8 tipp hosszú formájú tartalom létrehozásához a WordPress segítségével

Tippek a hosszú formájú tartalom létrehozásához a WordPress segítségével

A hosszú formájú WordPress cikkek nagyszerű módja annak, hogy az olvasók mélyreható információkat nyújtsanak az adott témáról. Általában csak egy pillanat van arra, hogy felhívja az olvasó figyelmét. Egyébként valaki felé haladnak, aki megadhatja nekik, amit akar. Ha egy bizonyos téma iránt érdeklődik, akkor azt akarják, ami értékes, érthető és könnyen navigálható.


Megmagyarázta a hosszú formájú tartalom fontosságát

Ami a WordPress-t illeti, a hosszú formájú cikkek általában az 1000 szót meghaladó szavakra vonatkoznak. Miért szánjon időt arra, hogy ilyen hosszú ideig tartalmat hozzon létre? Nos, van néhány ok.

Először is, ez növeli a helyszínen töltött időt. Minél hosszabb a másolat, annál hosszabb időt tölt a felhasználó aktívan egy oldal (vagy több oldal) olvasásával az Ön webhelyén.

A keresőmotorok a hosszú formájú tartalmakat is kedvelik. Alapján Backlinko, a Google keresési eredmények első oldalán rangsorolt ​​bejegyzések óriási 1890 szóval rendelkeznek. Tehát ha magasabb rangot szeretne elérni, akkor a hosszabb tartalomra összpontosítva egy szilárd stratégia.

A hosszú formájú tartalom megoszthatóbb. A cikkek hosszának javításával lendületet adhat a közösségi média számláknak (és a forgalomnak).

Noha az első ok inkább SEO-alapú, vannak okok arra is, hogy hosszabb tartalmat hozzon létre a közönség számára. Például a webhely általános felhasználói élménye. A hosszú formájú tartalom könnyű navigálása megkönnyíti a felhasználók számára a keresett információk megtalálását. Ez pozitív élményt teremt, gyakran arra készteti őket, hogy közvetlenül a webhelyére térjenek vissza legközelebb, amikor választ keresnek..

Tehát mi a helyzet a hosszú formájú tartalom létrehozásával a WordPress segítségével? Az alábbiakban nyolc tippet kínálunk, amelyek segítségével hosszabb cikkekkel élvezheti a WordPress-webhely előnyeinek kihasználását és a legnagyobb hatást.

1. Válassza ki a jobb témát

Írta az olvasók számára, ezért győződjön meg arról, hogy olyan témákat ad fel nekik, amelyek valóban érdekli őket. Nézze meg, milyen típusú dolgokat keresnek, vagy tekintse meg a leggyakrabban feltett kérdéseket. Ezen értékes információ megadása indokolja az olvasókat abban, hogy bizalommal bírnak téged és tekinthetnek önnek a témában tekintélyként.

Ennek egyik módja a Quora-ba menni, és megnézni, mely kérdéseket tesznek fel a fülkéjében. Ez megmondhatja, hogy mi érdekli a közönséget. Ezután felhasználhatja a közösségi média elemzéseit ugyanezen műveletek elvégzésére, és ellenőrizheti, hogy mely témák vannak felkapva. A fórumok és hasonló online helyek gyakran csinálják a trükköt, ha alacsony a kutatási költségvetés.

Moz Pro SEO eszközkészlet

A Google Trends és a Google News felhasználásával megnézheti, mit keresnek és olvasnak az emberek a legjobban. Ha azonban több pénze van a tartalékra, használja a legjobb téma- és trendekutató eszközöket. A Moz egy remek lehetőség, amely segíthet a tartalom marketing és a SEO továbbvitele a következő szintre.

2. Az örökzöld tartalom célja

Természetesen vannak olyan témák, amelyeknek természetesen lejárati ideje van, vagy csak nagyon rövid időre lesznek nagy igények. Az ilyen típusú tartalom általában sajtóközlemény, általános eseményfrissítés vagy bármi más, ami a márkával történik, bejelentések és így tovább. Vannak hozzászólások a jelenlegi eseményekhez vagy blogbejegyzésekhez is, amelyek a tendenciákhoz kapcsolódnak, amelyek elhaladnak – emlékezz csak a „Laurel vs Yanny” vagy a „White and Gold vs Black and Blue Dress” vitára. Sok márka ugrott a trend felé, és róla közzétett, ám ezek nem voltak hosszú blogbejegyzéseik, mivel nem örökzöldek. Lehet, hogy ezekről a dolgokról ír, de a legjobb, ha olyan témákra törekszik, amelyek az idő próbájának megfelelnek. Nagyon sok időt és erőfeszítést fog fordítani ennek a tartalomnak a létrehozására, tehát annyi időt és hasznot akar elérni, amennyire csak lehetséges..

CoSchedule Free WordPress plugin

Rengeteg eszköz használható, és az egyik legjobb példa a CoSchedule plugin, amely segít a tartalom és a különféle frissítések megtervezésében, így tartalma mindig friss és érdekes az olvasók számára. Ez a praktikus eszköz lehetővé teszi a csapattal való együttműködést és a feladatok hozzárendelését, áttekintést kap a teljes marketingstratégiáról, tudja, mi a legjobb idő a feladásra és így tovább.

3. Az Eszközök segítségével szerkesztheti és korrektúrázhatja

Az írás nem mindig könnyű, különösen, ha a tartalom szerkesztése és korrektúrája után kész. Sok nyelvtani vagy helyesírási hiba lehet, és ezek soha nem járnak jó hírnevével. De szerencsére vannak olyan eszközök, amelyek segítenek abban, hogy jobbá válj ezen a területen.

Nyelvtanírás-asszisztens

A Grammarly olyan eszköz, amelyet valószínűleg ismer, mivel milliárd ember használja, és ez minden író számára kulcsfontosságú eszköz. Bízhat a Grammarly-ban, hogy intuitív módon ellenőrizze az összes nyelvtani és helyesírási hibát, írásjelek és stílushibait. Használata messze túlmutat az alapértelmezett korrektorokon, mint például a Wordben vagy a Google Dokumentumokban. Ingyenes, de ha fizetős verziót kap, akkor könnyen ellenőrizheti a plágiumot, és még jobb tartalomelemzést kaphat.

Ingyenes WordPress plugin korrektúrája

A Scribit ingyenes Proofreading pluginja egy plugin, amelyet közvetlenül használhat a WordPress-ben. Beállíthatja úgy, hogy aláhúzza az összes hibát gépelés közben, különben a hibák megjelenhetnek külön ablakban. Speciális terminológiát adhat hozzá, így testreszabható és használatra kész.

Style Guide Checker Ingyenes WordPress bővítmény

Végül, a Style Guide Checker egy plugin, amely segít létrehozni egy szabálykészletet, amelyet a tartalom alkotóinak be kell tartaniuk, lehetővé téve ezzel, hogy a tartalom egységes minőségével a teljes tartalom marketing stratégiájában teljesítsd. Mindent lefedhet az írásjelektől a formázásig.

4. Tegye a tartalmat megoszthatóvá

Az emberek szeretik olyan tartalmak megosztását, amelyek érdekesnek találják őket, és akik szerintük mások is ugyanolyan érdekeltek. Tegye könnyedén megosztani tartalmát, hogy kibővítse elérhetőségét és a hosszú formájú cikkei hatását. És mint a WordPress minden dologához, sok társadalmi megosztási plugin közül választhat.

Integrálja a közösségi médiát az AddThis-rel

Az AddThis néhány plugint kínál, amelyek segítségével tartalmát megoszthatóbbá teheti. Ez egy nagyszerű platform, amely lehetővé teszi a lebegő megosztás gombok, a közösségi profil követő gombok és még a kapcsolódó hozzászólások gyors és egyszerű hozzáadását. A pluginek használatához, valamint a legjobban megosztott tartalom, az áttételi hálózatok, az oldalmegtekintések és egyéb elemzések megtekintéséhez regisztrálnia kell egy ingyenes AddThis-fiókot..

Candy Social Widget

Vagy ha egyszerűbb opciót keres, akkor fontolja meg a Social Candy Widget bővítményt. Hozzáad egy intuitív közösségi widget készítőt, amellyel hozzáadhatja a preferált közösségi profil linkeket bármilyen widget kész területhez. Válasszon a 25 közösségi hálózat, 3 gombstílus és testreszabható dimenzió közül.

5. Formázza meg tartalmát

Az olvasók olyan tartalmat szeretnének, amely könnyen megemészthető, ahol gyorsan megtalálhatják a keresett pontos információt. Nagyon jó módja annak, hogy segítsenek nekik abban, hogy formázza a tartalmat, hogy legyen tiszta címsor, feliratok és listák, hogy át tudják lépni a hosszú formájú cikkben, és gyorsan megtalálják a keresett pontos témát..

Töltse le az egyszerű tartalomjegyzéket

Érdemes lehet a tartalomjegyzék hozzáadását is. A hosszú formájú tartalmak esetében ez gyakran rendkívül hasznos az olvasók számára. Ha a WordPress témája nem tartalmazza ezt a funkciót, egy olyan plugin, mint az Easy Contents (Tartalomjegyzék), meg fogja csinálni a trükköt. Ez a plugin pontosan megegyezik a hirdetéssel – egy egyszerű módszer a tartalomjegyzék hozzáadásához a hozzászólásokhoz vagy az oldalakhoz. A plugin automatikusan működik a fejlécek megragadásával. A mellékelt lehetőségekkel válassza ki a Tartalomjegyzék stílusát, a felsorolás formázását, a hierarchikus támogatást, a sima görgetést és egyebeket.

6. A látványtervek hozzáadása kötelező

Nagyszerű módszer az információk megismerésére az olvasók között olyan látványterveken keresztül, mint infographics, diagramok vagy más képek. Ideálisak az információk egyszerű formátumú tömörítéséhez. És még akkor is, ha nincs szükség képekre, mégis érdemes hozzátenni őket, hogy szétesjen a hosszú szöveg.

Infographic Maker - iList

Az iList Infographic Maker egy WordPress beépülő modul, amely elősegíti az adatok és információk megfelelő megjelenítését, és azonnal felhívja az olvasó figyelmét. Készíthet gyönyörű listákat, infografikákat, táblázatokat és grafikonokat, és mindezt megváltoztathatja a tartalom marketing stratégiájában.

Vision Interactive - Image Map Builder a WordPresshez

A Vision Interactive Image Builder lehetővé teszi, hogy többet tegyen a képeivel – szöveget, jegyzeteket, linkeket, alakzatokat, vonalakat és más dolgokat adjon hozzá, amelyek tisztázhatják pontját és inspirálhatják az embereket. Készíthet interaktív képeket, brosúrákat és másodpercek alatt elmondhat egy történetet.

Megjelenítő: A táblák és diagramok kezelője a WordPresshez

Végül, a Visualizer táblázatok és diagramok segítségével interaktív táblázatokat, grafikonokat és más megjelenítő eszközöket hozhat létre, amelyek segítenek a közönségnek megérteni a bemutatott adatokat. Ez nagyon egyszerűen használható, és több mint 9 diagramtípus használható. Az összes diagram interaktív és érzékeny, ami még jobb lesz a látogatók számára.

7. Kap előléptetést

Ha felhívta az olvasó figyelmét, és tájékozott és megbízható információforrásnak tartja Önt, elkezdheti az Ön által kínált termékek és szolgáltatások reklámozását. Miután értékes információkat adott számukra egy témáról, érdemes felkínálnia szolgáltatásait, hogy megoldást találjon arra a kérdésre, amellyel eredetileg hozzád fordultak..

Az egyik lehetőség a cselekvésre ösztönzés (vagy CTA) hozzáadása. Rengeteg WordPress cselekvésre ösztönző plugin közül választhat. Ezekkel az olvasókat a hírlevél feliratkozási űrlapjára, az árazási oldalra, a kapcsolatfelvételi űrlapra irányíthatja, stb.

Alternatív megoldásként, ha webhelye e-kereskedelmi áruházat is tartalmaz, akkor használhat rövid kódot a kapcsolódó termékek hozzáadásához a szöveghez. Például, ha a WooCommerce szolgáltatást használhatja, testreszabhatja a [termékek] rövid kódot, és megjelenítheti a releváns elemeket kategória, SKU, népszerűség stb. Szerint (lásd a A WooCommerce rövid kódváltozói többet tanulni).

8. Készítsen a SEO szem előtt tartásával

Természetesen annak érdekében, hogy elérje a legtöbb olvasót, magas rangsorolással kell rendelkeznie. És ennek eléréséhez SEO optimalizált tartalommal kell rendelkeznie.

Először a kulcsszó-kutatással kell kezdenie. A Google Kulcsszótervezője kiváló eszköz a kulcsszavak felfedezésére és kutatására, valamint a verseny megítélésére.

Yoast SEO plugin

De ha eldöntötte a cél kulcsszavakat, akkor nem akarja megtölteni a szöveget. Ez gyakran kínos és természetellenes (az olvasók és a keresőmotorok számára). A Yoast egy nagyszerű bővítmény, amely lehetővé teszi ezeknek a kulcsszavaknak a hozzáadását, majd ellenőrzi az olvashatóságot. Ez biztosítja, hogy semmi sem természetellenesen hangzik, és segít optimalizálni a tartalmat az olvasók számára (és a keresőmotorok számára). Ezenkívül a plugin hasznos weboldal fontos SEO funkcióinak hozzáadására, beleértve a webhelytérképet és a zsemlemorzsát. Így mindennapi eszközként szolgálhat a WordPress SEO erőfeszítéseihez, hogy a hosszú formájú cikkeket rangsorba állítsa.


Ha nagy hatású hosszú formájú WordPress-cikkeket kíván létrehozni, ne felejtse el ezeket a tippeket szem előtt tartani a létrehozási folyamat során. A hosszú formájú cikkeknek természetesen megvan a helyük és céljaik; És ha megfelelően elvégezték őket, akkor nagyszerű eredményeket fognak látni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map