A WordPress legjobb iPhone iOS-alkalmazásának 18. cikke

A telefonom az életem egyik legfontosabb tárgya. Android okostelefont használok, és a legtöbb Android-felhasználóhoz hasonlóan – csak őszinte lenne mondani, hogy egy ponton elfogult voltam az iPhone ellen. Mi változtatta meg a véleményem? Nos, ez nem volt a ragyogó retina kijelző, a márkanév vagy a Siri. De az iOS csupasz csontjú egyszerűsége és minimalista kialakítása hívővé tette. Néhány hónappal később megtapasztalhattam a bátyám iPhone 4S-es gyakorlati használatát, az iPad 2-ével együtt, ami nagyon intenzív vitákba indította a tech-hozzáértésű társaimat..


Mobil dominancia

Tény, hogy telefonjaink tartalmazzák világunkat – a Facebook-tól a Twitter-ig a fontos e-mailekig – a telefon használatával minden lehetséges! Miért kellene úgy érezni, hogy a WordPress felhasználók ki vannak hagyva? Könnyű belátni, hogy egy hír- vagy termékfrissítési webhely jól idõzített cikke csodákat tehet vállalkozása számára. Az oktatóhelyeket és intenzív vitákat futtató emberek számára a megjegyzés moderálása rendkívül fontos. A mai cikkben megosztom néhány iPhone / iOS alkalmazást a WordPress és a blog készítéséhez az Apple rajongói összes olvasónk számára..

WordPress iOS-hez

WordPress iOS App

A finoman hangolt otthoni alkalmazás létrehozza a forradalmian új CMS-t – a WordPress iOS-hoz egy lépéssel közelebb hozza a webhely teljes irányításához számítógép nélkül. A legutóbbi v3.7 frissítéssel az alkalmazás egy ragyogó friss felhasználói felületet kap, egy hasznos parancsikonokkal ellátott oldalsávot és a HTML-kód képfeltöltéseinek megtekintését. Szerezzen be minden funkciót itt.

Töltse le a WordPress-t iOS-hez

BlogPress

BlogPress inkább egy univerzális blogkezelő platform, amely lehetővé teszi a WordPress, a TypePad, a Tumblr és más egyéb blogplatformok kezelését. Beépített megjegyzéskezelő rendszerrel rendelkezik (a WordPress és a Blogger számára), támogatja az alapvető blogolási műveleteket, valamint a fényképek és videók feltöltését. Az is integrálódik a Facebook-hoz és a Twitter-be, hogy teljes blog-cum-social-media elkötelezettséget nyújtson Önnek.

Töltse le a BlogPress-t (4,99 USD)

Olvasó alkalmazások

Olvasás

A hírcsatorna naprakészen tartása trükkös üzlet lehet. Nem mindig van ideje leülni és olvasni. Amikor csak lehetséges – próbálunk némi csendes olvasási időben gurulni. Legyen az útban a munka felé, miközben élvezheti a déli étkezését, vagy akár arra vár, hogy megérkezzen a dátum (valószínűleg nem jó jel, ha elkészült egy fejezettel). Az alábbiakban bemutatunk néhány alkalmazást, amelyek segíthetnek ebben:

Byline iOS App

szerzőre

A ByLine népszerű RSS-olvasó az Ön iPhone-jához vagy iPadjéhez. Csatlakozik az Önhöz Feedly fiókkal, és szinkronizálja a feliratkozott webhelyek legfrissebb hírcsatornáit offline olvasáshoz.

Töltse le ByLine

Instapaper iOS App

Instapaper

Az Instapaper kritikusok által elismert iPhone / iPad olvasó kliens, amely weboldalakat ment offline módú olvasáshoz. Ez szerepelt olyan rangos webhelyemen, mint a Time, Wired és a NYTimes.

Letöltés Instapaper (3,99 USD)

Pocket iOS App

Zseb

A Pocket egy másik alkalmazás, amely elmenti a weboldalakat offline olvasáshoz. Ez ingyenes, és rendelkezik egy ügyes Google Chrome-bővítménnyel és egy csomó -val más hűvös alkalmazások.

Töltse le a zsebét

Twitter iOS App

Twitter

Valószínűleg azon tűnődsz, hogy miért építettem ide a Twittert az olvasás közben. Ennek oka az, hogy miután létrehozta a saját Twitter listáját a követett emberekkel / blogokkal, az olvasás nagy részét innen elvégezheti! Hihetetlenül hasznos és óriási időmegtakarítást jelent.

Töltse le a Twitter-et

Leütötte

Írás toll

A kreativitás az entrópia egyik finomabb formája. Eltalál minket, amikor legkevésbé számítunk rá. Nincs külön idő, hogy mikor váljon kreatívvá (kivéve, ha talán részeg: P). Csak történik. Lehet, hogy éjszaka közepén, vagy miközben repülése közben az ablakon lévő rézfelhőkre nézi – csak eltalál, átmenetileg fogyaszt, majd kijátszik. Ezért van szüksége a következő alkalmazásokra:

Evernote iOS App

Evernote

Az Evernote az egyik legjobb, platformokon átívelő, alkalmazásokat átvevő alkalmazás, amely több mint 10 millió letöltéssel ellátogat minden alkalmazásboltba. Rengeteg alkalmazáson belüli funkcióval rendelkezik, és együttműködésre készteti egy darab tortát.

Töltse le az Evernote alkalmazást

Az 53 iOS App

Írta: 53

Az 53-as papír a szórakoztató módszer egy ötlettáblázat létrehozására, amelybe a jegyzeteket vagy a listákat fotóival és vázlatokkal integrálhatja a telefonján. Csak készítse el jegyzeteit, és rendezze a témát úgy, hogy az Ön számára értelmes legyen.

Töltse le az 53-at

Writeroom iOS App

WriteRoom

Ahogy a neve is sugallja, a WriteRoom egy nagyszerű alkalmazás, amely segíti a figyelem iránti figyelmet, mivel zavartól mentes íráskörnyezetet biztosít Önnek – hasonlóan a teljes képernyős WordPress szerkesztőhöz..

Letöltés WriteRoom (9,99 USD)

Photobucket iOS App

Photobucket

Nemrég írtam egy cikket a WordPress legjobb képforrásairól. Megvitattam a cikkben szereplő releváns képek fontosságát. A megfelelő képek megtalálása az iPhone készülékről kicsit unalmas lehet. Az iOS számára készült Photobucket nagyon hasznos.

Töltse le a Photobucket alkalmazást

Audio Memos iOS App

Hangjegyzetek Ingyenes

A hangjegyzetek készítése nagyszerű módja az ötletek nyomon követésének. Őszintén szólva, aligha használ senki valódi hangrögzítőt (kivéve esetleg ügyvédeket, orvosokat és CSI tisztviselőket). Az Audio Memos egy ingyenes alkalmazás, amely rögzíti a hangjegyzeteket, és támogatja a hangerő normalizálását és a hang optimalizálását. A felvételeket akár AAC-ban, akár a WAV-ban mentheti – az AAC sokkal kevesebb helyet foglal el a WAV-hoz képest, mivel az utóbbi tömörítetlen hang.

Töltse le az audio emlékeztetők ingyen

RecUp iOS App

RECUP

Képzeljen el egy hangfelvételi alkalmazást, amely elmenti a hangfelvételeket M4A formátumban, majd feltölti őket a Dropboxba. Megkapod a DropVox-ot. Nincs olyan sok funkciója, mint az audio emlékeztetők, de az automatikus feltöltés a Dropbox-ba teszi kedvencemnek!

Letöltés DropVox (1,99 USD)

Dropbox iOS App

Dropbox

Személy szerint nem hiszem, hogy egy alkalmazáslistáról szóló cikk teljes lenne a Dropbox nélkül. Nem számít a lista – mindig is képes voltam a Dropbox felvétele. Mivel a Dropbox a legnépszerűbb ingyenes felhőalapú tárolót kínáló cég, ez egy kötelező alkalmazás a telefonján. Rendszeresen tartja adatait, és lehetővé teszi, hogy bárhonnan elérhesse – egyszerű, de rendkívül hatékony biztonsági zárral.

Töltse le a Dropbox alkalmazást

Nyomon követhetőek

Ellenőrző lista

A teendők listája kötelező. Az újabb okostelefonok többségénél integrált feladatlista-kezelő van, de a két alkalmazást követő egyiknek kötelező az iPhone.

Any.DO iOS App

Any.DO

Ez az alkalmazás vihar segítségével vette át a világot azáltal, hogy olyan prediktív AI-t vezet be, amely megérti a feladat követelményeit. Adjon hozzá egy feladatot a „blogbejegyzés írása” témához, és javasoljon néhány blog-alkalmazást a telefonjára. Ezen kívül az Any.DO csodálatos funkciókkal rendelkezik – a kedvencem a napi tervező. Minden nap 8:00 óráig tervezi a napomat a függőben lévő feladatok szerint.

Töltse le az Any.DO fájlt

Wunderlist iOS App

Wunderlist

A Wunderlist egy nagyszerű feladatlista-kezelő szoftver, amely funkciókkal teli webes felülettel büszkélkedhet, valamint egy iPhone és Android alkalmazással. Ragaszkodom annak elegáns navigációs funkcióihoz és azon képességéhez, hogy az egyes feladatokhoz alfeladatokat és megjegyzéseket rendeljen, és megossza őket barátaival.

Töltse le a Wunderlistot

Közösségi média menedzsment

Közösségi média

A közösségi média az egyik legfontosabb tényező, amely meghatározó szerepet játszik minden weboldal sikerében. Ez az egyik szempont, amelyet nem engedhet meg magának, hogy figyelmen kívül hagyja. Legyen hosszú magyarázat vagy „köszönöm, hogy megálltál”, a felhasználók bevonása óriási különbséget jelent. Íme néhány alkalmazás, amelyek szerintem hasznosnak bizonyulnak:

A Facebook Pages Manager iOS alkalmazás

Facebook oldalak kezelője

A Facebook Pages Manager lehetővé teszi a Facebook oldal irányítását és moderálását útközben. A hozzászólások moderálásától kezdve az új események létrehozásáig és a részletes elemzés biztosításáig ez az alkalmazás kötelező, ha webhelye a Facebook lé-től függ.

Töltse le a Facebook Pages Manager alkalmazást

Hootsuite iOS App

HootSuite

A HootSuite egy professzionális közösségi médiakezelő platform, amely több mint 130 különböző közösségi médiahálózatot támogat, és amelyet több mint 7 000 000 felhasználó és néhány legnépszerűbb márka, például a Vigin, a WWF és a Segate használ..

Töltse le a HootSuite alkalmazást

WordPress World Stickers App

Bónusz: WordPress World (matricák)

Ez a bónusz alkalmazás egy matricakészlet, amely a Wapuu és a Drake szörnyekkel használható az üzeneteiben. Nincs más valós célja, mint a WordPress közösség támogatása.

Töltse le a WordPress World alkalmazást

Következtetés

Van egy (nem hivatalos) Google Analytics nevű alkalmazás az iOS számára, amelyet bele akartam vonni ebbe a listába, de nem tudtam, mert erről az alkalmazásáról nemrégiben nagyon sok negatív vélemény készült. Úgy tűnik, hogy az alkalmazás már nem működik (valószínűleg a Google Analytics webhelyének megváltozása miatt), de a fejlesztő nem válaszolt a támogatási jegyekre – amikor döntöttem, hogy húzom a vonalat.

Azt javasolnám, hogy ne változtassa meg a jelenlegi feladatkezelő alkalmazást, mert ha annyira támaszkodik rá, mint én, akkor kicsit levest fogyaszthat. Ha napi blogolást keres, akkor a szokásos WordPress for iOS alkalmazás csodákat tesz. Ezen felül próbáld ki a RecUp alkalmazást, mivel ígéretes alkalmazásnak tűnik. Ha más blogkezelő alkalmazásokat használ / javasol – szívesen meghallgatjuk őket -, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map