A legjobb online eszközök a verseny nyomon követéséhez

A legjobb online eszközök a verseny nyomon követéséhez

Bármely üzleti vállalkozás vagy webhely üzemeltetésekor figyelmeztetnie kell a körülvevő üzleti környezetet. Fontos a saját benchmarkingjában, a szabványok meghatározásában, a célok elérésében, valamint a SEO ellenőrzésében és fejlesztésében. Szerencsére ez nem túl nehéz ebben az internetbarát világban. Számos ingyenes online eszköz használható, amelyek segítségével megtudhatja, mi történik a rést, és inspirálhatja azt. Amellett, hogy nyomon követi saját webhelyének mutatóit, felhasználhatja ezeket az online eszközöket a verseny nyomon követésére is.


Ha kíváncsi, hogy miért kellene egyáltalán támaszkodnia az online eszközökre a verseny nyomon követése érdekében, az alábbiakban néhány fontos ok található meg:

 • Lehet lépést tartani a legújabb trendekkel és eseményekkel
 • Inspiráció forrása lehet, ha elfogy az ötletek
 • Segít stratégizálni és lépést tartani a versennyel
 • Segít meghatározni a saját vállalkozása vagy webhelye szabványait
 • Nincs árt az, ha tanulunk azoktól, akiknek helyesek voltak

Amit ez mondta: – Nézzünk bele a legjobb online eszközökbe, amelyek követik a versenyt.

1. Google figyelmeztetések

Google figyelmeztetések az Ön eszköze arra, hogy nyomon tudja követni a kívánt kulcsszavakat – a nevét, vállalkozását vagy versenyét. A keresett szavakat annyira szűk vagy részletben tarthatja, amennyit csak akar. A Google Alerts az interneten keresi ezeket a szavakat, és e-mailben figyelmeztet. Még ha a kulcsszavakat hivatkozásként is említik, akkor erről meghallja.

Online eszközök a verseny nyomon követéséhez - Google Alerts

Csak ki kell választania a követni kívánt szavakat, és meg kell határoznia azokat a forrásokat, amelyeket a Google figyelni szeretne. A források változatosak lehetnek, mint például blogok, web, hírek, videók, könyvek vagy beszélgetések. Bármely meghatározott földrajzi régióban megtarthatja, vagy a világ minden tájáról hálót vethet fel. Az e-maileket bármikor megkaphatja, amikor kiválasztja, vagy akár egyetlen levélben kivonatként is.

Amellett, hogy segítséget nyújt a vállalati társadalmi említések megtartásán, emellett tudni fogja arról is, mennyire látható a verseny.

2. Site Explorer

Hogyan azonosíthatja a rést legfontosabb webhelyeket?? Site Explorer segíthet itt. Segít azonosítani azokat a webhelyeket, amelyek maximális domain autoritással és kutatási linkekkel rendelkeznek. Ez megadja azokat a lépéseket, amelyeket meg kell tennie, hogy a domain tetejére tegye.

Mindannyian tudjuk, hogy a kiváló minőségű linkek fellendíthetik SEO-ját. A Site Explorer használatával megtudhatja a rést legfontosabb webhelyeket, majd böngészhet a nemrégiben felfedezett linkeken, amelyek visszajutnak a versenytárs webhelyére. Ha egyszerűen összehasonlítja a versenytársa backlink profiljával, akkor jó ötlettel rendelkezik arra, hogyan lehetne javítani a saját backlink profilját.

Link Explorer

Link Explorer (még mindig bétaverzióban) hamarosan felváltja ezt az eszközt. Az új eszköz kifinomultabb algoritmusokat használ a tartományi jogosultság meghatározására és a backlinks elemzésére. És egy ingyenes Moz-fiókkal havonta 10 lekérdezést generálhat. Az eszköz egy spam pontszámot is mutat, amely felfedi, hogy a Google hány hasonló webhelyet büntett meg. Ön képes lesz megítélni a webhelyére érkező linkek minőségét, és nyomon követheti mind a saját, mind a versenytárs URL-jét.

3. Eszközök, amelyek segítenek a CMS / témák / beépülő modulok megismerésében

Nagyon gyakran találkozunk más weboldalak funkcióival, amelyeket önmagában akarunk megvalósítani. Honnan tudhatjuk, hogy milyen szoftvert használt a webhely a szolgáltatás bevezetéséhez? Nos, ezek a versenysorozat nyomon követésére szolgáló online eszközök itt is segíthetnek.

Először érdemes tudni, hogy a CMS mit használ a webhely. Ehhez egyszerűen látogasson el ide Milyen CMS és írja be a weboldal URL-jét. Ez az eszköz meglehetősen pontos és több mint 378 tartalomkezelő rendszert észlel. Egy másik eszköz IsItWp, ellenőrzi, hogy a webhely WordPress-t használ-e, valamint a téma és a plugin részleteit.

Milyen CMS

Ha meg szeretné tudni a témát vagy a bővítményeket, amelyeket a WordPress bármely webhely használ, próbálkozzon Mi az a WordPress téma. A böngésző kiterjesztéseivel, például a. Segítségével is megtudhatja WPSniffer a Chrome-ra (vagy próbálkozzon a többi olyan eszköz egyikével, amelyet útmutatónkban javasolunk annak megállapításához, hogy egy webhely WordPress-t használ).

Fontos, hogy emlékezzünk erre, hogy ezek az eszközök nem jelenítik meg az egyedi készítésű témákat vagy beépülő modulokat. De ilyen esetekben kattintson a jobb egérgombbal a weboldalra, és keresse meg a feltárt kódot a CMS, témák és beépülő modulok felismeréséhez..

És ha a versenytársának szupergyors weboldala van, akkor többet szeretne megtudni a tárhelyszolgáltatásokról. Ehhez is van eszköz – WhoIsHostingThis. Noha nem mindig pontos (egy CDN a pályán kívül hagyhatja), érdemes megpróbálni.

4. épített

builtWith sok webdesigner kedvence. Ez a weboldal profilozó eszköz számos technológiát felfedhet, amelyeket bármely oldalon használ. Jóval több mint 25000 internetes technológiát fed le, amelyek elemzést, reklámozást, tárhelyet, CMS-t és még sok másot tartalmaznak. Az Internet Technology Trends segítségével hetente nyomon követheti az internet technológia használatának változásait.

builtWith

Megtudhatja, hogy mely webhelyek használnak bevásárlókocsikat, elemzéseket, tárhelyet, és szűrik az eredményeket hely, forgalom, függőleges és egyebek alapján. Nagyon sok információt gyűjthet más webhelyekről, amelyekkel javíthatja saját értékesítési intelligenciáját, valamint piaci részesedését.

A builtWith jobb eszköz, mint az azonos osztályban található sok, és a gyorsabb eredmények érdekében egyszerűen aktiválhatja a króm kiterjesztés.

5. HasonlóWeb

Hasonló web áttekintést nyújt minden olyan webhelyről, amelynek URL-jét megadja – a saját vagy a versenytársak weboldala. Sőt, ha hozzáad egy másik URL-t, akkor összehasonlíthatja a két webhelyet teljes egészében vagy oldalanként. Ez nagyszerű lehetőség annak ellenőrzésére, hogy miként mérik fel a társaik weboldalait. Ezenkívül rangsorolja webhelyét a globális forgalom, valamint ország és kategória alapján.

SimilarWeb

Bármely beírt URL esetén a forgalmat sok csoportra osztja – a mobiltelefonok / asztali számítógépek forgalma, az összes látogatás egy adott időtartamra, a látogatás időtartama, a visszafordulási arány és az egy látogatásonkénti oldalszám. Számos más mutatót is követünk – a forgalom ország szerinti bontása, az erre az URL-re visszatérő webhelyek és a forgalmat generáló legfontosabb kulcsszavak. Ezenkívül megtudhatja az egyes közösségi csatornák és más webhelyek által generált forgalom százalékos arányát, amelyeket a felhasználók is látogatnak. A hasonló és versenytárs oldalak listája szintén rendelkezésre áll.

6. Alexa

Az online eszközöket tartalmazó listánk utolsó eszköze a verseny nyomon követésére Alexa. Ez az oldal-besorolási eszköz az Amazon-tól származik, és nagyszerű, ha nyomon szeretné követni a világ minden tájáról elterjedt versenyt.

Alexa

Ez lehetővé teszi, hogy közelebbről megvizsgálja a versenytárs kulcsszavait és linkeit, és összehasonlítja webhelyét a versenytársakkal. Össze tudja hasonlítani több és több webhely forgalmi mutatóit. A versenyképes elemző eszközök kosara magában foglalja a közönség átfedését, a legnépszerűbb webhelyeket, a hasonló oldalak megtalálását, az összekötő webhelyeket, az egyedi látogatókat, a webhely-átvizsgálót és a legnépszerűbb webhelyeket.

Az Alexa a következő formátumban is kapható: böngésző kiterjesztés a könnyebb hozzáférés érdekében.

Záró gondolatok a legjobb online eszközökről a verseny nyomon követéséhez

Egyik vállalkozás vagy webhely sem működik elszigetelten. Ha vonzza a forgalmat a webhelyére, és növelni szeretné az átváltási arányt, fontos tudni, hogy mi történik az üzleti környezetben. Ezek a online versenyeszközök, amelyek nyomon követhetik a versenyt, segíthetnek abban, hogy a szakterületen a trendek és az események tetején maradjanak. Mindegyik kiváló eszköz, amely segít összehasonlítani a saját teljesítményét a versenytársakkal és a társakkal szemben, valamint potenciálisan új vezetéseket generál, amikor optimalizálja a saját webhelyét..

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, csak írjon nekünk egy megjegyzést alább. Szeretnénk megismerni gondolatait!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map