5 optimalizálási tipp a WordPress webhely mobilkészülékének készítéséhez

Egyre több ember használ okostelefonokat és táblagépeket minden nap a világ minden tájáról. Valójában a becslések szerint ez év végére egyre több ember fogja mobil eszközökkel keresni az interneten, az asztali internettel szemben. Még több ok van annak biztosítására, hogy a WordPress webhely mobilkészen álljon, igaz? Nem ismeri fel a mobil piac erejét, és minden bizonnyal el fogja hagyni a nagy és kicsi lehetőségeket a nagyobb fogyasztói piac elérésére..


Neked szerencsére ez nem olyan technikai szempontból nagy kihívást jelent, mint amire gondolhatott volna, amikor webhelyét mobil használatra optimalizálja. Vessen egy pillantást a következő tippekre, hogy a WordPress webhelye megegyezzen a mobil használatra kész web többi elemével.

Miért kell a WordPress-webhelynek mobilkész állapotban lennie??

Nézz körül. Szinte mindenki hordoz valamilyen márkájú mobilkészüléket. Manapság még a gyerekek is rendelkeznek velük. Mivel a legtöbb ember rendelkezik mobiltelefonnal, valószínű, hogy olvassa valaki blogját vagy weboldalát rajta. Miért nem a tiéd? Valószínűleg már elvégezte a kellő gondossággal a webhely forgalmának növelését, például például a SEO erőfeszítéseinek felépítését. Nos, nem tudná, hogy a mobil eszközök optimalizálása ebbe a kategóriába tartozik?

Minden csatornát használnia kell, hogy a lehető legtöbb forgalmat érje el. Figyelembe véve azt a tényt, hogy körülbelül 2,7 órát töltnek el az amerikaiak minden nap a mobiltelefonok közösségi hálózatainak felkutatásával, valószínű, hogy egy csomó különböző blogon és webhelyen fognak találkozni, amelyeket barátai megosztanak.

A technológia és a marketing világához mindig a lábujjodon kell lennie. Mivel sok ember használ mobil eszközöket, fontos, hogy a webhelytulajdonosok azonosítsanak egy új utat webhelyeik új forgalom generálása érdekében történő marketingje céljából. És a legjobb módja ennek? Mobil optimalizálás, természetesen! Érdekel egy tendenciát itt?

Ha webhelyét nem úgy optimalizálták, hogy egy mobil eszközön megtekinthesse, akkor a nézőknek nehéz lesz elolvasni a tartalmat és megtekinteni a képeidet. A webhelyet megfelelő módon kell optimalizálni, hogy kifejezetten a mobil eszközök képernyőméretét használhassa. A képernyő méretének és felbontásának megfelelőnek kell lennie. Ha nem, a látogatók más weboldalt találnak, ahonnan felkereshetik. Az idő múlásával ez potenciális ügyfeleknek számíthat.

Azt szeretné, hogy webhelye forgalmat generáljon. De ha egyszer ott vannak, azt akarja, hogy tapasztalata pozitív legyen. A mobil használatra kész webhely javítja a látogatók tapasztalatait és növeli annak esélyét, hogy ismétlődő ügyfelekké váljon.

1. tipp: Használjon mobilbarát témákat

Annak érdekében, hogy webhelye témája egységes legyen az asztali és a mobil verziók között, a mobil témája tökéletes az Ön számára. Így nem kell saját magának kifejlesztenie, vagy bérelnie kell valakit, aki ezt megteszi. A mobil eszközök használatának növekedése mellett növekszik a rendelkezésre álló mobil témák száma is. Vicces, hogy működik ez, mi??

Itt van néhány, amit megnézhet:

Húsz-huszonhárom

 • Huszonnégy. A WordPress alapértelmezett témája valójában sok webhely számára ideális. Ez érzékeny, vonzó és számos menükonfigurációt kínál bármilyen méretű képernyőre.
 • Összes téma. Ez a legnépszerűbb téma nagyszerű módja annak, hogy webhelyét megjelenítse a különféle mobil eszközökön. A Total folyamatosan reagál, így az oldal elrendezése automatikusan igazodik a böngésző ablakához. A hozzáadott egyedi mobil opciók megkönnyítik az optimalizálást.
 • Ananász. Ez a minimalista WordPress téma csodálatos téma, amely egy mobilra reagáló kialakítást használ.
 • Mayashop. Ha e-kereskedelmi webhelyet működtet, a Jigoshop plugin egy remek lehetőség, amely zökkenőmentesen működik a Mayashop témával. Az e-kereskedelmi webhelyek általában kissé nagyobb kihívást jelentenek a mobil eszközökhöz való optimalizálás szempontjából. Ez a téma segít az Ön egyedi tervezéséhez.

2. tipp: Használjon bővítményeket

Az egyik legfontosabb dolog a WordPressnél a bővítmények elérhetősége, amelyek sokkal könnyebbé teszik a webhelytulajdonos munkáját és ésszerűsítik azt. A beépülő modulok rengeteg célt szolgálnak, beleértve a webhely mobilbaráttá tételét is.

Mint webhelytulajdonos, inkább az időt és erőfeszítést a webhely tényleges tartalmára összpontosítva, mint az összes technikai mumbo-jumbo-ra, amely a színfalak mögött zajlik, hogy a webhely működjön, igaz? Egy egyszerű bővítmény elősegítheti webhelyének tartalmának könnyű olvashatóságát anélkül, hogy egymilliószor nagyítani kellene, vagy balról jobbra gördülni kellene, amikor telefonon keresztül szeretne olvasni egy bekezdést..

Itt van néhány plugin, amelyet érdemes megnézni:

WordPress Mobile Pack

WordPress Mobile Pack. Ez a bővítmény teljes ellenőrzést nyújt a webhely mobil verziója felett. A domain leképezés megkönnyíti a legnépszerűbb eszközök azonosítását, egyetlen témával négy különböző színpalettában.

WP mobildetektor

WP mobildetektor. Ez a beépülő modul egyszerű módon optimalizálja webhelyét mobil eszközökhöz, egyáltalán nem. A WP mobildetektor több ezer különféle okostelefonnal, táblagéppel, web-alapú telefonnal és így tovább működik, így kellemes élményt nyújt a látogató számára anélkül, hogy heteket kellene töltenie, hogy mindent kitaláljon..

3. tipp: tegye webhelyét érzékenyvé

Valószínűleg a múltban látogatott egy adaptív webhelyen. Az ilyen típusú webhelyek megfelelő módon reagálnak a megtekintett eszköznek megfelelően. Ha asztalon tekintik meg, a webhely egyirányúan jelenik meg. Amikor okostelefonon tekintik meg, azt egy másikban mutatják be. Ugyanez történik, ha a webhelyet táblagépen vagy laptopon, vagy bármilyen más mobileszközön megtekintették, amikor megkapaszkodhat.

Ha a webhelyére reagáló formatervezésű, egyszerűen azt jelenti, hogy az automatikusan testreszabásra kerül, függetlenül attól, hogy milyen forrást látogat a látogató. Nagyon jó, igaz? Ha reagáló weboldalt használ, akkor könnyű, mint pite, ha a WordPress-t használja webhelyének platformjaként. Csak annyit kell tennie, hogy megtalálja az Ön webhelyének stílusához megfelelő adaptív WordPress-témát (nem hagyhatjuk abba a teljesen reagáló Total WordPress-témáról a beépített drag and drop oldalkészítővel, így bármilyen reagáló elrendezést létrehozhat! ).

4. tipp: A kidolgozott grafika minimalizálása

Gondoljon a mobil eszköz képernyőjének méretére. Nyilvánvaló, hogy úgy tűnik, hogy minden nap egyre nagyobb, de minden bizonnyal kisebb, mint az átlagos asztali asztal. Felejtse el kitölteni weboldalát képzeletbeli grafikával – túl sok közülük csak növeli a betöltési időt, ami a mobil szörfösök számára nem fogadható el..

Ez különösen igaz az e-kereskedelmi webhelyekre. A vásárlók nem akarják, hogy grafikával bombázzák őket, hogy át kell szitálódniuk. Azt akarják, hogy gyorsan és hatékonyan lehessen vásárolni. Tehát vétkozzon a grafika feleslegével és tartsa egyszerűen.

5. tipp: Válasszon bölcsen a szöveget

A webhelyén a grafika minimalizálása mellett a szöveget is minimalizálni kell. A látogatóknak nagyon korlátozott helyük van a képernyőn, hogy megnézhessék, mit árulnak vagy írnak. Mivel valószínűleg nem fognak nagyítani vagy kicsinyíteni, illetve felfelé és lefelé gördülni, mindig a szöveget arra helyezzék, hogy a termékről szóljon.

Felejtsd el azokat a „bevágásokat”, amelyeket sok eladó megpróbál alkalmazni, hogy nagyobb figyelmet fordítson termékeire. A vásárlóknak csak azt adja meg, amire szükségük van a tájékozott vásárláshoz.


A WordPress webhelyének mobil eszközökre történő optimalizálása nem kell, hogy bonyolult legyen. De meg kell csinálni, nem számít. Mint hozzáértő online vállalkozó, ezt már tudja. Bárki, aki két szemmel láthatja, hogyan veszi át a mobil világ. Tehát remélhetőleg ezek a tippek hasznosak lesznek.

Már barátságossá tette webhelyét? Ha igen, milyen lépéseket tettél ennek megvalósítása érdekében? Szeretném tudni!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map