7 tipp a figyelmes WordPress-hozzászólások létrehozásához

A közönség figyelmének megragadása nehéz feladat, különösen akkor, ha blogod rengeteg tartalmat tartalmaz. Akár van egy reklámolandó terméke, akár egy opt-in-email hírlevelet szeretne, hogy az emberek csatlakozzanak, vagy egyszerűen csak szeretné növelni rajongói körét, szerezni – és megtartani – az olvasói elkötelezettség kiemelkedően fontos. A nap végén csak azt akarja, hogy az emberek hallgassák meg, mit kell mondaniuk. Tehát mit csinálsz, ha szeretnéd megszerezni és fenntartani a látogatók érdeklődését? Nézze meg ezeket a tippeket a figyelmes és megragadó WordPress blogbejegyzések előállításához.


1. Kerülje az olvasók fókuszálását, hogy ne szúrja be a szöveget

make-money-írás

A blog nem ugyanaz, mint egy regény – sajnos sok kezdő blogger hajlamos elfelejteni ezt az egyszerű, ám mégis fontos tényt. Amikor az emberek blogbejegyzéseket olvasnak, azt szeretnék, hogy nagy erőfeszítés nélkül meginduljanak rajta. Az internetet böngészve a legtöbb ember türelmetlennek találja a kívánt információt, így tartalmát úgy kell bemutatni, hogy a leolvasók nagyon világos képet kapjanak arról, hogy mi a helyzet gyorsan.

Ha az idő és az erőfeszítés tényezők az olvasók számára, akkor nem fognak eleget tenni annak a feladatnak, hogy nagy szövegrészeket menjenek át. Fontos, hogy a bekezdések egymástól jól el vannak-e osztva – (1) bekezdésbenként legfeljebb 100 szó, és (2) az egyes bekezdéseket sorválasztással elválaszthatja a jó hüvelykujjszabályok, amelyeket be kell tartani. Ez megkönnyíti az üzenet olvashatóságát, ami (remélhetőleg!) Hosszabb ideig megőrzi a látogatók webhelyén.

2. Használja ki a golyópontokat és az alcímeket, hogy gyorsan megkapja a pontját

Jó ötlet a szövegrészelés elkerülése, de gyakran használnia kell a felsoroláspontokat és az alcímeket is. Lehet, hogy a látogatók nem feltétlenül akarják elolvasni a bejegyzés minden szót, ezért alcímeket és felsoroláspontokat keresnek, hogy általános képet kapjanak az üzenetről.

Minél rövidebb a hozzászólásod, annál nagyobb esélye van arra, hogy az olvasóit reagáljanak a cselekvésre szólító felhívásra. A golyópontok itt hasznosak lehetnek; hatékonyan helyettesítheti sok tartalmat azok használatával. Az alcímek nem lehetnek olyan hosszúak, hogy legyőzzék a célt, és nem is lehetnek túl rövidek, hogy az olvasók még mindig nem tudják, mi a következő bekezdések. Csak elég hosszúnak és leírónak kell lenniük, hogy rövid áttekintést adjunk a következő szöveg tartalmáról.

3. Használjon WordPress beépülő modult, hogy tegye érdekesebbé a bejegyzését

Adjon hozzá érdeklődést a WordPress értesítések segítségével

Rengeteg WordPress plugin használható – akár ingyenesen, akár fizetettként -, amelyek segítenek az olvasók figyelmének felkeltésében. Íme néhány pár, amelyeket érdemes figyelembe venni:

 • OptinMonster: Nem mondhatunk elég jó dolgot erről a fantasztikus bővítményről. Adjon hozzá egy felugró vagy ragadós értesítési mezőt, hogy az olvasók feliratkozzanak a levelezőlistákra.
 • FooBar: Az egyik legnépszerűbb lehetőség, a Foobar egy fantasztikus cselekvésre ösztönző üzenet és értesítési sáv prémium szintű WordPress bővítmény, amelyet webhelyére felvehetnek. Válasszon egyedi színeket, adjon hozzá oszlopokat oldalanként / feladásonként, és használja a több mint 30 lehetőséget a tökéletes értesítés megtervezéséhez.
 • NotiBar: Ez az ingyenes plugin csak a dolog, amire fontos egy fontos értesítés feladása a bejegyzés tetején. Egyszerűen illesszen be egy adott kódot a bővítmény felületébe, majd a figyelmet felhívó értesítés megjelenik a tetején. A nagy dolog az, hogy az olvasók képesek elrejteni a sávot, ha azt találják, hogy az elolvasása után túl zavaró..
 • Értesítési sáv: Egy másik ingyenes lehetőség, a Notification Bar nagyon hasonlít a fenti NotiBar-hoz, ám kicsit nagyobb rugalmasságot biztosít. Öt különböző színbeállítás közül választhat, hogy jobban megfeleljen a webhelyének. És a sáv hét másodperc után automatikusan elrejtőzik, így szemet gyönyörködtető, de nem tolakodó.

4. A cím a jegy

Mielőtt bármi mást jelentene a weboldalon, az olvasók valószínűleg először veszik észre a bejegyzés címét. Használja ki ezt a tényt azáltal, hogy győződjön meg arról, hogy a cím érdekes. Azt akarja, hogy az az olvasó érdeklődését megkísérelje, hogy rajtakapja magát, hogy lépést tartson, hogy megnézze, mi szól a bejegyzésed. Adjon el elegendő információt ahhoz, hogy többet tudjon meg, de ne adjon el mindent.

5. Képek hozzáadása minden hozzászóláshoz

fényképező berendezések

Ugyanolyan fontos, mint a cím és a jó tartalom minden bejegyzéshez, ugyanolyan fontos, mint egy vonzó kép hozzáadása. A túl sok szöveg egy idő után monotonussá válhat – szinte függetlenül attól, hogy mennyire vonzó az írás – tehát hozzá kell adnia egy jó minőségű képet a kíváncsiság felkeltéséhez, és el kell mondania az olvasóknak, mi szól a bejegyzésed, anélkül, hogy minden szót el kellene olvasniuk..

Képzelje el egy olyan weboldal elolvasását, amelynek képet alkot, mint a nélkül. Valószínűleg inkább hajlamos lesz az elsőre a másikra fényelni. A bloghoz hozzáadott összes látogató, amelyet egy kép elkészíthet, megéri a percek alatt a tökéletes fénykép megtalálásához szükséges néhány percet.

6. Olyan gyakran módosítsa a betűméretet

Valószínűleg ellentmondó tanácsokat fogsz hallani a blogbejegyzésekben használt betűméret, típus és egységesség kapcsán. Noha érdemes játszani a betűtípusával, valószínűleg azt tapasztalja, hogy a méret és a típus megváltoztatása néha vizuális érdeklődést válthat ki.

Ennek azonban óvatosnak kell lennie. A túl sokféle változatosság valószínűleg rendetlennek és zavarónak tűnik, ami elvonja az olvasókat. A konzervatív induláshoz használjon eltérő méretű és típusú betűtípust a cím, alcím, tartalom és oldalsáv fejlécéhez. Kipróbálhatja a betűkészlet méretének növelését is a láthatóság javítása érdekében, ami magasabb átkattintási arányt eredményez. Természetesen ezt meg is teheti egyedül, de sok olyan prémium WordPress-téma, mint például a Total, kiterjedt tipográfiai lehetőségeket foglal magában, így a betűkészlet, a méret, a sorköz és még sok más, néhány kattintással megváltoztatható a témabeállítások panelen.

7. Használjon rácsokat az optimális oldal elrendezéshez

Végső elrendezések rács és galéria

Az oldal elrendezésének kezelése és a tartalom vizuálisan megjelenítésének megjelenítése sokkal könnyebb lehet egy rács használatával. A rácsos elrendezés egy egyszerű módja annak, hogy a webhely kezdőlapján megjelenítse a hozzászólásait, valamint elrendezzen képeket és egyéb érdekes elemeket. A WordPress beépülő modul használata egyszerű módja annak, hogy rácsot adjon a webhelyéhez az egyes blogbejegyzések megjelenésének és megjelenésének hatékony kezelése érdekében. Néhány beépülő modul itt található:

 • Essential Grid: Ez egy nagy teljesítményű prémium plugin, amely megkönnyíti a rácsok hozzáadását bármilyen postai típushoz. Készítette: ThemePunch (a mesterlövészek a félelmetes Csúszó Forradalom mögött)
 • USquare – Universal Responsive Grid: Ez a prémium plugin nagyon egyszerűen beállítható és felhasználható a hozzászólások kezelésére. Készíthet számos rácsot, majd hozzáadhat bármit, amit szeret. Egy adott elem hozzáadása után szerkesztheti azt, ahogy tetszik, beleértve a színt, a címet, a leírást és így tovább.
 • Rácselrendezés sokk: Ez a freemium WordPress hálózati elrendezés-bővítmény mindenféle fantasztikus funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével reagáló elrendezést hozhat létre a bejegyzésedhez. Az építõbeállítások között szerepel a betûméret és típus, a megjelenítendõ elemek száma, az elemek rendezése, a megjeleníthetõ funkciók, a dobozméret és így tovább. Annak ellenére, hogy létezik ennek a bővítménynek egy fizetett frissített változata, az ingyenes verzió nagyon sok funkciót kínál.

Minél többet blogol, annál több új trükköt fog felfedezni a kereskedelemben, amikor a hozzászólásaid valóban kiemelkednek; elkerülhetetlenül hozzájárulva ahhoz, hogy a látogatói hosszabb ideig az oldalon maradjanak. Ezek a tippek mindenképpen érdemes kipróbálni, de valószínűleg hiányoztam néhány. Mi a taktika? te felhasználhatja figyelmet felkeltő WordPress-hozzászólások létrehozására? Szeretném hallani ötleteit, ezért tedd közzé őket az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map