4 javítás a halál fehér képernyőjéhez a WordPress alkalmazásban

Találtál valaha egy üres képernyőre bámulva, amikor megnyitja a WordPress webhelyet? Egy pillanattal ezelőtt minden jól működött, és a webhely hirtelen elfordult üres! Lehet, hogy a WordPress webhely is jól töltődik be, de az irányítópult nem. Ilyen helyzeteket szeretne a WordPress közösség hírhedtnek hívni A halál fehér képernyője – és ez az egyik az a leginkább zavaró dolgok a WordPressről.


Ha még nem találkoztál ezzel a kifejezéssel még – akkor te vagy a szerencsés ember. Ma beszélünk a Halál Fehér Képernyőjének (nevezzük WSOD-nak) különféle tüneteiről, és megtanuljuk az egyes betegségek gyógyítását.

Először is. A WSOD olyan rendellenesség, amely számos különböző okból származik. Ha szerencséd van, akkor az Ön esetére a gyakori tünetek – amelyekhez kész javítások érhetők el. Ha azonban nem tudja meghatározni a probléma okát, akkor jobb, ha egy WordPress szakértő kezében vagy.

4 ok (és megoldás) a WordPress halálának fehér képernyőjén

A jó hír az, hogy a WSOD-eseményed esélye az ismeretlen kategóriába esni nagyon kevés. Leggyakrabban a WSOD oka három általános kategóriába tartozik. Ez az útmutató ismerteti az egyszerű és könnyen követhető lépéseket a WordPress White Screen of Death minden okának kiküszöbölésére.

1. ok: Pluginnal kapcsolatos kérdések

wp-wsod-r2

Telepített egy új beépülő modult, frissített egy régi vagy megpróbált módosítani egy aktív modult.

fix: Letiltja az egyiket vagy az összes plugint

A legtöbb esetben konfliktus lehet a jelenlegi aktív téma és az éppen telepített plugin között. Ebben az esetben egyszerűen letilthatja az adott bővítményt, és mindennek jól működnie kell. Van azonban egy probléma. Hogyan fogja kikapcsolni a bővítményt, ha a WordPress műszerfal nem működik?

Ha már több mint fél éve használja a WordPress-t, ne olvassa el a következő sort. Próbáljon ki megoldást találni. Adok egy tippet – ennek van valami köze ahhoz, hogy FTP-n keresztül hozzáférjen a WordPress plugin könyvtárához? Megvan? Igen? Dicsőség! Nem? Nem probléma – olvassa tovább, de ígérem, hogy a homlokát megvágja, amint elolvassa a megoldást! Essünk neki.

Hogyan lehet letiltani a WordPress beépülő modult FTP-n keresztül?

A WordPress plugin letiltása FTP-n keresztül egy nagyon egyszerű feladat. Előfeltételként FTP-hozzáféréssel kell rendelkeznie, a WordPress könyvtár megfelelő engedélyével.

JEGYZET: A legtöbb tárhelyszolgáltató FTP-hozzáférést biztosít Önnek. Ha azonban a WordPress-t VPS-re vagy felhőkiszolgálóra telepítette, akkor valószínű, hogy nem telepített FTP-kiszolgálót a VPS-be. Ilyen esetben telepítenie kell egy nyílt forrású FTP-klienst, például ProFTPD vagy vsftp. Több oktatóprogram van online, és azt javaslom, olvassa el az egyiket, amely a szerver operációs rendszerét használja. Például, ha Ubuntun alapuló VPS-t működtetünk, akkor keresési kifejezésünk az lenne “Hogyan telepíthetjük a proftpd-t az Ubuntu-ra”.

Miután törölte ezt a lépést, itt az ideje letiltani a plugint.

 1. Jelentkezzen be az FTP-kiszolgálóra egy megfelelő fiókkal
 2. Keresse meg a WordPress telepítési könyvtárát
 3. Írja be a wp_content / plugins mappa
 4. A plugins mappában több ismerős nevekkel rendelkező mappa található. Minden mappa egy plugint ábrázol.
 5. Keresse meg és válassza ki a megfelelő plugin nevű mappát
 6. Nevezze át egy másik, mégis felismerhető névre. Például, ha a bővítmény neve (azaz a mappa neve) Akismet, akkor nevezze át valamire _akismet vagy akismet_disabled.
 7. Ön szabadon választhat bármilyen nevet. Csak ellenőrizze, hogy az nem ütközik-e egy másik plugin nevével, és később felismerhető.
 8. A mappa átnevezése a plugint véglegesen letiltja.

Miután elvégezte ezeket a lépéseket, indítsa el a böngészőt, és ellenőrizze, hogy betöltődik-e a webhely. Ha a probléma megoldódott – kudos!

Az összes WordPress plugin letiltása egyszerre?

A fenti eljárást követve letilthatja a kívánt számú plugint. Ha azonban egyszerre szeretné letiltani az összes plugint, akkor ez sok időt igényel. Sokkal könnyebb mód van – nevezze át a plugins mappát (valami hasonlóra plugins_old), és hozzon létre egy új, üres mappát plugins. Lényegében ez az összes régi plugint egyszerre letiltja. A pluginokat egyenként mozgathatja a plugins_old mappába plugins, és aktiválja őket külön-külön.

Ha módosított egy adott plugin fájlt, amely a WSOD-t okozta, akkor egyszerűen tiltsa le a plugint az FTP-n keresztül, és a webhelynek újra működnie kell. Mindig jó gyakorlat, ha a módosított plugineket teszteljük egy biztonsági mentési oldalon. (Ugrás a következtetéshez a megoldáshoz).

2. ok: A témához kapcsolódó kérdések

wp-wsod-R1

A pluginekhez hasonlóan a témához kapcsolódó WSOD problémák hasonló eredetűek.

fix: Letiltja a témát

Vessen egy pillantást a legegyszerűbb okokra:

Új téma telepítések

Új téma telepítése konfliktust hozhat létre egy meglévő pluginnal – a klasszikus téma-plugin ütközettel. Ebben az esetben egyszerűen le kell tiltania az újonnan aktivált témát, és a WordPress automatikusan visszatér az alapértelmezett témához. Ügyeljen arra, hogy nem törölte az alapértelmezett témát (a húsz valami téma). Ha van, töltse fel a témát a témák mappát a wp_content.

Téma letiltása FTP-n keresztül a WordPress programban?

Ez a folyamat szinte hasonló egy plugin letiltásának folyamatához, az egyetlen különbség, hogy meg kell nyitnia a wp_content / témák mappát a plugins mappába. Keresse meg a témák mappát, és nevezze át az adott téma mappáját annak kikapcsolásához.

Rosszul kódolt témák

A WordPress jelentős frissítései gyakran alkalmat adtak a rosszul kódolt témák lefolyására a folyón. Előfordulhat, hogy egy rosszul kódolt és elavult téma nem működik a WordPress legújabb frissítésével. A WPExplorer büszke a gyönyörűen kialakított minőségi témákra – ezek már vannak sok ügyfelek a Themeforestnél (csak nézd meg portfóliójukat), és ők egyike azon kevés embereknek, akiknek a témáiban bízom.

Ha a témája nem működik közvetlenül a WordPress frissítése után, akkor nagy esély van arra, hogy a téma a tettes. Deaktiválja a témát, és a dolgok visszatérhetnek a normál állapotba.

Téma módosítása

A WordPress nem szereti a hibás kódot. Egy jól felépített készletre támaszkodik tárgyak kód, harmonikusan működik. Ha az egyik ilyen rész (nem tévesztendő össze az OOP objektumával), mondja ki a téma functions.php fájl, hibás működés, akkor a WordPress nem fog működni. Ez a WSOD-hoz vezet.

Általában a WordPress lerakatból vagy a neves fejlesztőkből származó témákat aprólékosan tesztelik az ilyen hibák ellen. A dobozból közvetlenül egy témának nem lenne hibásan működő function.php fájlja. Ha kap egy WSOD-t egy ilyen téma telepítésekor, akkor ez valószínűleg plugin-téma konfliktus.

Egy téma módosítása vagy frissítése esetén helytelen kódhoz vezethet, ami a probléma középpontjába vezet, vagyis a WSOD-hoz. Ennek kijavításához a módosított fájlt egy régi példányra cserélheti (feltételezem, hogy biztonsági másolatot készítettél). Minden más esetben feltöltheti az eredeti témafájlokat.

3. ok: A memória korlátjának túllépése

wp-wsod-r3

Ez a helyzet klasszikus mutatója annak, hogy túlmutatott a jelenlegi host szolgáltatónál. A webhely forgalmának növelése több forrást igényel – amit a jelenlegi host nem tud biztosítani. Ideje frissíteni. Ez jó hír – a webhely növekszik

fix: Növelje a memóriakorlátot

Megpróbálhatja megnövelni a PHP memória korlátját a wp-config.php fájlt. Egyszerűen adja hozzá a következő sort:

define ('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

A 64 MB memóriakorlátnak elegendőnek kell lennie a megosztott gazdagépeken. Ha a probléma továbbra is fennáll, keresse fel a szolgáltatót.

Olcsó webtárhely

Ez a probléma gyakori az olcsó webszellemekben is, amelyek feláldozzák a minőséget. A profit elérése érdekében ezek a házigazdák annyi ügyfelet vonnak be egy kiszolgálón, amennyire csak lehetséges. Ennek eredményeként az ügyfelenként jelentősen csökken az erőforrások (például RAM) mennyisége. Ez a WSOD-hoz vezet. Tehát ha olyan költségvetés-fogadási tervvel rendelkezik, amely nem engedi meg, hogy tovább növelje memóriakorlátját, akkor frissítenie kell a tervet.

4. ok: Ismeretlen okok

wp-wsod-r4-ismeretlen okok

Időnként a WSOD okát nem lehet pontosan meghatározni, ami javításhoz vezet minket. Ilyen esetekben meg kell határoznia a probléma forrását.

fix: Engedélyezze a WP_DEBUG módot

Egyszerűen adja hozzá a következő sorokat a wp-config.php file:

error_reporting (E_ALL);
ini_set ('display_errors', 1);
define ('WP_DEBUG', igaz);

Ez azt mondja a WordPress-nek, hogy az összes hibát megjelenítse a kimeneti képernyőn. Ezen információk alapján meghatározhatja a WSOD okát.

Következtetés

A Halál Fehér Képernyője az egyik elkerülhetetlen probléma, amellyel minden WordPress felhasználónak szembe kell néznie. Természetesen, ha a WordPress.com-t használja, akkor soha nem lesz ilyen probléma, de a saját korlátozásaival együtt jár.

menedzselt WordPress tárhely

Ha azt szeretné, hogy a kényelem miatt ne kelljen aggódnia az ilyen tárhely-problémák miatt, van egy javítás – Menedzselt WordPress tárhely. A kezelt WordPress tárhelyszolgáltatók a WordPress és a WordPress kapcsolódó kérdésekre specializálódtak. Mi, a WPExplorer, használjuk a WPEngine programot, és nagyon elégedettek vagyunk vele – csak nézzük meg, milyen gyorsan töltődik be webhelyünk. ��

Ha a költségvetése lehetővé teszi, és mentes lenni a tárhelyhez kapcsolódó összes problémától, akkor imádni fogja a WPEngine vagy a Media templom, vagy az egyik vagy más ajánlott tárhelyszolgáltató által szervezett menedzselt tárhelyet.. Mint mindig, szeretnénk hallani a gondolatait! Mi a WSOD-történetetek??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map