8 elvégzendő ellenőrzés, ha a WordPress webhely nem működik

8 elvégzendő ellenőrzés, ha a WordPress webhely nem működik

Lehet, hogy nem fér hozzá a WordPress-webhely irányítópultjához vagy bejelentkezési oldalához. Vagy webhelye egyszerűen nem úgy viselkedik, mint általában. Ha ez történik, akkor valószínű, hogy a WordPress webhely nem működik.


De ne aggódjon – lehet, hogy egy egyszerű válasz van arra, hogy miért nem működik webhelyén. Ez az előzetes ellenőrzések rövid listája segít megőrizni a fejed, amikor a WordPress webhely nem működik. A legjobb, hogy ezeket az ellenőrzéseket önállóan elvégezheti, mielőtt segítségért kérne.

1. Zárja ki a hibás kapcsolatokat

Első lépésként győződjön meg arról, hogy minden csatlakoztatása megfelelő és be van dugva a megfelelő aljzatokba / portokba. Győződjön meg arról, hogy megfelelően csatlakozik-e az internethez. Két napig nem akarja megtörni a fejét, majd megtudja, hogy átkerült a vezetékek.

2. Csak te vagy??

Gyakran előfordul, hogy a probléma általános kérdés lehet, amely sok más felhasználót érint. Lehet, hogy mások is megpróbálják kitalálni, hogy a WordPress webhely nem működik-e

Próbáljon ki néhány online szolgáltatást, például, ha szeretné megtudni, hogy ez a helyzet Mindenki számára, vagy csak nekem. Ez az eszköz több helyről ellenőrzi az Ön webhelyét, tehát ha a számítógéppel kapcsolatos probléma merül fel, akkor erről tudni fog. Egyszerűen adja meg bármely webhely URL-jét, és tudni fogja, hogy az a webhely szintén nem működik-e. Egy másik eszköz, amely nagyjából ugyanazt teszi Nincs ez a webhely?.

A webhely nem működik?

Ha azt tapasztalja, hogy csak te nem fér hozzá webhelyéhez, akkor a következő állomásnak kell lennie Whatsmydns. A „Nem található a webhely”Vagy hasonló hiba általában azt jelenti, hogy a DNS nem frissült. Ez az eszköz segítséget nyújt abban, hogy megtudja, és ne hagyja ki ezt az ellenőrzést, ha nemrégiben módosította a DNS-t a webhelyére. Ne feledje azonban, hogy a DNS-változások frissítése általában 6-7 órát igénybe vehet.

Ha a DNS naprakész, akkor a következő dolog, amit meg kell tennie, meg kell próbálnia az oldalt újratölteni. Ehhez kattintson a gombra Ctrl + F5 Windows rendszeren (és Cmd + R Mac rendszeren). Ez lehetővé teszi a weboldal elérését közvetlenül a szerverről, megkerülve a gyorsítótárazott oldalakat.

Ezután tekintse meg webhelyét különböző helyekről proxy webhelyek használatával. Ha így tudja megtekinteni a webhelyét, akkor nagyon valószínű, hogy hálózati problémák merülnek fel.

Végül, folyamatosan megőrizheti a webhely működési idejét is. Sok eszköz létezik, például Pingdom erre a célra rendelkezésre áll. Ezek az eszközök ellenőrzik webhelyének állapotát azáltal, hogy több helyről pinggálnak gyakran, és értesítik Önt, ha webhelyén állásidő tapasztalható.

3. Ellenőrizze a domain érvényességét

A webhely indításakor vásárolt domain név lejárati dátummal rendelkezik. Nem fogadott el előfizetési megújítási értesítést? Noha sok hivatalvezető érvényességi idejét kb. 30 nappal meghosszabbítja a lejárati idő után, Ön ezt továbbadja, ha nagyobb elvárásai vannak.

Számos webtárhely köti össze a domain regisztrációs szolgáltatásokat a tárolással. De ha nem ez a helyzet veled, akkor ellenőriznie kell, hogy az előfizetése naprakész-e.

Kicsoda

Menj oda Kicsoda és adja meg webhelyének URL-jét. Gyorsan megtudhatja, ha a domain regisztrációja még életben van, valamint a webhely domainjével kapcsolatos sok egyéb részletet is.

4. Hozzáférhetetlen webhely

Időnként előfordulhat, hogy webhelye nem igazán áll le, csak hogy nem fér hozzá hozzá. Ennek oka lehet az, hogy a WordPress nem automatikusan frissíti az automatikus frissítéseket.

Ilyen esetekben megpróbálhatja elérni a webhelyet a következő gyorsjavítások segítségével:

 • A WordPress nem frissíti teljesen: Néha, közvetlenül a WordPress frissítésének megkísérlése után, ütemezett karbantartási hibát kaphat, amikor megpróbál betölteni bármely oldalt. Valószínűleg ez azért van, mert volt időtúllépés a WordPress karbantartási módból való kikerülésére. A WordPress létrehoz egy .karbantartás fájlt a frissítési folyamat során, jelezve, hogy webhelye karbantartás alatt van. Ezt a fájlt el kell távolítania a webhelyről, hogy újra elérhesse. Időig valószínűleg csak olyan üzeneteket kap, mint a „Sikertelen telepítés”Vagy„Röviden nem érhető el a WordPress ütemezett karbantartási hibája miatt„. Bár mindig jó ötlet, ha további információt olvas a WordPress biztonságos frissítéséről.
 • Helytelen fájljogosultságok: A megfelelő fájl engedélyek fontosak az automatikus frissítés megfelelő működéséhez. A WordPress a htdocs / sajatwebhely / wp-content / frissítés könyvtár az ideiglenes fájl számára, amelyet a telepítés során hoz létre, és írhatónak kell lennie. Miután ezt megtette, próbálkozzon újra az automatikus frissítéssel.
 • Kapcsolja ki a biztonságos módot: Próbálja meg kikapcsolni a biztonságos módot a készüléken httpd.config fájlt, majd indítsa újra az Apache-t.
 • Válassza a Kézi frissítés lehetőséget: Ha történik, akkor kap egy „Fatális hiba“, Válassza a manuális frissítést.

Egyéb okok lehetnek a PHP-memória kimerülése vagy a szerver időkorlátja, és itt meg kell tennie egy kis WordPress-hibaelhárítást..

5. Felfüggesztett számla

A legtöbb tárhelyszolgáltatás felfüggeszti a fiókját, ha az egy ideje nem fizetett. Általában e-mailt fog kapni a házigazdától, amelyben értesíti, ha a fizetés még nem történt meg, így lehetséges, hogy az elcsúszott. A tárhelyszolgáltatások felfüggesztésének elkerülése érdekében ellenőrizze, hogy a számlázási adatai naprakészek-e.

6. A szerver nem működik

Ha a szerver leállást tapasztal, akkor egyáltalán nem fog hozzáférni webhelyéhez. Noha üzenetet kaphat arról, hogy a szerver leállást tapasztal, néha sötétben leszel – könnyű elfelejteni. A szerver erőforrások erőforrás-igényes használata, amely meghaladja a sávszélességet, szintén okozhatja webhelyének leépülését.

Az ellenőrzés elindításához egyszerűen frissítse az oldalt, és ha ez ideiglenes probléma, akkor valószínűleg megoldja magát.

Ezután fontolja meg, hogy az Ön által kiválasztott tárhelyszolgáltatás / csomag megfelelő-e az Ön webhelyéhez. Ha olcsó webtárhelyet választott, akkor előfordulhat, hogy a gazdaszerverek nem nyújtanak megfelelő támogatást a 100% -os rendelkezésre álláshoz. Az álláslehetőségek gyakrabban fordulhatnak elő olcsóbb tárhely esetén, amelyet nem támogat a megfelelő infrastruktúra, és az egyetlen megoldás az, ha megvárja, vagy telefonba lép a szolgáltatóval. Vagy választhat a minőségi tárhelyszolgáltatásokra, például a Bluehostra (ahol a WPExplorer olvasók 63% kedvezményt élvezhetnek), vagy a WordPress által kezelt tárhely-megoldásokra, például a WP Engine.

A Bluehost szerver állapota

Az olyan szolgáltatások, mint a Bluehost, folyamatosan tájékoztatják Önt a szerver leállásáról, de felkeresheti a cPanelt is, hogy ellenőrizze fiókjának állapotát. Ez is jó ötlet, ha felállít egy automatikus üzemidő-figyelő eszközt, és amint értesítést kap a leállásokról, vegye fel a kapcsolatot a tárhely szolgáltatójával..

7. Téma vagy Plugin konfliktus

A páros témák és beépülő modulok, amelyek nem játszanak jól egymással vagy a WordPress maggal, szintén levághatnak téged a WordPress-től. Ennek egyik módja a minőségi témák és beépülő modulok megvásárlása neves piacokon.

Minőségi plugins

A WordPress beépülő modulok keresésének jó helyét a legjobb WordPress beépülő modulok saját listája tartalmazza.

Sok szerzőnek gondjai vannak ahhoz, hogy rámutassanak termékeik ismert konfliktusaira más témákkal vagy beépülő modulokkal, és telepítésük előtt szánjon időt arra, hogy átnézze azokat. És ha bármikor kétségei vannak a kompatibilitással kapcsolatban, kérdezze meg a fejlesztőt.

8. Hacked lettél

Ha hosszabb ideig működtet webhelyet, akkor biztosan tudni fogja, hogy a webhely biztonsága folyamatos gyakorlat. A lényeg az, hogy néhány lépéssel a rossz fiúk előtt álljunk. A rosszindulatú botok gyakran megismételt magas frekvenciájú kísérletekkel próbálnak belépni, és néha sikerrel járnak (tehát erős jelszavak szükségességére és az adminisztrátori terület védelmére). Ilyen esetekben és DoS támadások esetén a tárhely szolgáltatójának lépnie kell, hogy segítsen védelmében maradni. Szorosan együtt kell működnie velük, és minden rendelkezésre álló információt meg kell adnia számukra.

Előfordulhat, hogy a robotok vagy a hackerek is sikerül és átveszik az Ön webhelyét. Ha ellenőrizni szeretné, hogy webhelyét feltörték-e, futtasson egy Sucuri-webhely-ellenőrzést, és nézze meg a kapott eredményeket.

Sucuri SiteCheck

Ha webhelyén nincs olyan rosszindulatú program, amely ezt befolyásolja, csak keresse meg ezeket GYIK a WordPress kódexről és próbáljon további információkat gyűjteni arról, hogy mi okozza offline állapotba lépését vagy furcsa futását.

Csomagolás fel

A webhelyről való kizárás bosszantó élmény lehet. A WordPress webhelyének működésének oka azonban számos módon megtalálható. Felfegyverkezve ezzel az információval, kipróbálhatja és beállíthatja a dolgokat. Ráadásul számos minőségi üzenet, beleértve a WordPress kódexet is segít a WordPress hibaelhárításában. És ha úgy találja, hogy nem tudja egyedül kezelni, akkor mindig kérhet külső segítséget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map