A legjobb WordPress tárhely az Ön webhelyére

A legjobb WordPress tárhely az Ön webhelyére

A WordPress a legjobb módja webhelyének felépítéséhez, de mielőtt még megkezdené a témákat és a pluginokat, meg kell találnia a legjobb WordPress-tárhelyet webhelyének. Ez nehéz lehet. Több száz olyan társaság létezik, amelyek olyan terveket készítenek, amelyek egy pillanat alatt mindegyik meglehetõsen hasonlóknak tűnik. De nem az összes tárhely azonos, és van néhány kulcsfontosságú tényező, amelyeket figyelembe kell venni, amikor eldönti, hogy melyik a legjobb WordPress-tárhely az Ön webhelyére.


Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogyan válasszuk ki a webhelyéhez legmegfelelőbb tervet, és megoszthatjuk a legjobb WordPress tárhelyi terveket, amelyeket személyesen teszteltünk. Kezdjük el!

Jó tárhely ellenőrző lista

Jó tárhely ellenőrző lista

Amikor a webhelyének a legjobb WordPress-tárhelyét keresi, van néhány doboz, amelyet meg szeretne nézni. Ha egyenesen odaértünk, minden olyan web hosting cég, amelynek megéri a sóját, az alábbiakkal rendelkezik:

 • PHP 7-es verzió+
 • MySQL 5.6 verzió+
 • HTTPS támogatás
 • WordPress 1 kattintással történő telepítés vagy előtelepítés (ha sikerült)
 • Beépített gyorsítótár *
 • Uptime garancia
 • E-mail, csevegés vagy telefonos támogatás

A lista első három része kissé idegennek tűnhet számodra, hacsak Ön fejlesztő vagy, ha korábban már vásárolt tárhelyet. Az egyszerűség kedvéért a tárhelyszolgáltatók szervereket használnak (amelyek hasonlóak a mega számítógépekhez) a tárhely-tervek benyújtásához. Ezeknek a kiszolgálóknak képesnek kell lenniük a WordPress legfrissebb verziójának telepítésére probléma nélkül, amely szerint: WordPress.org jelenleg a PHP 7.2-ig és a MySQL 5.6-ig terjed.

A WordPress szintén javasolja HTTPS és mi is. Egy jó tárhely szolgáltató cég prémium SSL tanúsítványokat fog eladni, vagy lehetővé teszi egy ingyenes harmadik fél szolgáltatás igénybevételét, például a Let’s Encrypt szolgáltatást, hogy a blogolvasók biztonságosan hozzáférhessenek az Ön webhelyéhez..

Nagyon javasoljuk, hogy válasszon olyan gazdagépet, amely vagy teljesen menedzselt (ahol a WordPress előre telepítve van és karbantartja az Ön számára), vagy amely egyszerű kattintással történő telepítést kínál. Bár biztosan telepítheti a WordPress-t manuálisan egy hosting tervre, igazán csak akkor javasoljuk, ha tapasztalt fejlesztő.

Végül, a jó hosting cégek is kínálnak üzemidő garanciák és a vonal felső teteje. Az Uptime garanciák általában biztosítják Önt, hogy a webhely teljes időtartama legalább 99,9% -át üzembe helyezi, és a kiszolgáló frissítéseinek töredéke marad. És a támogatás valóban kulcsfontosságú. Ha bármilyen problémája van egy hosting szolgáltatással, szeretné tudni, hogy szerezzen valakit. A jó hosting cégeknek néhány egyszerű módja lesz annak, hogy kapcsolatba lépjen egy támogatási technológiával.

A WordPress tárhely típusai

A WordPress tárhely típusai

Ami a fogadást illeti, nincs hiány a lehetőségektől. Vannak olyan tervek, amelyeknek minden neve különféle vállalkozásoktól származik, de itt található a WordPress tárhely leggyakoribb típusainak gyors áttekintése, amelyeket érdemes figyelembe venni, amikor megpróbálja megtalálni a legjobb WordPress tárhelyet webhelyére..

Közös WordPress tárhely

A leggyakoribb és általában a legolcsóbb megosztott tárhely több felhasználói fiókot egyesít egy kiszolgálón. Ez azt jelenti, hogy „megosztja” az erőforrásokat, például a sávszélességet és a memóriát más felhasználókkal. A megosztott tárhely tökéletes az új bloggerek számára, mivel valószínűleg nincs szüksége egy csomó forrásra az első induláskor, és bármikor méretezhet egy nagyobb tervet, vagy később hozzáadhat erőforrásokat.

A WordPress megosztott tárhelyének futtatása gyakran több, mint képes biztosítani a szükséges energiát. A WordPress telepítése szintén általában meglehetősen egyszerű, mivel a legtöbb megosztott tárhelyszolgáltató „egy kattintással” telepíti a telepítést. Csak válassza ki a WordPress-t, amikor feliratkozik a terveire, és készen áll a blogkészítés szinte azonnal megkezdésére.

Cloud WordPress tárhely

A felhő-tárhely a felhasználók számára a virtuális kiszolgálókat a „felhőn” tárolja, amely ebben az esetben a világ minden tájáról működő kiszolgálók hálózata. A felhő-tárhely előnye, hogy (elméletileg) az Ön weboldala soha nem fog lefelé fordulni, mivel a kiszolgálóknak egy adott pillanatban működniük kell és működniük kell valahol a világon. A felhőalapú webhely méretezhetőségéről is híres, mivel nagyon egyszerűen igény szerint további erőforrásokat adhat hozzá.

Ajánljuk a felhő tárolását olyan tech hozzáértésű emberek számára, akik a saját szerverbeállításaikat szeretnék kezelni, azonban vannak olyan vállalatok, amelyek menedzselt felhő-tárhelyet kínálnak, ezáltal az új bloggerek számára is életképes lehetőség. Mivel méretezhető, kiváló lehetőség a közösségi hálózatokhoz, képmegosztó vagy vírusos tartalomú webhelyekhez, amelyek forgalma ingadozó vagy nagy / szórványos.

 VPS tárhely a WordPress számára

A VPS a virtuális magánkiszolgálót jelenti, és amikor a tárhelyszolgáltató szoftvert használ a fizikai szerver digitális, többszörös, virtuális szerverre osztásához. Ez egy olcsóbb lehetőség, ha saját szerverrel rendelkezik, bár ehhez fejlett műszaki ismeretekre van szükség ahhoz, hogy a virtuális szerver beállításainak ellenőrzése közben te tudod működni..

Közepes méretű blogok vagy vállalkozások számára a VPS kiváló lehetőség. Ne felejtse el, hogy a WordPress-t manuálisan kell telepítenie a kiszolgálóra és a kezelőre az összes szerverbeállításra. Ezért azt javasoljuk, hogy időt töltsön el a szerverek megismerésére vagy egy szakember felvételére.

Dedikált szerver tárhely

A dedikált szerver a saját, önálló szerver, amelyet bérelhet egy host társaságtól. Fenntartják a fizikai szervert az Ön számára, de az összes beállítás és szoftver a kezedben van. Ez költségesebb, de 100% -ban uralja az irányítást, és a szerver erőforrásainak 100% -át használja fel, így a legjobb választás egy nagy blog, webhely vagy vállalkozás számára.

A VPS-hez hasonlóan erősen javasoljuk, hogy bízjon szakértőt a dedikált szerver kezelésére, vagy sok időt töltsön a különböző beállítások, szoftverek és kódolási nyelvek megismerésével a szerver megfelelő működtetése érdekében. Ez nem ajánlott fogadási lehetőség kezdőknek.

Menedzselt WordPress tárhely

A kezelt WordPress tárhely a legegyszerűbb (és véleményünk szerint a legjobb) módszer a WordPress webhely üzemeltetésére. A felügyelt tárhely segítségével a tárhelyszolgáltató teljes mértékben optimalizálja a szervert a WordPress számára, és kezeli az összes frissítést és beállítást.

A legtöbb menedzselt WordPress tárhely egy megosztott vagy felhő platformon alapszik, ami fantasztikusan illeszkedik a bloggerekhez, a kisvállalkozásokhoz, az online portfóliókhoz stb. WPExplorer számára).

Melyik tárhelyet kell választania?

Először mérlegelje a célja webhelyén. A blog, szemben az e-kereskedelemmel foglalkozó üzletnek nagyon eltérő tárhely-igényekkel fog rendelkezni. A blogok, a személyes portfóliók vagy a kis professzionális weboldalak általában könnyűek, kevesebb szükségük van hatalmas tárhely-tervre. Alternatív megoldásként az e-kereskedelem, a címtárak vagy a közösségi oldalak sok erőforrást igényelnek, és ennélfogva egy nagyobb, drágább tárhelytervet is igényelnek.

Az első ponthoz hasonlóan vegye fontolóra az ön véleményét tartalom. Az egyoldalas weboldal csak egy kicsi, megosztott tárhely-terv segítségével teljesít jól. Egy több száz oldalas vállalati üzleti weboldal, egy aktív blog és egy magánszemélyzet munkavállalói hálózata valószínűleg a legjobban egy dedikált szerverrel képes.

Végül a forgalom jelentős szerepet fog játszani a tárhelyigényeiben. Az új weboldal eltart egy kis időt a következő felépítéséhez és a rendszeres forgalom növekedéséhez. Ha már nem létezett jelentős jelenlét egy másik hálózaton vagy közösségi média webhelyen, akkor valószínűleg biztonságosan megkezdheti a hosting oldalát, és bővítheti vagy frissítheti webhelye növekedésével.

A WordPress legnépszerűbb hosting cégek egyszerű összehasonlítása

Míg sok tárhely szolgáltató cég hasonló funkciókat kínál, nem két host társaság hasonló. Minden host speciális tárhely-terveket kínál, és az összes általunk ajánlott hosting cég kiválóan használható a WordPress számára. Olvassa tovább, hogy megismerje a legjobb WordPress-tárhely-választási lehetőségeinket, és megtudja, melyik lehet az Ön igényeinek megfelelő.

Bluehost: Megfizethető megosztott WordPress tárhely

Bluehost webtárhely

A Bluehost az egyik legnagyobb szereplő a hostingban és okból kifolyólag – rengeteg erőforrással, jó támogatással és néhány további extra kedvezménnyel megfizethető hostolási terveket kínál, amelyeket minden új webhelytulajdonos szeretni fog. A Bluehost ingyenes domain nevet, ingyenes SSL-t, ingyenes e-mail fiókokat és bónusz marketing ajánlatokat kínál (például 200 dolláros marketing ajánlatok plusz és elsődleges felhasználók számára). A legjobb az egész: a tervük a leginkább megfizethető lehetőségek egyike – plusz óriási 63% -os árengedményt kínálnak a WPExplorer olvasók számára, szóval mi nem szeretni?

Tudjon meg többet a Bluehostról

Cloudways: A Cloud Hosting egyszerűvé vált

Cloudways webtárhely

A felhő-tárolás a webhely hostolásának rugalmas módja, azonban egyes felhasználók számára a WordPress kézi telepítése AWS-re, Digital Ocean-ra vagy Azure-ra meghaladja a műszaki képességeiket. A Cloudways itt jön be. A Cloudways támogatja az AWS, a Google Cloud, a Digital Ocean, a Linode és a Vultr felhőtároló platformokat. Csak válassza ki a kedvencét, válassza a WordPress-t CMS-ként, és hagyja, hogy a Cloudways kezelje a konfigurációs folyamatot az Ön számára. A legjobb rész a Cloudways-ről, hogy milyen egyszerű a használata. Saját felhőkiszolgáló létrehozása és karbantartása időigényes lehet, ám a Cloudways felülettel dedikált erőforrásainak (CPU, RAM, IP, tároló) van az ujjhegyed. A szolgáltatások közé tartozik az 1-kattintásos WordPress telepítés, a webhely klónozása, biztonsági mentések, méretezés (RAM és tárolás), áttekintés, több adatbázis, valamint rengeteg fantasztikus kiegészítő (e-mail, konzol, megfigyelés stb.).

További információ a Cloudways-ről

Media Temple: Közös, kezelt és VPS tárhely

Media Temple: Közös, kezelt és VPS tárhely

A Media Temple egy lenyűgöző hosting cég, amely olyan tárhelytermékeket kínál, amelyek minden weboldal igényeinek megfelelnek. Mindent kínálnak, a megosztott tárhelyről a bloggereknek, a kezelt WordPress tárhelyet azoknak, akik komolyan gondolkodnak a tartalomban, a VPS-t a szakembereknek és még külön terveket az üzleti vállalkozások számára, amelyekre szükségük van az extra forrásokra. A Media Temple összes terve optimalizálva van, és fantasztikusan működik együtt a WordPress-szel. Ezen felül extra funkciókat kínálnak, mint például az összes SSD tárolást, a méretezhető erőforrásokat, a rosszindulatú programok ellenőrzését, az e-mail címeket, a legmagasabb szintű hardvert és a 24 órás, hétfőn elérhető prémium támogatást..

Tudjon meg többet a Media Temple-ről

Kinsta: Menedzselt WordPress Cloud Hosting

Kinsta: Menedzselt WordPress Cloud Hosting

A Kinsta nem csak egy újonnan kezelt WordPress tárhely szolgáltató. Teljes mértékben kezelt és optimalizált Google felhő-tárhelyet kínálnak, így Ön, mint ügyfél, megkapja a felhő összes előnyeit (gyors, biztonságos tárhely gyakorlatilag nincs állásidő), amely a WordPress tökéletes támogatására van konfigurálva. Ezen felül a Kinsta alkalmazotta a WordPress szakértői, akik készek segíteni minden olyan kérdésben, amely felmerülhet, amikor a WordPress webhelyet felhőkiszolgálóin futtatja. Kérdése van a Kinsta műszerfal használatával kapcsolatban? Tanácsra van szüksége a tárhely-terv méretezéséhez? Nem biztos benne, hogyan lehetne növelni a memóriakorlátot? Csak kérdezz! Egyéb figyelemre méltó tárhelyi szolgáltatások közé tartozik az ingyenes SSL, az ingyenes CDN, a napi biztonsági másolatok és még az ingyenes migrációk is.

Tudjon meg többet a Kinsta-ról

WP Engine: Prémium menedzsment WordPress tárhely

WP Engine: Prémium menedzsment WordPress tárhely

A WordPress webhelyének legjobb WordPress tárhelyének kiválasztásakor erősen ajánljuk a WP Engine programot. Kizárólag kezelt WordPress tárhely-terveket kínálnak, és nagyszerűek abban, amit csinálnak. Pontosabban, teljes hosting platformjuk a legújabb technológiára épül. Optimalizált környezetet hoztak létre a WordPress számára az egyedi tervezésű és kódolt szabályok alapján, hogy kiszolgálóik értékelni tudják a böngésző kéréseit, a szerver terhelését és az integrált EverCache-t igény szerinti erőforrás-méretezéshez. Alapvetően ez azt jelenti, hogy webhelye tökéletesen teljesíthető a maximális teljesítménnyel anélkül, hogy bármilyen szerverrel kapcsolatos információt kellene kezelnie. A WP Engine a WordPress szakértőinek professzionális támogatást is kínál, a nap 24 órájában, a hét minden napján. Tehát akkor is, ha vasárnap van szüksége egy kis segítségre, akkor is elérhető a segítség. Egyéb gazdafunkciók közé tartozik az átmeneti környezetek, az ingyenes SSL opció, a WordPress többszörös webhely, a PHP7 támogatás és még a beépített CDN (a Pro és magasabb szintű tervekhez).

További információ a WP motorról

Pagely: Custom Enterprise Hosting megoldások

Pagely: Custom Enterprise Hosting megoldások

Nagyvállalatok számára a Pagely a legjobb egyedi vállalati tárhely-megoldásokat kínálja az interneten. A Pagely nem olcsó, de kiváló befektetés az üzleti vállalkozásába. Felépítve egy felügyelt felhőrendszerre, megbízható és biztonságos tárhelyet kínálnak, amelyet könnyen hozzáigazíthatnak vállalkozása igényeihez. A Pagely lenyűgöző funkciókat kínál, beleértve a dinamikus képoptimalizálást, a fejlett biztonságot, a globális CDN-t, a beépített gyorsítótárat, a teljesítményelemzést, a HTTP2 és a PHP7 támogatást. Ez kiegészíti a WordPress speciális funkcióit, például a teljesen kezelt központi frissítéseket és a WP-CLI-t. Röviden, bár a fenti listán szereplő többi házigazdanál magasabb árakat kínál, a Pagely olyan presztízsszolgáltatást kínál, amely több, mint a pénz megéri.

További információ a Pagely-ről

Felhívjuk figyelmét, hogy ez nem az összes elérhető tárhely-lehetőség. Inkább ez egy egyszerű, népszerű és jól értékelt tárhelyszolgáltató társaságok kurátus gyűjteménye, amelyet személyesen megvizsgálhattunk.

Melyik a legjobb WordPress tárhely?

Mivel nem csak választhatunk egyet, akkor megadjuk nekünk a mi első két helyünket.

Véleményünk szerint a WP Engine a legjobb WordPress tárhely. Ezt használjuk webhelyünk hostolásához, és nagyszerű tapasztalatunk volt velük együtt dolgozni. Teljes mértékben menedzseltek, nagyon sok idő áll rendelkezésükre, a támogatás mindig gyors és barátságos, és több mint elegendő forrásunk van vállalkozásunk fejlesztésének jelenlegi tervében.

A Bluehost véleményünk szerint közel áll a második helyezetthöz, mivel tökéletesen illeszkednek az éppen kezdő bloggazdákhoz. Kedvező árú, könnyen telepíthető tárhely-terveket kínálnak, elegendő erőforrással rendelkeznek a WordPress működtetéséhez, és néhány prémiumot kapnak, például egy domain nevet, és néhány hirdetési jóváírást a rendszerindításhoz. Nagyon kedves üzlet az új bloggerek számára.

Általános tárhelyes GYIK

Nagyon sok kérdés felbukkanhat a tárhely kutatása során. Íme néhány gyors válasz a gyakori kérdésekre, amelyeket a fenti cikkben nem fedtek le. Remélhetőleg ez segít a helyes döntés meghozatalában, amikor kiválasztja a legjobb WordPress tárhelyet webhelyére.

Szüksége van hostolási szolgáltatásra a WordPress számára?
Igen, a saját üzemeltetésű WordPress (amely megtalálható a WordPress.org webhelyen) használatához feltétlenül szüksége van hostolási tervre. Ez az, ami önmagát teszi-házigazdája.
A WordPress gazdagép?
A WordPress saját VIP-tárhelyet kínál, de ez elég drága, és csak azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek egy egyedi illesztésű hosting megoldást igényelnek (például ha el szeretné indítani saját ingyenes online blogplatformját, egy WordPress-alapú közösségi hálózatot vagy egy fotómegosztó oldal).
Hogyan tárolhatom a WordPress blogomat?
Saját blog üzemeltetéséhez olyan hostolási tervre van szüksége, amelyet havonta vagy évente vásárol meg egy megbízható hosting cégtől. Több száz webtárhely található, de nagyrészt hasonló terveket kínálnak, mint például megosztott, felhő, VPS, dedikált vagy felügyelt.
Van ingyenes tárhely a WordPress számára?
Nem igazán. Vannak olyan webhelyek, amelyek állítása szerint „ingyenes” tárhelyet kínálnak, ám ezek általában kevés vagy egyáltalán nem tartalmaznak erőforrásokat, és nem olyan webhelyek, amelyekkel meg szeretnék osztani a személyes információkat. Lehetséges, hogy a WordPress.com-ra is gondolsz, amely egy ingyenes bloghálózat, mint például a Tumblr. Nagyon különbözik a WordPress.org-tól (amelyről szólunk), és többet megtudhat a WordPress .ORG és .COM közötti különbségekről..
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map