A közösségi média növelésének követése a WordPress-webhelyről

A közösségi média növelése a WordPress webhelyén követhető módon

Most a közösségi média létrehozásának célja az összes online üzlet, blog és üzleti webhely célja. Ha új és visszatérő olvasókat, vásárlókat és ügyfeleket szeretne, akkor elengedhetetlen a követő közösség létrehozása a közösségi médiában.


De ezt a rajongói bázist a közösségi médián alapulni könnyebb mondani, mint megtenni. A közösségi média idő- és munkaigényes lehet. Leginkább bosszantóan nincs határozott nyerési stratégia, így a visszatérés nem garantálható.

Ebben a cikkben megnézzük, hogyan lehet növelni a közösségi médiát a WordPress webhelyén. A közösségi médiatartalom automatizálásától az előugró ablakok, a hello bárok és a tartalomszekrények hozzáadásáig megvitatjuk a legjobb stratégiákat annak érdekében, hogy a webhely látogatói kövessék Önt a közösségi médiában..

Mit kell tennie a WordPress webhelyén

Van néhány nagyon alapvető stratégia, amelyet minden WordPress webhelynek el kell fogadnia, és amelyet ha még nem csinálsz, gyorsan be kell állítania ma. Ezek nem csak időt takarítanak meg, hanem idővel lassan növelik a követést.

Add hozzá a szociális követőgombokat

Kövesse a gombokat

A közösségi követő gomboknak jól látható helyet kell foglalniuk a webhelyen. Az oldalsávokba helyezése nagyszerű módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy állandóan láthatók és a közönség számára könnyen elérhetőek-e.

Kövesse az AddThis gombjait egy ingyenes WordPress-bővítmény, amely lehetővé teszi a szociális gombok függőleges vagy vízszintes hozzáadását az oldalsávba vagy a fejlécbe. Számos népszerű közösségi hálózattal használható, és megjelenítheti a választott közösségi média csatornák ikonjait.

A közösségi megosztás gombok megjelenítése

Lebegő szociális bár

A WordPress webhelyén minden, a megosztott tartalom felett vagy alatt a szociális megosztás gombokkal kell rendelkeznie. Ez arra ösztönzi a látogatókat, hogy osszák meg tartalmudat a közösségi médiában. Ha az Ön olvasói megosztják a tartalmat, azt szélesebb közönség fogja megtekinteni. Ez egy nagyszerű lehetőség a webhely tudatosságának növelésére, a forgalom növelésére és új követők beszerzésére a közösségi médiában.

Lebegő szociális bár A WPBeginner oldalról úszó közösségi sávot adhat hozzá a webhely minden oldalához vagy hozzászólásához. Ez az ingyenes WordPress bővítmény gyorsan telepíthető, nagyszerűen néz ki, és segít megosztani a tartalmat. Ha még nem használja, töltse le most.

Tedd a tartalmat beolvashatóvá

Jobb kattintás a Tweet-re

Minél könnyebbé teszi a közönségnek a tartalom megosztását, annál jobban teljesítik ezt a kívánságot. Jobb kattintás a Tweet-re egy másik ingyenes WordPress plugin, amely lehetővé teszi a kattintással csipogó fiókok beillesztését a hozzászólásokba. Válasszon kiemelkedő idézeteket a blogjaiból, hogy tweetelhetővé váljanak. A legjobb tartalom szuper könnyű elküldése azáltal, hogy a blogod megosztható legyen a Twitter-en, és új Twitter-követőket szerezzen neked.

Mutassa be a közösségi hírcsatornákat

WordPress Social Stream

A közösségi hírcsatornák bemutatása a WordPress webhelyén egy másik módszer a közösségi média követésének növelésére. A közösségi média csatornáin megosztott nagyszerű tartalmak, megbeszélések és megjegyzések bemutatásával webhelyének látogatói hamarosan szívesen csatlakoznak közösségi követői közösségéhez..

A WordPress Social Stream egy prémium plugin, amelyet a CodeCanyonon lehet megvásárolni. Ez lehetővé teszi, hogy közösségi hírcsatornákat hozzon létre minden közösségi hálózathoz. Vagy az összes közösségi hálózati hírcsatornát egyetlen közösségi adatfolyamba egyesítheti. Különböző elrendezési stílusokkal elérhető, ez a bővítmény stílusos módon jeleníti meg a legfrissebb közösségi médiahíreket. Ez viszont hozzájárulhat a WordPress közönség lenyűgözéséhez, és arra ösztönözheti őket, hogy kövessenek téged.

Tehát most megfontoltuk a közösségi média növelésének alapjait, amelyek a WordPress webhelyén alapulnak, nézzük meg, mit tehetünk még.

A közösségi médiatartalom automatizálása

CoScedule

Nagyon fontos a WordPress webhelyéről a jó minőségű tartalom következetes megosztása a közösségi média csatornáin. A közösségi média hálózata aktív és érdekes marad, ami elősegíti a következőket.

A különféle közösségi média csatornákon történő rendszeres feladás azonban nagyon időigényes lehet. használata közösségi média menedzsment eszközök mint CoSchedule lehetővé teszi az összes közösségi hozzászólás automatizálását. A CoSchedule lehetővé teszi az összes üzenet megtervezését, rendezését és kezelését a WordPress irányítópultján. Még közösségi média üzeneteket is létrehozhat és ütemezheti azok közzétételét anélkül, hogy el kellene hagynia a WordPress webhelyet.

A közösségi médiabejegyzések ilyen módon történő automatizálása nem csak időt takarít meg, hanem naprakészen tartja a közösségi média hálózatait is. Amikor kiválasztják, hogy kit kövessen, az emberek azokat a társadalmi profilokat választják, amelyek folyamatosan jelen vannak és folyamatosan új tartalmat jelentenek meg. Tehát a megosztás automatizálása hosszú utat fog elérni a követések számának növelésében.

A közösségi média előugró ablakok hozzáadása a WordPress webhelyhez

A közösségi média előugró ablakainak használata a WordPress webhelyén a közösségi média követésének fokozására nagyon hatékony lehet. A felbukkanó ablakok felhívják a látogató figyelmét, és arra ösztönzik őket, hogy meghatározott módon cselekedjenek. Összességében az előugró ablakokat használják e-mailek gyűjtésére. Ha azonban a célja az, hogy növekedjen a közösségi média, akkor érdemes ezt használni a felbukkanó ablakokkal.

Előugró ablakok létrehozása az OptinMonster segítségével

Mint mi

Az OptinMonster egy vezető generációs szoftver, amely elősegíti a közösségi média fejlődését azáltal, hogy felbukkanó ablakokat használ a WordPress webhelyén. A Vászon használatával egyedi pop-upokat készíthet, kifejezetten a webhely igényeihez. Könnyen létrehozhat egy Twitter követési opciót, egy Facebook-hoz hasonló felugró ablakot, vagy egy másik közösségi média csatornájának felbukkanó oldalát.

Mindig gondosan gondolja át, hogy hol és mikor jelenjen meg a felbukkanó ablak. Az emberek követni fogják a webhelyet, mert a tartalom valamilyen módon hozzáadott értéket képvisel az életükben. A látogatóknak időre van szükségük ahhoz, hogy kapcsolatba lépjenek az Ön webhelyével és kapcsolatba lépjenek vele, tehát amikor lehetőséget kapnak arra, hogy követjenek téged a közösségi médiában, akkor rámegyek.

Következésképpen a felugró ablak megjelenítése, amikor a látogatók megérkeznek az Ön webhelyére, általában nem a legjobb módja a követők megszerzésének. Ideális esetben várjon addig, amíg egy ideig a webhelyen vannak, vagy olvassa el egy bizonyos összeget. Ezután megjeleníthet egy jól időzített előugró ablakot, vagy azt, amely akkor jelenik meg, amikor az olvasó az adott helyre görgette az oldalt. Alternatív megoldásként használhatja a kilépés előugró ablakot is.

Az Exit Intent technológia használata

Kilépés a szándékból

A WordPress webhelyén implementálható különféle előugró ablakok egy kilépő előugró ablakok. Az ilyen típusú előugró ablakok kilépési szándékú technológiát használnak annak észlelésére, amikor a felhasználó elhagyja az Ön webhelyét. Ezután egy felugró ablak jelenik meg, mielőtt a látogató elveszne.

A kilépő előugró ablak különösen hasznos lehet a közösségi média gyűjtése során. Mire a látogató készen áll a webhely elhagyására, jól meg fogja érteni, amit kínál. Ezért, ha egy kilépési pop-upot mutat közvetlenül a távozás előtt, nagy esélye van arra, hogy szociális média követővé váljon.

Mindig vigyázzon, hogy ne használjon túl sok előugró ablakot. Számos előugró ablak felborítja a közönséget, és befolyásolhatja a Google rangsorolását is. Próbáljon ki különböző előugró ablakokat, és figyelje meg az elemzést, hogy megtudja, mire reagál a közönség a legjobban. Ezután futtassa a legmagasabb konverziót mutató előugró ablakot.

Helló sáv megjelenítése

Intelligens bár

A hello sáv megjelenítése a WordPress webhelyen egy másik egyszerű automatizált módszer a közösségi média csatornáinak népszerűsítésére és a következők ösztönzésére. A hello sáv a weboldal tetejére vagy aljára ragaszkodik, vagy mozoghat, amikor a felhasználó görgeti az oldalt. Mivel állandóan látható a közönség számára, remek hely egy fontos üzenet megjelenítésére, például emlékeztető arra, hogy csatlakozik hozzád a közösségi médiában..

SumoMe egy ingyenes WordPress-bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy egy hello bar-ot, vagy intelligens sávot adjunk hozzá a webhelyhez, amint azt a SumoMe hívja. A SumoMe intelligens sáv testreszabható olyan üzenet megjelenítésére, amely ösztönzi a Twitter-követést vagy a Facebook-ot.

Szabályozhatja, hogy mikor és hol jelenjen meg az intelligens sáv, és ha frissíti a SumoMe Pro alkalmazást, a sávhoz nyomkövetési és konverziós képpontokat is hozzáadhat. Ez lehetővé teszi annak nyomon követését, hogy az intelligens sáv mennyire sikeresen átalakítja a WordPress látogatóit a közösségi média követőivé.

A hello bár ugyanúgy működik, mint a pop-up, de kevésbé tolakodó. Ez azonban jobban látható, mivel állandóan a látogatók szemében van. Következésképpen ez egy nagyon hatékony módszer a közösségi média követőinek növelésére a WordPress webhelyen.

Tartalom szekrények és közösségi média

Tartalom szekrény

A WordPress webhelyén a tartalomszekrények használata nagyban hozzájárulhat a közösségi média követésének növeléséhez. A tartalomszekrény addig rejti a tartalmat a közönség ellen, amíg az Ön által választott akciót nem hajtja végre, amely ebben az esetben az lenne, hogy követni fogja a közösségi média egyik hálózatán..

A Ninja Popups egy prémium WordPress felbukkanó bővítmény, amely számos egyéb szolgáltatás mellett lehetővé teszi a közösségi média tartalmainak tárolását. A Ninja Popups tartalmaz egy drag and drop vizuális szerkesztőt, amely megkönnyíti a közösségi tartalom szekrények testreszabását webhelyének speciális igényeihez igazítva, és megjeleníti a választott közösségi média csatornákat..

A sikeres tartalomszekrény kulcsa az információ elrejtése, amelyet a közönség igényel. Zárja le legnépszerűbb és legjobban teljesítő blogbejegyzéseit, botrányos képeit, érdekes videóit vagy kedvezményes kódjait. Minél jobban keresik a rejtett tartalmat, annál több ember követi téged a közösségi médiában annak eléréséhez.

Végső gondolatok

A webhely elemzésének figyelemmel kísérése fontos módja annak megismerésére, hogy mi működik, és mit kell átgondolni. Próbálkozzon különböző stratégiákkal, majd kövesse nyomon az eredményeket, így láthatja, melyik hozza a legtöbb konverziót. Noha a cikkben szereplő összes módszer hatékony módszer lehet a közösségi média követésének növelésére, végül meg kell találnia azt, ami a közönség számára működik.

Mely stratégiákat fogsz bevezetni a WordPress webhelyén a közösségi média követésének növelése érdekében? Kérjük, ossza meg az alábbi megjegyzésben …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map