A csomagban szereplő termékek marketingtechnikájának használata a WordPress Store-ban

A csomagban szereplő termékek marketingtechnikájának használata a WordPress Store-ban

Az e-kereskedelem marketingstratégiái olyanok, mint a divat trendek. Egy idő múlva egyszerűen elvégzi a szövet más színű festését és forradalmian újnak nevezi. Mindazonáltal, hasonlóan a fentebb említett analógiához, a kreativitása az, ami megváltoztatja a termék bemutatásának módját. Az ilyen megbízható stratégiák közül, amelyek felhasználhatók az értékesítés növelésére, a csomagolt termékek használata.


A termékcsomagolást a digitális és fizikai üzlettulajdonosok már régóta használják. A koncepció középpontjában az emberi hajlandóság választja ki egy csomó terméket kedvezményes áron, ahelyett, hogy ezeket a termékeket külön vásárolja meg. Tekintettel az általuk megtett megtakarításokra, ahogyan azt az ügyfél látja, felhasználható arra, hogy manőverezzék őket az eredetinél nagyobb vásárlás megtételére..

Noha a csomagolt termékek állítólag ösztönzőleg hatnak az ügyfelekre, manapság nem esküsznek rá. Miért? Két ok.

  1. Abban a pillanatban, amikor egy ügyfél úgy gondolja, hogy valami olyan vásárlást próbál arra ösztönözni őket, amelyet nem látnak szükségesnek, úgy tekintik, hogy a vásárlást költségként és teljes egészében visszavonják.
  2. Az e-kereskedelem piacának telítettsége közeledik. Tekintettel a nagy számú e-üzletre, amelyek ugyanarra a résközönségre vonatkoznak, az ügyfelek valószínűleg egy másik webhelyre navigálnak, hogy megszerezzék a szükségest, ha úgy látják, hogy túlságosan szorgalmasan veszi körül a vásárlást.

Várj azonban! Ez nem azt jelenti, hogy a csomagolt termékek zsákutcai stratégia. Éppen ellenkezőleg, vannak olyan nagyszerű alkalmazások, amelyekben a termékcsomagok felhasználhatók fő marketing módszerként, feltéve, hogy ügyesen elvégzi ezt..

Klasszikus stratégiák a kötegelt termékek további eladására

Amikor egy online áruházat épít a WordPress segítségével, akkor értékesítheti üzletét, növelheti a bevételeket és nagyobb értéket kínálhat az ügyfelek számára ezekkel a csomagolt termékmódszerekkel.

Értékteremtés a láncolott csomagokkal rendelkező ügyfelek számára

A láncolási kötegek arra a módszerre vonatkoznak, amikor a kapcsolódó termékeket ingyenesen vagy nagyon kedvezményes áron kínálják az ügyfélnek, köszönöm, hogy a fő csomagban szereplő terméket megvásárolták az e-áruházban.

Kettős előnyeik miatt a láncolt kötegek jobban működnek, mint az egyszerű termékcsomagok; eladják a fő termékcsomagot, mivel ehhez társultak ezek az ingyenes termékek, és promóciós kiváltóként szolgálnak hasonló vagy releváns termékekhez, amelyeket később vásárlói ösztönözhetnek az ügyfelek számára.

Ugyanakkor talán a legfontosabb feladatuk, hogy értéket teremtsenek az ügyfelek számára. A boltban található vásárlók a kiegészítő termékeket jutalomnak tekintik nagyobb vásárlásukért, ami arra ösztönzi őket, hogy gyakrabban térjenek vissza üzletébe, és hűséges vásárlókat hozzanak létre..

Gondoljon egy élelmiszerboltra, amely ingyenes terméket kínál Önnek A-köteggel, és három ingyenes terméket, nagyobb értékű B-köteggel.?

Ajánlat testreszabható termékkészletek

Ki nem szereti választani? Valójában, amikor az online vásárlásról van szó, minél inkább, annál jobb a mantra. Ha a vevőknek választási lehetőséget kínálnak saját termékcsomagok létrehozására, akkor a csomagolt termékstratégia egyik legnépszerűbb iterációja.

Ez biztosítja az emberek teljes szabadságát a kívánt termék kiválasztásában és csomagolásában.

Abban az esetben, ha aggódik az összeállítási problémák miatt, amelyeket ez okozhat az eladók között, mindig kínálhat egy előre meghatározott termékkészletet az ügyfelek számára. Ez lehetővé teszi a termékcsomag hatékony ellenőrzését, de nem korlátozza az ügyfeleket az előrecsomagolt csomagban szereplő termékek vásárlására.

Fontolja meg a divat- és smink kiegészítőket árusító online áruház esetét. Tekintettel a bőrszínek, a márkanév, a színpaletta és a személyes preferenciák sokféleségére, aligha lehetséges a termékcsomagok létrehozása minden vásárló számára. Ehelyett itt létrehozhat egy testreszabható készletzsákot, ahol a vásárló választhat a kínált termékek közül, igényeik szerint.

Ajánlat testreszabható termékkészletek

Az összetett alternatíva

Kompozit termékcsomagokat akkor használnak, amikor valamilyen nagyobb testreszabás jelentkezik a képen. Ez az értékteremtés és az egyedi csomagolási módszerek kombinációja. Itt az alapterméknek vagy a termékcsomagnak állandónak kell lennie, de a perifériákat szükség szerint testreszabhatja. Ha olyan e-üzlettel rendelkezik, amely fényképezőgépeket és fényképező berendezéseket vagy bútorokat vagy akár testreszabott barkács ékszereket árusít, ez kiváló lehetőség lehet a termékcsomagok népszerűségének növelésére.

Vegyük például a kamerákat online árusító üzlet példáját. Rendelkezik DSLR + lencséjével, de kínál további lencsét, kit táskát, memóriakártyát és állványt kiegészítő csomagként, amelyet az alapcsomaghoz megvásárolható. Ha van olyan helyzet, hogy az ügyfeleknek nincs szükségük, mondjuk az állványra, akkor szabadságban van a csomag testreszabására, ha szükséges.

Ez egy egyszerű példa a kompozit kötegek felhasználására. Még ösztönözheti a platformok közötti vásárlásokat, és összetettebb kötegeket készíthet.

Érték hozzáadása és alternatív ajánlatok

Keverd össze

Ez a csomagolt termékek klasszikus esete, és a lehető legnagyobb mértékben emulálja az élő vásárlási élményt. Az ügyfelek ömlesztve vásárolhatnak termékeket kedvezményes áron, ugyanazon csomag választható változataival. Itt rögzített számú elemet állíthat be, amelyeket fel lehet venni a csomagba, és az emberek választásuk szerint hozzáadhatnak egy vagy több elemet..

Fontolja meg egy online cukrászda esetét, ahol az emberek választhatnak a csokoládék és sütemények közül. Van 4, 6, 8, 12 méretű termékdoboz. Az emberek választhatnak különféle csokoládék fajtákat vagy ugyanazon termék több egységét, és pénzt fizethetnek a vásárláskor..

Választható csomagváltozatot kínálhat

Olvassa el a Patrick Poptasi tapasztalata, többet megtudni a vegyes termékcsomagok felhasználásának különféle módjairól egy online cukrászati ​​üzletben.

A csoportok jók

A csoportos termékek eladása kulcsfontosságú stratégia az olyan üzletek számára, amelyek olyan alapvető cikkeket árulnak, amelyekben az emberek általában nem töltenek időt böngészés céljából. Az élelmiszerbolt példáját ismét idézve meglátjuk, hogy mi lehet hasznos, ha van egy kész csomag termékcsaládjára, amelyre hetente vagy havonta szükség lenne. Ez magában foglalhat mindent, az olajtól a kenyéren keresztül a zöldségekig az azonnali ételekig, például 2 ember számára.

Még kibővítheti az ötletet, és kategóriák szerint csoportosítva is elkészítheti a csoportokat; vegánok, vegetáriánusok, hús szerelmesei, egészség és fitnesz, és még sok más, vagy változó időtartamra, hét, két hét, két hónap stb..

A teljes csomag rögzített ára lehet, amely alacsonyabb, mint az egyes tételek összköltsége, de a haszonkulcson belül is lehet. Minden vásárlónak ki kell választania a termékcsomagot, és meg kell nézni! Néhány kattintással megtörténik a havi bevásárlás!

végjegyzet

A csomagban lévő termékek kiválóan ösztönzik az ömlesztett vásárlásokat, és felhasználhatók a sokféle alkalmazás. Lehet, hogy ez a könyv egyik legrégebbi stratégiája, ám ennek ellenére hibátlanul működik.

Mi a véleménye a csomagban szereplő termékeknek az átváltási arány növelésére történő használatáról? Bármilyen más innovatív módszert szeretne megosztani? Dobjon meg egy megjegyzést, hogy tudassa velünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map