6 WooCommerce marketing technika az értékesítés növelése érdekében

A WooCommerce marketing technikák az értékesítés növelése érdekében

Az online áruház elindításának izgalma verhetetlen. Miután kinyitotta áruház metaforikus ajtaját a világ felé, rájössz, hogy várja az első eladást. És amikor ez megtörténik, nem tehetsz segítséget, csak ha a hold felett vagy. Hamarosan a lelkesedés válik be. Több látogatót szeretne látni. Több ügyfelet szeretne látni, több eladást szeretne látni, és figyelni szeretné, hogy növekedjen a profitja.


Ki nem??!

Online áruház felépítése és üzemeltetése során a kihívás nem a technológiával vagy a karbantartással foglalkozik; A legnagyobb kihívás az ügyfelek beszerzése és értékesítésre való átalakítása.

A konverzió növekedése olyasmi, ami megronthatja vagy megbonthatja vállalkozását. De ez nem valami szokatlan. Évek kutatásait költötték a megértés érdekében vevő pszichológia, a konverziós triggerek dekódolása és az értékesítési ciklus optimalizálása.

Ezen átfogó kutatás alapján összeállítottuk a 6 legfontosabb WooCommerce marketing technikát és taktikát, amelyeket alkalmazhat az online áruház eladásainak növelésére..

1. Kínáljon személyre szabott vásárlási élményt

WooCommerce marketing technikák: személyre szabott vásárlási élmény

Ha időt vesz igénybe a WooCommerce személyre szabása érdekében, megkönnyebbülést kölcsönözhet ügyfeleinek. Mennyire mentesség? Megkönnyebbülés az állandó információs túlterheléstől. Sokkal jobban érzi magát, ha egy speciális hangot hall, amely neked szól, az internetes zaj káoszában. Ezt a pszichológiai ravaszt arra használhatja, hogy több embert befolyásoljon az online áruházában történő vásárláshoz.

A személyre szabás finom lehet. Például a WooCommerce webhelyének honlapja egy érdekes mesebe szövhető, amelyet az olvasó címez. Ha megérti a vevő személyiségét, ez a történet kapcsolódhat a potenciális ügyfelekhez, ez arra késztetheti őket, hogy úgy érzik, hogy kizárólag velük beszél, és végül arra készteti őket, hogy vásárolják meg a termékét.

Minél jobban megérti a vevő pszichológiáját, annál inkább kapcsolódhatnak a történetek a közönséghez.

A személyre szabásnak közvetlen módja is van. Az egyszerű változások magukban foglalják az ügyfeleknek a nevükkel történő címzését, az általános „Szia, ott” helyett. Vagy testreszabott e-maileket küldhet bizonyos esetekben, például évfordulók vagy születésnapok alkalmával. Egy jó trükk az, ha kiválasztja a termékeket az ügyfél kívánságlistájából, hogy ösztönözze őket a vásárlás befejezésére. Az ilyen jellegzetességek segítenek azonnali kapcsolatot létesíteni az ügyfelekkel.

A testreszabás másik hatékony módja az ár testreszabása az ügyfél számára. Az ügyféllel fennálló kapcsolata alapján – mondván, hogy hosszú távú vevő vagy nagykereskedelmi partner – beállíthatja a megfelelő árakat. Az ár testreszabása révén az ügyfelek különlegessé válnak, és tökéletes lendületet adhatnak értékesítési stratégiájának.

2. Adja hozzá a sürgősségi triggereket

WooCommerce marketing technikák: sürgősségi indítók

neuromarketing azt mondja, hogy ennek a kis változtatásnak a végrehajtása a webhelyén, azaz a visszaszámláló telepítése, az értékesítés jelentős növekedését eredményezheti. Nem tudtunk egyetérteni.

Azon alapul meggyőző pszichológia és a fél, hogy kihagyja. Különféle visszaszámlálási időzítőket telepíthet. Mint például a raktárkészlet időzítője, beszélhetünk egy hamarosan végződő kedvezményes időszakról (a villámkezelésről!), Vagy beállíthat egy időzítőt, hogy az ügyfelek igénybe vehessék az ingyenes kiszállítást..

A mögöttes koncepció világos: a sürgős helyzetek gyors cselekvésre késztetnek bennünket. A szűkösség cselekvésre ösztönöz bennünket. Mindig működik. Lehet, hogy például nem figyel a mobiltelefon bevezetésére, ha tudja, hogy bármikor megvásárolhatja a mobiltelefonot. De ha az állomány korlátozott ideig elérhető, vagy ha csak bizonyos napokon vásárolhatná meg, akkor érdekel. Mint a mágia, az érdektelen vevő is figyelmet fordít. Ez az, amit a boltjában is akarsz, igaz?!

A ütemezési plugin a WooCommerce számára segíthet egy időzítő beállításában egy adott terméknél vagy kategóriánál egy adott dátumra és időre, hogy bármilyen terméket korlátozott ideig megvásárolhasson. Amint az idő lejár, a termék rejtett. Nagyon praktikus, ugye ?! Nem vicceltem a varázslatos részről! ��

3. Ajánlat a termékcsomagokról és csomagokról

WooCommerce marketing technikák: termékcsomagok és csomagok

A fogyasztói pszichológia megértése fontosWooCommerce marketing technika, valamint az üzleti növekedés általánosságban az egyik legfontosabb szempont..

Lépjen be az ügyfelének cipőjébe, és gondoljon rá, hogy szeretne mindent? Csatlakozzon az üzleti vállalkozásához kapcsolódó fontos fórumokhoz és közösségi médiacsoportokhoz, ahol az ügyfelek kifejezik magukat. Tudja meg érdeklődési körét, a legújabb zümmögést, új igényeket, hiteles visszajelzéseket és bármit, ami segít az alkalmazkodásban.

A testreszabók kedvelik azt az érzést, hogy egyetlen vásárlásnál több értéket szerezzenek.

Veline Kumar (Yale) és Timothy Derdenger (Carnegie Mellon) négyéves tanulmányt készítettek.,

“A vegyes csomagolás egyedülálló és korábban még nem vizsgált módszert kínál a fogyasztók nagyobb értékének a termék életciklusa során történő kiaknázására.”

Elemezze a lehetséges termékcsomagok elemzését a múltbeli vásárlások alapján. Kluboljuk azokat a termékeket, amelyeket nagyobb valószínűséggel adnak együtt. Ajánlatok kedvezmények a kötegek számára.

A kötegek létrehozása csökkenti a vevő kutatását és erőfeszítéseit. Végül segít az ügyfeleknek a vásárlási út lerövidítésében. Elegendő erőfeszítést tett, hogy az ügyfeleknek ne kelljen. Ezt szeretik az ügyfelek.

A kötegek testreszabhatóak is lehetnek, így minden vásárló számára öröm lehet az ügyfelek körében.

4. Potenciális vezetők rögzítése

WooCommerce marketing technikák: elfogók

A WooCommerce áruház minden látogatója vezető szerepet tölt be, és ezzel kell bánni vele. Egyes vezetések nyilvánvalóbbok, mint mások. Például azok, akik termékeket adnak a kosárba, majd eladás nélkül elhagyják az üzletét. Vannak olyanok is, akik vásárolni akarnak, de nem. A csendes emberek, akiket meg akarnak kapni.

Míg az elhagyott kosár pluginek felhasználhatók a vásárlás kipróbálására és lezárására, a kívánságlisták vagy érdeklődések pluginjai felhasználhatók az Ön webhelyét böngésző személyek megcélzására. Lehetséges, hogy ezek az ügyfelek észrevétlenül menekültek el, ha nem adták meg nekik a lehetőséget, hogy megvásárolják a terméket vásárlás céljából, vagy tegyenek fel kérdéseket róla, mielőtt vásárolnának..

Az egyik tanács az, hogy egy szilárd e-mail marketing stratégiát csatoljon a vezető elfogó pluginekhez. Gondoljon olyan személyre szabott e-mailek létrehozására, amelyek az ügyfelek állapotát célozzák meg a vásárlás során.

5. A szociális jelek használata

WooCommerce marketing technikák: társadalmi jelek

Vessen egy pillantást néhány releváns statisztikára. A fogyasztók 57% -a mondja, hogy a közösségi média befolyásolja vásárlásaikat, és a Facebook által vezetett 44% -on. Ez a közösségi médiát az egyik legfontosabb WooCommerce marketingtechnikának teszi

50 millió vállalkozás használja a Facebook-ot. Nagyon valószínű, hogy van üzleti oldala is. De vajon elég vonzó-e??

Győződjön meg róla, hogy van megengedett ajánlások az Ön oldalán, hogy az ügyfelek áttekinthessék vállalkozását. Egyéb azonnali intézkedés lehet a Facebook és a Twitter oldalakon található aktuális beérkezett üzenetek megválaszolása.

A webhelyen keresztül növelheti a közösségi média elkötelezettségét. Ügyeljen arra, hogy az összes termékoldalon legyenek szociális média gombok, hogy az ügyfelek meg tudják osztani a kívánt termékeket. Ezenkívül minden egyes vásárlás alkalmával győződjön meg arról, hogy e-maileket küld az ügyfeleknek, és felkéri őket, hogy vizsgálják felül az üzletet és a terméket a közösségi médiában.

Ha vannak negatív vélemények, próbáljon meg nem törölni őket, amíg rágalmazók nem. Válasz minden véleményre. Ez növeli a hitelességét.

Az emberek gyakran használják a Twitter-et a problémáik vagy tapasztalataik megemlítésére. Tartsa aktívan Twitter-kezelőjét, és válaszoljon minden kérdésre, javaslatra vagy visszajelzésre.

Egy lépéssel előre léphet, ha kinevezi a Social Media Manager-t, hogy gondoskodjon a fogantyúkról. A Facebook kihasználatlan lehetőséget kínál új lead létrehozására és konvertálására.

6. Termékkérdések és válaszok

WooCommerce marketing technikák: Termékkérdések és válaszok

Ezt észreveheti az Amazon termékoldalain. A legnépszerűbb vásárlói kérdések a termék mellett kerülnek felvételre, és maguk az ügyfelek válaszolnak. Ez egy érdekes módszer egy termék tartalmának készítésére és a vásárló által feltett kérdések megválaszolására a vásárlás előtt.

Kevesebb ügyfél érzi majd az élő csevegés vagy más támogatási szolgáltatások igénybevételének szükségességét, ha korábban közzéteszi a választ a népszerű termékkel kapcsolatos kérdésekre. Ez némi légzést biztosít a támogató csapatnak.

Célszerű valós kérdéseket felvázolni. Nem csak egy műszaki zsargon. A nyelvnek egyszerűnek kell lennie, és a megoldások nem lehetnek zavaróak.

Próbáljon bele egy a Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal gombot a kérdések és válaszok közelében, csak arra az esetre, ha az ügyfeleknek még többet kell kérdezniük. Minden vezetés ugyanolyan fontos. Ügyeljen arra, hogy ne hagyjon semmiféle mozgásteret ahhoz, hogy elcsússzon.

Mielőtt befejezzük a WooCommerce marketing technikáit, itt van egy újabb tanács

A fenti WooCommerce marketing technikák gyorsabb eredményeket eredményeznek. A következő lépés a webhely további elemzése és egyedi technikák kidolgozása vállalkozásának megfelelően.

Először is elkezdhet kérdéseket feltenni magadnak az ön kérdésével kapcsolatban közönség. Keresse meg a demográfiai adatokat, és dolgozzon ki megfelelő marketing stratégiákat. A részletes elemzés segít megtudni az ügyfelek vásárlási viselkedését a WooCommerce webhelyen.

Próbáld meg megtalálni a kiváltó okokat arra, hogy a vezetékek ne váljanak konverziók. A tartalom, vagy hiányzik-e egy adott funkció? A felhasználói felület nehézségeket okoz az ügyfelek számára a webhely böngészésében? Vannak-e olyan technikai hibák, amelyek befejezetlen tranzakciókhoz vezettek? Vagy a gyenge támogatási rendszer akadályozza meg a látogatókat a döntési szakasz elérésében?

Tudja meg az átlagot idő amely átalakította az üzletén elköltött leadokat. Próbálja meg elemezni az ügyfelek webhelylátogatásait, ezt az átlagos időt referenciaként tartva. Indítsa el a sikeres és a sikertelen konverziók mögött lévő okok diagnosztizálását a releváns minták megtalálása érdekében.

Úgy viselkedjen, mint az ügyfelek, és látogasson el különféle helyekre versenyző oldalakon. Hasonlítsa össze ezt a webhelyén a vásárlási élménnyel. Vigyázzon figyelmesen a különbségre, és keresse meg a hiányzó linket.

Az ilyen értékeléseket rendszeresen el kell végezni, és a gyors hozzáférés érdekében megfigyeléseket kell összeállítani. A minták csak akkor jelennek meg, ha elegendő elemzést végeznek a helyes megközelítéssel.

Ahogy Roy T. Bennett mondja, „Húzza át határait a szokásosnál; legyen az „extra” a „rendkívüli” között.

Ha bármilyen kérdése van a fenti tippekkel kapcsolatban, vagy néhány hozzá fűződő saját véleményével, hagyjon megjegyzést az alábbiakban. Szeretnénk hallani a WooCommerce marketing technikákkal kapcsolatos gondolatait.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map