A WordPress karbantartási módba helyezése vagy hamarosan megjelenő oldal hozzáadása

Mindenkinek megvan a saját elképzelése arról, hogy mi a webhely ideiglenes leállítása. Az új bloggert nem érdekli, ha a fejlesztés során senki sem lát a webhelyen, ezért addig kapcsolják ki a weboldalt, amíg készen állnak az elindításra. Másrészről, egy meglévő e-kereskedelmi áruháznak nincs luxusa teljesen leállni. Üzenetnek kell lennie az ügyfeleknek, és ideális esetben oly módon, hogy e-mail címeket szerezzen az ügyfelektől, vagy akár adjon meg néhány kupont a kellemetlenségért.


Összességében a WordPress webhelyének ideiglenes letiltásának okai eltérnek. Ezért van néhány lehetőség a feladat elvégzésére. Az első nem pontosan az agyműtét, mivel telepíteni fog egy szuper egyszerű plugint, amely az Ön munkájának nagy részét elvégzi. A karbantartási mód és a hamarosan megjelenő beépülő modulok azonban összetettebbek és jobbak az üzleti életben.

Mikor kellene ideiglenesen letiltani a WordPress-webhelyet?

Megbeszéltük néhány olyan esetet, amikor a webhely letiltása jó ötlet lehet, de fontos megérteni ezeket a helyzeteket. Miért? Mert előfordulhat, hogy valamikor találkozik velük. Ha felkészült arra, hogy mit várhat el egy webhelyről, valamint az eljárásokról, amelyeket akkor kell végrehajtani, amikor a dolgok rosszul fordulnak elő, akkor magabiztosabb lesz abban, hogy képes-e a WordPress webhelyet üzemeltetni. Tehát … mikor kellene letiltania webhelyét?

 • Ha webhelyét feltörik, és szeretne kiküszöbölni minden egyéb fenyegetést.
 • Webhelyét feltörik, és inkább az ügyfelek üres képernyőt látnak, mint a biztonsági problémát.
 • Szeretne néhány rendszeres karbantartást elvégezni a webhelyén.
 • Időre van szüksége a WordPress-webhely fejlesztéséhez, így inkább az ügyfelek inkább egy karbantartási vagy hamarosan megjelenő oldalt látnak, szemben a félig elkészült webhellyel.
 • Szeretne más erőfeszítésekre összpontosítani, de visszatérhet erre a WordPress-webhelyre. Ezért nem akarja teljesen törölni.

1. gyors módszer: Telepítse a Webhely letiltása beépülő modult

Nem vagyok óriási rajongó több plugin telepítéséhez (figyelembe véve, hogy lelassíthatja a webhelyét, vagy felfedezheti a biztonsági réseket), de egy ilyen pluginnal csak akkor aktiválhatja, ha szüksége van rá. Ezután, miután befejezte a webhely letiltását, deaktiválhatja a beépülő modult, hogy az ne érintse meg a webhelyet.

A WordPress beépülő modul neve A webhely letiltása. Ez egy csodálatos megoldás a WordPress webhelyének teljes előlapjának blokkolására, miközben továbbra is hozzáférést biztosít az irányítópulthoz / adminisztrátorhoz. A webhely letiltására szolgáló plugin az, hogy körülbelül ugyanolyan alapvető, ahogy jönnek. Gyors üzenetet kell küldenie, hogy elmagyarázza, mi folyik az ügyfelekkel, de nem kell számítania arra, hogy bármilyen eszköz legyen grafika feltöltésére, e-mail címek gyűjtésére vagy a közösségi média-fiókokhoz történő hivatkozásra..

Bármely HTML-kódot beilleszthet, amelyet szeretne. Tehát technikailag teljesen testreszabható, ha megvan a képessége.

Hogyan lehet ideiglenesen letiltani a WordPress-t a beépülő modul segítségével

Először telepítse és aktiválja a ingyen letiltja a Webhely WordPress pluginjét. Ezt követően keresse meg az Irányítópult menü Webhely letiltása lapját, és kattintson rá. Ez eljuttatja a Webhely letiltása egyetlen beállítási oldalára. Mint már említettem, ez egy kezdetleges plugin, de elvégzi a munkát.

Kezdje az Igen kiválasztásával a Splash oldal engedélyezése alatt. Az Egyéni üzenet mezőbe írja be egy vagy két mondatot, hogy elmagyarázza a látogatóknak, hogy mi folyik. Bemehet az Egyéni kimeneti HTML-be is, hogy kreatívabbá váljon, és magába foglalja például a médiát, a testreszabott szöveget és a linkeket.

Az adminisztrátori hozzáférés alapértelmezés szerint Igen, és így kell maradnia. Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy miért akarja lezárni rendszergazdáit (főleg ön), de győződjön meg arról, hogy nem kapcsolja át a Nem értékre. A bővítmény lehetővé teszi a hitelesített felhasználók számára az oldal megkerülését is. A fő ok, hogy ezt igenre állította, az az, ha szüksége van néhány közreműködőre vagy íróra a munkájuk folytatásához. Egyébként tegye ezt a mezőt Nem értékre, hogy a felhasználók egyike sem tudjon átjutni a splash oldalon.

Ezután elmentheti a beállításokat és ellenőrizheti az előlapját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a plugin megfelelően működik-e. Ha nem látja, hogy a WordPress-webhely le van tiltva, akkor valószínűleg kijelentkeznie kell rendszergazdai fiókjából.

Mivel ez egy ideiglenes javítás, térjen vissza ugyanazon a beállítási oldalra, ha le akarja tiltani a splash oldalt, amikor készen áll.

2. gyors módszer: Használja a téma fejlesztés alatt álló oldalát

Hozzon létre egy építés alatt álló oldalt a Total segítségével

Lehetséges, hogy a WordPress témája tartalmaz egy beépített építés alatt álló oldalt. Például a Total WordPress téma lehetőséget kínál arra, hogy a Visual Composer oldal készítőjével tervezze meg a hamarosan megjelenő, vagy éppen épülő oldalt..

Összesen építés alatt

A Total segítségével először készítse el az új oldalát, hozzáadva a kívánt modulokat (hírlevél, kapcsolatfelvételi űrlap, közösségi linkek, média hírcsatornák stb.). Ezután keresse meg a Témapanel> Építés alatt a WordPress irányítópultjáról. Innentől jelölje be az Építés alatt álló szolgáltatás bekapcsolását, válassza ki a létrehozott oldalt, majd mentse.

Ha el szeretné távolítani az építési oldalt, miután a webhely készen áll a nagy nyilvánosságra hozatalra, egyszerűen törölje az “engedélyezése” lehetőséget, és mentse. Ez az! A Total segítségével szuper könnyű váltani a szükség szerint oda-vissza a webhely futtatása közben.

3. módszer: Szerezd meg a karbantartási módot vagy a hamarosan megjelenő bővítményt

A fent vázolt gyors módszernek megvannak az előnyei (elsősorban lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt letiltja a webhelyét), de nem közel áll annyira hatékonyan, mint egy igazi karbantartási mód vagy hamarosan megjelenő oldal.

De először a karbantartási mód és a hamarosan megjelenő oldal közötti különbségről kell beszélnünk.

Hamarosan a webhelyén dolgozik, akkor egy hamarosan megjelenő oldalra van szükség, de szeretne közzétenni a jövőbeli eseményeket, és esetlegesen megkapja az ügyfél e-mail címeit. A hamarosan megjelenő oldalakon gyakran vannak videók, képek, megjegyzésrészek és közösségi médiagombok. A leggyakoribb egy hamarosan megjelenő oldal használata egy új termék vagy cég számára. A weboldalt a keresőmotorok is indexelik, így elkezdi javítani a SEO-t.

A karbantartási mód oldal akkor használatos, ha jelenleg működik egy webhely, de gyors módra van szüksége, hogy elmondja az ügyfeleknek a karbantartás elvégzéséről vagy a weboldal kialakításának módosításáról. Mivel ez egy ideiglenes oldal, a karbantartási mód oldal azt mondja a keresőmotoroknak, hogy ne indexeljék a weboldalt ebben az állapotban.

A karbantartás és a hamarosan megjelenő oldalak egyaránt alkalmasak a WordPress webhelyének ideiglenes letiltására. Valójában valószínűleg ők a legjobb fogadásod.

A legtöbb szolgáltatáshoz hamarosan csatlakoztasson egy karbantartási vagy karbantartási módú bővítményhez. Bár végigvezetjük Önt a rendkívül hatékonyan Hamarosan megjelenő oldal- és karbantartási mód a SeedProd segítségével plugin, itt van néhány további beépülő modul:

Hamarosan megjelenő oldal- és karbantartási mód használata a SeedProd részéről

A telepítés és az aktiválás után a Hamarosan megjelenő oldal és a Karbantartás mód beállításokat találja a Beállítások alatt.

Négy lapot választhat. A fő hangsúlyt a tartalomra kell helyezni. Válassza ki, hogy a Coming Soon oldalt vagy a Maintenance Mode oldalt kívánja-e használni. A különbséget egy kicsit korábban tárgyaltuk ebben a cikkben.

Lehetőség van arra is, hogy megváltoztassa a SEO címet, a SEO Meta leírást és az Analytics kódot. Ezek mind teljesen választhatóak, de segíthetnek.

Az utolsó lépés a navigálás a Hamarosan fülre. Itt változtathat meg elemeket, például a háttér színét, a kép és a szöveg színét.

A formatervezés befejezése után az eredmény egy gyönyörű Coming Soon oldal, amelyen logó, háttérkép és még sok más található.

Készen áll arra, hogy ideiglenesen letiltja a WordPress webhelyet?

Az első (egyszerű) módszerről, amelyről beszéltünk, a legjobb azoknak a kisebb blogoknak, amelyeknek nincs sok a következőkből. Ez nem is rossz módszer az új webhelyek számára. A valódi visszatérés azonban hamarosan megjelenő oldalról származik. Az újabb webhelyek és termékek sokkal nagyobb expozíciót kapnak ezen átmeneti oldalak révén, mégis frissíteni tudja webhelyét anélkül, hogy bárki látná. A karbantartási mód oldala szintén jó a gyors javításokhoz.

Ha bármilyen kérdése van a WordPress webhelyének ideiglenes letiltásáról, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map