A látogatók bevonásának 15 módja és az olvasókba fordítása

Valószínűleg oly kissé nagyobb érdeklődéssel olvasod ezt a cikket, mint általában, csak hogy megnézhessem, van-e valami hasznos mondanivalója a látogatók vonzására vonatkozóan..


Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ne tegyen csalódást. Kezdjük.

Valószínűleg azon gondolkodik, miért választottam ilyen szokatlan cikkcímet. A méltányosság szempontjából a cikk címe (azaz a H1 címke) a SEO egyik legbefolyásosabb tulajdonsága. Igazad van! De van okom.

Látja, az első lecke, amelyet szeretnék megosztani, a következő:

Cél az olvasók, nem a látogatók számára.

Végül is adsz halnak egy embernek, egy nap eszik; tanítsd meg a halat, és egész életen át eszik.

Hasonló logikát lehet alkalmazni az olvasók és a látogatók megvitatására. Az olvasói sokkal értékesebbek, mint a látogatói. Olvasói olyan emberek, akik valójában érdekli, mit kell mondani. Valószínűleg feliratkoznak hírlevelére, részt vesznek közvélemény-kutatásokban és felmérésekben, és rendszeresen ellátogatnak a blogodba, mint az egyszerű látogatók..

Ha kevés olyan látogatót vesz igénybe, amelynek többsége olvasó, a könyv sikerének kell tekinteni. Ez a cikk célja, hogy megmutassa, hogyan vonzza a látogatókat, és hogyan alakítja őket olvasókká.

A cím

blog-üzenet írásaA téma címe a H1 címke alatt található, és a SEO egyik alapvető tényezője. A címnek meg kell adnia a pontos kulcsszavakat, amelyekkel megcélozza hirdetését. Cikkben a kombinációra törekszem – „fordítsd a látogatókat az olvasókra” vagy valami hasonlót.

Hüvelykujjszabályként a címnek utolsónak kell lennie, amikor cikket ír. Ennek oka az, hogy csak akkor, ha elkészíti a cikkét, akkor megfelelő címet adhat neki. Van egy gondolati iskola, amely azt állítja, hogy a téma címének kell lennie az első dolognak, amelyet meg kell rendeznie. Teljesen rajtad múlik, amíg elvégzi a munkát!

A cikk megnyitása

Cikkének bevezetésének rövidnek, fülbemászónak kell lennie, és fel kell hívnia az olvasó figyelmét. Ez az egyik legnehezebb feladat odakinn, mivel mindenki eltérő mintázattal rendelkezik. Ne aggódjon – a gyakorlat tökéletes.

Az elvégzett munka 50% -a megragadja az olvasó figyelmét

Például ez a cikk, amelyet írok, inkább egy véleményes cikk. Ezért szeretek inkább egy szokatlan sorral kezdeni, amit az emberek nem számítanak.

Íme néhány tipp:

 • A bevezetésnek a cikk hangulatával összefüggésben kell lennie. Ha olyan komoly eseményről írsz, mint például az Evanto és a WordPress közötti vita a nyílt forráskódú licencekről, akkor hivatalos hangjelzéssel kell kezdenie..
 • A kíváncsi nyílások egy másik nagyszerű módja annak, hogy felhívják az olvasó figyelmét. Néhányan inkább kíváncsi hangon fejezik be, míg mások mindkettőt részesítik előnyben.
 • A Keep rövid és édes.

A tartalom felépítése

Valószínűleg sok dolgot olvastat a tartalom fejlesztésének módjáról, de itt van néhány időtlen, amelyeket különösen hasznosnak találok:

A nyelvtan olyan, mint az oxigén

 • Kezét a nő használ laptop számítógépA nyelvtan kritikus fontosságú. A nem megfelelő feszültség olyan, mintha sóval teazunk. Nem Még ha a tea nagyszerű, az íz elveszik.
 • A korrektúra ugyanolyan fontos. Nem számít, mennyire biztos, hogy 0 hibát követ el, a legjobb, ha a tartalmát (új gondolatban) áttekinti, mielőtt közzéteszi.
 • Osztályozza a tartalmat bekezdésekbe, és ha lehetséges, adjon nekik releváns címsorozatokat.
 • Adjon meg forrásokat. Ha merész állítást nyújt be, akkor mindenképpen támogassa az érvelését a hatóságok webhelyein található linkekkel.
 • És végül, írj az emberek számára. Nem keresőmotorok. Ez utóbbi nagy utat tett meg az egyszerű eredmények biztosításától a tényezők ezreinek mérlegeléséig, mielőtt webhelyét felveszi egy keresőmotor találati oldalára (SERP). Ne feledje, hogy a jó tartalom minden jó weboldal alapja.

Kanapé mód

A kanapé üzemmód a zavarásmentes olvasási módra utal. Ez azt jelenti, hogy nincs hirdetés, sem banner – semmi. Csak a tiszta szöveg a nagyszerű élményért – hasonló a Zseb. Eltekintve attól, hogy rendkívül hasznos, ez azt is megmutatja, hogy érdekli az üzenet továbbítása, ahelyett, hogy hirdetéseit megjeleníti az olvasó számára. Van egy rövid cikkünk, amely bemutatja, hogyan engedélyezheti a kanapé üzemmódot webhelyén. A Slobodan Manic valójában egy rövid ideje összeállított egy hozzászólást arról, hogyan lehet a kód felhasználásával a zavarásmentes olvasást hozzáadni a WordPress webhelyéhez..

Záró cikk

A következtetésnek olyan jónak kell lennie, mint a bevezetésének. Általában véve szerencsét kívánok az olvasóimnak.

Okosabb az, ha kíváncsi hangjegybe véget vet

Mindig jobb, ha véleményt kérnek tőlük. Ez megnyitja a tereket a megjegyzések és az eszmecsere számára.

A szerző doboz

A következő dolog, amelyet az olvasók látnak, egy „A szerzőről” mező. Ezt a mezőt tudattalan kapcsolat létrehozására használják az olvasóval. Lehet, hogy huzalozottan hangzik, de igaz. Egyszerűen fogalmazva: a szerző mezőbe helyez egy avatárt, egy rövid életrajzot, Twitter-profilját, Google+ oldalát stb. Minden hozzászólás után megjelenik.

Íme néhány tipp:

 • A megfelelő egyensúly elérése érdekében adjon bioédiának informális és formális hangot. Én személy szerint az informális bevezetéseket választottam.
 • Próbálja meg elkerülni az avatár élettelen tárgyait. Jó avatár megszerzése nehéz, de megéri, mivel jó benyomást kelt az olvasók fejében.

Mindig jó ötlet összekapcsolni korábbi cikkeit

Személy szerint szólva, ha elolvastam egy jó cikket, azt szeretném, ha a szerzőt Twitter-en követem, mint elismerésem jelét. És nem, nem utalok arra, hogy tedd ugyanezt! ��

Gravatar-blue-alfaKülönösen viccelődve, napok óta látható, hogy a legtöbb prémium (és néhány ingyenes) téma rendelkezik a szerző dobozával. Ha összetévesztik a kérdést, hogy hová adhatják hozzá az avatárt, akkor az egyszerű. Csak indulj oda Gravatar és rendeljen hozzá egy fényképet az e-mail címre, amelyet a WordPress webhelyén regisztrált. A fotó automatikusan kiszolgálásra kerül.

Kapcsolódó hozzászólások

Nem tudok felvenni egy számot arra, hogy egy cikk alján található kapcsolódó hozzászólásoknak köszönhetően sokszor eltoltam az egyik témáról a másikra. Ez egy nagyszerű módszer a kattintási arány növelésére a webhelyén. A YARPP egy nagyszerű ingyenes bővítmény, amely lehetővé teszi ezt!

Hozzászólások

Nagyon rossz ötlet, ha a látogatók megjegyzést küldnek egy captcha-t. Miért? Mert megsemmisíti az észrevételek késztetését. Kerülni kell a pestisét. Rengeteg fantasztikus plugin található, mint például Disqus, IntenseDebate és Livefyre amelyek spamvédelemmel, OpenID-integrációval, valósidejű válaszokkal és értesítésekkel rendelkeznek. Ha az alapértelmezett WordPress megjegyzésmezőt használja, akkor engedélyeznie kell Jetpack energiával ellátott megjegyzések, így a látogatók megjegyzéseket fűzhetnek Facebook, Twitter vagy WordPress fiókjukon keresztül.

A kommentátor e-mail küldése köszönőlevélkel mindig jó ötlet. Köszönd meg később egy plugin, amely lehetővé teszi ezt. És CommentLuv egy olyan plugin, amely rangsorol a kommentátorokhoz. Ez elősegíti az erős olvasói bázis felépítését.

Közösségi média

Egyes forgalmi éhes emberek hajlamosak olyan plugineket telepíteni, amelyek két percenként felbukkannak, és arra kérik Önt, hogy kedveljék a Facebook oldalt, vagy kövessék őket a Twitteren. Ez rossz üzenetet küld – mintha forgalmat kérne. Bízz bennem, erre nem számítasz.

like-me-gombNe kérdezz hasonlót

Nagyon jó ötlet egy e-mail feliratkozás / Facebook like box felpattanása egyszer miután a látogató egy ideig eltöltött a webhelyen. Ez valójában egy nagyszerű marketingstratégia, amely további leadokat generál. Vessen egy pillantást Tom kedvenc közösségi média bővítményeinek listájára.

Ingyenes könyveket tegyen közzé

Ez a módszer sok erőfeszítést igényel, de megéri. Ha van nagyszerű WordPress-bővítmények gyűjteménye vagy részletes bemutatója, nagyszerű ötlet e-könyvbe rendezni, nagyszerű borítót készíteni és közzétenni. Sorolja fel a webhelyén, és amikor az emberek a letöltési linkre kattintanak, kérje meg e-mail címét, mondván, hogy a letöltési linket e-mailben küldik el nekik..

Mindannyian szeretjük az ingyenes cuccokat

Könnyű digitális letöltésekEz itt egy klasszikus módja annak, hogy további leadokat generáljon. A Pippin Easy Digital Downloads egy nagyszerű ingyenes plugin erre a célra. Őszintén szólva, ezt a bővítményt vásárolnám, ha Pippin nem lenne olyan nagylelkű. A letöltési linket az e-könyvhöz zárolhatja úgy is, hogy telepíti ezt a prémium plugin-t Fizetni szeret. Ez a bővítmény alapvetően bezárja a bejegyzés tartalmát (ebben az esetben a letöltési linket) a Facebook Like vagy a +1 vagy a Tweet gomb mögött. Van még egy ingyenes plugin ez lehetővé teszi!

infographics

Egyszerűen, infographics sok adatot (több számot és kevesebb szót) jelenít meg a grafika segítségével. Nagyon szórakoztató, hogy nagyon egyszerűen olvassa el a vírusokat a közösségi hálózatokon. Nagyszerű módszer arra, hogy több követőt szerezzen a közösségi csatornáin, ha engem kér!

A vírusképek jól készültek

Noha ez nagyszerű módja annak, hogy több olvasót szerezzen, sok erőfeszítésre van szükségük. Ha van tehetséges tervezője, keresse meg.

hírlevelek

nesletter-feliratkozástEz minden blog számára kötelező. Az e-mail marketing az internetes marketing egyik legnagyobb formája. Biztos vagyok benne, hogy már van egy a blogodban.

A valódi pénz e-mailben van

A legtöbb blogon nincs a hírlevelek testreszabási lehetősége – akár heti, akár havi e-mailt akarok. Mindig jó, ha lehetőségeink vannak.

Házigazda közvélemény-kutatások és felmérések

A szavazás alapvető jog. Akkor miért nem lenne ilyen valami az Ön webhelyén? A közvélemény-kutatások és a felmérések tárolása nemcsak segítséget nyújt az olvasók számára áttekinthető részletek megszerzésében, hanem azt is mutatja, hogy értékeli az ő véleményüket. Kiváló módja egy online közösség felépítésének.

Helyezzen el hirdetéseket bölcsen

Őszintén szólva kevesebb tapasztalattal rendelkezem ezen a területen, de azt mondták nekik, hogy a hirdetések elhelyezése rendkívül fontos minden weboldalon. Finom vonalat húz az elegancia és a bosszúság között. Ideális esetben hirdetéseinek össze kell keverednie a webhely színkódjával. Relevánsnak kell lenniük – nem szeretné, ha a rosszindulatú programok a hirdetési hálózatokból származnának, és kockázatot jelenthet arra, hogy tiltják a Google-t.

A világ hirdetéseken fut

Bölcs dolog, ha nem fektetünk be hihetetlenül magas CPC-vállalatokba. Ha túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, valószínűleg nem az. A legjobb, ha veled jár AdSense vagy partner BuySellAds.

Búcsúzó szavak

Felsoroltam néhány olyan módszert, amellyel a látogatóit olvasókká teheti, ezáltal növelve a blog olvasói körét. Miután elkezdte építeni a jó hírnevet, az úgy tűnik, mint a tűz – az e-mail alapod, a közösségi média követői -, mindegyik növekszik.

Mi a lényed??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map