5 eszköz a WordPress teljesítményének és webhelysebességének teszteléséhez

Eszközök a WordPress teljesítményének és webhelysebességének teszteléséhez

Ült már és várt egy lassan betöltő weboldalra? Annak valószínűsége, hogy ahelyett, hogy értékes másodperceket várnának a webhely betöltésére, Ön a Vissza gomb. Más szavakkal, az internet lázas ütemben működik, és ha webhelye nem tud lépést tartani, akkor fennáll annak a kockázata, hogy elveszíti az ügyfeleket, a látogatókat és az előfizetőket – ezért fontos rendszeresen tesztelni a WordPress teljesítményét és javítani a webhelyén.


A gyors webhelyek jobb felhasználói elkötelezettséget, konverziós arányt és talán még keresőmotorok rangsorolását is elérik – itt az ideje, hogy felkerüljön a fedélzetre. Ebben a bejegyzésben öt eszközt fedeztem fel a WordPress-webhely teljesítményének és sebességének tesztelésére, hogy ma elvégezhesse a szükséges változtatásokat.

Miért lassú a WordPress webhely??

Több oka van annak, hogy webhelye a szokásosnál rosszabb teljesítményt nyújthat. A rakodási sebesség helyszínenként változik, de vannak olyan tényezők, amelyek a legtöbb webhelyen felbukkannak.

A WordPress webhelyek esetében a leggyakoribb okok oldal betöltésének lassulása:

 • puffadt / rosszul kódolt plugins
 • rosszul kódolt témák
 • nagy képfájlok
 • gyenge tárhely (nem felel meg az Ön webhelyének)

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan oldhatja meg ezeket a gyakori problémákat. Mielőtt elkezdené optimalizálni a webhelyet, először is meg kell győződnie arról, hogy milyen gyorsan fut.

Legfontosabb eszközök a WordPress teljesítményének teszteléséhez

A WordPress teljesítményének tesztelésére szolgáló alábbi eszközök teljes képet nyújtanak a webhely működéséről. Használhat egyetlen eszközt, vagy használhatja őket együtt a webes adatok kereszthivatkozásához.

1. Google PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​Insights

PageSpeed ​​Insights a Google egyik alappillére. Ez a remek internetes alkalmazás méri és teszteli a WordPress teljesítményét webhelyén több eszközön, beleértve az asztali és a mobil böngészőket is. Ez akkor hasznos, ha a látogatók különféle képernyőméretekkel és eszközökkel férnek hozzá az Ön webhelyéhez.

2. Pingdom eszközök

Pingdom eszközök

Pingdom egy ingyenes eszköz, amely teljes webhely teljesítményével kapcsolatos információkat nyújt, beleértve a betöltési időt, az oldal méretét, valamint a webhely minden oldalának részletes elemzését. A legjobb az egészben, hogy ez az alkalmazás menti a teljesítmény előzményeit, így nyomon tudja követni, hogy a betöltési idő javítására tett erőfeszítések eredményesek-e.

3. GTmetrix

GTmetrix teljesítményteszt

A jelentés ezt GTmetrix A generált adatok a webhely betöltési sebességének teljes előzményeit mutatják be, valamint egy részletes jelentést, amely javaslatot tesz webhelye teljesítményének javítására. A weboldal elsődleges elemző eszközein túlmenően egy videólejátszási funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy megnézze, hol vannak a betöltési sebesség szűk keresztmetszetei..

4. WebPagetest

WebPagetest

WebPagetest megadja webhelyének betöltési sebességét és teljesítményének osztályozását. Az egyedülálló, hogy lehetővé teszi, hogy válasszon egy országot, amelyből a jelentést megnézheti, így láthatja webhelye teljesítményét az egész világon. Ez akkor hasznos, ha nagy tengerentúli felhasználói bázissal rendelkezik.

5. YSlow böngésző plugin

YSlow böngésző plugin

YSlow egy böngésző-bővítmény, amely lehetővé teszi a jelenleg látogatott webhelyek teljesítményének nyomon követését. Nem adja meg a tényleges betöltési időt, de több mint 20 különböző teljesítményjelre bontható. Ez segít összehasonlítani a versenytársak más webhelyét a rést, és megnézheti, hogyan áll fel webhelye.

Opciók a WordPress webhely teljesítményének javításához

Miután egyértelmű ötlettel látta webhelye teljesítményét, megkezdheti annak fejlesztését. Az alábbiakban talál néhányat a leggyakoribb lassú betöltésű oldal elkövetőiről és arról, hogy mit tud megtenni ezek kijavításához.

Speciális tárhely

WPEngine

A legolcsóbb tárhelymegoldás soha nem a legjobb választás a weboldal magas teljesítményéhez. Az olcsóbb tárhely általában nem rendelkezik külön sávszélességgel, hogy kiszolgálja a WordPress-webhely minden részletét (ez az egyik módja annak, hogy megőrizzék költségeiket, hogy felajánlja az Ön számára őrülten alacsony árakat)..

A megosztott tárhely továbbra is fedezheti webhelye összes igényét; először csak a kutatást kell elvégeznie. Ha dedikált WordPress tárhelyszolgáltatást keres, a következő lehetőségek bármelyike ​​remek választás:

Fontolja meg egyes plugins eltávolítását

Lekérdezés figyelő ingyenes WordPress beépülő modul

Nagyon kísérteties lehet egy újabb szolgáltatás hozzáadása a webhelyhez egy plugin használatával; elvégre több mint 30.000 bővítmény érhető el a WordPress plugin könyvtár egyedül.

Ha egy plugin telepítését tervezi, ellenőrizze, hogy az kiváló-e, mivel a rosszul kódolt pluginek lelassíthatják webhelyét. A plugin kiválasztásakor győződjön meg arról, hogy magas színvonalú, sok letöltést tartalmaz, és hogy a közelmúltban frissítették-e.

Az egyik módja annak, hogy megtudja, mely bővítmények befolyásolják webhelyének teljesítményét, az úgynevezett eszköz használata Lekérdezés figyelő. Megnézheti a webhely minden pluginjét, deaktiválhatja és újraaktiválhatja a webhely betöltési tesztjeit – vagy használhatja ezt a plugint. Ez a plugin teljes jelentést készít a webhelyén található összes adatbázis-lekérdezésről, amelyet azután összetevők szerint szűrhet, hogy megnézze, mely pluginek használják az erőforrásait. A beépülő modul információkat tartalmaz a kirúgott horgokról, a PHP hibákról, a lekérdezési verziókról, a szkriptekről és stílusokról, HTTP kérésekről, átirányításokról, Ajax kérésekről és egyebekről.

Dobja el rosszul kódolt témáját

Vegye figyelembe, hogy a rosszul kódolt és rossz minőségű témák drasztikusan befolyásolhatják webhelyének teljesítményét. Még ha prémium árat fizetett is a témáért, ez nem garantálja, hogy magas színvonalú kóddal rendelkezik.

Egy jó referenciapont a jelenlegi téma, vagy egy megvásárolni kívánt téma tesztelése a natív WordPress témával szemben, amely jelen van a friss telepítés után (és csak hogy tudd, az összes ingyenes WordPress és prémium téma, amelyet itt készítettünk, itt: A WPExplorer tiszta és érvényes kódot használ a webhely teljesítményének optimalizálásához, beleértve a legkelendőbb Total WordPress keretrendszert.

Képek tömörítése és optimalizálása

TinyPNG

A jó minőségű képek elengedhetetlenek a tartalom és a weboldal kiemelkedéséhez, de ne hagyja, hogy azok befolyásolják webhelye teljesítményét. A képeket tömörítheti és optimalizálhatja a minőség elvesztése nélkül, ezáltal a webhely gyorsan működik. A következő bővítmények mindazt tömörítik, amely a webhely Médiakönyvtár szakaszában található.

Ha nem akarja telepíteni a beépülő modult, akkor egy másik lehetőség az online képtömörítő eszköz, például a TinyPNG vagy Kraken, mielőtt feltöltené a képet a webhelyére.

Használjon gyorsítótárazási plugint

W3 teljes gyorsítótár

Mivel a WordPress webhelyeknek rendszeres adatbázis-kérelmeket kell benyújtaniuk, a gyorsítótár-bővítmény csökkenti ezeket a kéréseket statikus HTML oldal létrehozásával, amelyet helyette megjeleníteni szeretne. A gyorsítótárazó bővítmények elősegítik, hogy webhelye kezelje a nagyobb forgalmat, valamint tömörítse és optimalizálja a webhely más területeit. Két leggyakrabban használt gyorsítótárazási plugin WP Super gyorsítótár és W3 teljes gyorsítótár. Nehéz egymást választani, ezért nézz magadra, és válassz egyet, amelyik megfelel a képzeletének.

Folyamatos karbantartás

Ha azt szeretné, hogy webhelye továbbra is gyors marad, akkor rendszeresen karban kell tartania. A webhelyének folyamatos karbantartása magában foglalja a megjegyzés spammel való foglalkozást, a megszakadt hivatkozások és oldalak kijavítását, valamint az adatbázis optimalizálását egy pluginnal, például WP-DBManager. Ez elősegíti a webhely teljesítményének magas szinten tartását, így nem látja csökkenést az újonnan frissített webhelyen, amelyért olyan keményen dolgozott.

WordPress teljesítmény-következtetés

A nagy teljesítményű, gyors betöltési sebességű weboldal csak az idő múlásával válik fontosabbá. Szerencsére az ingyenes online eszközök és a WordPress bővítmények segítségével kipróbálhatja a WordPress teljesítményét a webhelyén, hogy túl sok munka nélkül megtalálja a hibahelyeket és kijavítsa azokat..

Hogyan tartja webhelyét karcsú és gyors futásban? Bármelyik plugin megemlíti, hogy mi hiányzott? Szeretnék hallani róluk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map