A teljes WordPress webhely jelszóval történő védelme

A teljes WordPress webhely jelszóval történő védelme

A WordPress tagsági bővítményektől eltérően, a jelszóvédelem hozzáadása a WordPress webhelyhez nem igényel felhasználói regisztrációt vagy bejelentkezést, ami sok esetben hasznosnak bizonyul. Egyszerű jelszóval letilthatja a hozzáférést bizonyos WordPress privát oldalakhoz és hozzászólásokhoz. Időnként, amikor belső beszélgetést és kommunikációt létesít saját webhelyen, vagy webhelyének fejlesztése alatt áll, érdemes jelszóval védeni a teljes WordPress webhelyet. Így bárki, aki rendelkezik jelszóval, regisztráció nélkül férhet hozzá.


Különböző pluginek vannak a WordPress teljes webhelyének jelszóvédelmére. Ebben a bejegyzésben a 3 legfontosabb jelszóval védett WordPress plugin-t fogjuk megvitatni, amelyek megfontolása érdemes.

1. Jelszóval védett

Jelszóval védett WordPress bővítmény

Jelszóval védett bővítmény egyetlen jelszóval védi a teljes WordPress webhelyet. Csak annyit kell tennie, hogy először csak bekapcsolja a beállítási lehetőséget, majd beírja a jelszót. Ennek eredményeként a kezdőlapját és a többi weboldalt blokkolják a nyilvánosság ellen.

Ez a bővítmény lehetővé teszi az adminisztrátorok és a bejelentkezett felhasználók számára, hogy jelszó megadása nélkül hozzáférjenek a WordPress teljes webhelyéhez. Lehetőség van az RSS-hírcsatornák nyilvános megőrzésére, még akkor is, ha webhelye védett. Egyszerű és érthető, a Jelszóval védett a WordPress plugin-tárhely első számú jelszóval védett bővítményének minősül, mivel rengeteg ötcsillagos véleményt kapott..

Jelszóval védett WordPress beépülő modul beállításai

A mínusz oldalán a plugin nem nyújt további funkciókat a jelszóvédelemmel kapcsolatban. Meglehetősen elavult felhasználói felülettel is rendelkezik.

Előnyök

 • Egyszerű és könnyen használható
 • Automatikus hozzáférést biztosít az adminisztrátoroknak vagy a bejelentkezett felhasználóknak

Hátrányok

 • A WordPress tartalmat csak korlátozott lehetőségekkel és más szolgáltatásokkal védje
 • Jöjjön egy elavult felhasználói felülettel

2. A webhely elrejtése

A Webhelyem WordPress beépülő moduljának elrejtése

A Saját webhely elrejtése fejlettebb megoldást kínál webhelyének jelszavas védelmére a nyilvánosság vagy a keresőmotorok ellen.

Bár engedélyezheti a helyszíni jelszóvédelmet a beállítások jelölőnégyzetének egyszerű jelölésével, a plugin nem csak ezzel áll meg. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy ideig bejelentkezzenek. Vagyis a felhasználók újra beléphetnek a webhelyre jelszó megadása nélkül, amíg az előre beállított idő el nem telik.

Ezen felül beállíthat egy jelszójelzést, amely emlékezteti a látogatókat a jelszóra. Lehet, hogy egy egyszerű kérdés vagy nyom, legfeljebb 53 karakterrel, amit csak az Ön felhatalmazott felhasználói tudnának. Ha attól tart, hogy a nem kívánt felhasználók a tipp alapján kitalálhatják a jelszót, akkor hagyhatja üresen.

A webhely hozzáférhetővé tehető azoknak a felhasználóknak, akik adminként jelentkeznek be, vagy meghatározott IP-címektől származnak. Ez utóbbi olyan hasznos szolgáltatás, amelyet nem találnak hasonló pluginekben. Hasonlóképpen, a Saját webhely elrejtése a Brute Force Protection lehetőséget kínálja, amely megakadályozza, hogy a hackerek kitalálják az Ön jelszavát a „Brute Force” módszer használatával..

Végül, de nem utolsósorban, lehetősége van egy értesítési üzenet megjelenítésére a bejelentkezési oldalon, hogy tudatja a felhasználókat, hogy ez egy privát webhely, vagy az oldal fejlesztés alatt áll. A prémium verzióra való frissítéssel megjeleníthet egy egyedi értesítési üzenetet a bejelentkezési oldal tetején. A Hide My Site prémium verziója különféle vonzó bejelentkezési oldal-témákat is kínál, amelyek közül választhat a webhely kialakításától függően.

A Saját webhely elrejtése a WordPress stílusbeállításai

Ezen fejlett funkciók ellenére még mindig vannak fejlesztési lehetőségek, különösen az UI tekintetében. A beállítási lehetőségeket például szakaszokra lehet csoportosítani, hogy a felhasználók megkönnyítsék azok böngészését.

Sőt, hasonlóan a többi jelszóval védett bővítményhez, a Saját webhely elrejtése nem védi a képeket vagy más fájlmellékleteket. Ha az emberek valamilyen módon megtalálják a médiafájl pontos URL-jét, egyszerűen elérhetik és letölthetik azt.

Előnyök

 • Adjon meg különböző bejelentkezési oldal témákat
 • Az értesítési üzenetek testreszabása
 • Adott IP-címekről való hozzáférés engedélyezése

Hátrányok

 • Az UI javítható
 • Nem védi a mellékletfájlokat

3. Jelszóvédett WordPress

Jelszóvédett WordPress beépülő modul

Jelszóvédelem A WordPress bővítmény további érdekes megoldást kínál a WordPress-webhely teljes jelszóvédelmére. A webhely összes tartalma, beleértve az oldalakat, a hozzászólásokat és az egyéb egyedi üzenettípusokat, a médiafájlok kivételével, védett. Biztonsági okokból a jelszó titkosítva van. Vagyis nem látja senki, beleértve az adminisztrátorokat sem. Hátránya, hogy vissza kell állítania a jelszót arra az esetre, ha elfelejtette.

A teljes weboldal védelme mellett kizárhat egy vagy több konkrét oldalt. Ahelyett, hogy közvetlenül megjelenítené a bejelentkezési oldalt, érdemes megjeleníteni egy hamarosan megjelenő oldalt vagy a nyitóoldalt, hogy tudatja a látogatókat, hogy ez egy privát webhely.

Hasonlóan a Saját webhely elrejtése funkcióhoz, a Password Protect WordPress megszabadítja a felhasználót attól, hogy ugyanazt a jelszót kell újból beírni, amíg a jelszó-sütik lejárnak. A lejárati időt a plugin beállításainak oldalán módosíthatja.

Az egész oldalra kiterjedő védelmi szolgáltatások mellett a Password Protect WordPress számos más fejlett funkciót is magában foglal. A beépülő modul lehetővé teszi több jelszó beállítását oldalanként és feladáskor. Ráadásul az egyes felhasználói szerepköröknek is lehet eltérő jelszava, azaz egy előfizetőknek, egy a szerkesztőknek.

A beépülő modulok gyorsítótárazása és a szerveroldali gyorsítótárazás ütközéseket okozhat a jelszóvédelmi szolgáltatásokkal. Jelszóvédelem A WordPress ezt kisebb konfigurációkkal oldja meg.

Jelszóvédő WordPress Pro

Az Jelszavas védelem Pro A verzió még tovább megy, és lehetővé teszi, hogy nem csak az összes jelszót kezelje egy barátságos felbukkanás alatt, hanem korlátlan jelszavakat is létrehozhat felhasználói szerepkörönként, vagy ugyanazt a jelszót több oldalra. Testreszabhatja a hibaüzeneteket is.

Bár ez a bővítmény nem védi a képeket és a feltöltött fájlokat, integrálható a következőbe A közvetlen hozzáférés megakadályozása hogy megakadályozza a közvetlen URL-címek hozzáférését az összes médiafájlhoz, beleértve képeket, videókat vagy PDF-eket.

Jelszóvédelem A WordPress a legtöbb felhasználó számára viszonylag új. Ennek ellenére a modern felhasználói felület tisztességtelen előnyt biztosít a fenti 2 pluginokkal szemben. A különböző szakaszok, legördülő lehetőségek és kapcsológombok egyszerűek és könnyen kezelhetők.

Előnyök

 • Képes kizárni az egyes oldalakat az egész webhely védelméről
 • Adjon meg más jelszóval védett szolgáltatásokat
 • Integráljon a Direct Access Gold megakadályozásával a fájlfeltöltések védelmére
 • Jöjjön modern felhasználói felülettel és könnyen használható

Hátrányok

 • Nincs lehetőség a bejelentkezési oldal testreszabására
 • A legtöbb felhasználó számára viszonylag új

összefoglalás

Összefoglalva: mind a három beépülő modul kiváló lehetőség a WordPress-webhely jelszóval történő védelmére. A Jelszóval védett lehet a legnépszerűbb jelszóvédő bővítmény, de elavult felhasználói felülettel és korlátozott lehetőségekkel jár. Másrészről a Saját webhely elrejtése átfogóbb megoldást kínál a WordPress teljes webhelyének jelszóvédelmére, ideértve a hozzáférést bizonyos IP-címekhez. Végül, a Password Protect WordPress lehetővé teszi, hogy ne csak egyes oldalakat kizárjon a webhelyen érvényes jelszóvédelemből, hanem a jelszóval védett oldalakat és üzeneteket a felhasználói szerepek szerint is..

Tehát melyik a legmegfelelőbb plugin a WordPress teljes webhelyének jelszóvédelmére? Kérjük, ossza meg nekünk az alábbi megjegyzés rovatban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map