A konverziós arány növelésének bevált módjai a társadalmi igazolással

A konverziós arány növelésének bevált módjai a társadalmi igazolással

A marketing és a pszichológia két nagyon távoli tanulási vonalnak tűnhet. De kombinálva csodákat tudnak hozni. A marketingszakemberek évek óta kihasználják a pszichológia erejét az értékesítés növelése és üzleti tevékenységének növelése érdekében. A leggyakoribb formája a termék elhelyezése, színe, csomagolása és így tovább.


A fogyasztók legtöbbször nem tudják megfelelően azonosítani igényeiket. Ami gátolja az egymást követő vásárlási lépéseket, például a rendelkezésre álló alternatívák kiértékelését és a legjobb kiválasztását. A marketingszakember feladata, hogy a terméket megfelelő módon helyezze el a potenciális fogyasztók előtt, mielőtt éreznék annak szükségességét. És ennek érdekében a pszichológia hatékony eszköz. Által társadalmi bizonyíték építése a webhelyén lehetősége van arra, hogy játsszon ügyfelének pszichológiájával és befolyásolja őket, hogy döntést hozzon vállalkozása növekedéséről.

Mi a társadalmi bizonyíték??

A termékmegjelenítés és az árképzés lehet a marketing első rétege, de mélyebb szinten a marketingszakemberek a FUD és a FOMO szolgáltatásokat használják.

Az FUD A félelmet, bizonytalanságot és kétséget jelentő koncepció olyan erős, hogy arra készteti a potenciális fogyasztókat, hogy megálljanak, gondolkodjanak és megváltoztassák viselkedését. A FUD és a FOMO két hasonló fogalom, és felcserélhetően használhatók. FOMO a Fear of Missing Out kifejezést jelenti, amely a FUD modell mögött rejlő alapelvet tükrözi.

Tehát hogyan lehet arra késztetni a fogyasztókat, hogy állítsák le azt, amit csinálnak, egy pillanatra gondolkodjanak, és megváltoztassák vásárlási magatartásukat? A FOMO és a FUD modell kihasználására használt egyik leghatékonyabb eszköz a Social Proof.

Társadalmi bizonyíték a felhasználó által létrehozott tartalom, amely természetesen felhalmozódik az idő múlásával a különböző közösségi média platformokon. A szociális bizonyítás leggyakoribb formái az online megjegyzések, vélemények, értékelések és megemlítések. De a Social Proof létezhet letöltési számok és új e-mail feliratkozások formájában is.

Miért hatékony a társadalmi bizonyíték??

Igen, természetesen működik. A félelem az első és legeredetibb érzelem az emberekben, és a legerősebb is. A Social Proof célja azonban nem, hogy a félelmet rávegye a fogyasztókra. A legtöbb alkalommal a félelem máris meg fog jelenni a fogyasztók gondolataiban. A fogyasztók attól tartanak, hogy rossz terméket vásárolnak, félnek a jó termékek hiányától, attól, hogy pénzt pazarolnak, attól tartanak, hogy nem kapják meg az összes szolgáltatást, attól tartanak, hogy nem kapnak elegendő támogatást a vásárlás után. A lista folytatódhat.

Mint marketingszakember, meg kell oldania ezeket a félelmeket és kétségeket. De miért használná a Social Proof-t? Nos, két okot adunk Önnek, de először derítsük be a két statisztikát. Egy jelentés szerint az évezredek 60% -a reaktív vásárlást hajt végre a FOMO miatt. Ezenkívül a FOMO Marketing tényleges aránya 87%. Most beszéljünk az elméletről.

Robert Cialdini szerint, aki a Befolyás című könyvében írta: A meggyőzés pszichológiája, „Úgy gondoljuk, hogy egy magatartás helyesebb egy adott helyzetben, olyan mértékben, amennyire másokat látunk”. Tehát az első ok azt mondja: ha látod, hogy egyik barátaid elvégzik egy bizonyos feladatot, akkor jobban ösztönzik önt, hogy hajtsa végre magát. Hasonlóképpen, ha látja, hogy barátai más terméket választanak, akkor valószínűbb, hogy ugyanazt a terméket veszi.

A második ok azt mondja, hogy a bizonytalansággal szemben információt kérünk másoktól. És nem csak azt feltételezzük, hogy exkluzívabb információkkal rendelkeznek, amelyekhez nem tudunk hozzáférni, és így minden döntésüket érdemes követni.

A konverzió fokozására szolgáló társadalmi bizonyítékok típusai

A társadalmi bizonyíték kihasználásával képessé válhat arra, hogy eladásait rakétaba állítsa, és új szintre emelje webhelyét. További gond nélkül nézzük meg a leghatékonyabb módszereket, amelyekkel társadalmi igazolást adhat a webhelyéhez, és növelheti a konverziót.

1. Valós idejű ügyféltevékenység

Az ügyfélaktivitás nagyszerű módja annak, hogy a webhely látogatói megismerjék a régi felhasználók tevékenységeit az Ön webhelyén. Ez jelentősen javítja a felhasználói élményt az Ön webhelyén történő navigációban is. A webhely közönségének valós idejű tevékenységeinek megjelenítésével alapvetően társadalmi bizonyítékot szerezhet webhelyére, és ösztönözheti másokat, hogy ugyanezt tegyék meg a folyamat során.

Valós idejű ügyféltevékenység

NotificationX az egyik leghatékonyabb eszköz, amely lehetővé teszi az automatizált és valós idejű ügyféltevékenységek megjelenítését, és azonnali társadalmi bizonyítékot készíthet webhelyén. Ez a WordPress INGYENES plugin lehetővé teszi azonnali hitelességének felépítését vállalkozása számára, és azonnal növeli az átváltási arányt.

Keres egy utat a közelmúltbeli értékesítési értesítések hozzáadásához harmadik fél által nyújtott szolgáltatás nélkül? Az WooCommerce Notification plugin egy nagyszerű lehetőség élő értékesítési hírcsatornák hozzáadására a WordPress webhelyére.

2. Használja sürgősen a szociális bizonyítékot

Ne feledje, milyen fontos a félelem a marketingszakemberek számára. A legtöbb fogyasztót éjjel ébren tartja a félelem, hogy alacsonyabb áron kihagyják a jó minőségű termékeket. De marketing szakemberként az ön feladata nem az, hogy megijesztse az embereket. Az Ön feladata, hogy kiaknázza félelmét és felszólítsa őket, hogy sürgősen tegyenek meg egy bizonyos intézkedést. Ezek a műveletek a következők lehetnek:

 • Vásárolja meg termékét
 • Iratkozzon fel hírlevelére
 • Szólj hozzá
 • Adományozás

De hogyan lehet megteremteni a sürgősség érzetét? Nagyszerű eszköz a Pop-Up megjelenés-animáció. A tartalmat egy felbukkanó mezőben állítja be, és az előugró ablak csak akkor jelenik meg, ha egy bizonyos műveletet végrehajtanak. A felbukkanó mező előre nem látható és hirtelen megjelenése nem fogja felhívni a felhasználók figyelmét.

NotificationX előugró ablakok

Az NotificationX lehetővé teszi olyan előugró ablakok létrehozását, amelyek bármilyen formában tartalmazhatnak közösségi bizonyítékot. Több beépített sablonnal érkezik, amelyeket azonnal telepíthet, mihelyt kitöltötte saját tartalmával..

WooCommerce ütemező WordPress beépülő modul

Vagy használhatsz egy plugint, például a WooCommerce ütemezőjét, hogy korlátozott ideig vagy szezonálisan foglalkozzon. Használja a beépített visszaszámlálót, hogy megmutassa az ügyfeleknek, hogy mekkora idő van hátra egy üzlet elkészítéséhez. És automatikusan ütemezheti a kezdési és befejezési időket, valamint e-mail értesítést a raktáron kívüli termékekről.

3. Közösségi média expozíció vagy népszerűség

A közösségi médiának való kitettség kétirányú folyamat. Az első marketingszakemberek különféle közösségi médiaplatformoktól vezetik ki a Social Proof programot, másodszor pedig ezeket kihasználják, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy erős online jelenlétük van-e..

Közösségi média expozíció vagy népszerűség

Ez úgy történhet, ha ösztönzi több embert, hogy hagyjon véleményt és értékeléseket vállalkozása számára. Miután bebizonyította a társadalmi bizonyítékot az erős online jelenléttel kapcsolatban, több ember ösztönözni fogja, hogy továbbra is kapcsolatban álljon a közösségi média-fiókokkal a jövőbeli bejelentések, például a kedvezményes ajánlatok és a szolgáltatásfejlesztés érdekében. És könnyedén használhatja a közösségi média WordPress bővítményét linkeinek, közösségi számainak, legutóbbi hozzászólásainak és egyebeknek a felvételéhez a webhelyére.

4. Vásárlói vélemények

Az intelligens marketing megközelítésben az üzleti tulajdonos tudja, hogy az elégedett ügyfelek az eladásaiknál ​​többet hozhatnak, mint a meggyőző értékesítési hangmagasság vagy képviselő. Amit az ügyfél-beszámolók tesznek, az az, hogy az Ön webhelyének nagyon szükséges hitelességet ad.

Ajánlások szociális bizonyíték

A teljes WordPress téma áttekintése

Azáltal, hogy bemutatja az ügyfelek pozitív visszajelzéseit, képessé vált azonnali társadalmi bizonyítékra a webhelyén, és ösztönözheti másokat, hogy próbálják ki szolgáltatásaikat. Ha az Elementor Page Builder szoftvert használja a webhelyén, akkor kipróbálhatja az Elementor kiegészítéseit, hogy könnyedén megjelenjen vonzó ajánlásait az Ön webhelyén. Ellenkező esetben rengeteg jó WordPress ajánlási bővítmény található, amelyek felhasználásával hozzáadhat egy ajánlási részt webhelyéhez.

5. Iparági befolyásolók vagy szakértők jóváhagyásai

A mai marketing jelenségekben az influencer marketing jelentős szerepet játszik vállalkozása növekedésében. Ebben a marketingstratégiában az a lényeg, hogy egy teljesen új közönséghez érjen el. Mivel a hírességek befolyásolóinak saját nagy követőik vannak, érdekes lehetőséget kínál Önnek annak kihasználására. Ha a csatornákon keresztül ajánlják vagy megemlítik az Ön termékét, az sok megbízható követőjét befolyásolhatja, hogy megkíséreljen téged is. Így ezzel a társadalmi bizonyítékkal rendelkező technika új magasságra hozhatja vállalkozását.

Tegyük fel például: Bob WP befolyásos személyek a WordPress számára. Szakértői jóváhagyásaival a Podcast vagy a YouTube áttekintése révén egyre többen hajlandóak megnézni, mit kínál az Ön terméke, és kipróbálhatják magukat is. Ez az oka annak, hogy a befolyásoló marketing abszolút kritikus jelentőségű lehet a márka elismerése szempontjából, és szélesebb közönség számára elérhető.

6. Integráció más platformokkal

Az üzleti partnerség nagyon nélkülözhetetlen a vállalat növekedése szempontjából. Nagyon népszerű marketingstratégia egy új felhasználói bázissal való elérés és új termékekhez való hozzáférés. A legfontosabb, hogy a népszerűbb platformokkal történő nagyobb mértékű integráció arra ösztönözné az embereket, hogy higgyék az Ön termékeiben.

wp optin kerék integrációk

WP Optin kerék Integráció

Gondolj csak bele ezen a módon, amikor egy e-kereskedelmi boltból vásárolsz, először hajlamosak ellenőrizni a hitelességet, igaz? Miután megtekintettük más platformok integrációját, sokkal kényelmesebben érezzük magunkat abban, hogy bízunk a vállalatban. Ezzel a társadalmi bizonyítékokkal teheti hitelessé vállalkozását az új látogatók számára, és jelentősen javíthatja konverzióját.

7. A társadalmi részesedés számít

Manapság a közösségi média platform sokat érinti a látogatókat, bármilyen blog elolvasásától a vásárlási döntés meghozataláig. A közösségi részesedés számának bemutatása a webhelyén azonnali társadalmi bizonyítékot jelent a tartalomhoz. Arra ösztönzi a közönséget, hogy hagyja hitet a társaságában, és próbálja ki, amit kínál.

Az évek során a közösségi megosztás bevált módszer a webhely átalakításának fokozására. A tartalommarketing szempontjából az a, hogy a blogodban megmutatja az összes megosztás számát, befolyásolja a többi látogató figyelmét. Minél többen osztják meg vagy tekintik meg a tartalmat, annál valószínűleg nagyobb az elkötelezettség.

8. Értékelések és vélemények

Alapvetően az online értékelések és vélemények megőrzik üzleti platformjának teljes hírnevét a külvilág felé. Ez egy lehetőség, hogy jó első benyomást kelthessen a webhely látogatói között. Az újabb emberek érdeklődnek az Ön termékeinek megvásárlásában, ha az ügyfelek pozitív visszajelzéseket hagynak a szolgáltatás kipróbálásáról.

Értékelések és vélemények Social Proof

A kutatás szerint Feedvisor Az emberek 90% -a nem vásárol semmilyen terméket az Amazon-on 3 besorolás alatt. Nem csak, hogy a vásárlási döntések 50% -át bármilyen webhely meglátogatása után hozzák meg, amikor jó minősítéssel rendelkező pozitív értékelésekre számítanak. Ezért feltétlenül elengedhetetlen társadalmi bizonyíték bevonása az üzleti platformra az ügyfelek értékelésének bemutatásával.

A WooCommerce beépített besorolásokkal rendelkezik azzal a lehetőséggel, hogy csak a tényleges vásárlók véleményét engedélyezzék. Ez biztosítja, hogy véleménye valódi és megbízható legyen.

9. A közösségi média említése

A közösségi média megemlítése azt jelenti, amikor az emberek címkével jelölnek meg üzeneteiben vagy megjegyzéseiben, hogy felhívják a figyelmét. Napjainkban ez a legnépszerűbb módja annak, hogy márkaneve világszerte csengjen. Tehát minden alkalommal, amikor az emberek a számlájukon keresztül ajánlják cégedet, nagyon hasznos lehet az Ön számára. Társadalmi bizonyítékként fog működni, és más emberek befolyást éreznek, hogy kipróbálják a folyamat során.

Közösségi média megemlíti

A szociális média emlékei így óriási hatással lehetnek vállalkozása növekedésére. A NotificationX FOMO marketing plugin segítségével könnyedén bemutathatja a közösségi média említéseit a webhelyen. Összekapcsolhatja a közösségi média-fiókokat a Zapier-rel, és elkezdheti a társadalmi bizonyítékok kihasználását webhelyén, ha felbukkanó ablakokat jelenít meg, amikor valaki javasol.

10. Vevői ajánlások

Ne feledje: „Az ügyfeleknek mindig igaza van?” Nem bátor, hogy ők is a vállalkozás legfontosabb dolgai. Nos, az elégedett ügyfelek értékes szavai nagy forgalomforrást eredményezhetnek vállalkozása számára. Sajnos sok ember gyakran nem ismeri fel ennek a szempontnak a fontosságát. A kutatás szerint Ragan’s PR Daily, A vásárlók 83% -át ténylegesen befolyásolják barátaik és családtagjaik ajánlásai.

Ugyanez a trükk alkalmazható a WordPress-alapú áruházban is. A NotificationX segítségével megjelenítheti a WordPress pluginjainak csodálatos áttekintő szalagjait, és növekszik vállalkozása.

11. Népszerű hozzászólások vagy termékek

A kapcsolódó hozzászólások vagy termékek megjelenítése az egyik legnépszerűbb módszer arra, hogy a látogatók megnézhessék, mit kínál még. Ez egy nagyon hatékony technika, amely segít a felhasználóknak megtalálni a pontos dolgot, amelyet keresnek. Ha ugyanabban a helyen találják meg az alternatívákat, akkor nem kellene másik webhelyre menniük. Ezért rendkívül hasznos lehet a közönség érdeklődése és a webhely elkötelezettségének fokozása a folyamatban.

Népszerű hozzászólások vagy termékek

Az e-kereskedelem számára a termékeket a legkeresettebb vagy a legnépszerűbb kategóriákba lehet besorolni. A látható részek, mint például ezek, a látogatók azonnal bekapcsolódnak, és megvizsgálják a többi terméket is. Ennek a társadalmi bizonyítéknak a segítségével az éghajlatú rakéta a webhely átalakítását. A WooCommerce például tartalmaz egy már beépített „Termékek besorolás alapján” modult. Így könnyedén hirdetheti a legjobban értékelt elemeket az oldalsávban, a láblécben vagy más, készenléti widget területen. Vagy használja a beépített WooCommerce eladási szolgáltatást (a termék létrehozásakor a „Kapcsolódó termékek” lapon), hogy kiegészítő elemeket javasoljon a termékoldalán – például a fenti képen látható „Egyéb vásárolt is” szakaszban..

12. Használja a releváns emberek társadalmi igazolását

A marketingpszichológiában, ha képes megjeleníteni a vásárlóval kapcsolatos összes információt a webhelyen található helyekkel, ez befolyásolja az új látogatókat, hogy szolgáltatásukat a helyszínen kapják meg. Azáltal, hogy a valós idejű értékesítési értesítéseket megjeleníti webhelyén, rendkívül hatékonyan növeli hitelességét vállalkozása számára és nagymértékben fokozza a webhely konverzióját.

13. E-mail előfizető vagy felhasználói szám

Az e-mail hírlevelek remek alkalmat jelentenek a közelgő szolgáltatásfrissítésekről és kedvezményes ajánlatokról. De a potenciális felhasználók gyakran nem jelentkeznek újabb hírlevelekre, amelyek spamtől félnek. Senki sem szeret e-maileket kapni, amelyek hozzáadott értéket nem jelentenek számukra.

Akkor hogyan lehet meggyőzni ezeket a hajlandó embereket, hogy iratkozzon fel hírlevelére? A válasz egyszerű: Social Proof. Amint látják, hogy mások boldogan feliratkoznak a hírlevélre, jobban motiváltak lesznek, hogy maguk is feliratkozzanak.

E-mail előfizető vagy felhasználói szám

Ha kíváncsi, hogyan jelenítheti meg e-mail feliratkozási figyelmeztetéseket weboldalunkon, használhatja az NotificationX alkalmazást. Ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy a legutóbbi előfizetéseket vonzó értesítési riasztásokként jelenítse meg webhelyén kódolás nélkül.

Hírlevél felirata

Vagy létrehozhatja saját egyéni feliratú részét az oldalépítés segítségével. Például a WPBakery vagy az Elementor segítségével könnyen beilleszthet egy feliratozási részt, amely tartalmazza a társadalmi igazolást és a feliratkozási űrlapot..

14. A felhasználó által létrehozott tartalom újbóli elküldése

A felhasználók dicsérhetik az Ön vállalkozását, vagy brutálisan eldobhatnak téged a közösségi média platformon. Tehát igen, a felhasználó által létrehozott tartalom rémálom lehet. De marketingszakemberekként pozitív visszajelzéseket hozhat létre, és szociális bizonyítékként használhatja azokat webhelyén. A felhasználók által létrehozott médiafájlok, áttekintő blogok és áttekintő videók mind jó marketing tartalom, amelyet közösségi igazolásként lehet használni az Ön webhelyén, és újra megosztani a közösségi médiában..

15. Megjegyzés: Eljegyzés a blogbejegyzésekben

A blogok az internetes tartalom második legnépszerűbb formája közvetlenül a videók után. Az online tartalom új formáinak bevezetése ellenére a blogok nem veszítették el népszerűségüket. Bátorítsa az olvasókat, hogy maradjanak elkötelezettek, és hagyjon megjegyzést saját részéről az új megjegyzések bemutatásával.

Megjegyzés: Eljegyzés a blogbejegyzésekben

Ennek elérésének egyszerű módja egy “Legfrissebb megjegyzések” widget hozzáadása az oldalsávhoz vagy a lábléchez. Ez egy olyan technika, amelyet sok népszerű blog hasznosított, többek között a WP Tavern.

Alternatív megoldásként megjelenítheti a Megjegyzés figyelmeztetések plugint, például NotificaitonX. A beépített beépülő modul segítségével megjelenítheti a felhasználók által tett legújabb megjegyzéseket értesítő előugró ablakként. Ennek a társadalmi bizonyítéknak a segítségével ösztönözheti közönségét, hogy csatlakozzon a beszélgetéshez, és fokozza az elkötelezettségét az Ön webhelyén.

16. A hitelesség megszerzése érdekében nyomja meg a lefedettséget

A sajtóborítás a marketing legrégebbi formája. Az 1900-as évek elejétől kezdve a marketingszolgáltatók kihasználják a TV-reklámok és médialehetőségek megjelenítését. És lenyűgöző azoknak a száma, akik rendszeresen néznek tévét, újságokat olvasnak és népszerű blogjaikat követik. De hogyan erősítheti ezt a lefedettséget a potenciális célpiacán?

A sajtó lefedése a hitelesség növelése érdekében

Természetesen a webhelyén jeleníti meg. A legegyszerűbb és legegyszerűbb módszer a marketing üzenet megerősítésére a potenciális ügyfelek körében, ezáltal bemutatva az erőforrásokat, ahol termékeit áttekintették vagy bemutatták. Tartalmazza a logót, a cikk idézetét és természetesen egy linket, hogy az olvasók maguk is megnézhessék. Ez a megerősítési módszer ugyanolyan hatékony a TV Commercial, az Affiliate Blog vélemények és az Összehasonlító Blogok esetében.

17. A legfontosabb ügyfelek logói

A pénz pénzt keres. Ez igaz az új ügyfelek generálására is. A régi fogyasztóknak lehetősége van új felhasználói bázis átalakítására. Segíthetnek egy teljesen új piaci szegmens beindításában is. Ezért fontos kiemelni hivatalos partnereit, hogy más társaságok ösztönözni tudják Önt is az üzleti vállalkozások elvégzésére.

Néhány logó vagy esettanulmány hozzáadása a társadalmi bizonyíték létrehozásához az Ön webhelyén, és hitelességének növelése érdekében, hogy a következő szintre kerüljön. Ha oldalszerkesztőt használ, akkor gyorsan elkészíthet egy lenyűgöző logó-körhintát.

Logo körhinta

Logo Carousel Pro egy gyönyörű és hatékony logókezelő rendszer a WordPress számára. Ez lehetővé teszi a különféle vállalati logók egyszerű megjelenítését és kezelését egy felhasználóbarát rövidkód-generátor beállító panelen körhinta, rácsnézet, lista, szűrő és még sok más módon. Több mint 100 prémium hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a logók legegyszerűbb, leggyorsabb és egyedi stílusban történő bemutatásában..

Ez a plugin minden bizonnyal segít abban, hogy szépen és okosan bemutatja a logóit, mint bármely más plugin. A Logo Carousel Pro praktikus beállítópultja minden bizonnyal segít abban is, hogy a logókat az Ön módján mutatják be, ami még lenyűgözőbb! Bárki, aki rendelkezik a WordPress vagy a tech-hozzáértés minimális ismereteivel, könnyen kezelheti ezt a bővítményt. Itt mindent megtalál a Logo Carousel Pro-ról, amelyet nem szabad kihagyni az Ön webhelyén. A teljes leírás és szolgáltatások listájának áttekintése után könnyedén kezelheti a bővítményt, és okosan mutathatja be a logókat. Tehát lássuk, mi valójában megvan a Logo Carousel Pro-val.

18. Mutassa meg a legjobb számát

Mint üzleti vállalkozás, több mérföldkövet is elérhet, amelyeket növekedésének bizonyítékának tekint. Például, hány nap alatt elérheti a 100K letöltést / vásárlást, ami nagyszerű marketing tartalmat jelenthet. Ha rávilágít a vállalkozás kulcsfontosságú alakjaira, ez befolyásolja a webhely látogatói bizalmat a vállalata iránt.

Mutassa meg a legjobb számát

Ez a társadalmilag bizonyított taktika bizonyítottan bizonyítottan több konverziót szerez. Javasoljuk azonban, hogy először hasonlítsa össze ezt a számot az iparág átlagával. Az ilyen számadatok segítenek abban, hogy pozitív képet alakítson ki vállalkozásáról a célpiac szempontjából. Ha éppen az Elementor oldal építésén van, akkor lenyűgözően kiemelheti vállalata legfontosabb információit.


Összefoglalva, a társadalmi bizonyítékok kihasználásának fontossága az Ön webhelyén teljesen vitathatatlan. Az egész vállalkozás sikere attól függ, hogy a webhelyén hogyan valósítja meg a társadalmi bizonyítékokat. Nem számít, mennyire jó az Ön termékei vagy szolgáltatásai, soha nem fog tudni befolyásolni senkit, hogy kipróbálja őket. Ezért kell megtalálnia a megfelelő eszközt, amellyel társadalmi bizonyítékot adhat a webhelyéhez, és vállalkozását új magasságra hozhatja.

Számos WordPress-megoldás használható társadalmi igazolás hozzáadására az Ön webhelyére. Szánjon időt arra, hogy fontolja meg a webhely igényeit, és szükség szerint használjon beépülő modulokat közösségi hivatkozásokhoz vagy felbukkanó ablakokhoz. Vagy adjon meg egy all-in-one megoldást a társadalmi bizonyítékokhoz, például ÉrtesítésX kipróbálás. Van még egy INGYENES Az alapfunkciókkal teli verzió a WordPress-webhely hitelességének növeléséhez.

Szóval, mit gondol a már említett szociális bizonyíték eszközökről? Tudassa velünk, ha valamelyik pontot elmulasztottuk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map