5 módszer a legújabb és legnagyobb WordPress bővítmények megtalálására

Nem tudok rólad, de a nap végén plugin geek vagyok. Noha számos oka van a WordPress szeretkezésének, nem szabad legyőzni azt az érzést, amelyet egy új plugin telepítése és a webhely működésének azonnali átalakítása jelent. Az a távolság, hogy statikus HTML-webhelyeket a Notepadon a semmiből készítünk, sokat tettünk már, az biztos.


Ha azonban egyetlen panaszom lenne a pluginokkal kapcsolatban, akkor a választásunk puszta szélessége lenne. Közel 25 000 bővítménnyel érhető el a WordPress.org lerakat, hogyan lehet megtalálni a gyémántokat a durvaban? Ez nem olyan könnyű.

Ezt szem előtt tartva, ebben a bejegyzésben öt különféle módszert mutatok fel, amelyekkel lépést tarthat a legfrissebb és elérhető legjobb WordPress bővítményekkel. Élvezd!

1. Alternatív beépülő könyvtárak

Elsőként mondanám, hogy a WordPress.org plugins tároló messze nem tökéletes. Számos hiányossággal rendelkezik, amelyeket még ki kell javítani.

Emiatt számos alternatív plugin könyvtár felbukkant az elmúlt években. Ezek általában a WordPress.org által rendelkezésre bocsátott adatokat használják, de fejlett szűrőket és egyéb eszközöket alkalmaznak a pluginok bemutatására, amelyek a felhasználói élményt kellemesebbé teszik.

A RankWP a két legjobb lehetőség, amely azonnal eszébe jut:

RankWP
És WP plugins:

WP plugins
Noha ezek a könyvtárak nem tökéletesek, ők kínálnak valamit, ami kissé különbözik a hivatalos lerakattól, és igyekszik javítani a gyengeségein.

Például a RankWP lehetővé teszi kategóriák szerinti böngészést a pluginekkel, amelyeket azután egy egyedi algoritmus rendez. A WP beépülő modulok lehetővé teszik a beépülő modulok szűrését számos változó alapján, beleértve a minimális letöltéseket és besorolásokat.

Mindkettő remek alternatív módszer a WordPress.org weboldalon elérhető ingyenes pluginek megtalálására, és lehetővé teszi a gyémánt felfedezését a durvaban..

2. A WPDaily Plugin Roundup

A WPDaily gyorsan bekerült a WordPress hírek elsődleges forrásává az interneten, minden nap több hozzászólással jelenik meg..

Ezek között a Daily Plugin és a Theme Roundup, amelyek nagyjából azt várják, hogy ez lenne: az újonnan kiadott és frissített pluginok és témák felsorolása a WordPress.org oldalon. Ha nem ismeri a WordPress.org-ban közzétett pluginok és témák számát, akkor tartson lélegzetet – sokkod van.

Ezeknek a hozzászólásoknak minden egyes beépülő modulhoz tartalmaz egy kis életrajzot, így a működésről képet kaphatnak anélkül, hogy el kellene hagynia az oldalt..

WPDaily plugins.

Ha meg akarja fontolni az összes új és frissített bővítményt, ahogy azt a WordPress.org-hez beküldték, akkor ez vitathatatlanul a legjobb megoldás. Alternatív megoldásként megragadhat egy RSS-hírcsatornát közvetlenül a WordPress.org-ból, és közvetlenül a forráshoz mehet, de ez nem a gyengédszívű!

3. WPMail.me

A fent felsorolt ​​első két lehetőség lényegében automatizált lista – a plug-ineket a WordPress.org lerakatból készítik, és bemutatják neked. A következő két lehetőség azonban inkább a kurationra, mint az összesítésre támaszkodik. Azoknak, akik inkább az emberi érintést kedvelik, ezek valószínűleg jobbak lesznek.

A WPMail.me-vel kezdtem – egy WordPress hírlevél szolgáltatással, amely már egy ideje működik. A regisztráció után ingyenes heti e-mailt fog kapni, amelyben megtalálható a blogoszféra környékének legjobb WordPress-hozzászólásainak összeállított listája. A cikkeket könnyen fel lehet osztani különféle kategóriákba, amelyek közül az egyik (ahogy kitaláltad) plugin:

A legújabb WPMail.me kiadás.

A legújabb WPMail.me kiadás.

Arra számíthat, hogy megtalálja a legfrissebb plugin-híreket, valamint a funkciókat és más cikkeket. Ha nemcsak a fejlesztői összefoglalót szeretné keresni egy plugin funkcionalitásáról és érdemeiről, akkor a WPMail.me webhely gondosan kidolgozott cikkeinek közvetlenül a sikátorban kell lenniük..

4. A hónap WW plug-inek kezelése

Noha elfogult vagyok (az utóbbit mindenképpen írom), a Hónap ManageWP beépülő moduljai a legjobb módja annak, hogy lépést tartsanak a nagyszerű új beépülő modulokkal..

Olyan algoritmust használok, amely kiszámítja a beépülő modulokat számos tényező, például a létrehozás / utolsó frissítés dátuma, a letöltések száma (csak a legfeljebb 100 000 letöltésű plug-inek szerepelnek) és az osztályozás alapján. Ezután manuálisan felülvizsgálom mindegyiket, és minden hónapban csak az első tízet választom meg.

Az eredmény egy olyan nagyszerű bővítmény listája, amelyekről valószínűleg még nem hallottál. A sorozatot 2012 elején indították, és beillesztettük az évet a Top 100 beépülő modulokkal, amelyek feltűnő csillagokat tartalmaznak .

Ha lépést szeretne tartani a kevésbé ismert pluginekkel, amelyek szintén érdemelhetnek helyet a webhelyen, akkor feltétlenül nézze meg a Hónap ManageWP plugins-sorozatát – minden új bejegyzés a hónap közepén kerül közzétételre..

5. A D.I.Y. Megközelítés

Ha a fenti megközelítések egyike sem úszik meg a hajón, akkor csak egy dolog az, hogy teljesen belemerüljön a WordPress-bővítmények világába.

Mindenekelőtt valószínűleg hivatkozni kell a fenti erőforrásokra, de fel is iratkoznia kell a WordPress összes blogjára (nagyon sok). Különös figyelmet fordítson a fejlesztői blogokra, például Pippin plugins és a miénk is Rémi Corson annak biztosítása érdekében, hogy Ön a plugin fejlesztésének élvonalbeli szakaszában van. Előfordulhat, hogy feliratkozik az RSS-hírcsatornákra a WordPress.org új és nemrégiben frissített pluginjeire, így szó szerint láthatja az összes új ingyenes plugint, ahogyan megjelenik.

Hogy őszinte legyek, mivel valaki, aki ezt megteszi (és szerencsére fizetik meg!), Nem érdemes időt venni a rendelkezésre álló alternatívák megfontolására. A helyzet az, hogy nagyszerű források vannak odakinn, amelyek megadják az információt, amely egyébként korosztályt igényel. Noha egy jó plugin időnként átcsúszhat a neten, valószínűleg később találkozol vele.

Nagyon szerencsések vagyunk, mint közösség, hogy egy csomó ember elkötelezett az életünk megkönnyítésében azzal, hogy összegyűjti és bemutatja nekünk a legfontosabb beépülő modulokat. Miért keresse magát a bővítményt, ha valaki már megtett neked a kemény munkát?

Mi a kedvenc ismeretlen bővítmény?

Befejezésül szeretném megkérni, hogy tedd közzé a hozzászólások részét. Noha mindannyian hallottuk a SEO-ról Yoast, W3 Total Cache és hasonlók részéről, számtalan fantasztikus plugin van odakinn, amelyekről oly sok ember nem hallott róla. A jobb belső link-keresés (a fent említettek) egy ilyen példa – egy fantasztikus bővítmény, csupán néhány ezer letöltéssel.

Ezt szem előtt tartva szeretném, ha megosztaná mit te tartsd a legjobb „ismeretlen” WordPress pluginnak – azaz olyan pluginnak, amelyet használsz és szeretsz, amelyre talán néhány ezer letöltés tartozik. Oszd meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map