A Snapchat használata a WordPress növekedéséhez

A Snapchat használata a WordPress növekedéséhez

A Snapchat bármelyik napján vége 150 millió ember gombok használata, küldése és fogadása. Között 2,5 milliárd képet és 10 milliárd videót néznek meg. Ez minden nap! Tehát itt az ideje, hogy megismerjünk néhányat a világ leggyorsabban növekvő közösségi médiaplatformjáról és arról, hogy miként lehet felhasználni a WordPress-webhely céljainak eléréséhez.


Ez a cikk mélyrehatóan megvizsgálja, hogy mi a Snapchat, ki használja és hogyan segíthet elősegíteni a WordPress követését. Ezután megvitatjuk a Snapchat közösség létrehozására vonatkozó tippeket és trükköket, és megfontoljuk a bevált gyakorlatokat, amikor pattanások hozzáadása segíti vállalkozása előmozdítását.

Mi a Snapchat??

Objektív

Snapchat egy népszerű mobilalkalmazás, amely lehetővé teszi fényképek és videók küldését és megjelenítését barátai és követői számára. Megkülönböztető tulajdonsága, amely lehetővé teszi, hogy kiemelkedjen a közösségi média csatornáinak tömegében, az, hogy a képek vagy az általuk ismert pillanatfelvételeknek csak rövid élettartama van: 1 másodperc és 24 óra között, majd automatikusan törlődnek..

A Snapchat használatának egyik fő vonzereje, hogy szórakoztató. Felvehet szöveget, kommentárokat és hangulatjeleket a képek elküldése elõtt a képekhez, valamint a Snapchat lencséket. Az objektívek hozzáadják a kutya füleit az arcokhoz, cserélik az arcokat a képernyőn lévő más személyekkel és még sok más. Lehet, hogy kicsit őrültnek hangzik, de próbáld ki, nagyon szórakoztató!

Ki használja a Snapchat-ot??

A Snapchat régóta ismert, hogy vonzza a fiatalabb közönséget, elsősorban a tizenévesektől kezdve a harmincas éveik elején. Eredetileg a Snapchat-ot túlnyomórészt a demográfia fiatalabb végén használták, különösen a fiatal tizenévesek. Ugyanakkor az elmúlt évben a leggyorsabban növekvő csoport a 24 évesek. Tehát ha a célközönség 30 éves vagy annál fiatalabb, akkor itt az ideje, hogy komolyan fontolja meg a Snapchat-ot, mint a vállalkozásának fontos szociális média csatornáját..

Miért kellene a Snapchat-ot használni?

Snapchat

A Snapchat egy rendkívül hatékony marketing platformmá válik. Bármely vállalkozás, amely már sok időt töltenek képek és videofilmek elkészítésével és elküldésével, a Snapchat természetesnek fogja találni. A Snapchal megszállása a képekkel és a történetmeséléssel tökéletes csatornává teszi az élelmiszer-, utazási, média-, fitnesz-, zene- vagy divatipar vállalkozásainak reklámozását, csak néhányat említve. Így segíthet …

Új követők vonzása

A WordPress következő növekedéséhez fontos, hogy ellenőrizze, hogy jelen van-e és reklámozza vállalkozását ugyanazon a helyen, mint a célközönség. Ha a potenciális közönség a Snapchagon lóg, de te nem az, akkor nehéz kapcsolatba lépni azokkal, akik érdeklődhetnek a résed iránt. A Snapchat kulcsfontosságú szereplőjévé válása segíthet új emberekkel való kapcsolatba lépésben, akik esetleg fiatalabb demográfiai mutatók, ami növeli a.

Javítani kell a márkatudatosságot

Nemcsak kapcsolatot létesíthet egy új közönséggel a Snapchat-on, hanem növelheti a márkatudatot is. Ha folyamatosan jelen vagy a Snapchartson, friss állapotban tartja Önt követői gondolataiban, ösztönözve őket arra, hogy térjenek vissza a WordPress webhelyére és rendszeres látogatóvá váljanak..

Interakció a közönséggel

A Snapchat jellege miatt, időzített eltűnő képeivel, ez a közösségi média csatorna gyors tempójú, valós időben zajlik. Ha jelen van a Snapchat-ban, láthatja azokat a trendeket, amelyekre a közönség reagál, és interakcióba léphet velük releváns pattanások és tartalmak segítségével. Ez az interakció segít megőrizni követőit és érdeklődni az iránt.

Egy platform, ahonnan népszerűsítheti a WordPress webhelyet

Mint minden szociális média csatornánál, a Snapchat egy lenyűgöző platformot kínál a webhely hirdetéséhez. Mindegy, hogy megpróbálja növelni a webhely forgalmát, leadokat generálni, termékeket és szolgáltatásokat reklámozni, vagy valami mást, a Snapchat egy kivezetőt kínál ehhez.

Tehát most már tud egy kicsit a Snapchatról és annak használatának előnyeiről. De hogyan kezdsz??

Építsünk egy követést a Snapchat-on

Letöltés

A Snapchat gyorsan és egyszerűen beállítható, néhány percet vesz igénybe. Töltse le az Apple Store-ból vagy a Google Play-ről, és gyors regisztráció után készen áll a felhasználásra. Mielőtt azonban elkezdené használni a Snapchat-et vállalkozása reklámozásához, először el kell készítenie egy Snapchatt, amely ezt követi.

Mint például a Facebook, a Twitter vagy más közösségi média platform létrehozása, ez időigényes is lehet. Tehát mit tehetsz, hogy a labda gyorsan gördüljön be?

Adja hozzá a Snapchall-kódot a WordPress-webhelyhez

Ösztönözze a meglévő WordPress-követőket és a látogatókat, hogy adják meg a Snapchal. Ez egy hatékony módja annak, hogy tartsa a kapcsolatot a WordPress közönségével, ösztönözze őket arra, hogy látogassák újra az Ön webhelyére, vagy vásárolják meg termékeit.

Snapcode

Az Snapchat Snapcode Widget lehetővé teszi, hogy megjelenítse a saját személyes kódját a webhelyén. A Snapcode ugyanúgy viselkedik, mint a ‘Follow Me’ gomb. Közönsége egyszerűen beolvassa a kódját a telefonjával, majd azonnal felvehet téged barátként a Snapchat-hoz. A Snapcode letölthető az Ön webhelyéről Snapchat fiók. Ezután egyszerűen töltse fel a Snapchat Snapcode Widgetbe, és adja hozzá a WordPress webhelyéhez.

Jelenítse meg a Pillanatképek galériáját a WordPress-webhelyen

Csak azért, mert hozzáadta az ön kódját a WordPress webhelyéhez, ez nem azt jelenti, hogy a közönség azonnal felvesz téged barátként. Hirdesse a Snapchat-fiókot azáltal, hogy a weboldalon egy olyan galériagaléria található, amelyet korábban megosztott a Snapchat-on. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megmutassuk a WordPress követőinek, hogy mi hiányzik belőlük, és csak arra ösztönözheti őket, hogy csatlakozzanak hozzád a Snapchat-on..

A Snapchat kölcsönös népszerűsítése más közösségi média platformokon

Fontos, hogy népszerűsítsük a Snapchat-ot más közösségi média csatornáinkon. Küldje el a Snapchat-fiókjáról a Facebook vagy a Twitter elemre kattintásokat, hogy megmutassa az Ön jelenlétét és aktívságát, és érdemes követni. És jelenítse meg a Snapcode kódját, hogy segítsen az embereknek könnyedén megtalálni Önt a Snapchacon.

Megjelenítheti a Snapchat URL-jét bármilyen más közösségi média csatornán is, amelyet használ. A Snapchat URL-jének megtalálásához nyissa meg a Snapchat alkalmazást, és válassza az ‘Ismerősök hozzáadása> Felhasználónév megosztása lehetőséget. Ez elősegíti a közösségi média követőinek, hogy könnyedén keressenek és megtaláljanak a Snapchacon.

Kínáljon ösztönzőt

Miközben a Snapchat-fiókját reklámozza a WordPress webhelyén vagy a közösségi médiában, ösztönöz egy ösztönzőt, amely arra ösztönzi a látogatókat, hogy tegyenek magukat Snapchat-barátként. Ha az emberek felvesznek téged, küldje el nekik egy pillanatnyi kedvezményes utalványkódot vagy egy URL-t webhelyének titkos oldalára. Tegye valami relevánsnak a rést, hogy vonzza a megfelelő típusú embert.

Használjon GhostCodes

Ghostcodes

GhostCodes remek hely mások keresésére, akik érdeklődnek az iparág iránt, és nekik is megtalálhat téged. Ez az alkalmazás alapvetően egy olyan Snapcha-felhasználó adatbázis, amely a különféle résekben érdeklődését fejezte ki. Tegye közzé magát a GhostCodes-on, hogy az emberek megtalálhassanak, majd keressen az Ön szakterületén érdeklődőket is. Ez nagyszerű módja annak, hogy vállalkozását a Snapchakon szereplőknek tegyék ki, akik aktívan keresnek márkákat és vállalkozásokat a saját területén.

Snapchat legjobb gyakorlat

Miután létrehozta a Snapchat rajongói bázist, alaposan meg kell terveznie, hogyan fogja használni a Snapchat-ot a WordPress követésének fejlesztésére és vállalkozása hirdetésére. Gondoljon a Snapchat célkitűzéseire és az elérni kívánt célokra. Ez segít eldönteni, hogy melyik „pattanások” a legmegfelelőbbek vállalkozása és közönsége számára.

Add a Snaps elemet a „Saját történetem” elemhez

Mint már említettük, a Snapchat úgy működik, hogy Ön képet vagy videót készít, majd elküldi barátjának. Ezután néhány másodpercig megjelenik, mielőtt eltűnik.

És ami a legfontosabb, hogy a pillanatképeket hozzá lehet adni a „Saját történetem” elemhez. Ez a szolgáltatás valóban felhasználható a vállalkozások előmozdítására. Itt a képek 24 órás élettartamúak, és bármelyik követőjük megnézheti azokat. Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig kell elérnie a szélesebb közönséget, és hatással kell lennie a pattanásokra.

Használjon videókat és egyéb szórakoztató és érdekes tartalmakat

Snaps

Ne feledje, hogy a Snapchat szórakoztató és jó. Tehát győződjön meg róla, hogy a tartalma is! Használja ki a videó hatalmát, hogy kapcsolatba lépjen követőivel, szöveget és matricákat adjon hozzá, és tegye pop-upra a pattanásokat! Ha élelmiszeriparral foglalkozik, küldjön el csodálatos képeket az ételekről. Ha részt vesz a fitneszben, adj hozzá klipek az edzéshez. Vagy ha e-kereskedelemmel foglalkozik, mutassa meg a használt termékeket. Ez az esélye, hogy valóban forgalmazza vállalkozását, szolgáltatását vagy termékeit, ezért a legtöbbet hozza ki belőle.

Adjon hozzá valós idejű híreket, közleményeket, promóciókat és kedvezményeket

Ha a „Saját történetem” -re kattintást küld, az egyes képeket vagy videókat 24 órán belül megnézheti. Ezt követően törlik őket. Ez teszi a Snapchat egy nagyon “most” helyet. A felhasználókat nem érdekli a múlt vagy a jövő, csak a közvetlen jelen.

Ezért mindig próbáljon valós idejű híreket és közleményeket közzétenni. Adjon hozzá egy pillanatnyi új terméket, amely megérkezett aznap a boltba. Küldjön el engedménykódot, amely csak a 24 órán keresztül látható. Időben ingyenes promóciókat vagy promóciókat kínálhat WordPress webhelyéhez, amelyek arra késztetik a nézőket, hogy azonnal reagáljanak, növelve a forgalmat és növelve a követőket. Használja ki a pattanások rövid élettartamát az Ön előnye érdekében, nyomás alá helyezve a közönséget, hogy figyeljen és gyorsan cselekedjen.

Készítse el saját GeoFilterét

Geofilter

Tégla- és habarcs-vállalkozások számára saját létrehozása Geofilter egy remek lehetőség a Snapchaton történő hirdetésre. A Geofilter egy szűrő, amelyet fel lehet adni egy kép tetejére, amely általában szöveget vagy az üzleti vállalkozással kapcsolatos logót tartalmaz. Tehát amikor az emberek belépnek az Ön helyiségébe, hozzá tudják adni a szűrőt pillanatnyilag, hogy megmagyarázzák, hol vannak. Ez egy nagyszerű módszer a márka ismertségének növelésére és arra, hogy a közönség hirdetje vállalkozását az Ön számára.

A Snapchat egyéb hirdetési lehetőségei között szerepel a videohirdetések, vagy Snap Ads ahogy ismertek, és saját lencse létrehozása. Ezek azonban szuper drága lehetőségek, és jelenleg csak a nagyvállalatok számára elérhetők.

Végső gondolatok

A Snapchat egy kiaknázatlan piac, mégis milliók használják minden nap. Ha vállalkozása a fiatalabb fogyasztókat célozza meg, és márkájának vizuális képeken és videókon keresztül történő reklámozásáról szól, akkor ez egy olyan közösségi média csatorna, amellyel fel szeretne lépni. Kétségtelen, hogy WordPress webhelyének lehetőségei hatalmasak.

Mi az első benyomásod a Snapchat-ról? Kérjük, ossza meg gondolatait erről a szociális média csatornáról az alábbi megjegyzésekben …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector