5 módszer a WordPress webhely forgalmának növelésére a Pinterest segítségével

5 módszer a WordPress webhely forgalmának növelésére a Pinterest segítségével

A Facebook után a Pinterest második legnagyobb közösségi médiaforgalmi hivatkozója, sokkal több áttételt vezet, mint a Twitter, a StumbleUpon és a Reddit. Ha még nem fektetett időt a Pinterest stratégiájának kidolgozásába, akkor valószínűleg hiányzik egy hatalmas forgalmi forrás.


Szerencsére a Pinterest jelenlétének kiépítése nem kell, hogy nehéz legyen. Rengeteg egyszerű taktika létezik, amelyek felhasználják a platform hatalmát, és növelik webhelye forgalmát. Azzal, hogy tartalmát Pinterest-barátságosvá teszi, és egy kis időt töltenek be „rögzítésre”, bemutathatják webhelyét egy hatalmas új közönség számára.

Ez a cikk először elmagyarázza, hogyan működik a Pinterest, és miért érdemes megfontolnia egy megfelelő stratégia kidolgozását az Ön webhelyére. Ezután ötféle lehetőséget kínálunk Önnek, amelyekkel több forgalmat szerezhet a Pinterestből.

Nézzük megrepedni!

Bevezetés a Pinterestbe

pinterest egy közösségi média webhely, amely „csapok” formájában mutat hivatkozásokat egy kőműves stílusú rácsban. A Pinterest honlapján megjelenik egy képcsatorna (mindegyik egy weboldalhoz kapcsolódik) a beállítások és a korábbi tevékenységek alapján. Ha rákattint egy tűre, az kibővül, hogy nagyobb képet és további részleteket jelenítsen meg. Ha ismét rákattint, a kép forrása felé fordul – egy blogbejegyzés, hírcikk vagy más típusú weboldal.

A hírcsatornán szereplő csapok megtekintése mellett a csapokat mentheti saját nyilvános vagy magán tábláira, vagy csoportos tábláira is, amelyek tagjai vagytok. A Pinterest beépített vizuális keresőmotorjával is rendelkezik, így kulcsszavakat vagy kifejezéseket adhat meg a kapcsolódó csapok megtekintéséhez.

Példa egy Pinterest keresési eredményre

Példa egy Pinterest keresési eredményre.

2015-ben a Pinterest meghaladta a 100 millió aktív felhasználói jelet, és tovább növekszik. 75 milliárd tűvel és 2 milliárd havi keresésekkel, ezt a platformot nem szabad figyelmen kívül hagyni, mint potenciális forgalmi forrást. Ha még nem regisztráltál a Pinterest használatára, próbáld ki most, és kapd meg a rögzítést!

5 módszer a webhely forgalmának növelésére a Pinterest segítségével

Mint minden más közösségi média marketingnél, fontos az átvitel maximalizálása érdekében egy jól átgondolt Pinterest stratégiát végrehajtani. Öt taktikát meríthet, amelyet alkalmazhat, hogy segítse a Pinterest forgalmának növelését az Ön webhelyén.

1. Adja hozzá a Pinterest megosztás gombjait webhelyéhez

Mielőtt a Pinterest hivatkozási eszközként működhet, tartalmának valóban meg kell jelennie a platformon. Rögzítheti saját tartalmát, de azt is meg kell győződnie arról, hogy mások is könnyen rögzíthetik azt. Ezt úgy lehet megtenni, hogy engedélyezi a webhelyen a társadalmi megosztás gombjait – különösen a Pinterest gombokat – ha még nem tette meg. Sokféle módon beépítheti a Pinterest megosztási gombjait webhelyére. Itt van néhány ezek közül:

 1. Ha van Jetpack, tudsz aktiválja az egyszerű társadalmi megosztás gombjait – beleértve a Pinterest gombot.
 2. Használhat dedikált készüléket is Pinterest plugin hozzá a Tűzd ki gombra kattintva képeit, oldalait és bejegyzését.
 3. Ha további testreszabási lehetőségeket szeretne, vegye fontolóra egy közösségi média bővítményt, például MashShare vagy az Easy Social Share gomb a WordPress számára.

2. Használja a Pinterest-specifikus grafikát az Ön webhelyén

Amikor megosztja tartalmát a Pinterest segítségével a dedikált gombok segítségével, a webhely automatikusan felveszi képeit az Ön oldaláról vagy a webhely másutt. Ez általában számos PIN-elrendezési lehetőséget kínál, amelyek közül választhat:

Három kitűzési lehetőség húzott egy blogbejegyzésből

A Pinterest számos tartalmi elrendezést kínál.

Bizonyos típusú grafikákról kimutatták, hogy jobban teljesítenek a Pinterestben, és több repint és kattintást kapnak. Gondolkodhat azon, hogy a dedikált Pinterest grafikákat belefoglalja a hozzászólásaiba vagy az oldalaiba, hogy maximalizálja a csapok sikerét.

Íme néhány tipp ezeknek a képeknek a létrehozásához:

 1. Használja a megfelelő méreteket: A tipikus grafikus méret: 736px x 1104px, de az utóbbi időben tendencia mutatkozott a hosszabb, 2061 képpont magasságú csapok mellett.
 2. Szövegfedések hozzáadása: Ha a képen cím vagy leírás szerepel, az tájékoztatja az olvasót és ösztönzi őket kattintásra.
 3. Használjon egységes elrendezést: Fontolja meg a sablon létrehozását egy tervező eszközzel mint például a Canva. Az összes Pinterest képének következetes elrendezése elősegíti a koherens márkakép kialakítását. Ez hosszú távon minimalizálja a tervezési munkákat is.
 4. Rejtsd el a bejegyzésed képeit: Méreteik miatt előfordulhat, hogy a Pinterest-specifikus grafika egyszerűen nem néz ki jól a bejegyzésében vagy az oldalán. Ebben az esetben megakadályozhatja, hogy a képek megjelenjenek a webhely felületén, egy egyszerű kóddal csomagolva őket.

A Pinterest egy praktikus útmutatót is kiadott, ha többet szeretne megtudni a tökéletes csapok létrehozásáról.

3. Aktiválja a gazdag csapokat

A Rich Pins oldal fejléce.

Gazdag csapok kifejezetten a vállalkozások számára kínálnak további információkat és funkciókat a csapjukhoz. Hatféle típusú gazdag csap érhető el, és a kiegészítő szolgáltatások az alkalmazott típustól függnek. Például egy App Pin lesz egy Telepítés gombra, és Helyezze be a csapokat tartalmazzon egy térképet és elérhetőségeket:

Példa és a cikkcsapok rövid leírása

A Rich Pins aktiválása egyszerű, és teljes útmutatást talál a Pinterest webhely.

4. Használja az SNAP-t az érintkezők automatizálásához

SNAP WordPress bővítmény

Ha kíváncsi, hogy milyen gyakran kell rögzítenie, a tanulmányok kimutatták, hogy az emberek, akik napi 15–30 alkalommal rögzítik a legjobb eredményeket. Ugyanakkor a legtöbb ember számára nem lenne praktikus ezt manuálisan elvégezni, ahol az SNAP (a Közösségi hálózatok automatikus poszter pluginjaEz az eszköz egy webes és mobil alkalmazás, amely lehetővé teszi a csapok (és a tweet, a megosztás stb.) Ütemezését idő előtt. Ez nem csak platformként szolgál, ahonnan rögzíthető, hanem lehetőséget nyújt az üzenetek „centrifugálására”, a képek kiválasztására és egyebekre is..

5. Csatlakozzon a Pinterest csoportok testületéhez

Végül, míg a legtöbb felhasználó több személyes táblát hoz létre a Pinterest segítségével, csatlakozhat is csoport táblák. Követők százezrei lehetnek, vagyis sokkal több ember láthatja és rögzítheti tartalmát. Rengeteg erőforrás áll rendelkezésre a csoporttáblák rögzítésének nagyszerű stratégiáinak megismerésére, és sok ember kidolgozta saját stratégiáját ezek kihasználására..

Ön is létrehozhat saját csoporttáblát, és arra törekszik, hogy a Pinterest területén illetékes hatósággá váljon. A közreműködők meghívásával, és arra törekszik, hogy felépítsen egy olyan embert, aki megtekinti és megosztja az Ön tűjét, viszonylag passzív módon felrobbanhat a tartalmán..


A Pinterest lehetőséget kínál Önnek, hogy hatalmas forgalmat generáljon webhelyére. Ugyanakkor, bár nem biztos abban, hogyan tudja ezt a platformot hatékony marketing módszerként felhasználni, ez nem olyan nehéz.

Az ebben a cikkben felvázolt öt tipp felhasználásával nagyszerű segítséget nyújthat Önnek a Pinterest erőforrásainak kiaknázásához és webhelye forgalmának növeléséhez..

Milyen Pinterest-központú stratégiákat fog végrehajtani a webhelye forgalmának növelése érdekében? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map