5 gyors javítás a blogkonverziók fokozása érdekében

5 gyors javítás a blogkonverziók fokozása érdekében

Sok nagyszerű dolog van az online pénzkeresés szempontjából, de ezek közül az egyik az, hogy számszerűsíthető célokat állíthat fel, és nagy pontossággal mérheti őket. Például, ha 5% -kal szeretné csökkenteni a visszafordulási arányt, csak hajtson végre olyan intézkedéseket, amelyek szerinte segítenek. Használjon olyan szolgáltatást, mint a Google Analytics, hogy ellenőrizze a hatást, majd öblítse le és ismételje meg.


Miután megvan egy megalapozott közönség vagy ügyfélkör (még egy viszonylag kicsi is), a blogod átalakításának és a jövedelem növelésének lehetőségei szinte korlátlanok. Ugyanazon erőfeszítéssel gyakran többet érhet el azzal, hogy megváltoztatja azt, amit már megszerez, szemben a friss látogatók keresésével.

Ez az, amit az elmúlt néhány hónapban elkezdtem komolyan venni, amikor megcsináltam saját blogomat, hogy növeljem a konverziót, és végül az alsó soromat. Ebben a bejegyzésben szeretnék megosztani veled néhány rendkívül gyors és egyszerű csípést, amelyeket a blogszerzés sikerének fellendítése érdekében végezhet el..

A követés fontossága

Mielőtt elkezdenénk, el kell mondanom, mennyire fontos, hogy rendelkezzen pontos eszközökkel az összes olyan mutató nyomon követésére, amelyek relevánsak az Ön által elvégzett javítások szempontjából..

Például, ha olyan csípést hajt végre, amely remélhetőleg növeli a hírlevél feliratkozási arányát, akkor érdemes megismerni az új előfizetők számát, akiket időnként vonz. De te vagy is szeretné tudni, hogy hány látogatója van a blogodnak ugyanabban az időszakban, így elkészítheti konverziós arányát a látogatók százalékos arányában. Az e-mail előfizetők számának növekedése nem feltétlenül jelenti azt, hogy csípődje működött – egyszerűen az is lehet, hogy több látogatót vonzottál.

Annak érdekében, hogy segítsen Önnek ezen a téren, minden csípést ajánlásokkal fejezem be a követendő mutatókkal kapcsolatban.

Tegye egy lépéssel egy időben

És még egy dolog, mielőtt megkapjuk a jó dolgokat – ügyeljen arra, hogy egyszerre csak egy csípést hajtson végre és kövessen nyomon. Ha egyidejűleg többszörös csíkot hajt végre, a pozitív (vagy negatív) hatások „keresztszennyeződhetnek”, és fogalmam sincs, hogy melyik csípés milyen eredményt ért el.

Az a sebesség, amellyel meggyőző eredményeket érhet el, attól függ, hogy mennyi forgalmat ér el a blogjába. Dönthet úgy, hogy hetente egy kísérletet hajt végre, esetleg havonta egy kísérletet, ha nem sok forgalom van. Játszd fülön, és nézze meg, hogyan megy az első csípés.

Rendben, ez elegendő az előkészületekhez – menjünk bele ezekbe a csípésekbe!

1. Növelje a weboldalon megjelenő blogbejegyzések számát

Nagyon unalmasnak hangzik, igaz? Milyen lehetséges különbséget okoz ez a konverziókban vagy a jövedelemben? Nos, ami ennek a csípésnek a végrehajtására tett erőfeszítések szempontjából valóban elég nagy különbség a lehetséges előnyökkel szemben.

Először is, ne felejtsük el, hogy a weboldalon megjelenő blogbejegyzések számának növelése vagy csökkentése egyszerű, ha a blogod a kezdőlapod. Ez körülbelül 5 másodperc alatt megtehető, ha navigál a Beállítások> Általános a WordPress irányítópultján:

Növelje a weboldalon megjelenő blogbejegyzések számát

Ha a weboldal készítőjét használja, akkor a blogszám megváltoztatása az Ön által használt építőtől függ. Például, ha a Összes témát használja (amely magában foglalja a WPBakery vizuális oldal készítőjét), akkor szerkesztenie kell a hozzászólások számát a rács „Lekérdezés” fülén:

Növelje a weboldalon megjelenő blogbejegyzések számát az Építőjével

Valószínűleg ez a leggyorsabb csípés, amit valaha tett. Most beszéljünk a lehetséges előnyökről.

Mindkét irányban érvelhetünk azzal kapcsolatban, hogy hány blogbejegyzésnek kell lennie a kezdőlapon. Néhányan azt állítják, hogy nagyobb számúnak kell lennie (mondjuk 10), mert ez az olvasóknak lehetőséget ad arra, hogy több üzenetben böngészhessenek anélkül, hogy egy másik oldalra kellene kattintaniuk. Mások azt állítják, hogy a kevesebb blogbejegyzés kevesebb betöltési időt jelent (és mindannyian tudjuk, mennyire fontos a WordPress felgyorsítása), ami boldogabb látogatókat jelent. Hatalmas mennyiségű kényszerítő adat áll rendelkezésre a második érv alátámasztására.

Mint a legtöbb ilyen jellegű kérdésben, a kulcs az érv mindkét oldalának elismerése, majd tesztelés. Ha csak 5 blogbejegyzése van a honlapján, próbálkozzon a 10-rel, és fordítva. Lehet, hogy még többé-kevésbé próbál meg, attól függően, hogy mennyire kalandosnak érzi magát.

Mutatók (csak a kezdőlapon): visszafordulási arány, a webhelyen töltött idő, az oldalak látogatásonként és a látogatás átlagos időtartama

2. Használja a Kézi kivonatokat

Ez a javaslat közvetlenül következik az előzőtől és talán enyhíti a mamut betöltési idejektől való félelmet. Különösen akkor, ha sok blogbejegyzést fog felvenni a honlapjára.

Ha a hozzászólások archív formában jelennek meg (például a honlapon vagy egy kategóriaoldalon), akkor általában három módon lehet ezt megtenni:

 1. A teljes üzenet megjelenítése
 2. Megjelenít egy automatikusan meghatározott kivonatot (például 100 karakter)
 3. Kézzel készített kivonat megjelenítése

Személy szerint én vagyok a harmadik lehetőség rajongója. Ez lehetővé teszi a látogató számára a gyors áttekintést az Ön honlapján található összes üzenetről anélkül, hogy bele kellene merülnie a teljes tartalomba, hacsak nem akarják. Azt hiszem, ez a tökéletes kompromisszum.

A legtöbb jó téma lehetővé teszi a kézi kivonatok hozzáadását kétféle módon.

WordPress Read More Tag

Először felveheti a „Tovább olvas” címkét (Alt + Shift + T) a bejegyzés azon pontjához, amelyben a kivonat véget szeretne érni..

WordPress kivonat Metabox

Vagy illessze be az egyéni kivonatait a „Kivonat” metamezőbe a Bejegyzés szerkesztése képernyőn.

Metrikák (csak otthoni / archív oldalak): visszafordulási arány, a webhelyen töltött idő, az oldalak látogatásonként és a látogatás átlagos időtartama

3. Tegye láthatóvá az elsődleges CTA-t

Ha kíváncsi, a CTA a „Call to Action” kifejezést jelenti – ez az elem ösztönzi a látogatókat a kívánt művelet végrehajtására. Lehet, hogy feliratkozik hírlevelére, megvásárolja információs termékét vagy valami mást.

Noha lehet, hogy több CTA van a blogodban (bár remélhetőleg nem olyan sok, hogy túlnyomóak legyenek), a másiknál ​​fontosabbnak kell lennie. Sokak számára ez az e-mail feliratkozási forma. Ennek az „elsődleges” CTA-nak a lehető legszembetűnőbbnek kell lennie. Ha nem, csípje be úgy, hogy legyen. A javaslatok tartalmazzák:

Tehát válassza a fentiek egyikét (ne feledje – csak egyet!), És tesztelje az eredményeket. Kaphat kellemes meglepetést.

Mutatók (az összes olyan oldalon, ahol a CTA megjelenik): a kívánt CTA eredmény (például egy új előfizető), a blog összes látogatója, és az első osztva a másodikval (a százalékos konverziós arány megadása érdekében)

4. Adjon hozzá egy kiemelkedő linket a fő „pénzoldalhoz”

A blogodban valószínűleg van egy adott oldal, amely (közvetlenül vagy közvetve) több jövedelmet generál, mint bármely más. Lehet, hogy olyan, mint egy „Források” oldal. Vagy talán egy termék. Bármi legyen is, ezt könnyen elérhetővé kell tennie a látogatók számára. Mivel valószínűleg nincs értelme hozzáadni a főmenünek, látványos linket adhat az oldalsávba, a láblécbe vagy esetleg a fejlécbe (a webhely megjelenésétől függően). Ilyen módon linkje megjelenik a lehető legtöbb oldalon.

Kiemelkedő alatt valójában grafikusan gondolok. Nem csupán új szöveges linknek kell lennie, ugyanúgy ki kell emelkednie, mint a CTA-k (mert alapvetően CTA, mint bármely más).

Jó példa erre az ábra felső része, amelyet a WPExplorer használ az oldal tetején:

WPExplorer Fő feliratozási sáv

Ez egyértelműen kiemelkedik az oldal vagy a menü többi linkjéhez képest.

Mutatók: látogatások a pénzoldalon, a blog összes látogatója, és az első osztva a másodikval (az átkattintási arány megadásához)

5. Növelje a társadalmi megosztás fontosságát

Remélem, hogy minimálisan van közösségi blogmegosztó pluginja. De valójában sokkal többet tehet annak érdekében, hogy a szociális referenciákat a blogjához irányítsa.

Az a tény, hogy sok ember nem fogja aggódni a tartalmak megosztása mellett, hacsak nem igazán egyszerű (és csábító) dolgot készítesz számukra. Meg kell tennie, hogy érdemes legyen időre.

Különféle módon lehet ezt megtenni, de itt van két egyszerű.

AddThis Social Share plugin

Próbáljon meg úszó megosztási gombokat. Jó bővítmény az AddThis WordPress megosztás gombjai. Könnyen telepíthető, és több mint 200 közösségi média csatornát támogat. A webhely látogatói rengeteg megosztási lehetőséget kínálnak az AddThis használatával.

Blogbejegyzés közösségi megosztás

Vagy tartalmazhat megosztási gombokat az egyes bejegyzés tetején és / vagy alján. A WordPress témájától függően ez a lehetőség beépülhet. Például a teljes WordPress témával, amelybe navigál Megjelenés> Testreszabás> Blog> Egyetlen üzenet és használja az „Egységes elrendezés elemeket” a Social Share modul engedélyezéséhez. Akkor csak húzza és dobja oda, ahová szeretné. Legyen ez a kiemelt kép előtt vagy a fő tartalma előtt. Alternatív megoldásként ez a szolgáltatás szerepel a JetPack plugin – egyszerűen engedélyeznie kell a kezdőlapot Jetpack> Beállítások> Megosztás.

Többet megtudhat ezekről a taktikákról egy nemrégiben írt bejegyzésében, amelyet a blogod forgalmának növelésére készítettem a Twitteren keresztül. Indítsa el ezeket a csípéseket (és bármi mást, amelyet a képzelete felidézhet), és elemezze az eredményeket.

Mutatók: a közösségi média hivatkozásainak száma a blogodhoz, a blog összes látogatója és az első megosztva a másodikval (azaz a csípés eredményeként növekszik a blogod közösségi látogatóinak százaléka?)

A felület karcolása

Ebben a bejegyzésben maroknyi egyszerű csempét ismertettem, amelyeket a blogkonverziók fellendítése érdekében végezhetsz. De az a tény, hogy még sok más van odakint. Például, még nem is említett megosztott tesztelési eszközök, amely vitathatatlanul a leghatékonyabb megkönnyítés a megkönnyítés módja. A blog optimalizálásának állandó folyamatnak kell lennie, és a fenti javításoknak csak a kezdetnek kell lenniük.

Ezt szem előtt tartva szeretném tudni, hogy van-e saját javaslatod a webhelyén elvégzendő javaslatok végrehajtására, amelyek növelik a konverziót és a jövedelmet. Ha igen, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map