8 lehetőség a részvételre a WordPress közösségben

Hálózat

Számos módja van a WordPress közösség részvételének és visszaadásának.


A WordPress egy nyílt forráskódú projekt, ami azt jelenti, hogy az alapszoftver és a kiterjesztéshez szükséges eszközök nagy száma teljesen szabadon használható és módosítható. Ez az etosz a szoftver és a kiegészítő információk minden aspektusára kiterjed.

A közösség együttesen létrehozza a WordPress kiegészítéseit, lefordítja azokat különböző nyelvekre, és elősegíti az alapszoftver minden aspektusát..

A közösség hozzájárulása azonban nem csak a fejlesztőkre korlátozódik. Bárki, aki részt akar venni, megtalálhatja a módját, hogy segítsen. Csak annyit kell tennie, mint egy WordPress.org-fiók és a beszorulási vágy.

A bekapcsolódásnak sokféle módja van, és néhányat itt áttekintünk Önnek.

1. Fejlesszen ki egy ingyenes bővítményt vagy témát

Ez a leggyakoribb módszer a WordPress közösségnek történő visszatérítéshez. Több ezer ingyenes téma és beépülő modul található a WordPress lerakatban a közösség számára. Annak érdekében, hogy megmutassam a létrejövő óriási változatosságot, átnézem őket, és minden hónapban kiemelem a kedvenc pluginjaimat és témáimat.

Ez nem választható azok számára, akik hosszú távon nem hajlandóak elkötelezni magukat. Bármely létrehozott téma vagy plugin folyamatos frissítést igényel, hogy hibamentesek és kompatibilisek legyenek az alapszoftver minden új verziójával..

Mellesleg, nem kell fejlesztőnek lennie a bővítmények és témák fejlesztéséhez. Egy fejlesztővel dolgoztam két plugin létrehozásában (újabb kettővel úton).

Persze – ez egy kicsit pénzbe kerül, de olyan plug-ineket hoztam létre, amelyekre személyes igényem volt és segítenek másoknak. Ez sem sérti a WordPress közösség jó hírnevemet.

A beépülő modulok és témák fejlesztése sok közreműködő általános lépése a WordPress prémium termékeket értékesítő vállalatának létrehozásában. Ez a legnagyobb kihívást jelentő hozzájárulási szint, de végül anélkül, hogy az emberek feladnák a témák és pluginok készítéséhez szükséges idejét, a WordPress nem lenne olyan változatos, mint manapság..

2. Válaszoljon a fórumok támogatási kérdéseire

A támogatási fórumok kiváló módszer a közösségbe való bekapcsolódásra. Mindig új WordPress-felhasználók keresnek segítséget és útmutatást, és hiányzik a moderátorok hiánya miatt ez lehet az egyik legjobb hely a visszaadás elindításához. Te talán nem gondol Ön egy WordPress szakértő, de ha bármilyen tapasztalata van, vannak olyan kérdések, amelyekre Ön is képes válaszolni (figyelembe véve, hogy a kérdések döntő többségét az abszolút kezdők teszik fel).

Jelenleg hatalmas számú nyitott szál van, amelyek kissé félelmetesnek bizonyulhatnak a döntés elindításánál. Egy jó módszer erre a megközelítésre, ha gondolunk egy olyan problémára, amelyet a közelmúltban tapasztalt a WordPress-szel, és amelyet sikerült megoldani. A fórumok keresési szolgáltatásával keresse meg ugyanazt a problémát kérdező embereket, és írja le azokat, ahogyan javították.

További információ a támogatási fórumokon való részvételről, ez az oldal elmagyaráz mindent, amit tudnod kell.

3. Karbantartja a dokumentációt

Files

A kódex mindent tartalmaz, amit tudnia kell a WordPressről. Ezt folyamatosan frissítik, és önkéntesektől megköveteli a hibák kijavítását, az oldalak felülvizsgálatát és új cikkek hozzáadását a WordPress dokumentáció kibővítéséhez, különösen új verziók kiadásakor.

Mindig követelmény a Codex naprakészen tartása. Ha úgy gondolja, hogy ez valami vonzó lehet Önnek, nézd meg a Codex közreműködői iránymutatások és vegyen részt.

4. Dolgozzon a WordPress fordításán

A WordPress GUI alapértelmezés szerint amerikai angolul működik, de képes más nyelvek alkalmazására.

Ha egynél több nyelvet beszél, akkor a WordPress visszaadásának ideális módja lehet az alapszoftver lefordítása az Ön nyelvére. Ez különösen akkor fontos, ha a WordPress még nem érhető el az Ön nyelvén. A szoftver kidolgozásán túlmenően segíthet a számos Codex oldal másik nyelvre történő lefordításával is.

Ha segíteni szeretne a WordPress fordításában, további információt találhat a A Polyglots csapat oldala.

5. Készítse el a WordPress felhasználói felületet

Ha képességei inkább a tervezés területén rejlenek, akkor Felhasználói felület csapata ideális hely lehet a tehetségek számára. Ez a csapat a WordPress felhasználói felület fejlesztésére és tervezésére összpontosít.

Folyamatos beszélgetések folynak a tervezésről és a felhasználói tesztelésről azokkal az emberekkel, akik elképzeléseik makettjeit szolgáltatják az UI csoportban. Ha van valami a jelenlegi felhasználói felületről, amelyben Ön nem ért egyet, és módosítani szeretne, akkor ez a csoport az a hely, ahol előadhatja ezt az érvet.

6. Javítsa a WordPress akadálymentességét

Ha Ön vagy valaki, akit ismerek, segítő technológiát használ, akkor az akadálymentesség csapatának segítése ideális lehet a részvételhez..

Ez a csapat a WordPress magjának segítő technológiáján dolgozik, és mindig visszajelzést keres. Mondja el nekik a felmerült problémákat, valamint a szoftver jobb továbbfejlesztéséhez szükséges ötleteket.

Ha ez vonzó, kövesse az Tegye elérhetővé a WordPress blogot és észrevételeket tehet az ott folyó vitákról.

7. Segítsen a közösség növekedésében

WordCamp

Többféle is van WordCamps és több száz WordPress találkozó, amelyek minden évben megtörténnek a világ minden tájáról. Ezek az események ideális helyek a közösség tagjai számára, hogy egy helyen gyűjtsenek információkat, hogy megosszák egymással a WordPress fejlesztését, kialakítását és minden aspektusát. ).

Ha jelenleg a környéken találkozó vagy WordCamp zajlik, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel, és felajánlja, hogy segítsen.

Ha a közelben nincs jelenlegi találkozó vagy WordCamp, miért nem próbálja meg elindítani?

A találkozó vagy a WordCamp futtatása nem könnyű feladat, és rengeteg munkát igényel mind az esemény előtt, mind annak ideje alatt. Ha ez valami, amelyet gondolsz csinálni, akkor nagyon jó ötlet lenne kapcsolatba lépni a Make WordPress közösség többi tagjával tanácsot és támogatást kérni..

A közösségi rendezvények nem korlátozódnak a fizikai helyszínekre. Számos fórum, IRC csevegés és online műhely foglalkozik, amelyeket a közösségi önkéntesek körében tartanak számon.

8. Adomány a WordPress Alapítványnak

Ha attól tart, hogy a fenti lehetőségek egyike sem az Ön számára – függetlenül attól, hogy nincs ideje vagy képességei ebből a célból segítséget nyújtani – akkor van egy másik lehetőség is. A WordPress Alapítvány egy jótékonysági szervezet, amelynek feladata a WordPress nyílt forrású projektként történő továbbfejlesztése.

Ez egy nonprofit szervezet, amely a WordPress védjegyet birtokolja, különféle nyílt forráskódú projekteket finanszíroz és oktatási szervezet a WordPress és a nyílt forráskódú fejlesztések számára..


Számos olyan lehetőségről beszéltünk, amelyekkel bekapcsolódhat a WordPress közösségbe, de sok más módon is hozzájárulhat hozzá. Annak érdekében, hogy mindenki részt vegyen a közösségben igazán szükség van egy vágy, hogy adja vissza. Akkor csak ki kell kitalálnia, hogyan teheti ezt a tehetségeinek legjobban megfelelő módon.

Hozzájárulhat a közösséghez témák és beépülő modulok áttekintése formájában, vagy együttműködhet a tervező és felhasználói felület csapatokkal a WordPress megjelenésének és megjelenésének javítása érdekében. Hozzájárulásod azon is alapulhat, hogy meg akarja ölteni a WordPress-t az új felhasználók számára, és segít nekik az indulásban. Valójában nincs korlátozva a rendelkezésre álló lehetőségek.

Adott valamilyen módon vissza a WordPress közösségnek? Szeretnénk hallani erről a megjegyzéseket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map