A 10 legfontosabb ok, amiért el kellene indítania a Blogot a WordPress segítségével

A 10 legfontosabb ok, amiért el kellene indítania a Blogot a WordPress segítségével

Fogakon fekszem, ha azt mondanám, hogy a blogolás nem az egyik legjobb dolog, amit valaha tettem az életemben. Úgy értem, hazafelé kényelmesen dolgozom nagyszerű emberekkel a világ minden tájáról, milyen sziklákkal, de ez a bejegyzés nem rólam szól.


Ma arról beszélünk, hogy a blog elindítása miért az egyik legjobb döntés, amit valaha meghozott. Valójában 10 legfontosabb okot küldünk Önnek, miért kell e pillanatban belemerülnie a blogbeállításba, vagy ha félbeszakított, vissza kell merülnie.

Mellesleg, ne aggódjon, ha nem sok író vagy, a blogolás könnyű dolog. Csak várj, és megnézed! Készítse elő számítógépét arra a bögre kávéra. Kész vagy? Nagy.

1. A blogolás egyszerű

Csak akkor kell elkezdenie egy blogot, mert rendkívül egyszerű. Tekintse ezt egy újévi ajándéknak magadnak. Van-e jobb döntés, mint egy rendkívül könnyű végrehajtani??

Megjegyzés: Nem azt mondom, hogy a blogolás könnyű munka, hanem hogy a belépésnek nagyon kevés akadálya van. Szó szerint számítógépre van szüksége internet-hozzáféréssel és egy ötlettel az induláshoz.

Maga a munka ugyanúgy, mint bármely önálló vállalkozás, nagyon igényes lehet, de a jutalmak (és nem csak a pénzbeli) megéri. A legjobb, hogy a blog elindításához nincs szükség diplomára, webdesignerre vagy bármilyen képzeletbeli képzésre. Egy perc alatt élhet, megosztva az egész világgal. Bármi, amire szükség van a blogoláshoz, egy kattintásnyira van.

2. Mert megfizethető

A bloggel ingyenesen elindíthatja a WordPress.com blog. Ez teljesen ingyenes helyet biztosít a gondolatok megosztására, kép vagy videó feltöltésére vagy útmutatók írására. Sokan kezdik így minden nap.

De itt, a WPExplorernél, valóban inkább az ön házigazdájú WordPress.org-ot részesítjük előnyben, amely nagyobb energiát kínál Önnek, mint a WordPress.com az átlagos blogger számára (további információkért olvassa el a WordPress.org és a WordPress.com webhelyen található útmutatót). Rendkívül könnyű mozgatni a blogod a WordPress.com webhelyről a WordPress.org webhelyre, ha már elindítottad.

Önmagában üzemeltetett blog elindításához valóban csak hostolásra van szüksége, mivel megtalálhat néhány nagyon fantasztikus ingyenes WordPress témát és plugin-ot, amelyeket webhelyén stílusként és kiegészítő funkciókként használhat. Jó, megosztott tárhelyt kaphat havonta 2,95 dollárért (az első évre) a Bluehost-tól, amely tartalmaz egy ingyenes domaint (az első évre) és elegendő forrást egy új bloghoz. Tehát kb $ 35 ebben az évben lehet saját WordPress blogod! Nevetségesen alacsony ár, ha saját helyet szeretne kapni az interneten – miért nem indítana el blogot??

3. Javítani kell az írásjeleket

Bárki és mindenki számára előnyös az írás. Ez egy művészet és készség, amelyet érdemes megszerezni. Mivel pedig 10 000 órányi gyakorlásra van szüksége, hogy bárkiben szakértővé váljon, mi lenne a blogolással az íráskészség javítása? Csakúgy, mint egy izom, amikor edzés közben erősödik, a blogolás rendszeresen javítja az íráskészséget. Megtanulja, hogyan lehet a gondolatait gyorsabban szavakba konvertálni, valamint saját stílusával.

Bár szeretem először papíron elkészíteni a hozzászólásaimat, annak érzése valójában papírra írva, ez nem takarít meg sok időt, és természetesen a WordPress a legjobb eszköz az íráshoz.

WordPress zavarásmentes írás

Nagyon sok minden WordPress-téma fog tartalmazni egy blogot, így a gépelés megkezdéséhez egyszerűen kattintson a Bejegyzés> Új hozzáadása elemre. Ne felejtsd el engedélyezni figyelmetlenség-mentes írás – kattintson a képernyő jobb felső sarkában található „Képernyő opciók” fülre, és jelölje be a négyzetet. Most látnia kell egy kibontási ikont a szövegszerkesztő tetején. Kattintson rá, hogy elrejtse a WordPress irányítópultját és a hozzászólási beállítások mezőit (címkék, kategóriák, kiemelt kép stb.), Így csak a szövegszerkesztő látható.

A WordPress Writing felszólítja

Nem tudja, mit írjon? Az Daily Post közzéteszi az utasításokat, hogy segítsen az Ön kezdeti lépésein. Például a mai felszólítás a „beszélgetés”, és megkezdjük a beszélgetést rólad végül elindítja a saját blogját. Ha még mindig nem biztos benne, hogy miként vagy hol kezdje el, akkor nézze meg útmutatónkat, hogy miként lehet leküzdeni a halasztást és hogyan kell munkába állni!

4. Tanuljon új információkat és készségeket minden nap

Ahhoz, hogy megírja a sójának megfelelő tartalmat, időt és erőforrásokat kell befektetnie a kutatásba. Még ha nem is tervez egyetlen üzenet írását, akkor nem csak valami szenvedélyre van szüksége, hanem rengeteg kutatás.

Ezen túlmenően a munka magában foglalja mindenféle dolog írását a fülkén belül / belül (azt javasolnám, hogy ne szúrjon meg több rést / témát, de ki állíthatja meg téged?). Ha napi különféle dolgokról ír, az okosabb ember lesz, és elviszi a bankba. Az első induláskor feladatokat kínál olyan témákban, amelyekkel még nem ismeri, de kérlek, ne hagyja, hogy ez megállítson.

Treehouse Online tanfolyamok

Szánjon időt a nyelvek kódolására, az utazási célpontokra, az egzotikus konyhákra, a szuper autókra, a történelmi eseményekre és a kultúrára a világ minden tájáról. Nevelje tovább magát, majd tovább tanuljon. Nagyon javasoljuk az olyan weboldalakat, mint a Treehouse, Lynda és Udemy új témákkal való kezdéshez (vagy a WP101 programhoz, ha kifejezetten a WordPress érdekli), de rengeteg csodálatos ingyenes tanfolyam is található a YouTube-on (bár elismerik, hogy egy kicsit több időbe telik a keresés).

5. Legyen hatóság

Nem fogom elmagyarázni, hogy ez hogyan történik, de amikor egy témáról egy ideig blogot készít, az olvasók elkezdenek Önnel kapcsolatba lépni Önnel, mint a téma szakértőjével. Ki ismeri azokat a nagyszerű embereket és dolgokat, amelyeket ez a hatalmi státusz hoz neked?

Számos, önállóan tanult szakértő található szinte bármilyen témában, különféle termékeket és szolgáltatásokat kínálva, mindezt annak köszönhetõen, hogy saját területükön hatóságai lettek. A creme de la creme blogger minden résében jól fizetett és tisztelt pozíció. Bármely tárgyterület tekintélye a lehetőségek teljes világához nyitja ajtót. A blog a legegyszerűbb módja annak, hogy bármilyen területen megbízható hivatalossá váljon.

Szóval hogyan állíthatja be magát tekintélyként? Először keresse meg blogolásának rést, majd írjon. Írjon saját blogra, küldjön vendégbejegyzéseket és vegyen részt a közösségi médiában a megcélzott terület más szakértőivel. Bónusz – ez az online tevékenység minden bizonnyal elősegíti a közönség felépítését, és a következők használata mindig jó a biz számára.

6. Találkozz új csodálatos emberekkel

WordCamp események

Társadalmi állatok vagyunk. Mindig törzseket akarunk létrehozni, és csatlakozni azokhoz, akik osztják ambícióinkat és törekvéseinket. A blogolást olyan fantasztikus emberekkel köti össze, akik annyira szenvedélyesen foglalkoznak a témával, mint te.

Találkozni fog a befolyásoló tényezőkkel, akik nyitják meg a szemét, a motivátorokkal, akik folyamatosan folytatják a munkát, a munkaadókkal, akik felvesznek téged, és még a befektetőkkel is, akik szeretnének veled partneri kapcsolatot létrehozni. Olyan sok emberrel találkozol, olyan emberekkel, akikkel nem találkoznál volna blog nélkül.

Olyan emberek, akik valós barátok lehetnek. Az emberek az élet minden területén. Ösztönözni fognak, kritizálnak és elképzelhetetlen módon osztoznak. Az életed részévé válnak, és tiéd az övék. Imádni fogja a blogoszférát, és a WordPress használatával átviheti ezeket a barátságokat a való világba.

Évente jelentős WordPress események vannak, és gyakran legalább egy vagy kettő történik közted. Íme néhány a kedvenceink közül:

7. Légy a saját főnöke

Ha van egy 9-től 5-ig, és tetszik ez a nagyszerű játék, maradj vele! Ha azonban el akarja menekülni a napi munkából, és felhívja a felvételeket, a blogolás feltétlenül az Ön számára. Mondjon búcsút a forgalomban ülő emberről, elárasztott kávéról és ugyanazoknak a falaknak a kinézetéről!

Ha azt szeretné, hogy a saját főnöke legyen, gyümölcsöző üzleti tevékenységet folytasson, és leginkább az Ön feltételeinek megfelelően működjön, a blogolás a tökéletes munka. Még oldalról is mozoghat blogként, és megtarthatja jelenlegi állását.

Most, hogy a saját főnöke, megvan a maga előnye és hátránya. Ennek ellenére valamit meg kell próbálnia az életében legalább egyszer. Ez egy izgalom, amely a saját vállalkozását vezetheti a világ bármely pontjáról. Különösen akkor, ha csak a természetes képességeit használja. A megszerzett tudás szintén működik, ezért ne félj.

8. Rugalmas ütemterv és fókusz

A blogpályafutás kaméleon, mert nincs jobb szó. Bármit megtehet, amire vágyik, és bármikor elviheti. Ez a fajta rugalmasság olyasmi, amit nem talál más munkával, vagy akár a legtöbb hobbival.

A sebességváltókat is válthatja, és meglehetősen egyszerűen blogját vállalkozássá alakíthatja. Például egy blog segítségével szolgáltatásokat kínálhat, nagyobb forgalmat küldhet a fő webhelyére, offline boltot népszerűsíthet, megoszthatja gondolatait és gyakorlatilag bármit mást tud tenni. A blog értékes eszköz online elérhetőségéhez, mivel annyira sokoldalú.

Ráadásul nem kell minden alkalommal írni, vagy akár egyáltalán nem. Választhat egy másik médiumot, például videót, képet, hangot, szerencsejátékot, vagy bérelhet más embereket, hogy írhassanak neked webhelye és közönsége növekedéséhez. A lehetőségei valóban végtelenek a blog felépítésekor.

9. Keress pénzt (amennyit csak akar)

Keressen pénzt a WordPress segítségével

Bérelhető blogger vagyok és nem én vagyok az egyetlen. Ez azt jelenti, hogy blogolok egy megélhetésért, csakúgy, mint egy millió és egy másik blogger. Az előny (akárcsak a saját főnökeként való létezés) a saját jövedelemért felel. Ön kezeli az árakat és az ütemezését, tehát a jövedelme 100% -ban az irányítás alatt áll.

Egyes emberek tökéletesítették a blogszerkezetet, és milliókat keresnek. Néhány ismert blogger közül megemlíthetjük Scott DeLong-t (aki ViralNova-t hozott nekünk), Pat Flynn-t (intelligens passzív jövedelem).

Amint elindít egy blogot, jó tartalmat hoz létre és forgalmat generál, pénzt kereshet webhelyével és márkájával. Rengetegféle módon lehet pénzt keresni a WordPress segítségével társult linkek, szponzorált cikkek, hirdetések, Adsense és még sok más révén. Légy kreatív, végezze el kutatását, és kérjük, ne felejtse el betartani a szabályokat (FTC, adók stb.).

Ha helyesen végezzük el, a blogolás a világ egyik legjövedelmezőbb feladata. Ráadásul pénzt kereshet azzal, amit már szeretsz.

10. Visszaadni

Nem kell, hogy Nelson Mandela vagy Wangari Mathaai legyen, hogy bajnokságot tartson az Ön számára fontos ügy miatt. Rendkívül könnyű változásokat hozni a blogodon keresztül. Keressen egy problémát, és egy blog lehetővé teszi a hasonló gondolkodású emberekkel való kapcsolattartást.

Bill Gatesnek vagy Big Seannek kell lennie, hogy jótékonysági tevékenységet indítson vagy támogasson? A válasz nem. Blogod hatékony eszköz amelyet bármilyen ok támogatására felhasználhat. Írjon egy szívből szóló cikket arról, amire valóban törődik, indítson el közösségi finanszírozású webhelyet, hogy időnként adományokat gyűjtsön, vagy akár időt is adományozzon, és használja fel a blogolással kapcsolatos ismereteit, hogy weboldalt hozzon létre egy Ön számára fontos ügyben.

Blogjával visszaadhatsz a közösségnek. Adjon platformot az új bloggereknek, hogy a nevüket a vendégek kiküldésével tegyék elérhetővé, elősegítsék a közelgő WordPress eseményeket, megosszák a saját blogírási tippjeiket és még sok más. Rengetegféle módon adhat hozzáadott értéket a WordPress közösséghez nem pénzügyi módon.

Most te…

Mi a fenére vársz? Miért nem blogolsz? Mi hátráltat téged? És azt gondolhatjuk, hogy az itt felsorolt ​​lista nem kimerítő; számtalan más dolgot is tehet a blogolással.

Ha kérdése vagy javaslata van ezzel a postával vagy általában a bloggal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon megjegyzést tenni az alábbiakban. Egészségére!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map