A végső WordPress utazási eszközkészlet a blog futtatásához, amíg távol van

Lehet, hogy a nyár hivatalosan már vége, de ez még nem jelenti azt, hogy még mindig nem szabad nyaralni. mindannyiunknak szüksége van egy-egy kis szünetre egy idő után. De mielőtt elindul egy hétvégi kalandra (körutazás, közúti kirándulás, vagy talán egy WordCamp?), Kérdezze át webhelyének beállítását, hogy gondoskodjon róla.

Néhány lépést megtehetsz, hogy készítse el WordPress webhelyét arra, hogy vigyázzon önmagára, és szerencsédre számít, hogy mindegyik rendkívül egyszerű, és készen áll arra, hogy elmenjen az időbe, amíg várni fog Uberre. Itt vannak a szó szerint AABCs mielőtt elmész.


Az A az automatikus megosztás

Az irodából való távollét során el kell érnie magát szocializációval, városnézéssel, sporteseményekkel, természettel, koktélórákkal és egyebekkel. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem lesz ideje arra, hogy telefonjára vagy laptopjára ugorjon, hogy frissítse a Twitter vagy a Facebook oldalakat. Ne felejtsd el megosztani a közösségi médiában egy automatikus poszter telepítésével.

Puffer-ütemezett közösségi megosztás

Az egyik szolgáltatás, amelyet nagyon szeretsz, a puffer. A puffer automatikus közösségi megosztás megkönnyíti a Twitter, a Facebook, a LinkedIn és az Instagram összes szociális média hozzászólásának beírását és ütemezését idő előtt. Még az ingyenes is használható WordPress to Buffer plugin a Buffer és a WordPress webhely integrálásához. Ezzel a bővítménnyel engedélyezheti azt az opciót, hogy automatikusan megosszák az új hozzászólásokat a közzétételük napján, így csupán annyit kell tennie, hogy néhány új cikket ütemez, mielőtt elutazik az útjára..

Újjáéled a régi Post WordPress bővítményt

Egy másik nagyszerű lehetőség Újjáéled a régi Post Pro-t. Ez a freemium plugin újrahasznosítja a régi tartalmat, és újra megosztja az Ön számára. Egyszerűen telepítse a beépülő modult, mondja meg, mennyi időnként szeretné elküldeni, és hagyja, hogy ez megtörténjen. Blogunkon megtekintheti a Revive Old Post plugin összes funkciójának teljes útmutatóját. És ha többet szeretne, a ThemeIsle a plugin prémium verzióját kínálja, amely hozzáadja a tweetek és a megosztott testreszabási lehetőségeit, a kattintások nyomon követésének és megtekintésének a képességét a Google Analytics integrációjával, a bejegyzések többszöri megosztásának lehetőségeit, szinte minden közösségi platformot. képes gondolkodni és még sok más.

Az A figyelmeztetésekre is vonatkozik

Mivel kalandozni fog, valószínűleg nem lesz egész nap a webhelyén, mint a szokásos (legalább reméljük, hogy nem egyszerre dolgozol és fedez fel). Tegyen egy szívességet, és állítson be néhány riasztást a webhelyén, hogy értesítsen minden fontos eseményről. Ha elmész, add meg

JetPack for WordPress

Ha már használja a népszerű (és ingyenes) Jetpack WordPress plugin vannak hasznos értesítések, amelyek közvetlenül be vannak építve, egyszerűen engedélyezni és konfigurálni kell őket. Az első a JetPack Monitor modul, amely öt percenként ellenőrzi webhelyét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy működik-e és működik-e. Ha megváltozik az időbeli állapotod, akkor kap egy „Rossz hír” e-mailt (vagy „Jó hír” e-mailt, amikor a webhelyről készít biztonsági másolatot). A másik modul, amelyet figyelembe kell vennie JetPack értesítések. Ez a modul küld értesítést, ha új megjegyzést vagy hasonlót kap. Csak aktiválja a modult, és telepítse a telefonra az ingyenes iOS vagy Androidhoz tartozó WordPress alkalmazást, hogy értesítései az ujjvégeknél legyenek..

iThemes biztonsági bővítmény

Kicsit nagyobb biztonság érdekében kipróbálhatja a helyesen elnevezett iThemes Security bővítményt. Az ingyenes iThemes biztonsági bővítmény Rengeteg hasznos értesítési beállítást tartalmaz, amelyek segítségével felfüggesztheti a WordPress webhelyét. Mindenekelőtt engedélyezheti a helyi alkalmazást nyers erő védelme valamint beállít egy értesítést arra az esetre, ha a felhasználók kiszorulnak a túl sok sikertelen bejelentkezési kísérlet miatt. Egy másik fantasztikus tulajdonság az fájlváltozás észlelése. Beállíthatja, hogy értesítse Önt, ha bármi megváltozik, vagy csak amikor a megadott mappákat megérinti. Tőled függ. De az iThemes Security egyik legmenőbb tulajdonsága a Távoli mód lehetőséget az adminisztrátori irányítópult teljes letiltására, ha távol van. Csak engedélyezze a lehetőséget, válassza ki az egyszeri korlátozást, majd válassza az utazás kezdő és befejezési dátumát, hogy kizárja a többi felhasználót és a támadót is..

Ha frissítesz a Pro-ra, akkor lehetősége nyílik a felhasználói tevékenységek naplózására is, hogy megnézhesse, mi a csapata, miközben távol van, ütemezze a rosszindulatú programok beolvasását, engedélyezze a két tényezős hitelesítést, vagy akár ideiglenes adminisztrátort kinevezhessen a helyére egy korlátozott idő.

B a biztonsági mentésekhez készült

Ellenőrizze, hogy van-e megfelelő biztonsági mentési pluginje, minden esetre. Ilyen módon, ha valami rosszul megy, miközben távol van, sokkal könnyebb összerakni mindent, amikor visszatér.

VaultPress a WordPresshez

Használunk VaultPress magunkat, és kétségkívül ez a WordPress egyik legjobb biztonsági mentési pluginja. Az Automattic csapata által létrehozott, napi teljes biztonsági másolatot készít a WordPress webhelyről, és tárolja az elmúlt 30 napot. A webhely visszaállítása az egyik biztonsági másolatával ugyanolyan egyszerű és egyszerű, mint a néhány gombra kattintás. Havi mindössze 5 dollárért nem engedheti meg magának, hogy ne kapja meg a VaultPress-t.

C a tartalomra vonatkozik

Csakúgy, mint néhány snackre van szüksége egy közúti kiránduláshoz vagy hosszú repüléshez, az olvasóknak szükségük van valamire, hogy áthidalhassák őket, amíg elmész. A legegyszerűbb megoldás az, ha néhány hozzászólást ütemez a közzétételre, amíg nincs.

A WordPress Post ütemezése

Az ütemezés utáni szolgáltatások közvetlenül a WordPressbe vannak beépítve. Tehát a bejegyzés közzététele helyett, amikor készen áll az indulásra, kattintson a Szerkesztés gombra, hogy kiválassza azt a napot és időt, amellyel fel akar lépni. Ezután kattintson az ütemezéshez.

Alternatív megoldásként, ha már van egy csomó posztvázlat készen, használhat olyan plugint, mint a Auto Post ütemező hogy tömegesen ütemezze a hozzászólásait. Lehetséges lehetőségek a függőben lévő és / vagy a tervezetű hozzászólások közzétételére (vagy akár a régi üzenetek újrahasznosítására), a dátum szerinti vagy véletlenszerű közzétételre, valamint a közzétett hozzászólások közötti időrés testreszabására. De ha csak néhány nap múlsz el, a beépített WordPress ütemező valószínűleg csak nagyon jól fog működni.

És S Swagnak szól

Viselj a szajhát

Az utolsó rész a saját szajha hozása! Soha nem tudhatod, kit fogsz megismerni, miközben kint vagy, és kb. Mindig jó ötlet képviselni a blogját vagy vállalkozását, legyen szó logóval ellátott ingről vagy kalapról, egyedi kiosztható matricákról, ingyenes tollakról, amelyekre fel van tüntetve, vagy valamilyen jó öreg alakú névjegykártyára (a VistaPrint és a Zazzle gyakorlatilag kedvezményekkel rendelkezik) minden hónapban ezeket szinte ingyen). Nem baj lehet egy kis önpromócióval.

Most menj szórakozni

Nem az, hogy a WordPress-szel való munka nem szórakoztató, hanem az, hogy megszerezte, jól megérdemelt szabadideje van. Ezekkel az eszközökkel pihenhet és pihenhet, mivel a WordPress webhely néhány napig képes kezelni magát. Csak ne feledd – Automatikus megosztása, Alerts, Backups, Cintenzív és Scsóválás. Van még tippje vagy javaslata a WordPress futtatásához, ha nem vagy ott? Ossza meg tippeit az alábbi megjegyzésekben – szeretnénk tudni, hogy mi működik Önnek!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector