A szociális média és a WordPress integrálásának különböző módjai

A forgalom keresőmotoroktól való függőségéhez soha nem jó ötlet – egy algoritmusfrissítés potenciálisan csökkentheti a forgalom árvízét. Ezt szem előtt tartva, a többi forgalmi forrás – különösen a közösségi média – kihasználása fontos része a webhely hosszú távú sikerének megőrzésének: az erőteljes társadalmi követő és nagymértékben megosztható tartalom lehetővé teszi, hogy saját forgalmát a webhelyére irányítsa. Más szavakkal, ha az Ön weboldala csinál ha csökken a SERP, a hatás nem lesz katasztrófa.


Most hajlandó vagyok fogadni, hogy többségük már telepítette a közösségi megosztás gombjait webhelyére, igaz? Ugyanakkor nem ez az egyetlen mód, amellyel webhelyét társadalmiabbá teheti. Ma hét WordPress közösségi média bővítményt szeretnék bemutatni Önnek. Az egyes bővítmények valamivel eltérő funkcióval bővítik webhelyét, segítve ezzel a legtöbbet hozni a közösségi médiából.

Közösségi média toll Ingyenes WordPress plugin

Social_Media_Feather

Közösségi média toll egy ingyenes közösségi megosztási gombok pluginja. A plugin lehetővé teszi, hogy stílusos közösségi megosztási gombokat adjon a webhelyéhez – hozzáadhat közösségi médiát is kövesse gombok – amelyek lehetővé teszik a látogatók számára, hogy megosszák az Ön tartalmát barátaival a választott közösségi csatornán.

A plugin támogatja az összes főbb közösségi hálózatot: Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, reddit, Pinterest és tumblr. Tiszta, modern gombkészletet kap, amelyet minden üzenet előtt vagy után elhelyezhet. A követő gombokat dedikált widget használatával bárhova elhelyezheti a webhelyén.

Annak ellenére, hogy a stílus nagy hangsúlyt kapott, a bővítmény hihetetlenül könnyű. A közösségi média toll egyáltalán nem használ Javascriptet, ami azt jelenti, hogy szupergyors betöltése! Számos prémium kiterjesztés érhető el, köztük extra ikonkészletek, és jó megjelenésű szürkeárnyalatos hatás.

Social Share & Locker Pro prémium WordPress plugin

Social_Share_and_Locker_Pro

A Social Share & Locker Pro egy fantasztikus két-egyben prémium bővítmény, 14 dollárért elérhető a CodeCanyon-tól. Pénzért mindkét csodálatos társadalmi megosztásgombot, valamint a közösségi szekrény funkciót kapja.

Social_Share_and_Locker_Pro_Screenshot

A plugin támogatja a 20 legfontosabb közösségi média csatornát, és a megosztás gombjait bárhol elhelyezheti az oldalon – felül, alul, balra vagy jobbra. Ezek rögzíthetők egy abszolút helyzetben vagy lebegve úgy, hogy mindig megjelenjenek a képernyőn. A megosztási gombokat közvetlenül a tartalomba is helyezheti egy egyszerű rövid kód segítségével.

A gombok gyorsan betöltődnek, és tíz különböző bőrből állnak. Minden bőr tiszta és elegáns, és választhat a társadalmi embléma és a teljes név között – megtekintheti a sok bőrt itt. Azt is választhatja, hogy a számlálókat a gombok mellett jeleníti-e meg.

A legjobb dolog ebben a bővítményben az extra közösségi szekrény funkció. Ez lehetővé teszi a prémium tartalom lezárását, amelyet a látogató csak a tartalom megosztása után a Twitterben vagy a Facebookon tekinthet meg.

NextScripts: A szociális hálózati automatikus poszter nélküli WordPress bővítmény

NextScripts

Egy másik lenyűgöző ingyenes plugin, a Közösségi hálózati automatikus poszter pontosan azt teszi, amit mond az ónán: elküldi a tartalmát minden konfigurált közösségi hálózathoz, amint megjelent a „közzététel” gombra.

Mindannyian tudjuk, hogy a cikkek rendszeres közzététele a közösségi médiába kiváló módszer a forgalom vonzására a webhelyére, és ez a plugin jelentős időt takarít meg ezzel: Önnek nem kell minden egyes hozzászólást manuálisan hozzáadnia minden alkalmazott közösségi csatornához. . Mindegyik közösségi hálózathoz egynél több fiókot is felvehet, megkönnyítve ezzel a személyes és üzleti fiókok egyidejű integrálását.

A beépülő modul jelenleg 27 különböző közösségi hálózatot támogat – nyilvánvalóan az összes főbb szerepel ebben a listában. Beállíthatja azt is, hogy egy cikk címkéit / kategóriáit hashtagekként adja hozzá a közösségi hozzászólásokhoz, így könnyebben megtalálhatja tartalmát.

Pinterest Automatic Pin Premium WordPress bővítmény

Pinterest_Automatic_Pin

Ha a képek fontos eleme a webhelyének, kétségtelenül már aktív vagy a Pinterestben. Elérhető 15 USD-ért, a Pinterest Automatic Pin WordPress plugin jelentősen javíthatja képeinek feltöltését. A plugin zökkenőmentesen szinkronizálódik a Pinterest fiókjával, amely lehetővé teszi a korlátlan számú kép gyors rögzítését. Ezenkívül lekérdezi a követett táblákat is, amelyek segítségével kiválaszthatja, hová szeretné küldeni a képeit.

A levél elkészítésekor az Automatikus kitűző automatikusan felismeri az összes képet, amelyet közvetlenül a Pinterestbe tesznek közzé, amikor a bejegyzés közzétételre kerül – ha egy későbbi időpontban ütemezi a közzétételét, akkor a képek csak akkor lesznek rögzítve, amikor a bejegyzés elindul. Lehetősége van arra is, hogy törölje a kiválasztott képeket. Megtalál egy új metaboxot a szövegszerkesztő jobb oldalán, amely lehetővé teszi, hogy kiválasztja a táblát a képek rögzítéséhez a legördülő listából..

Ezen felül visszatérhet és rögzítheti a már közzétett hozzászólások képeit. Egyszerűen tekintse meg a meglévő hozzászólásait, ha rákattint Összes üzenet a WordPress irányítópultján, majd válassza a rendelkezésre álló új tömeges művelet lehetőséget: Rögzítse őket. A tömeges feltöltéssel kapcsolatos problémák elkerülése érdekében a plugin megbonthatja a csapokat, azaz csak egy kép van rögzítve percenként.

SocialFans Responsive Social Counter Prémium WordPress bővítmény

SocialFans

A SocialFans egy fantasztikus prémium plugin, amely lehetővé teszi vizuálisan lenyűgöző közösségi nyomógombok hozzáadását a webhelyéhez, lehetővé téve rajongói, követői és előfizetői felépítését. Támogat egy lenyűgöző 30+ közösségi médiahálózatot, és 16 dollárért letölthető a CodeCanyonból. Számos különböző bőr közül választhat a gombok közül, beleértve a színes, világos, sötét és átlátszó oldalt. Számos átmeneti animáció és kattintási animáció áll rendelkezésre minden bőr számára.

SocialFans képernyőképe

A gombok érzékenyek és minden widget-területhez illeszkednek. Választhat a gombok listázási formában vagy hűvös, összekapcsolt, puzzle-elrendezésben történő megjelenítésének közül. Mindkettő remekül néz ki. A plugin lehetőséget kínál arra is, hogy megjelenítse a közösségi számláló számlálóját, amelyben megjelenik vagy az összes időszám, vagy a követők száma egy adott időszakban, az Ön preferenciájától függően.

Twitter Widgetek Ingyenes WordPress bővítmény

TwitterWidget

Bár technikailag nem egy plugin, a Twitter-widget integrálása nagyszerű módja annak, hogy egy másik közösségi elemet felvegyen webhelyére. A Twitter widget lehetővé teszi élő Twitter-hírcsatornák hozzáadását a weboldal oldalsávjához. Dönthet úgy, hogy megjeleníti a saját hozzászólásait és a beszélgetéseit, vagy bármilyen bejegyzést megjeleníthet, amelyben megadott hashtag (lehetőleg saját dedikált hashtag) található. Ez nagyszerű lehetőség arra, hogy megmutassa a látogatóknak, hogy miként működik együtt a rajongóiddal, vagy eljuttathatja a szociális média világának véleményét az Ön webhelyéről – ha a visszajelzés pozitív, ez valóban nagyszerű társadalmi bizonyíték! A látogatók könnyebben léphetnek kapcsolatba veled, ha a widgetben található linkre kattintanak.

A widget hozzáadása rendkívül gyors: egyszerűen lépjen át a Twitter-fiók beállításaira, és válassza a widget lehetőséget. Innentől kezdve játszhat a beállításokkal és számos testreszabási lehetőséggel, mielőtt létrehoz egy kódot, amelyet beilleszthet HTML-eszközbe a WordPress webhelyén.

CoSchedule Ingyenes WordPress bővítmény

CoSchedule

CoSchedule elsősorban az egyben szerkesztői naptár, de néhány lenyűgöző közösségi média funkcióval is rendelkezik. A szolgáltatás ára havonta 10 dollár, de 14 napos ingyenes próbaverzió is elérhető.

A CoSchedule lehetővé teszi tetszőleges számú közösségi médiafiók szinkronizálását az összes nagyobb hálózaton. Ezután lehetővé teszi az üzenetek létrehozását és ütemezését egy közvetlenül a WordPress szövegszerkesztő alatt elhelyezett metaboxból – ez azt jelenti, hogy megírhatja a közösségi média hozzászólásait miközben blogolsz. Be tudja ütemezni a hozzászólásait a hozzászólás közzétételének időpontjához képest, például két, négy és hat órával azután, hogy a bejegyzés megjelenik. Ha megváltoztatja a közzétételi dátumot, a társított közösségi hozzászólások automatikusan eltolódnak vele.

A plugin lenyűgöző drag-and-drop naptárt hoz létre, amely tartalmazza az összes ütemezett tartalmat és tervezett társadalmi hozzászólások. Ez lehetővé teszi a blog ütemezésének minden szempontjának megjelenítését, lehetővé téve, hogy megnézze, mely napok tükrözik a tartalmat, és ez segít egy következetesebb közzétételi és közösségi ütemterv létrehozásában..

Végső gondolatok

A szociális média jelentőségének növekedésével a közösségi WordPress bővítmények száma is növekszik. Ez rendkívül megnehezítheti a webhelyéhez megfelelő plugin megtalálását, az összes különféle plugin közül választhat.

A cikk célja, hogy megismertesse számos különféle közösségi média plugin-t – mindegyik eltérő funkciót kínál -, hogy minél többet hozhasson ki a közösségi média csatornáiból. Ellenőrizheti a WordPress 20 legjobb szociális média plugin-ján szereplő üzenetünket is, amely további ingyenes és prémium lehetőségeket kínál a közösségi linkek hozzáadására az Ön webhelyére..  Ha tud egy fantasztikus közösségi média bővítményről, amely nem szerepel ebben a listában, tudassa velünk erről az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map