A közösségi média marketing alapjai a WordPress webhelyéhez

A közösségi média marketing alapjai a WordPress webhelyéhez

A közösségi média marketing bevált módja annak, hogy minél több látogató érkezzen webhelyére. Ez viszont segít további leadok, értékesítések és üzleti tevékenységek előteremtésében a WordPress webhelyén – amit mindannyian szeretnénk az online jelenlétünkről?


Függetlenül attól, hogy webhelye új vagy létrehozott, még soha nem volt jobb alkalom a közösségi média erejének kiaknázására, hogy növelje közönségét. Még akkor is, ha úgy gondolja, hogy a WordPress webhelyén már a szociális média optimalizálásával vigyázott, mivel az új platformok folyamatosan felbukkannak, mindig többet tehetünk.

A közösségi média nemcsak további csatornákat kínál a célközönség keresésére és az azokkal való interakcióra, ha a WordPress webhelyét helyesen állítja be, felállíthat olyan rajongói sereget, akik hajlandóak megosztani az Ön tartalmát, és elterjesztik márkád üzenetét egyszerűen azért, mert szeretik a tartalmat és az Ön által kínált lehetőségeket.

Hogyan lehet felhasználni a közösségi médiát a weboldal közönségének növelésére?

A webhely és a blog frissítése azonban elég nehéz lehet, nem is beszélve a közösségi média jelenlétének felépítéséről. Hol találják meg az emberek az időt, hogy folyamatosan tweeteljenek, minõségi tartalmat tegyenek közzé és rögzítsenek a közösségi médiában? Ez a cikk néhány hasznos eszközt és beépülő modult fog megosztani a WordPress felhasználók számára, amelyek segítenek a közösségi média forgószélének tartásában..

Ezeket a megoldásokat időmegtakarításra, közönség interakciójának fellendítésére és webhelyének, márkájának vagy vállalkozásának jobb népszerűsítésére tervezték. E módszerek közül csak egy vagy kettő végrehajtásával elősegítheti a webhely látogatói számának növekedését, és több lehetőséget biztosít a célokhoz való konvertálódáshoz, bármi is legyen az..

Tegye tartalmát könnyen megoszthatóvá

Már nem elegendő nagyszerű tartalom írása az Ön webhelyére. Az emberek mindenhol nagyszerű tartalmat írnak a webhelyekre, szóval hogyan lehet kitűnni? Annak érdekében, hogy a célközönség megkönnyítse a tartalom megtalálását, elolvasását, majd a visszatéréshez többet kell, hogy hirdesse a webhelyén a legmegfelelőbb közösségi média hálózatokon..

Közösségi megosztási gombok

Ha jól látható társadalmi megosztási gombok vannak a webhelyén, ez nagymértékben megváltoztathatja a tartalom megosztásának gyakoriságát, ami viszont befolyásolja a webhely forgalmi szintjét. E gombok hozzáadásával a látogatók rákattinthatnak, hogy azonnal megoszthassák tartalmukat barátaival és követőikkel.

Ezek a gombok arra is ösztönözhetik a látogatókat, hogy nézzék meg a saját profiljukat és döntsenek, hogy követnek-e téged a közösségi médiában. Ez újabb lehetőséget kínál arra, hogy kapcsolatba lépjen a közönséggel, és az egyszeri látogatókat ismételt olvasókká tegye.

A legjobb közösségi megosztási gombok-bővítmények a WordPresshez

AddThis Social Share plugin

Az AddThis egy nagyszerű ingyenes WordPress-bővítmény, amely hozzáadja a közösségi megosztás gombjait webhelyéhez. A plugin vonzó közösségi megosztási és nyomkövető gombokat jelenít meg a webhely minden egyes tartalmához. Ez arra ösztönzi az embereket, hogy azonnal elnyerjenek egy cikkeket vagy tweeteljenek egy cikket, miután befejezték az olvasást, így több társadalmi részesedést szerezhetnek.

Készítsen Tweetable Quotes-t

Jobb kattintás a Tweet ingyenes WordPress beépülő moduljára

A jobb kattintás a Tweet-hez való WordPress-bővítmény egy másik nagyszerű eszköz, amely növeli a tartalom megosztásának gyakoriságát. Ez lehetővé teszi az idézetek beágyazását a cikkekbe, amelyeket az olvasók egyetlen kattintással csipoghatnak követőiknek. Ha úgy választja meg a megfelelő idézeteket a tartalmából, hogy azok kattintható tweetekké váljanak, akkor, amikor valaki ütemtervében jelennek meg, felhívják a figyelmüket és felhívják őket webhelyére. Ráadásul egy kis CSS-sel könnyedén testreszabhatja a megjelenését

Mutassa meg követői számát

SocialFans Counter WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Ha egy kissé szélesebb körű közösségi megosztási plugint keres, akkor meg szeretné kapni a SocialFans szolgáltatást. Ez a prémium szociális plugin megmutatja a látogatók számára, mennyire népszerű vagy, és további hitelességet és társadalmi bizonyítékot nyújt webhelyének. Az emberek nagyobb valószínűséggel csatlakoznak hozzád a közösségi médiában, ha látják, hogy már sok követője van, és ott aktívan foglalkoznak velük..

A megosztható képek fontossága

A képek kulcsfontosságú részét képezik a sikeres közösségi média kampánynak. Az emberek most nagyobb valószínűséggel néznek és olvasnak egy közösségi médiabejegyzést, amely szemet gyönyörködtető képeket tartalmaz. Ez a vizuális tartalom növelheti annak esélyét is, hogy a közönség megosztja a blogbejegyzéseit vagy a közösségi média üzeneteit a saját csatornákon. Ha egy kép jól néz ki a webhelyén, akkor nagy esély van arra, hogy örömmel felhasználja azt a saját közösségi média-hírcsatornájuk fejlesztésére..

Minden, a blogodban vagy a közösségi média csatornáin közzétett bejegyzésnek érdekes és releváns képeket kell tartalmaznia. Ha az emberek élvezik a tartalmat, és a képek tükrözik ezt a tartalmat, akkor nagyobb valószínűséggel osztják meg őket. Ugyanígy, ha valaki olyan képet lát a közösségi médiában, amely azonnal felhívja a figyelmüket, akkor nagyobb az esélyük, hogy megnézze a kísérő cikket, vagy újraküldje ezt az üzenetet követőinek..

Könnyen megoszthatja képeit

Pinterest Pin Button On Image Hover bővítmény

Ha van egy nehéz weboldala, akkor meg szeretné osztani ezeket a képeket a Pinterest segítségével. Annak érdekében, hogy a képek megosztása a látogatók számára gyors és egyszerű legyen, telepítheti az ingyenes Pinterest Pin It beépülő modult. Ez az ingyenes plugin minden egyes képhez hozzáilleszt egy gombot, így ha valaki rögzíteni akarja a képet a Pinterest falához, akkor csak rá kell kattintania. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy képeit megoszthassa a Pinterest segítségével, és növelje webhelye forgalmát.

Uralkodó

Információ és letöltésView a Demo

Ha még több lehetőséget szeretne a képek megosztásához, akkor az Elegant Themes nagyszerű Monarch egy prémium közösségi megosztási plugin a WordPresshez, amelyet érdemes megnéznie. A Monarch kiváló lehetőségeket kínál a közösségi megosztáshoz, valamint különösen egyszerű és hatékony módot kínál az embereknek a képek megosztására különféle közösségi médiaplatformokon..

A Monarch beállítása után a webhely látogatói csak a kép fölé kell mozgatni, hogy megtekintsék a közösségi megosztás gombjait. Ez a kép néhány kattintással megosztható a közönség által választott közösségi média csatornákon. Amikor az olvasók megosztják a képeidet, akkor valószínűbb, hogy növeli a webhely forgalmát, és új leadokat generál.

Érdemes kiemelni, hogy a Monarch vásárlásával hozzáférést biztosít a lenyűgöző Bloom e-mail opt-in űrlap-beépülő modulhoz és a kiváló minőségű WordPress témák széles választékához..

A közösségi média integrálása webhelyére

Ha sok társadalmi interakció zajlik a közösségi platformokon, akkor fontos, hogy ezeket bemutatja webhelyén. Ha a webhely látogatói látják, hogy a közösségi médián sok minden zajlik, és nagyon népszerű, akkor csatlakozni akarnak a beszélgetéshez.

A Instagram-hírcsatorna megjelenítésével a webhelyén, a Facebook falán vagy a legújabb tweetjeinél a közönség gyorsan megértheti, mi történik a közösségi hálózaton, és döntést hozhat arról, hogy részt vesz-e vagy sem..

Beágyazhatja a hírcsatornákat a WordPress webhelyére

Áramlási folyamat Szociális adatfolyam WordPress beépülő modul

Információ és letöltésView a Demo

A WordPress használatával közösségi hírcsatorna létrehozásának legfontosabb választása a Flow-Flow. Ez a feltöltött prémium plugin mindent tartalmaz, amire szüksége van egy sokoldalú közösségi fal létrehozásához a webhelyen. Ez egy nagyszerű lehetőség az olvasók számára, hogy felismerjék azt, amit elvégeztek, és gyorsan; y megnézhessék, melyik webhelyen aktívak.

Juicer Social Feeds Plugin

Alternatív megoldásként a Juicer egy ingyenes WordPress plugin, amely megkönnyíti a közösségi média hírcsatornáinak beágyazását a webhelyére. Ingyenesen telepítheti és használhatja ezt a plugin-t (csak regisztráljon egy ingyenes fiókhoz annak aktiválásához), vagy frissítheti prémium csomagjára további funkciókkal.

Nem csak a közösségi média oldalait népszerűsíti, hanem elemzést nyújt arról is, hogy ki használja az Ön hírcsatornáját, és hogyan működik együtt vele. Ez segít megérteni, mely közösségi médiaplatformok vannak a legnépszerűbbek a célközönség körében, és mit tehet a webhely hirdetésének optimalizálása érdekében..

A közösségi médiamegosztás automatizálása

A folyamatos csipogás, rögzítés és a közösségi média csatornáin való feladás elengedhetetlen, ha erős online jelenlétre van szükség. Ugyanakkor rendkívül időigényes és nehéz megszervezni. Szerencsére van néhány eszköz, amelyek segítségével automatizálhatja ezeket a feladatokat, és időt spórolhat meg.

MIssinglettr

Információ és letöltés

A MIssinglettr az egyik legjobb módszer a tartalom automatikus megosztására a közösségi médiában. Ez a praktikus eszköz egész évben megosztja webhelyének tartalmát egy átgondolt kampány és tartalomnaptár segítségével. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja, mit szeretne megosztani, mely társaságokat használja, beállítja az ütemtervet, hozzáadja a márkanevet és a hashtagokat, majd jóváhagyja kampányát. Olyan egyszerű.

Újjáéled a régi Post WordPress bővítményt

Információ és letöltésView a Demo

A Revive Old Post Pro plugin egy másik eszköz, amely rengeteg időt és energiát takarít meg. Ennek köszönhetően az a képessége, hogy a régi blogtartalmat újraküldje a választott közösségi média hálózatokba. Ez azt jelenti, hogy többé nem kell folyamatosan új tartalmat írnia, csak hogy követői figyelmét felhívja.

Ezenkívül nem kell aggódnia a régi, de mégis értékes tartalma miatt, hogy eltévedt és elfelejtett. Ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, milyen típusú cikkeket kíván közzétenni a közösségi médiában, milyen gyakran és hol. Noha elérhető ennek a pluginnek egy ingyenes verziója, ha valóban szeretné automatizálni a közösségi média megosztási erőfeszítéseit, akkor érdemes megfontolni a kereskedelmi verzió fizetését, és megnézni, hogy mennyi forgalmat képes elérni az Ön webhelyére..

Hootsuite szociális menedzser

A szociális média kiadásának megszervezéséhez még sokoldalúbb lehetőség a Hootsuite. Ez egy hatékony prémium megoldás a közösségi média marketing kezelésére, széles körű lehetőségeket kínálva a közösségi megosztáshoz, az elemzéshez és a biztonsághoz, többek között. A Hootsuite segítségével automatikusan ütemezheti a hozzászólásokat. Így különböző tartalmakat használhat különböző közösségi média platformokon, különböző időpontokban. Ez azt jelenti, hogy nem kell fizikailag elküldenie magát, mégis elérheti a közönséget a megfelelő közösségi média csatornákon a megfelelő időben.

Záró gondolatok a WordPress közösségi média marketingjéről

A fenti lehetőségek csak néhány a sokféle módszer közül, amelyek segítségével a közösségi médiát kihasználhatjuk, hogy növeljük a WordPress webhelyére érkező forgalmat, és remélhetőleg további értékesítéseket, bevételeket vagy jutalékokat generálunk. Ugyanakkor, a legtöbb élethez hasonlóan, nincs egyértelmű válasz arra, hogy miként lehet hatékonyan használni a közösségi médiát. Attól függően, hogy milyen típusú webhelyed van, és a célközönségnek, mire lesz szüksége. Szánjon rá időt, próbálkozzon különböző pluginekkel és megoldásokkal, és csak nézze meg, hogy mi működik a legjobban az Ön számára.

Hogyan reklámozza jelenleg webhelyét a közösségi médiában? Milyen lépéseket tettél a folyamat automatizálása érdekében? Milyen eredményeket láttál az erőfeszítéseidből? Kérjük, ossza meg gondolatait és tapasztalatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map