 6 ezer lehetőségnél találtunk meg Önnek, tehát álljon be már, és fizetjen be.

Tekintse meg az egyszerűen felvett munkákat

WPMU Dev Jobs Board

WordPress Jobs WPMU DEV

A WPMU Dev évek óta elképesztő tartalmat publikált a WordPress körül. Ebben az időben ugrásszerűen növekedtek a tagság szempontjából. Ez a közösség ad otthont mindenféle WordPress szakembereknek, akik szívesen segítik egymást.

Ön is bekapcsolódhat a közösségbe WordPress szakemberként. Olyan munkadeszkát futtatnak, amelyben megtalálhatók a WordPress-hez kapcsolódó feladatok, amelyek le fogják koptatni a zoknit. Készíthet egy profi fiókot, és elküldheti önéletrajzát, valamint felsorolhatja készségeit.

Ezenkívül kereshet és jelentkezhet a WPMU Dev oldalon hirdetett állások bármelyikére. Rachel McCollin egy cikkben kifejti, hogy a WordPress munkahelyek általában rövid távú megbízások, szemben a hosszú távú (vagy állandó) szerződésekkel. Ezt azonban ellensúlyozhatja, ha önéletrajzát felteszi, hogy potenciális munkáltatókat vonzzon az automatikus pilóta számára.

Van azonban egy fogás. Regisztrálnia kell a WPMU Dev tagságba, hogy válaszoljon egy állásajánlatra. 14 napos próbaverziót kínálnak (bár az írás idején van egy 30 napos próba ajánlat), amely lehetővé teszi a vizek tesztelését. A tagság havi 49 dollárba kerül.

Itt javulnak a dolgok. A profi tagság hozzáférést biztosít a WPMU Dev témáihoz, 100+ beépülő modulhoz, biztonsági mentési megoldáshoz, a WP Akadémiához és többek között a szakértői támogatáshoz. Szobát is kínálnak, de havi 1K dollárba kerül. hóha!

Több mint 550 ezer taggal nyugodtan mondhatjuk, hogy jó társaságban vagy. Vissza a WordPress jobokhoz. Munkaügyi bizottsága elképesztő költségvetéssel rendelkező projektekkel rendelkezik, amelyek segítenek a tagsági díjak gyors megtérítésében. Heck, a WPMU Dev-nél kapott érték tízszer meghaladja az árat.

Tekintse meg a WPMU Dev Jobs-t

Flexjobs

WordPress Jobs Flexjobs

A Flexjobs egyszerűen egy állást foglalkoztató webhely, amely mindenféle lehetőséget közzétesz, nem csak a WordPress feladatokat. Mindenféle csodálatos munkalehetőséget kínál a WordPress fejlesztőinek, tartalom készítőinek, támogató személyzetének és még sok mindennek a csodálatos munkalehetőségein..

A „WordPress” kifejezés egyszerű keresése a webhelyen több WordPress-feladatot eredményez, mint amennyit egyszerre megtehetsz. Az írás idején több mint 280 lehetőséget találtunk a WordPress szakemberek számára. Mivel 55 foglalkoztatási kategória közül lehet választani, mindig kulcsszavakkal és megfelelő szűrőkkel finomíthatja az álláskeresést.

Ezenkívül a webhely tele van a legjobb munkakeresési eszközökkel, hogy biztosan megtalálja a tökéletes lehetőséget. Van egy „kapcsolódó munkák” szakasz és álláskeresési tippek, amelyek jobbá teszik a vadászatot. Ezen felül megnézheti a kiemelt feladatokat, vagy egyszerűen csak munkahelyek szerint kereshet.

A jelentkezéshez azonban Flexjobs tagságra van szüksége. A tagság költségei havi 14,95 és 49,95 dollár között vannak.

Flexjobs munkák megtekintése

Hiteles munkák

A WordPress Jobs hiteles munkák

Cameron Moll alapította (valószínűleg hallott róla, vagy láthatott valamelyik hozzászólásáról) 2005-ben. Az Authentic Jobs nevezte el magát, mint állásfoglalási portált. Ez a munkahely a kreatív szakemberek ezreit kötötte össze olyan fantasztikus vállalatokkal, mint például az Apple, a Mercedes Benz és a The New York Times.

Mint láthatja, biztonságos kezekben lesz az Authentic Jobs oldalon – ez hiteles forrás a jövedelmező WordPress munkákhoz. Tehát mi szükséges ahhoz, hogy sikeresen alkalmazkodjon álmai állásához? Csak keresse meg a számos WordPress lehetőséget, és ha egyszer megtalálja az egyiket, amelyik jelöli az összes dobozt, nyomja meg az „Alkalmaz erre a munkára” gombot. Töltse ki adatait, mutassa meg képességeit és nyomja meg a beküldés gombot. Valóban annyira egyszerű.

A használhatóság szempontjából az Authentic Jobs tiszta boldogság. Álláskeresés távol van a keresési lekérdezéstől. Ha további lehetőségekre van szüksége, akkor mindig számíthat az oldalsáv panelen, amely segít típusok, készségek, hely, szintek (alapító, vezérigazgató stb.), Vállalati típus és kompenzáció alapján munkát találni..

Ezenkívül létrehozhat munkajelzéseket, hogy új lehetőségeket kapjon e-mailben.

Hiteles munkák megtekintése

Verem túlcsordulása

A WordPress Jobs verem túlcsordulása

Mint a WordPress tervező vagy fejlesztő (btw, mi a különbség?), valószínűleg időnként felkeresi a Stack Overflow-t. És ez pusztán azért van, mert a Stack Overflow több mint 7 millió kódolónak ad otthont, mint te. Toll madár senkinek?

A Stack Overflow rendelkezik egy Q&A táblával, amely érdekes kérdéseket, hackeket és mindent megtesz a programozás körül. Ez valóban nagyszerű forrás a fejlesztők számára, valami hasonló a Quora-hoz. Bármelyik kódolási kérdésre választ kaphat, és ez jó.

Ugyanilyen jó a munkalehetőség, amely mindenféle programozási munkát tartalmaz. A WordPress jobok megtalálásához egyszerűen használja ki a jól láthatóan elhelyezett keresőmezőket, és a munka elvégzett. Ó, várj, természetesen jelentkeznie kell, ami olyan egyszerű, mint A, B, C. A Stack Overflow átirányítja a munkáltató webhelyére..

Ha létrehoz egy fejlesztői sztorit (feliratkozással), a Stack Overflow megígéri felgyorsítani a mérkőzéseit, és a lehető leghamarabb a munkáltatók elé helyezni. Ezen felül létrehozhat munkahelyi figyelmeztetéseket, hogy a dolgokon maradjon.

Végül, még akkor is, ha nem adja le álmai WP-feladatát, sok kódolási munka áll rendelkezésre. Arra gondoltak, hogy tud-e írni egy WordPress témát, bármilyen más projekten dolgozhat, amely megköveteli a programozási nyelvek ismeretét, például a PHP-t.

Tekintse meg a verem túlcsordulási munkáit

WordPress terméküzletek

WordPress Jobs WP Engine

Az utóbbi időben a WordPress termékek népszerűsége nőtt, és a szállítók is. Bárhová néz, minden bizonnyal valakit találhat, aki eladja a WordPress témákat, pluginokat, tárhelyet vagy más szolgáltatást. Néhány fejlesztő csodálatos vállalkozásokat épít egyetlen WordPress termék körül, míg mások egynél több terméket gyártanak.

Ha elad egy pár WordPress terméket vagy szolgáltatást, akkor nyilvánvalóan támogatási csoportra lesz szüksége az ügyfelek kérdéseivel és más dolgokkal kapcsolatban. Határozottan szüksége lesz srácokra, hogy előmozdítsák a marketing erőfeszítéseit. És az ügyfelek érdeklődésének fenntartása érdekében új finomságokkal kell felállítania és frissítenie a meglévő termékeit.

Mint WordPress termékgyártó, ezt nem tudja eltávolítani segítség nélkül. Embereket kell felvennie vagy égetnie. Álláskeresőként egyértelműen láthatja, hogyan tudja kihasználni ezt a helyzetet. Megkeresheti a WordPress szállítóit, és benyújthatja jelentkezését. Ezeknek a vállalkozásoknak a többsége álláshirdetéseket hirdet be webhelyein, azaz könnyen megtalálhatók.

Egy millió és egy lehetőség van odakint, csak meg kell keresnie. Például a WordPress tematikus üzletek, például a Elegáns témák lehetőségeket fog biztosítani a fejlesztőknek, a tartalom alkotóinak, a marketingszakembereknek és a támogató képviselőknek. Menedzselt WordPress hosting cégek, például WP motor vagy Lendkerék Szüksége van a WordPress teljesítményszakértőire, a migrációs gurukra, az ismétlődésekre és így tovább. Ismét egyszerűen meg kell nézni.

Megszerezte a sodródást? Remélem, hogy �� Pluszonként mindig elküldheti a Google által kiválasztott WordPress állását, pl .: „Teljes köteg WordPress fejlesztőre van szükség”, „írjon nekünk 100 dollárt” stb..

Tippek és eszközök a WordPress szakemberek számára

Ha tapasztalt WordPress szakember vagy szeretne belemerülni, a következő üzenetekre mutatunk, hogy nézegetési örömüket biztosítsák:

 • 25+ tipp a WordPress Blogging szakemberek számára
 • 8 bevált pénzszerzési módszer a WordPress használatával
 • Hogyan lehet pénzt keresni a WordPress termékek és szolgáltatások értékesítésével
 • Hogyan lehet pénzt keresni egy WordPress Blog segítségével
 • Hogyan lehet sikeres blogértőnek és hogyan lehet pénzt keresni a WordPress segítségével
 • A 7 legjobb WordPress beépülő modul
 • Hogyan lehet sikeres online áruházat létrehozni a WordPress segítségével, a WooCommerce beállítása az elejétől a végéig
 • Online portfólió készítése a WordPress segítségével (és a teljes téma)
 • És még sok más a blogunkból!

Ezenkívül fontolja meg a saját blogján, az önéletrajzon és a mintákon végzett munkát, mivel ezek gyakran szükségesek, amikor a WordPress munkákra jelentkezik.

Záró megjegyzések

Számtalan WordPress-feladat van online, csak a megfelelő helyeken kell keresnie. Ez a bejegyzés csupán arra szolgál, hogy szemléltesse az ott elérhető információkat. Számos WordPress munkaügyi fórum működik online, amelyeket nem tudhatnánk lefedni egyetlen üzenetben. Ha kimaradtunk kedvencéről, kérjük, ossza meg a hozzászólásokban, és kapja meg ezt a pénzt.

Ezt a posztot az egyetlen T.I szavaival fejezem be., “Ain semmi sem jobb, mint a moolah!”  Sok szerencsét a vadászat, és a legjobb ember nyerhet ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map