A WordPress Blogging-tippei a blog sikere érdekében

WordPress Blogging tippek a sikerhez

A blogkészítés a kezdetektől kezdve fantasztikus módszer arra, hogy megossza a témával kapcsolatos szenvedélyét más hasonló internetes emberekkel. Függetlenül attól, hogy a főzésről, a mechanikáról, a SEO-ról vagy a madárvándorlásról ír, az Ön számára közönség áll. És az elmúlt 20 év alatt a blogolás az egyszerű hobbiból a teljes karrierévé fejlődött. Ami fantasztikus! Az emberek valójában megélhetést élnek azzal, amit szeretnek, és megosztják ezt a szenvedélyt másokkal.


A múltban rengeteg tippet osztottunk meg arról, hogyan lehet elindítani egy blogot, hogyan lehet online jelenlétét felépíteni és hogyan növelhetjük közönségünket. Ma egy maroknyi kulcsot fedünk le blogbeviteli tippek azonnal felhasználhatja, hogy még jobbá tegye a blogját, és sikeres bloggerré válhat!

Írj arról, amit tudsz

Ez nyilvánvalónak tűnhet, de írj arról, amit szeretsz és mire gondolsz. Amikor azt írja, hogy mi érdekli az ön szenvedélye, megjelenik az írásban. Ez élvezetesebbé és kezelhetőbbé teszi a blogolással kapcsolatos új karrierjét.

Ha további cikkeket szeretne hozzáadni egy adott témához, amelyben Ön nem illetékes, akkor talán további szerzőket kellene felvennie a csapatába. Számos WordPress-téma több szerző támogatását és egyedi szerzői oldalakat is támogat.

Felhasználói szerepszerkesztő, WordPress bővítmény

Szeretne szerzőket felvenni anélkül, hogy ingyenesen uralkodhatna számukra a blogod alatt? Próbáljon ki egy olyan plugint, mint az ingyenes A WordPress felhasználói szerepszerkesztője. Ez a bővítmény lehetővé teszi a különféle felhasználói szerepkörök (adminisztrátorok, közreműködők, előfizetők stb.) Hozzáférésének korlátozását, majd ezeket a szerepeket hozzárendelheti a regisztrált felhasználókhoz.

Hozzon létre releváns tartalmat

Egy másik fontos szempont, hogy a releváns tartalomra összpontosítson. Nem látja, hogy itt írunk a Youtube drámáról itt a WPExplorer alatt? Csak azért, mert vannak olyan bloggerek, akik egy adott témát beváltanak, ez nem azt jelenti, hogy meg kellene próbálnia róla írni is, kivéve, ha ide vonatkozó a blogod fókuszába, ÉS ez valami, amiben vagy jól informált ról ről.

Tedd érdekes cikkeket

Olvasás

Ha arról ír, amit tud, akkor ez a tipp sokkal könnyebbé válik – érdekesnek kell lennie. Senki sem akarja olvasni a szótárt, ezért ne írja meg cikkeit úgy, mint egy. Keresse meg írási stílusát (rengeteg nagyszerű cikk található online, írási tippekkel keresse meg és fejlessze online hangját), majd mutasson be néhány további tippet a cikkeinek felújításához..

Használj egy jó címsort

Az érdekes tartalom mellett nagyszerű címsorra is szüksége van, amely felhívja a figyelmet és rákattint. A címsorok az első dolgok, amelyeket az új olvasók láthatnak a keresőmotor eredményeiben vagy a közösségi médiában. Az ötletgyűjtés során vegye figyelembe a következőket: 4 U egy nagyszerű címsor:

 • Sürgős: Ha lehetséges, a címnek tartalmaznia kell valamilyen sürgősséget vagy cselekvésre ösztönzést. Készítsen olyan tartalmat, amelyet az olvasók felhasználhatnak a változások végrehajtására Ma, vagy megoszthat valamit ingyen korlátozott ideig.
 • Egyedi: Ez rendkívül fontos – a tartalomnak egyfajta kell lennie. Ne másolja fel mások munkáját. Ez nem csak a bűncselekmény, amely befolyásolhatja az Ön SEO-ját, de az olvasók nem fognak visszatérni, ha az összes blogja újbóli adatait tartalmazza. Gondoljon arra, hogy milyen tartalmat szeretne elolvasni, de még nem talált meg, majd kezdjen dolgozni annak létrehozásával.
 • Hasznos: Írjon olyan tartalmat, amelyet az olvasók szeretnének vagy meg kell olvasni. Cikkeknek tartalmazniuk kell azokat az információkat, amelyeket az olvasók felhasználhatnak, amelyek az Ön niche-jétől függően dekorációs DIY-k, életkori tanulságok, amikor születettél, tippeket álmai karrierjének megakadályozására, vagy talán egy útmutatót egy fantasztikus blog létrehozásához..
 • Ultra-specifikus: Az egyetlen, ami jobb, mint a hasznos tartalom, a hiper hasznos tartalom. Minél konkrétabb a tartalma, annál inkább bevonják az olvasókat. Természetesen a flip-side az, hogy minél nichesebb a tartalma, annál kisebb az olvasói kör, amellyel vonzódik, de a blog általános és konkrét cikkeinek megfelelő keverékének létrehozásával növekedhet és ápolhatja az olvasók közönségét..

Címkísérletek Ingyenes WordPress bővítmény

A még jobb fejlécek eléréséhez használhatja a cím megosztott tesztelési plugin. A beépülő modul segítségével kipróbálhatja ugyanazon címsor változatait, hogy megnézze, melyik formátum vonzza legjobban az olvasót. Noha ez nem szükséges lépés, fontolóra kell vennie a figyelmet, még akkor is, ha csak korlátozott ideig osztja el a tesztcímeket, hogy megismerje az olvasók látnivalóit..

A közösségi megosztás hozzáadása

Miután mindezt az idő alatt fantasztikus tartalom létrehozására fektetett be, szeretné, ha az olvasók megosztják azt? Hát persze, hogy! Nos, a felhasználók nagyobb valószínűséggel osztják meg tartalmát, ha megosztható tartalmat hoznak létre. Mit is jelent ez? Örülök, hogy megkérdezted.

Győződjön meg róla, hogy van társadalmi megosztás gombok beépítve a blogodba. Ne hagyatkozzon az olvasóinál, hogy szociális böngészőjével rendelkezik-e paranccsal, vagy hogy külön erőfeszítéseket tegyen annak érdekében, hogy a közösségi fiókját megnyitja tartalma megosztása érdekében. Átlagosan az emberek rosszul döntnek, így minél könnyebben megteszi számukra valamit (például a tartalom megosztását), annál valószínűbb, hogy megteszik..

Jetpack WordPress bővítmény

A társadalmi gombok kiváló ingyenes pluginja Jetpack készítette: Automattic. A Jetpack a bloggereknek különféle nagyszerű lehetőségeket kínál, mindezt egy fantasztikus beépülő modulból, és ezek közül az egyik csak történik társadalmi megosztás. A Jetpack telepítése után menjen az irányítópultra, és keresse meg a Jetpack> Beállítások> Megosztás lehetőséget a megosztási gombok engedélyezéséhez és a gombok helyének kiválasztásához. Jelenleg 10 szolgáltatás támogatott (köztük a három nagy – Twitter, Facebook és Google+), valamint e-mail és nyomtatási lehetőségek.

Ezen felül a legtöbb ember úgy érzi, hogy egy csoporthoz kell tartoznia. Szóval megmutatja a grófot a közösségi részesedésed vagy az összes társadalmi követőed növelheti az olvasó valószínűségét arra, hogy kövesse ezt a példát. A Monarch egy kiváló prémium közösségi plugin, amelyet közösségi kapcsolatok és társadalmi megosztás gombok létrehozására használhat számlálókkal. De attól függően, hogy hány követője van, érdemes elrejteni számlálóit, amíg a számok egy kicsit lenyűgözőbbek lesznek.

Blogodnak könnyen olvashatónak kell lennie

A Flesch könnyű olvasási teszt

A tartalom rendezése hatalmas lépés, de nem szabad elhanyagolni az olvashatóságot. A tartalom ellenőrzésének gyors módja a Flesch teszt. Az A Flesch könnyű olvasni A teszt egy szokásos módszer az angol nyelven írt szakasz vagy cikk nehézségének tesztelésére. Ez lényegében matematikai képlet, amely a mondatokat, szavakat és szótagokat változóként használja. Bár ez nem lehet az egyetlen tényező, amely figyelembe veszi a Flesch-pontszámot, segíthet abban, hogy jobb tartalmat írjon a célközönség számára.

Yoast SEO

Ha már használja a Yoast SEO plugin a WordPress webhelyének a keresőmotorokhoz való optimalizálása érdekében örömmel fogom tudni, hogy ugyanazt a bővítményt használhatja az emberi olvasók számára is, mert a beépített Flesch Reading Ease teszttel rendelkezik. A Yoast SEO tartalomelemző eszközzel gyors pillanatfelvételt láthat a címéről, a meta és a tartalmi SEOról, és ennek megfelelően módosíthatja az összes változót a SEO zöld zónába (veheti a valós idejű tartalomelemzés egy tesztvezetésre a saját webhelyükön).

Tisztítsa meg a weboldal tervezését

Rengeteg nagyszerű blog található, amelyekre soha nem tértél vissza, mert webhelyük elragadtat téged. Komolyan. Ki akar képzeletbeli olvashatatlan betűtípust, villogó hirdetéseket és őrült csomagolással ellátott oldalsávokat? Sokszor egyszerűbb, ha jobb, és ha a blogodról van szó, az olvashatóságnak kulcsfontosságúnak kell lennie.

Ananász Ingyenes WordPress téma

Ananász Ingyenes WordPress téma

Használjon WordPress témát ez megkönnyíti az olvasókat abban, hogy azt csinálják, amit a legjobban tesznek (olvas), miközben megadja a blog / vállalkozás futtatásához szükséges lehetőségeket. Néhányukra ez azt jelenti, hogy egy egyenesen áttekinthető blogírás-WordPress témát választunk, például Ananász. Ez a tiszta, minimális és INGYENES WordPress téma egy egyszerű, központos tartalomelrendezést használ, fő oldalsáv nélkül, így az olvasók mindig a tartalomra koncentrálnak, nem pedig a kütyüre és más bolyhokra..

Összesen húzza és dobja el a WordPress témát

Összesen húzza és dobja el a WordPress témát

Ha az Ön igényei kissé összetettebbek, érdemes választani egy nagyobb prémium témát egy oldalkészítővel (így bármilyen más célállomást, üzletet, csapatot vagy más oldalt felépíthet, amelyre szüksége lehet). Készítettünk Teljes itt a WPExplorernél, és a helyes utat építte meg. Adjon hozzá korlátlan számú blogoldalt, vegye igénybe az opcionális blogszűrőt, válasszon a három fő elrendezés közül (falazat, rács vagy szabványos listastílus), adjon hozzá egy oldalsávot (vagy ne), adjon hozzá több szerzőt avatarokkal, hozzon létre postsorozatokat, használja az egyedi képkivágás, engedélyezze a társadalmi megosztást és így tovább. És ezek csak a blog lehetőségei! Felvehet egyéni színeket, betűkészleteket, logókat, stb. További információkért nézze meg a bemutatót!

És nem számít, melyik témát választja, győződjön meg róla válasszon egy jó betűtípust olyan betűméretben, amelyet az olvasók könnyen olvashatnak. Szerint a Amerikai Írók és Művészek Kft a legjobb betűtípusok az online olvasáshoz Arial 12 méretben+, Veranda 10 vagy 10 órakor Grúzia ha szüksége van valamire valamivel formálisabban. Azt is megállapították, hogy ha érettebb közönséghez vonzod, akkor a betűméretet legalább 14-re kell növelned.

Könnyű Google Betűkészletek Ingyenes WordPress plugin

Ha nem biztos benne, hogyan adhat hozzá egyedi kódot a téma betűkészletének megváltoztatásához, akkor csak kapja meg Könnyű Google betűtípusok a WordPresshez. Ezzel az ingyenes pluginnel módosíthatja betűkészleteit közvetlenül a WordPress élő testreszabójában (nincs szükség kódolási ismeretekre). Szerkessze és megnézze a webhely különböző szövegelemeinek betűszínét, méretét, sormagasságát és betűközét.

Egyszerűsítse a formázást

Tartalmának szervezése hosszú utat jelent. Ha arra törekszik, hogy 2000 vagy annál több szót írjon, azt szeretné, hogy az olvasók készítsék a végére. A hozzászólások olvashatóságának javításának egyik módja a használt formázás.

Minden gondolatnak, amelyet beírtál, nem kell hosszúnak lennie, rövidebb mondatok minden bizonnyal megvan a helyük, és segíthet Önnek (és olvasóinak) a pont tartásában. Felhasználási fejezetek hogy egyértelműen címkézze a cikk különféle részeit. A fő szakaszokhoz szükség szerint H2 fejlécet kell használni, további szerelmi szintű irányokkal (H3, H4 stb.). Adjon hozzá golyókat és számozott listákat az egyszerű és gyors pontokért a postáin belül.

Használja a képeket az Ön előnyeire

Miért fontosak a képek?

Állítólag egy kép több ezer szót érdemel, de a blogod számára sokkal többet érdemelhet, ha megfelelő módon kihasználja azt. Készítsen képeket, amelyek vannak vizuálisan elbűvölő. Köszönet olyan webhelyeknek, mint a Unsplash, Nagy készlet, Pixabay, PicJumbo és Halál Stock megfizethető képek megtalálása szellő. Aztán Photoshop vagy az ingyenes online eszköz Pixlr szerkesztheti a képét szövegek, szűrők és még sok más hozzáadásához.

Ne felejtsen el egy alt-text amikor képeket ad hozzá a hozzászólásokhoz. A keresőmotorok láthatják ezt az információt. A kép alternatív szövegének optimalizálásával ugyanaz a kép jobban rangsorolható a keresőmotor képes eredményeiben (létrehozva egy teljesen új webes forgalmat a webhelyére).

Ösztönözze az olvasó elkötelezettségét

Korábban már foglalkoztunk ezzel a témával, de csak azért, mert annyira fontos. A közönség a blogja fókuszában, ezért az aktív részvétel különösen fontos. Íme néhány egyszerű módszer erre:.

Javítsa a Megjegyzések részt

Az Ön megjegyzései a legegyszerűbb módja az olvasók bevonására. Noha a WordPress megjegyzései önmagában elég nagyok, rengeteg fantasztikus WordPress plugin érhető el, amelyek még jobbá teszik a megjegyzéseket. Íme néhány a WordPress legjobb beépülő moduljainak (véleményünk szerint) a kommentáló szakasz kiemeléséhez.

Indítson el egy hírlevelet

Egy másik egyszerű módszer hírlevelen keresztül elérni az olvasókat. A hírlevelek közvetlenül a közönség beérkező leveleinek mappájába érkeznek, tehát bárhol is vannak, láthatják, hogy van valami új a fizetéshez. A hírlevelek szintén félelmetes módon oszthatók meg exkluzív tartalom az olvasókkal, például egy ingyenes ajándék vagy különleges verseny, csak nekik. Íme néhány fantasztikus tipp a szerzőktől a hírlevelekhez és a WordPresshez:

 • Kezdő útmutató a MailChimphez a WordPress használatával
 • 5 ingyenes WordPress plugin a MailChimp számára, hogy növelje a hírlevél bejelentkezési lehetőségeit
 • 3 alapvető lista-bővítmény a WordPresshez

Fontolja meg a kezdő vagy a verseny

Függetlenül attól, hogy ingyenes ajándékot / ajándékot kínál feliratkozóknak vagy a teljes közönségnek, mindig öröm, hogy visszaadhatjuk az olvasóknak. Ők támogatják Önt és végül is lehetővé teszik a blogzási életmódot! Szerencsés vagyok, a WordPress használatával rendkívül könnyű saját versenyét vagy ajándékozását befogadni egy plugin segítségével. Fontolhatja továbbá ingyenes letölthető ínyencek (például ingyenes WordPress témák, ingyenes e-könyvek, ingyenes psds stb.) Létrehozását vagy exkluzív kedvezmények biztosítását az Ön által ajánlott termékek számára..

Csomagolás fel

Ez csak a jéghegy csúcsa a WordPress alapú blog fejlesztéséhez, és reméljük, hogy ezeknek a tippeknek a segítségével a blog sikere felé haladhat. De ne csak itt álljon meg – rengeteg módon javíthatja blogja hitelességét, a webhely biztonságát, a WordPress SEO-t és még az előfizetői arányt is. Tehát folytassa a kutatást és a tanulást. És ha bármilyen más hasznos blogírási tippel is találkozik, ne felejtse el megosztani azokat az alábbi megjegyzésekkel!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector