A WordPress hozzászólások automatikus megosztása a pufferrel

A WordPress hozzászólások automatikus megosztása a pufferrel

Mivel az aktív felhasználók milliárdjai részt vesznek a különböző platformokon keresztül, a közösségi média nyilvánvalóvá vált azoknak a vállalkozásoknak és induló vállalkozásoknak, amelyek online üzleti tevékenységüket javítani akarják..


Míg a közösségi média megkönnyíti az Ön márkájának, termékeinek, szolgáltatásainak vagy információinak életképes közönség előtt történő eljuttatását, végső soron Ön dönti el, hogy miként választja ki a rendelkezésre álló alkalmazások előnyeit. Az egyik leghatékonyabb és legmegbízhatóbb közösségi médiaalkalmazás a puffer. Olvassa el tovább, hogy tudjon meg mindent, amit tudnia kell a puffernek a közösségi médiakezeléshez történő felhasználásáról, hogyan viselkedik erős közösségi média-emlékeztetőként, és hogyan lehet integrálni a WordPress-szel.

Miért puffer??

A puffer egy erőteljes közösségi médiamegosztó alkalmazás. Ez kiegészíti azt a képességét, hogy élőben vegyen részt a közösségi médiában anélkül, hogy követőit egyszerre frissítésekkel bombázná! Korábban már beszéltünk blogod utáni ütemezéséről, és a Buffer alapvetően a közösségi média utáni ütemezéséről.

Ha nem akarja elárasztani követőit egyidejű bejegyzésekkel a Twitter, a Facebook, a Linkedin vagy más közösségi média oldalakon, akkor a Puffer alkalmazás a tökéletes rendszer, amely segít. Ez lehetővé teszi a Facebook frissítések egyszerű ütemezését és könyvjelzővel történő felvételét, a Pinterest csapok jó előre elkészítését, a tweetek ütemezését a világ bármely számítógépről (feltéve, hogy működő internetkapcsolat van) és így tovább. Csak annyit kell tennie, hogy előre beállítja a frissítéseket, és hozzáadja azokat a pufferbe. Az alkalmazás végzi el a többit.

Nemcsak a tartalmát időben frissítik, hanem ezáltal az ügyfelek egész nap elkötelezettek maradnak a platformon. Ezenkívül a puffer statisztikákkal is megnézheti, hány ember kattintott a tartalmára, mely üzeneteket osztották meg újra, stb..

Hogyan állítsuk be a puffert

Készen állsz a Buffer használatához? Olyan egyszerű, mint az 1, 2,3. Lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan kezdje el beállítani ezt a fantasztikus közösségi média ütemező alkalmazást.

1. Hozzon létre egy puffer számlát

Jelentkezzen a pufferre

Első feliratkozás egy puffer fiókra a Facebook, a Twitter, a Linkedin fiókok segítségével, vagy használhatja a Buffer opciót az e-mail címre történő feliratkozáshoz.

Puffer közösségi média engedélyek

Ezután a rendszer felkéri a közösségi hálózatok összekapcsolására. Választhat: Twitter-fiók, Facebook oldal vagy profil vagy csoport, LinkedIn profil vagy oldal, Google+ oldal, Pinterest és Instagram segítségével. A csatlakoztatott hálózattól függően a Buffer engedélyt kér a közösségi média-fiókok bizonyos aspektusainak eléréséhez – ez szükséges a tartalom ütemezéséhez és közzétételéhez a puffer segítségével..

Pufferütemezési lehetőségek

Miután befejezte a szociális fiók pufferének beállításait, megkérdezi, hogy manuálisan kívánja-e beállítani a feladási időket, vagy azt akarja, hogy a puffer kiszámolja őket az Ön számára.

Pufferre optimalizált posztütemezés

Ha úgy dönt, hogy hagyja, hogy a Buffer hajtsa végre az ütemezést az Ön számára (amit nagyon ajánlunk), akkor egyszerűen adja hozzá a kívánt napi hozzászólások számát, és kiszámítja, hogy mikor kell a feladást a legmagasabb forgalmi idő alapján. Ezzel befejezte a fiókjának beállítását!

2. A közösségi média bejegyzésének ütemezése pufferrel

A közösségi média puffer ütemezése

A következő lépés a közösségi média-fiókok hozzászólásainak és frissítéseinek ütemezése. Jelentkezzen be a pufferbe. A „Tartalom” lapon felveheti a kívánt bejegyzéseket, cikkeket, idézeteket vagy tippeket (még képeket és videókat). Ha a puffert használta az optimális feladási ütemterv elkészítéséhez, akkor csak kattintson a „Hozzáadás a sorhoz” gombra, és mindenki készen áll arra, hogy a következő elérhető feladási időpontban küldje el. Azt is választhatja, hogy a „Megosztás most” vagy a „Bejegyzés ütemezése” beállíthatja az egyéni kézi feladási időt.

Buffer post Queue

Miután elkészítette a hozzászólásait és a frissítéseket, automatikusan kijönnek a közösségi média fiókjaiba a nap előre meghatározott időpontjában. Tehát napja hátralévő részét a vállalkozására koncentrálhatja, nem pedig a közösségi média fiókjaira.

3. Integrálja a WordPress-t a pufferrel a még könnyebb megosztás érdekében

A WordPress puffermentes plugin

A puffer önmagában egy nagyszerű eszköz, de ha a WordPress-szel kombináljuk, ez egy biztos módszer a forgalom fokozására és az olvasók elkötelezettségére a közösségi médiában. Puffer hozzáadására a WordPress webhelyéhez javasolunk egy plugin használatát, például WordPress to Buffer. Mivel a WordPress.org plugin-lerakatban található, közvetlenül az irányítópultjáról telepítheti a Plugins> Új hozzáadása menüpont alatt..

A WordPress puffer-hitelesítése

A telepítés és aktiválás után létre kell hoznia egy hozzáférési jogkivonatot a pufferben, hogy a plugin hozzáférhessen hozzá. Ehhez menjen ide A puffer App oldala és regisztrálja webhelyét a plugin beállítási oldalán megadott visszahívási URL-cím használatával (lásd fent).

Puffer-hozzáférési token

Miután regisztrálta webhelyét, másolja a „Hozzáférési jogkivonatot”, és illessze be a beépülő modul beállításainak oldalára. Most megkezdheti a tartalom megosztásának beállításait!

A WordPress Feladás és oldalmegosztás ütemezése

A WordPress to Buffer a következő lehetőségeket tartalmazza: közzétételük és frissítéseik ütemezése a megosztott oldalak ütemezésekor. Jelölje be a jelölőnégyzetet (vagy mindkettőt), majd szerkessze az új üzenet formátumát a plugin címkéivel, ideértve a blog nevét, a hozzászólás vagy az oldal címét, kivonatot, a bejegyzés kategóriáját, a közzététel dátumát, az URL-t és a szerzőt. Ezután jelölje be a négyzetet, amelyen a puffer összekapcsolt közösségi fiókokkal szeretné automatikusan megosztani tartalmát.

Ezután egyszerűen mentse el a beállításait. Most, amikor a webhelyén tartalmat hoz létre, azt a puffer segítségével automatikusan megosztja az összes követővel! Van egy Pro elérhető verzió, amely olyan funkciókat tartalmaz, mint például a tartalom automatikus rögzítése a Pinterestbe, egyedi tartalom címkék a tartalom megosztására, a kiemelt képek támogatása, az egyedi üzenetbeállítások stb. Tehát, ha további lehetőségeket szeretne, frissítheti egy gombnyomással.

Tippek a WordPress pufferének maximális kihasználásához

A puffer felhasználásával a WordPress-webhely népszerűsítésén kívül itt talál néhány tippet a megosztott tartalom optimalizálásához az abszolút legjobb eredmények elérése érdekében:

1) A jó szociális marketing első szabálya a következő légy igazi az ügyfelekkel. Próbáljon nem ütemezni túl sok hozzászólást egy nap alatt – az automatizálás jó, de a túl sok olyan, hogy a fiókjai kevésbé emberiesnek tűnnek, és több, nos, automatizáltak..

2) Készítsen saját tartalmat hogy pufferen keresztül forrást szerezzen. Ha más forrásokból készít tartalmat, győződjön meg arról, hogy készített egyéni kivonatot, amellyel megoszthatja, hogy friss maradjon az olvasók számára.

3) Kerülje el a gyakran Facebook-on történő feladást. Bünteti azokat a tételeket, amelyeket harmadik féltől származó alkalmazásokkal vagy szolgáltatásokkal megosztottak, így tartalma nem fogja elérni az ügyfeleit (ne aggódjon ugyanakkor – az összes többi közösségi médiafióknak, amelyet a puffer támogat, nincs probléma az automatikus megosztással).

4) Légy társadalmi online az olvasókkal. Tweetelje újra, és válaszoljon a megjegyzésekre. Ez növeli az olvasói elkötelezettséget, és új megjegyzései vannak a webhelyén, új tartalmat hozva létre, amely jó a SEO számára.

5) Sokan használják a puffert, tehát miért nem ad hozzá egy „Hozzáadás a pufferhez” gomb a webhely tetején. Így követői felvehetik a megosztott tartalmat puffer-fiókjába.

6) Használja ki a puffer előnyeit Optimális ütemezés választási lehetőség. Ez biztosítja, hogy részvényei elérték a legtöbb követőt.

7) Használja a Buffer böngésző kiterjesztése hogy a frissítések és a kurátus tartalmak megosztása még könnyebbé váljon. Ezzel lerövidítheti az URL-t, fotókat adhat hozzá és így tovább.

Csomagolás fel

Vannak más közösségi média ütemezési lehetőségek is, de a Buffer messze felülmúlja mindegyikét azáltal, hogy egyszerű és hatékony. Az olyan könnyen használható funkciókkal, mint az egyedi ütemezés, a többszörös fiókkezelés és a pufferkövetés a legkényelmesebb módja a tartalom rendszeres frissítésének a felhasználók számára. Ha bármilyen kérdése van a pufferrel kapcsolatban, nyugodtan tedd fel. És ha már használja a puffert, szeretnénk, ha megosztja tapasztalatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map