6 kényszerítő ok a WordPress a webhelyének legjobb platformja

Indokolás Miért a WordPress a webhelyének legjobb platformja

A platform kiválasztása az egyik első és legfontosabb döntés, amelyet az új webhelyére hoz. A Tartalomkezelő Rendszer (CMS) segítséget nyújt a webhely működésének meghatározásában, valamint a rendelkezésre álló eszközök és testreszabási lehetőségek számában. Az összes lehetséges választás mellett azonban könnyű lehet túlzakodni.


Szerencsére van egy lehetőség, amely szinte minden körülmények között biztonságos tét: WordPress. Ez az ingyenes, nyílt forrású CMS tökéletes keretet kínál bármi megépítéséhez, egy egyszerű blogtól a virágzó e-kereskedelmi weboldalig. Könnyen kezelhető, mégis erőteljes és rugalmas ahhoz, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek.

Ha még mindig nem vagy meggyőződve arról, olvassa el tovább – hat alapvető okot adunk Önnek, miért a WordPress a mi választott CMS, így tájékozottabb döntést hozhat. Nézzük meg őket!

1. A WordPress ingyenes és nyílt forráskódú

A WordPress.org honlap.

Ha ingyenes, mégis hatékony módszert keres webhelyének felépítéséhez, akkor nem hibázhat a WordPress használatával.

A WordPress egyik legnagyobb értékesítési pontja, hogy a központi platform teljesen ingyenes. Ez azt jelenti, hogy ellenőrizheti azt a kiváltság fizetése nélkül, és hosszú távon egy kevesebb folyamatos költség merül fel, amely miatt aggódnia kell. Ha használni szeretné a témák, a pluginok és más eszközök által nyújtott fejlett funkciókat, rengeteg ingyenes és olcsó lehetőség közül választhat..

A WordPress ingyenes, mert nyílt forrású projekt. Nyílt forráskódú CMS használatával, amely már addig is működött, amíg a WordPress a saját egyedi előnyeivel rendelkezik. A platformot gyakran frissítik, könnyen testreszabhatók és széles körben tesztelik – és van egy hatalmas közösség, amely páratlan mélységű támogatást kínál. Más szóval, amikor a WordPress-t használja a webhelyén, akkor rugalmas és időben tesztelt megoldást választ, amely nem fogja megrontani a költségvetését.

2. A WordPress egy kezdőbarát CMS

A WordPress műszerfal.

A WordPress műszerfal intuitív az újonnan érkezők számára és könnyen kezelhető.

Bármilyen típusú új szoftver használata félelmetes lehet, és ha az első webhelyet hozza létre, akkor valószínűleg nem lesz tapasztalata a tartalomkezelő rendszerekkel. Szerencsére könnyű elkezdeni a WordPress használatát, még ha teljes kezdő is vagy; nincs szüksége kódolási ismeretekre a tökéletesen működő webhely létrehozásához. Ezenkívül az adminisztrátori irányítópulton egyszerű megérteni és navigálni, függetlenül attól, hogy tartalmat ír, testreszabja a beállításokat, vagy telepíti a témákat és a bővítményeket.

De ha igen nem kezdőként, ne hagyja, hogy a WordPress látszólagos egyszerűsége elrontja Önt. Rendkívül nagy teljesítményű „a motorháztető alatt”, és lehetővé teszi a webhely minden aspektusának testreszabását, ha úgy látja, hogy megfelelő, ha van műszaki apríték..

3. A WordPress témák és beépülő modulok páratlan energiát és rugalmasságot biztosítanak

Legjobb húzza és dobja be a WordPress beépülő modulokat

A WordPress mag számos kulcsfontosságú funkciót kínál, de sok webhely kiegészítő funkciókat igényel. Itt érkeznek témák és beépülő modulok, mivel ezek az eszközök lehetővé teszik webhelyének kialakítását és funkcionalitását könnyedén testreszabni. Több ezer lehetőség található odakint, amelyeket egyszerű megtalálni, és sokuk teljesen ingyenes (vagy meglepően megfizethető).

Témák = Könnyű tervezés

Más platformoktól eltérően, a WordPress-rel a weboldal kialakítását valójában csak a képzelet korlátozza. Témaköröket találhat bizonyos típusú webhelyekhez, tele az összes tervezési elemmel, amelyet keres. Ezek a rés-specifikus lehetőségek mindent lefednek, beleértve a fényképezés témáit, az e-kereskedelem WordPress témáit, a személyes blogjait és minden mást..

Nem biztos benne, hogy pontosan mit keres? Nem probléma – itt világítanak a többcélú témák! A többcélú témák vagy témakeretek rengeteg funkciót, tervezési elemet és általában mintademokat kínálnak, hogy további inspirációt és lehetőségeket nyújtsanak a webhely létrehozásához. Gyakran elismerik, mint az üzleti webhelyek legjobb lehetőségeit, valóban fantasztikus lehetőség bármilyen típusú webhelyhez. Néhány kedvencünk a Total téma, a Divi és az Avada.

Beépülő modulok = Erőteljes szolgáltatások

Ugyanez vonatkozik a pluginokra – ott van egy eszköz szinte minden olyan szolgáltatáshoz, amelyet igényelhet. Legyen szó kapcsolatfelvételi űrlapról, ingyenes fórumról vagy a közösségi média integrációjáról. Csak próbálj meg nem elkerülni.

Míg a pluginek fantasztikusak, valószínűleg csak néhányra van szüksége ahhoz, hogy webhelyét a kívánt oldalra juttassa el. Csak a szükséges beépülő modulokat telepítse, és mindent megtesz a duplikált funkciók elkerülése érdekében. Például csak akkor telepítse a WooCommerce szolgáltatást, ha azt tervezi, hogy üzlettel bővíti webhelyét. Vagy ha WordPress oldalkészítőt szeretne használni, válasszon egyet, és maradjon vele. Az ismétlődő beépülő modulok (például két oldalkészítő használatának megkísérelése) konfliktusokhoz vezethetnek, amelyek viszont megtörhetik az Ön webhelyét. Mindent mérsékelten!

4. A WordPress biztonsági funkciói nyugalmat biztosítanak

Wordfence WordPress biztonsági bővítmény

A Wordfence Securityhez hasonló plug-inek egyszerű módot kínálnak webhelyének védelmére.

Függetlenül attól, hogy személyes blogot vagy nagy e-kereskedelmi webhelyet futtat, ellenőriznie kell, hogy webhelye biztonságos-e. A WordPress magot a biztonság szem előtt tartásával tervezték, tehát segít az információk és tartalmak közvetlen védelmében. Továbbá, A biztonsági frissítéseket rendszeresen kiadják a legújabb kérdések és aggályok kezelése.

Ha ez nem elég, dönthet úgy, hogy letölti az egyik legfontosabb biztonsági bővítményt, hogy webhelyét még biztonságosabbá tegye. Rengeteg kiváló ingyenes lehetőség van, amelyek az Ön részéről kevés erőfeszítéssel megóvják webhelyét, például: Wordfence biztonság. Természetesen mindig okos a gyakorlatban védeni a munkáját. A legtöbb biztonsági megsértés inkább emberi, hanem a CMS hibájának következménye. Ezért ügyeljen néhány egyszerű óvintézkedésre a WordPress webhelyének biztonságának javítása érdekében..

5. A WordPress segít magas rangsorban lenni a keresőmotorokban

Yoast SEO plugin

Annak biztosítása érdekében, hogy a keresőmotorok megtalálják és megértsék az Ön tartalmát, használjon egy WordPress bővítményt, mint például a Yoast SEO.

Ha úgy dönt, hogy webhelyet készít, akkor valószínű, hogy minél több ember látogatja meg azt. Ennek egyik legjobb módja (a félelmetes tartalom egyszerű létrehozása mellett) a hatékony Search Engine Optimization vagy SEO rövid gyakorlása. Egyszerűen fogalmazva, ez azt jelenti, hogy a weboldalt hozzáfűzik, így a keresőmotorok, mint például a Google, könnyen megtalálhatják és megjeleníthetik a releváns keresési eredmények között.

Csakúgy, mint a biztonság, a WordPress magja is optimalizálva van a keresőmotorok számára egyenesen a dobozból. Például mind a weboldal sebessége, mind a mobil eszközökre való reagálás kulcsfontosságú a megfelelő SEO-hoz, és A WordPress mindkét alapját lefedi. Ha még több lehetőséget szeretne kapni, ellenőrizze a SEO plugint. Javasoljuk Yoast SEO, a könnyű használat és a szolgáltatások szélessége alapján. További tanácsok: egy egyszerű Google keresés rengeteg útmutatót tartalmaz neked a WordPress SEO fejlesztésére.

6. A WordPress páratlan támogatást kínál

A hivatalos WordPress támogatási fórumok.

Rengeteg támogatás érhető el a WordPress hivatalos webhelyén, valamint a közösségi fórumokon és blogokon.

Még egy olyan intuitív CMS segítségével, mint a WordPress, a webhely létrehozása továbbra is nagy feladat. Ez különösen igaz, ha még soha nem csináltad ezt. Szerencsére, amint azt korábban már említettük, a WordPress-nek nagy és virágzó felhasználói közössége van minden készségszinten. Ritkán nehéz megtalálni segítséget útmutatók, tanácsok vagy akár közvetlen segítség formájában.

Íme néhány a WordPress-webhely támogatásának megszerzésének számos módjáról:

Nem számít, hogy mit küzdesz, vagy meg akarja tanulni, hogyan kell csinálni, a gyors Google-keresés vagy a fórum böngészésnek fel kell tárnia valakit, csak a kívánt választ.


A WordPress több mint egy évtizede létezik, és ebből az időből semmi sem vesztette pazarlást. Ez a nyílt forráskódú CMS egy virágzó, szenvedélyes közösséget vonzott, amely biztosítja, hogy a lehető legbiztonságosabb, rugalmasabb, funkcionálisabb és legfrissebb maradjon. A WordPress alapvető jellemzői és a platform kibővítéséhez elérhető témák és pluginok ezrei között nem sok vagy nem tud csinálni vele.

Van kérdése a WordPress használatának megkezdésével kapcsolatban? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map