A WordPress megjegyzései megkönnyítik webhelyének racionalizálását

A legtöbb blogger és weboldaltulajdonos egyetért azzal, hogy a megjegyzések fontosak az online közösség fejlesztése, valamint az érdeklődés és a webhely további forgalma érdekében. De sok más dologhoz hasonlóan az életben, a megjegyzések engedélyezésének hátránya is. Annak érdekében, amennyit csak szeretne a felhasználó által létrehozott tartalom a webhelyére, előfordulhat, hogy a megjegyzések inkább probléma, mint segítség. Időnként kissé meg kell változtatni a megjegyzéspolitikáját illetően annak érdekében, hogy racionalizálja webhelyét, és jól olajozott gépet tartson rajta..


1. Megjegyzések áthelyezése az egyik üzenetből a másikba

Miért szeretné áthelyezni a megjegyzéseit egyik üzenetről a másikra? Nos, van néhány oka annak. Érdemes lehet kipróbálni a vizeket ugyanazon posta különböző verzióinál, hogy megnézze, melyik a jobb a közlekedési osztályon. Még akkor is, ha átnevezi az állandó linket, hogy ugyanazzal az URL-vel álljon elő, sok dolog továbbra is megjelenik az új üzenet verzióján, kivéve a megjegyzéseket. Lehet, hogy egy régi bejegyzés új kiadását készíti el, és a régi változatot szeretné átirányítani. Bármilyen egyszerű is lehet, a hozzászólások továbbra is megmaradnak, miután átirányítottad a bejegyzésed.

Vagy talán az egyik webhely látogatója megjegyzést fűz, de a rossz üzenetre. Ez könnyen megtörténhet, ha a látogatók egy csomó bejegyzést olvasnak, és valahol az út mentén elhaladnak. Lehet, hogy összekeverték az információkat, és megjegyzést hagytak anélkül, hogy rájöttek volna, hogy egy másik üzenetnek kellett volna lennie. A megjegyzés nem áll kapcsolatban azzal a hozzászólással, amelyen megjelenik, ami csak a többi olvasót zavarja.

Természetesen ez csak néhány lehetséges forgatókönyv, amely arra készteti Önt, hogy változtasson megjegyzéseket. Mindenesetre a megjegyzések áthelyezése egyik bejegyzésről a másikra nem olyan egyszerű. Valójában valamilyen segítség nélkül ez a WordPress-ben sem lehetséges. Köszönet a jóságnak a WordPress bővítmények állandóan megbízható világáért! Van egy plugin szinte mindent számára, ezért miért kellene kivételnek tekinteni a megjegyzéseket??

Tako mozgatható megjegyzések

Az egyik ilyen elérhető eszköz, amely elég jól működik, a Tako Movable Comments beépülő modul. A WordPress webhelyre telepített beépülő modul segítségével megjegyzéseket helyezhet az egyik bejegyzésről a másikra – vagy az oldalról a bejegyzésre -, vagy fordítva. Egyidejűleg számos megjegyzést is áthelyezhet, valamint menetes megjegyzéseket is áthelyezhet.

Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a hozzászólás típusát, ahová át kívánja helyezni a megjegyzést, majd válassza ki a hozzászólás / oldal tényleges címét, amelybe át akarja helyezni. Ha nagyszámú megjegyzést szeretne áthelyezni, akkor csak meg kell lépnie a megjegyzések szakaszba, válassza ki az áthelyezni kívánt hozzászólásokat, majd használja a Tömeges műveletek legördülő menüt. Még a menetes megjegyzéseit is megfelelő sorrendben tarthatja, amikor áthelyezik őket, így a „beszélgetés” továbbra is sértetlen marad. Néhány kattintással könnyen áthelyezheti a megjegyzéseit anélkül, hogy manuálisan kellene megtennie. Teljes időtakarékos!

2. Tilos letiltani az aktuális hozzászólások megjegyzéseit

Könnyű letiltani a hozzászólások kommentálását, amikor új szöveget készít. Lehet, hogy fáradt válaszolni a megjegyzésekre, különösen, ha olyan menetes beszélgetésbe kerülnek, amelybe folyamatosan be kell vonulni. Lehet, hogy az eredeti üzenet írója már nem ír neked, így lehetetlenné teszi a szerző folytatja.

Az Ön által üzemeltetett webhely típusa erősen befolyásolja, hogy a megjegyzések értékesek-e vagy sem. Vannak olyan témák, amelyek a nagy párbeszédet felidézhetik, és valóban kiemelik az emberekben a vitát. A politika, a vallás és bármi más, amelyek forró témának tekinthetők, körül forgó webhelyek szinte biztosan olyan hozzászólásokat eredményeznek, amelyek érvelőek és sértőek..

Az ilyen típusú szálakat feltétlenül állandóan kell kezelni, mivel sok megjegyzés nagyon sértőnek bizonyulhat. Lehet, hogy nincs ideje és hajlandóság kezelni ezeket a megjegyzéseket napról napra, különösen, ha az összes hozzászólásod felbukkan..

Mindig letilthatja a megjegyzéseket, amikor új webhelyet állít fel, egyszerűen törölve a jelölőnégyzetet Beállítások> Vita, de ez sokkal nagyobb kihívást jelent, ha már létező, sok tartalommal rendelkező webhelyekről van szó. És ez a beállítás működhet a bejegyzéseknél, de nem vonatkozik az oldalakra vagy az egyéni üzenettípusokra, azaz az új megjegyzés képernyő továbbra is megjelenik.

WP Letiltja a megjegyzéseket

Bármi is legyen az oka annak, hogy le szeretné tiltani az előző bejegyzés megjegyzéseit, ezt a legjobban beépülő modul használatával lehet megtenni. Természetesen. Az egyik ilyen praktikus bővítmény a WP Letiltja a megjegyzéseket plugin, amely lehetővé teszi a bejegyzés, a szerzők, kategóriák, címkék, URL-útvonalak, hivatkozók, IP-címek, postai formátumok, postai típusok és nyelvek plug-inek, ping-ek és trackback-ek letiltását. Hihetetlen ellenőrzést ad a megjegyzései felett.

3. A hozzászólások egy bizonyos idő elteltével a levelek és oldalak leállítása

Záró megjegyzések: régebbi bejegyzések és oldalak jó ötlet, ha segíteni szeretne webhelyének gyorsabb betöltésében. A folyamatos megjegyzések előtt nyitva hagyott régi bejegyzés minden bizonnyal vonzó lehet a spam számára. Minél hosszabb és bonyolultabb a spam, annál nagyobb sávszélességet fognak felvenni a szerveren.

A spam általában régebbi bejegyzéseket céloz meg, amelyek közül sokat már nem a szerző kezeli. Még anti-spam beépülő modul esetén sem fogja látni ezeket a megjegyzéseket, ám biztosan észre fogja venni, hogy webhelyének betöltése a szokásosnál hosszabb időt vesz igénybe..

Vitathatatlanul nincs értelme egy régi hozzászólást nyitva tartani a megjegyzések számára, különösen, ha ez jellegzetes és nem releváns. A spam kockázatával jár annak mellett, hogy folyamatosan figyelemmel kell kísérnie a továbbra is becsapódó megjegyzéseket. Egy bizonyos idő elteltével kétféleképpen tilthatja le a hozzászólások megjegyzését:

  • Bezárás az egyéni hozzászólásokhoz: A megjegyzések külön-külön történő bezárása lehetővé teszi, hogy bizonyos bejegyzéseket nyitva hagyhassa a megjegyzésekhez, és lehetővé teszi, hogy csak meghatározott hozzászólásokat célozzon meg. Ez kissé kézi munkát igényel, de sok esetben működik. Egyszerűen megy „Bejegyzés szerkesztése” majd törölje a jelölőnégyzetet “Megjegyzések engedélyezése” és „Trackbacks és Pingbacks engedélyezése” dobozok.
  • automatikusan: Annak megadásához, hogy egy nap hány napig hagyhassa a megjegyzéseket nyitva, lépjen a következőbe Beállítások -> Vita -> Egyéb megjegyzésbeállítások -> „automatikusan bezárja az X naposnál régebbi cikkekre vonatkozó megjegyzéseket”. Mentse el ezeket a beállításokat, és kész. Olyan egyszerű.

Szóval megvan. Egy kis megjegyzés hozzáigazítása hosszú utat eredményezhet webhelyének fejlesztésében, és sok időigényes kezelést igényelhet a lemezén. Remélem, ezek a tippek hasznosak lesznek. Van más módszer a megjegyzések mozgatására vagy tömeges törlésére, amelyekről hiányoztam?

Mit teszel a webhelyén található megjegyzések kezeléséhez? Nyugodtan értesítsen velem az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map