A legjobb WordPress karbantartási szolgáltatások az interneten

WordPress karbantartási szolgáltatások

Kicsi vagy nagy, ma minden vállalkozás online jelen van. Ha azt akarja, hogy észrevegyék vagy hozzáférhető legyen, feltétlenül szükséges egy cím az információs autópályán. A WordPress a webhelytulajdonosok körében a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer. Könnyű beállítani és karbantartani, ám némelyek számára nehézkes lehet, és sok számára zavaró lehet.


Ahhoz, hogy egy webhely vonzza a látogatókat, fontos, hogy gyors, hatékony és teljesítményorientált legyen. A SEO-barát weboldal fenntartásához folyamatosan valós összegű karbantartásra van szükség. Lehet, hogy a weboldal tartalma csak nagyszerű, de nem fogja követni a forgalmát, hacsak nem működik, mint egy finoman hangolt gép..

Ez nagy figyelmeztetést jelenthet egy vállalkozás számára. Nem szeretne időt tölteni azzal, hogy webhelyével foglalkozzon, amelyet inkább az alapvető üzleti tevékenységekre fordít. Az ilyen elfoglalt embereknek és azoknak, akik nem törődnek a technológiával, a WordPress karbantartási szolgáltatások kiváló megoldás. Hagyja magára hagyni a szemét-gabonát, és a vállalkozására összpontosíthat.

WordPress karbantartási beállítások

Van egy csomó szolgáltató, akik havi 100 dollárnál kevesebbet tudnak gondoskodni a WordPress karbantartásáról. Ezért az árért a WordPress frissítéseit (mag, plugins és téma), a biztonsági mentéseket és a visszaállításokat végzik. Néhányan még extrákat is belevethetnek, mint például a fejlesztői idő.

Annak ellenőrzéséhez, hogy egy terv jó választás-e az Ön számára, jó ötlet lehet a matematika szempontjából. Nézze meg, mennyi időt fog költeni a karbantartásra, és ennek az időnek a pénzértéke. Még ha ez nem egészen összead, mégis hasznos lehet. Lehet, hogy például nem akarja, hogy olyan dolgot csináljon, amely önnek nem ismerős, és ez rendben van. Időnként sokkal jobb, ha egy szakértő kezeli.

A webhelyeknek védelmet igényelnek a bejáró hackerek és a lebuktató rosszindulatú programok ellen is. A hackerek kifinomultabbá és rosszabbá váltak a rosszindulatú programokkal. Ha a biztonság aggodalomra ad okot, akkor jobb, ha azt a szakemberekre bízza.

A webhely-karbantartási szolgáltatások elhárítják a weboldal tulajdonjogával kapcsolatos aggodalmakat. A legtöbb szolgáltatás szilárd támogatást kínál. Gyakran képesek felismerni a problémákat, mielőtt Ön megtenné, és meg tudják határozni, és jobban megmagyarázhatják azokat más harmadik felek számára, például gazdaszolgáltatóknak. Ők általában proaktívak is, és láthatják, hogy katasztrófák érkeznek.

Mikor kell bérelni a súgót

Dióhéjban, miért kellene a karbantartást karbantartó szolgáltatónak bíznia,

 • Időt és valószínűleg pénzt takarít meg.
 • Szabadon hagyhatja magát az alaptevékenységre.
 • Megtakarítja a házon belüli szakértelem követelményét.
 • Szolid támogatás a szolgáltatótól.
 • A szolgáltatók kapcsolatba léphetnek harmadik felekkel, például a hosting szolgáltatásokkal.
 • Megelőző intézkedés lehetséges, és elkerülhető a lehetséges állásidő.
 • A szolgáltatók észrevehetik az állásidőt, még mielőtt megtenné.
 • A biztonsági aggályokról gondoskodnak.
 • Nyugalom, ami apró problémákat hagy a szakértőknek.

Ha úgy döntött, hogy a WordPress karbantartási szolgáltatásait a saját kezeknél jobb kezekben hagyja, akkor a következő kérdés az lesz: kivel megbízhatom ezt a feladatot? Számos WordPress karbantartó szolgáltató létezik, és néhányat átnéztünk itt, hogy könnyebben megkönnyítsük.

Jegyzet: Ne feledje, hogy ez a lista csupán a WordPress karbantartási lehetőségeit mutatja be. A WPExplorer nem képviseli vagy garantálja a felsorolt ​​társaságokat. Mindig végezze el saját kutatását, hogy kiválassza a webhelyének megfelelő szolgáltatást.

Fixmysite

Fixmysite

Gyors, egyszeri segítséget keres egy kérdésben? Fixmysite.com minden bizonnyal segíthet. Széles körű szolgáltatást kínálva, barátságos és segítőkész csapatuk ügyeletet készít minden, amire szüksége lehet. Az árazás a szükséges segítség technikai szintjétől függ. Jelenleg (2019. június óta) a Fixmysite a következő szolgáltatásokat nyújtja:

 • Téma hibák és testreszabások 39 USD
 • A WordPress telepítése 49 USD
 • Migráció 59 USD
 • Sebesség optimalizálás 89 USD
 • Malware eltávolítás 99 USD
 • Helyszíni ellenőrzés 159 USD

Az induláshoz mindössze annyit kell tennie, hogy megnyit egy jegyet a keresett segítség részletes ismertetésével. Függetlenül attól, hogy társadalmi ikonokat ad hozzá a fejlécéhez, vagy megoldja-e a blogok oldalakkal kapcsolatos problémákat. A Fixmysite csapata felülvizsgálja kérését, tudatja Önnel, hogy melyik támogatási terv felel meg a feladatnak, majd megkezdi munkáját. Mielőtt megtudná, a feladat elvégzésre kerül, és webhelye újszerűként jó lesz!

WP technikai támogatás

WP technikai támogatás WordPress karbantartás

Viszonylag új a listánk néhány többi lehetőségéhez képest, WP technikai támogatás proaktív általános karbantartást kínál webhelyének zökkenőmentes működése érdekében.

A tervek mindössze havonta 45 dollárban kezdődnek (2019. június óta), és a webhely fenntartásának kulcsfontosságú elemeire terjednek ki. Ez egy kezdeti állapotfelméréssel kezdődik, amelynek célja a webhelyével kapcsolatos esetleges problémák elhárítása. Ezenkívül a WP Tech Support csapata kezeli az összes webhelyről készített biztonsági másolatot, a WordPress központi frissítéseit, és hozzájárul a biztonság fokozásához.

Többet szeretne? Frissítsen Pro vagy Business tervre korlátlan webhelyjavítások, kezelt WordPress témafrissítések és 30 perc (60 üzleti) fejlesztésekkel a webhely testreszabása érdekében. A WP technikai támogatással a mindennapi üzleti feladatokra összpontosíthat, és a webhelykezelőt a kezükbe bocsáthatja.

De ez még nem minden. A WP Tech Support sürgősségi szolgáltatásokat is kínál. Szerezzen gyorsan gyors javítást mindössze 65 dollárért. Tehát akár ügyfélszolgálatot akar, akár csak akkor, amikor erre van szüksége, kínálnak az Ön számára személyre szabott tervet.

WP Site Care

SiteCare

WP Site Care 2012-ben indult, és egyetlen egyszerű célkitűzésével rendelkezik – a bloggerek és az üzleti tulajdonosok online életének megkönnyítése. Holisztikus megközelítésük van a karbantartáshoz. A kódszinten kezdve alaposan áttekinti a hibás kódokat és beépülő modulokat, felfújt képeket, tárhelyszolgáltatásokat és minden hirdetési hálózatot. Vizsgálják a hibákat, és beállítják őket úgy, hogy javuljon a sebesség és a teljesítmény.

Gondoskodnak arról, hogy a weboldal SEO-barát, így a Google könnyen olvashatja, megtalálhatja és besorolhatja webhelyét. A biztonsági mentést valós időben hajtják végre. Csak növekményes biztonsági mentés történik, ami azt jelenti, hogy a szerverterületet hatékonyan használják fel. A biztonsági mentéseket az Amazon felhőbe hozzák létre.

A valós idejű felhőalapú biztonsági mentések, a WordPress frissítéskezelése és a napi 24 órás megfigyelés és a biztonság megtisztítása esetén havonta 79 dollárt fizetne, ha az egész évért egy alkalommal fizetne.

Professzionális csomagjuk további szolgáltatásokat kínál – webhely gondozásának optimalizálását, havi biztonsági ellenőrzést, webhely gondozásának növelését, üzemidő figyelését és e-kereskedelem támogatását, és havonta (évente) 299 dollárt fog fizetni..

Minden jegy egy órán belül választ kap. A nehézkes szálak megkerülése érdekében a Site Care elindította a walkie-talkie funkciót, amellyel kérést küldhet be a WordPress biztonsági másolatából.

WP görbe

WP görbe

A lenyűgöző számok a WP görbe jelzik, hogy népszerűvé váltak a WordPress karbantartási szolgáltatások.

Különböző csomagjaikkal havonta számos kredit vásárolható munkához. Itt a feladatok a különféle WordPress szolgáltatásokra vonatkoznak, amelyekkel kapcsolatban a WP Curve fejlesztőitől segítséget kérhet. Bármelyik közül választhat a támogatási katalógusban (időtől függetlenül, minden feladat = 1 kredit). Ez bármit jelenthet a sebesség optimalizálásáig, a biztonsági fejlesztésekig vagy a témák vagy beépülő modulok frissítéséig. Munkahelyük hozzájárulhat a keresőmotorok forgalmának növeléséhez, csökkentheti a visszafordulási arányt, felgyorsíthatja webhelyét, növelheti a konverziót, vagy akár javíthatja márkáját.

A munkát e-mailben lehet igényelni, és általában egy nap alatt kapja a figyelmet. A 24/7/365 e-mail és csevegő szolgáltatás sürgős kérdések esetén vonzóvá teszi a szolgáltatást.

Az árak 49,99 dollár / hó kezdődik 1 hitelért, 149,99 dollárig 10-nél.

Maintainn

MAintainn

Miután bízott webhelyén Maintainn, véget vet a WordPress-rel való birkózásnak. A WordPress mindent gondoznak, a fejlesztéstől a biztonságig, a webhely frissítéséig és így tovább.

Ha nem biztos a webhelyén elvégzendő változásokon, a Maintainn beállíthat egy tesztszakaszot a változások teszteléséhez, anélkül hogy befolyásolná a webhely funkcionalitását. Mindegyik csomag tartalmazza a Sucuri előfizetését a szerveroldali megfigyeléshez és az Amazon S3 éjszakai helyszíni biztonsági mentéseit.

Havonta 49 dollárért, webhelyükön a WordPress alap- és témafrissítéseit, 24×7-es biztonsági figyelését és a webhelyről történő biztonságos biztonsági mentéseket készítik. Még több szolgáltatás és vezérlés érdekében érdemes megfontolnia az Enterprise szolgáltatást. 249 dollár havi bevétellel a terv opciókat kínál egy dedikált fiókkezelőhöz, frissítési lépések készítéséhez és akár az ügyfelek áttekintési ciklusához.

A WP Butler

WP Butler

Ismeri Dave Clements-t a WordPress használatával kapcsolatban? Nos, ő az ember mögött A WP Butler, olyan karbantartási szolgáltatás, amely aprólékos módon jár a WordPress webhelyén. Míg vannak meghatározott csomagok, a szolgáltatáskosárból is választhat, hogy a kosárba fizetendő szolgáltatásként hozzáadja.

Gyerek téma létrehozása, gyorsítótárazás és a webhely általános sebességének javítása, a HTTPS konfiguráció, a biztonsági ellenőrzés, a webhely átadása és az általános webhely ellenőrzése mind kínálnak lehetőséget. Ha nem biztos benne, akkor mindig visszatérhet az általuk ajánlott karbantartási tervhez. Ennek a legalacsonyabb havi 39 dollár, ez a piacon az egyik leginkább megfizethető szolgáltatás. Vagy lépjen fel és iratkozzon fel havi ügyeleti őrzőre vagy egyedi fejlesztésre.

Inas

Inas

A versenyhez képest Inas egy drága WordPress szolgáltatás, de amit kapsz, az egy szakértői csoporttal folytatott konzultáció. A Valet fenntartja, fejleszti és akár áttelepíti a legfejlettebb WordPress webhelyeket. Javítják a problémákat és segítenek a weboldal fejlesztésében.

A tervezés és fejlesztés, az áttérés és az átalakítások, a folyamatos támogatás mind folyamatban vannak. Gondoskodnak arról, hogy webhelyed mindig működőképes és működőképes, valamint megelőző és helyreigazító intézkedéseket is hoznak.

Áraik nem azonnal érhetők el a weboldalukon, és ki kell töltenie egy űrlapot, amely alapján ki fogják értékelni az Ön igényeit és fel tudják számolni. Több mint 50 éves kollektív tapasztalattal az Ön teljes WordPress-igénye ápolható.

WP karbantartó

WP Maintainner

WP karbantartó Havonta 99 dollár lakással kínál szolgáltatásokat, további fejlesztői órákhoz juthat kedvezményes áron. Amit skálázható támogatással és nyugalommal tölt el, tudva, hogy webhelye gondoskodik róla.

Ez a terv tartalmazza a karbantartást, a biztonságot, a biztonsági mentéseket és a támogatást. A rosszindulatú programok tisztítását és a hibákat a Sucuri biztonsági szakemberei kezelik. A szolgáltatás célja a webhely biztonságának, frissítésének, biztonsági másolatának és zökkenőmentes működésének a megőrzése.

WordXpress

WordXpress

WordXpress egy egyszerű havi karbantartási szolgáltatást kínál a WordPress webhelyek számára. Többé nem kell meghallgatnia a látogatókat, amikor webhelye le van állítva. A WordXpress visszaállítja az internetet, mielőtt bárki észreveszi.

Egy fiatal csapat nagy támogatása, korlátlan tartalomváltozások, biztonságos frissítések, rosszindulatú programok ellenőrzése, üzemidő-figyelés, prémium plugin-hozzáférés és még marketing eszközök is elérhetők az „Étkező autó” terv alatt, havonta 199 USD-ért. Ugyanaz a szolgáltatás, kivéve a mellékelt tárhelyet, elérhető a havi 149 dollárért a „Boxcar” tervben. Ha ez túl sok, a havi 77 dolláros „Flatcar” terv korlátozza a szerkesztések és változtatások összegét, valamint néhány további prémium funkciót eltávolított. De minden terv hasznos kezelést és biztonságot kínál az Ön webhelyén.

WP Minder

WP Minder

A WP Minder a WordPress karbantartási szolgáltatásának teljes skáláját kínálja 3 séma alatt, a legalacsonyabbat 60 dollártól kezdve, a legmagasabbig pedig 160 dollárig. Kifejezetten kisvállalkozások számára készült, és kiváló támogatást és védelmet kínál megfizethető áron.

Hack-takarítás, webhely-migráció, plug-in-súgó, biztonsági ellenőrzés és teljesítmény-ellenőrzés mind a sémákon kívül, szükség szerint.

Nincs szükség szerződésekre, és bármikor megváltoztathatja vagy lemondhatja a terveket. Kedvezmények több webhelyen érhetők el, és az egyedi igényekkel megbeszélheti velük a testreszabott csomagokat.

WP Copilot

WP CoPilot

A WP Copilot székhelye Ausztráliából származik, és támogatási óráik jobban működhetnek Ausztráliában vagy Ázsiában dolgozók számára. A WordPress karbantartási szolgáltatások nagy részét körülbelül 49 USD-tól kezdve kínálják. Havonta igényelhet 30 perces WordPress segítséget. Ezen felül hozzáférést kaphat a WordPress oktatóvideóihoz, amelyek 288 dollár értékűek.

Záró gondolatok a WordPress karbantartásáról

Sokkal több WordPress Maintenance szolgáltató van odakint. És saját igényeinek felmérése után választhat. A WordPress Automattic csapata jó munkát végez a WordPress Tartalomkezelő Rendszer jó állapotában tartása érdekében, rendszeres frissítésekkel és fejlesztésekkel. De annak érdekében, hogy az összes előnye ebből származzon, a webhelytulajdonosokat hozzá kell igazítani a WordPress változásaihoz.

A WordPress karbantartó szolgáltatók szépen kitöltik a rést. Ezenkívül biztonságot nyújtanak az Ön webhelyén, hogy biztosítson egy hibamentes webhelyet. Időszakos biztonsági ellenőrzés, tisztítás, a biztonsági lyukak kijavítása és folyamatos figyelemmel kísérése a helyszín éjjel-nappal biztonságos a hackerek és a rosszindulatú programok fertőzéseitől. Kerülhető a potenciális állásidő, és csökken a tényleges állásidő.

Tehát folytassa, biztonságosítsa webhelyét, és biztos lehessen benne, hogy tudja, hogy webhelye biztonságos és kiváló rendelkezésre állási idővel rendelkezik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map