35+ legjobb ingyenes stock fotók webhelyek

35+ legjobb ingyenes stock fotók webhelyek a WordPress számára

A gyönyörű és figyelemfelkeltő képek használata valódi különbséget jelenthet abban, hogy a közönség hogyan reagál az Ön webhelyére. A látványos fényképeket megjelenítő tartalom több olvasást és megosztást kap, növeli a visszatérő látogatók számát, és végső soron segít webhelyének a céljainak elérésében.


De nehéz lehet olyan stock fotókat találni, amelyek az Ön webhelyére adják a „wow” tényezőt. Ebben a cikkben összeállítottuk a legjobb ingyenes és prémium stock fényképészeti webhelyek listáját. Remélhetőleg bármi, amire szüksége van a WordPress webhelyre, itt lesz valami az Ön számára.

Számos ingyenes stock fotó-webhely található, amelyekről gyorsan és egyszerűen letölthet kiváló minőségű képet. Ha Ön blogger vagy kisvállalkozás, amelynek alkalmanként fényképre van szüksége a WordPress webhely tartalmához, akkor ezek közül az egyik ingyenes fényképészeti webhely lehet az, amit keres.

1. Unsplash

Unsplash

Unsplash a kedvenc ingyenes fényképezési forrásunk (gyakran használjuk őket blogbejegyzésekhez). Ez a weboldal több mint 200 000 nagy felbontású képet tartalmaz, napi több száz hozzáadásával. A fényképeket egy több mint 41 000 fotósból álló közösség bocsátja rendelkezésre, és mind szabadon felhasználhatók személyes és kereskedelmi célokra.

Az Unsplash lehetőséget nyújt a regisztrációra, a saját gyűjtemény létrehozására és a kedvenc fotósok követésére. Kép keresésekor használhatja a saját kifejezéseit, vagy megnézheti a kész gyűjteményt. Az Unsplash érdekes és változatos képekkel rendelkezik, és professzionális megjelenést és befejezést biztosít a fényképeknek. Ez egy eszköz, amelyet feltétlenül érdemes megnézni.

2. Pixabay

Pixabay

Pixabay büszkék lehetünk arra, hogy kreatív közösséggé válnak, megoszthatják és felhasználhatják a szerzői jog nélküli fényképeket, illusztrációkat, vektorokat, grafikákat és videókat. A CC0 licence ismét az összes kiadott tartalomra vonatkozik. Tehát minden média szabadon felhasználható személyes és kereskedelmi használatra, és a hozzárendelés nem szükséges.

A Pixabay alig több mint 1090 000 képet és videót jelenít meg. A kínált képek széles választéka nagyszerű választást kínál arra, hogy illusztrációt, vektorot, fényképet vagy valami mást keressen.

A Pixabay arra buzdítja a felhasználókat, hogy iratkozzanak fel és hozzanak létre saját fiókot (ingyen). Itt feltöltheti és megjelölheti kedvenc képeit, követheti más felhasználókat, üzeneteket küldhet és még sok minden mást.

3. PicJumbo

Picjumbo egy ingyenes stock fotó, amelyet Viktor Hanacek birtokolt és karbantartott. Eredetileg Viktor a weboldalon használta saját ingyenes fényképeinek megosztására, de a létrehozása óta a Picjumbo nőtt, és most sok alkotó fotóit fogadja el és osztja meg..

Jelenleg több mint 1500 ingyenes stock fénykép található, de ha még többet szeretne, frissítsen prémium fiókra, hogy havonta több mint 30 fotóhoz férjen hozzá. Az összes fényképet szabadon használhatja, ahogy tetszik, kivéve, ha újraelosztást szeretne elvégezni, amely esetben erre szükség lesz Iratkozz fel.

4. RawPixel

RawPixel stock fotók

Lehet, hogy ez a név családnak hangzik, mivel ők az Unsplash egyik legfontosabb közreműködői. De a sokféle változatosság érdekében a RawPixel Főoldal. Itt található ingyenes stock fotók, vektorok és akár PSD-k is. Ingyenes gyűjteményük közel 200 000 stock fotót tartalmaz. De ha ez nem elég számodra, akkor további 30 000+ készletnél prémium tagságot kínálnak (amely fotóikhoz kereskedelmi felhasználási engedélyeket is tartalmaz).

5. Pexels

Pexels

Pexels egy ingyenes stock fotó erőforrás, amely megosztja képeit a Creative Commons Zero (CC0) licenc alapján. Ez azt jelenti, hogy képeit személyes és kereskedelmi használatra is felhasználhatja. Tehát, ha online vállalkozást működtet, akkor a Pexels képeit a WordPress webhelyén is felhasználhatja anélkül, hogy hozzá kellene rendelnie a webhelyhez vagy a fotóshoz.

A Pexels jelenleg több mint 30.000 ingyenes stock fotót kínál. Ráadásul havonta további 3000 újat hozzáadunk. Nyugodtan másolhatja, módosíthatja és terjesztheti ezeket a gyönyörű képeket. A képek különféle letöltési méretekben kaphatók, valamint igényeiknek megfelelő méretben is.

6. PikWizard

pikwizard ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer.png

PikWizard nagyszerű stock fotókkal foglalkozó weboldal, több mint 100 000 teljesen ingyenes képpel. Ezeknek a stock fotóknak több mint 20.000 kizárólagos számukra.

A PikWizard büszke arra, hogy ingyenes stock képeket készítsen emberekről – ami ritka a szabad stock fényképészeti oldalakon. Keressen olyan kulcsszavakat, mint „iroda” vagy „értekezlet”, és látni fogja a PikWizard által kínált stock fotók minőségét.!

7. A legjobb Stock Photo Free

legjobb stock fotó ingyenes nagyfelbontású stock fotók wpexplorer

Egy másik tisztességes gyűjtemény CC0 alapján engedélyezett stock fotók száma – ami azt jelenti, hogy szabadon használhatja ezeket az összes projektben!

8. Burst (a Shopify által)

burst by shopify ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

A Shopify sokat tesz annak érdekében, hogy ügyfeleik sikeresek legyenek. Ez magában foglalja egy kurátus könyvtár létrehozását az úgynevezett ingyenes stock fotókból Robbanás. A képeket ingyenesen letöltheti a Shopify ügyfelei és így tovább.

9. EveryPixel

everypixel nagy felbontású kép - stock fotó wpexplorer

EveryPixel egy stock fotó keresőmotor, amely beolvashatja az ingyenes és fizetett stock fényképészeti webhelyeket – az AI működteti. A keresési eredményeket mindig csak a szabad stock fényképészeti webhelyekről szűrheti!

10. FoodiesFeed

foodiesfeed nagy felbontású szabad stock fotók wpexplorer

FoodiesFeed éppen az, amit vártál. Kiváló, kurátus gyűjtemény az ingyenes ételekkel kapcsolatos stock fotókról.

11. FreeImages

freeimages nagy felbontású kép free stock fotók wpexplorer

FreeImages jó stock fotókkal és hasznos fotógyűjteményekkel rendelkezik, amelyek sok időt takaríthatnak meg, ha egy kapcsolódó projekten dolgozik.

12. FreePhotos

freephotos.cc nagy felbontású fotó, wpexplorer

FreePhotos nagyszerű gyűjteménye ingyenes stock fotókból áll, összesen 100 kategóriába csoportosítva. Még egy online fotószerkesztő is van.

13. FreeStocks

freestock.org nagy felbontású fotó, wpexplorer

FreeStocks egy nagyszerű felbontású, nagyszerű felbontású fotóinak gyűjteménye 7 kategóriában, nevezetesen: – állatok, város és építészet, divat, ételek és italok, természet, tárgyak és technológia, valamint az emberek.

14. Gratisography

ingyenes, nagy felbontású stock fotók wpexplorer

Gratisography kilenc különböző kategóriából származó nagy felbontású stock fotók nagyszerű gyűjteménye.

15. IM Ingyenes

im nagy felbontású stock fotók wpexplorer

Szabad vagyok különféle kategóriákból származó, nagy felbontású, stock fotókat kínál különféle kategóriákban, beleértve a rekreációt, a fekete-fehér, a környezetet, a várost és a többit!

16. Jay Mantri

jay mantri ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

Jay Mantri Tumblr blogján keresztül, a CC0 licenc alatt, megosztja egy gyönyörű nagy felbontású stock fotók gyűjteményét.

17. Kaboom Pics

kaboom képek ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

Kaboom Pics fantasztikus gyűjteménye eredeti nagy felbontású stock fotókból áll, amelyek színpalettán keresztül kereshetők.

18. A Pix élete

élettartama pixels free nagy felbontású stock fotók wpexplorer

A Pix élete egy hatalmas galéria ingyenes, nagy felbontású stock fotókkal, amelyeket fotósok készítettek szerte a világon. Az agy ezen a webhely mögött, LEEROY kreatív, futtasson egy nővérszolgáltatót a Life of Vids webhelyen, ingyenes videóletöltéssel, amely kiválóan alkalmas csúszkákra, hátterekre és egyebekre.

19. Kis látványtervek

kis látványtervek ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

Kis látványtervek egy ingyenes, nagy felbontású stock fotók kurátus gyűjteményét kínálja a postaládájába, és letölthető archívumokba. Nincs keresési funkciójuk. Külön megjegyzésként, a webhely már nem ad új stock fotókat a tulajdonos szerencsétlen megszűnése után. A képek továbbra is online maradnak, és erőfeszítéseik tiszteletére osztják meg őket.

20. Magdeleine

magdeleine ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

Magdeleine egy gyönyörű, kézzel válogatott, ingyenes, nagy felbontású stock fotók gyűjteményét kínálja, amelyek összesen 8 kategóriába esnek, a CC0 domainhez rendelve. Minden nap hozzáadnak egy ingyenes stock fotót!

21. MMT készlet

mmt nagy felbontású kép - wpexplorer

MMT (A rögzített pillanat) ingyenes stock fényképeket biztosít kereskedelmi használatra. A fotók CC0 engedéllyel rendelkeznek, így szabadon letölthetők, felhasználhatók és terjeszthetők személyes és kereskedelmi célokra egyaránt. Ez teszi az MMT nagyszerű választást, ha képeket keres webhelyeken, témákban, sablonokban, nyomtatott anyagokban, közösségi hozzászólásokban, alkalmazásokban vagy tervezőeszközökben, néhányat említve.

Az MMT tartalma számos kategóriát átfog, beleértve a makrókat, a városi jeleneteket, a természetet, a munkaterületeket és egyebeket. Minden héten új képeket adunk hozzá, és számos érdekes kategóriát mutatnak be a galériákban. Aktív blogot szintén megosztanak a helyszínen.

22. jávorszarvas

jávorszarvas nagy felbontású stock fotók wpexplorer

Jávorszarvas fantasztikus gyűjteménye egyedi ingyenes nagy felbontású stock fotókkal. Rengeteg ingyenes stock fotót kínál izolált karakterekkel és háttérrel, amely kiválóan alkalmas a blogbejegyzésekhez feltöltött képek és a magántulajdonban lévő közösségi médiabejegyzések megjelenítéséhez. A CC BY-ND 3.0 szerint engedéllyel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy hivatkozást kell megadnia a webhelyre.

23. MorgueFile

morguefile ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

Bár nem vagyok nagy rajongója a névnek, MorgueFile gyűjteménye több mint 350 000 nagy felbontású stock fotóból áll.

24. MyStockPhotos

mystockphotos ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

MyStockPhotos fantasztikus gyűjteménye ingyenes nagy felbontású stockis-tól Themeisle-től.

25. NegativeSpace

negatív hely ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

NegativeSpace hozzáférést biztosít a nagy felbontású, nagy felbontású stock fotók nagy gyűjteményéhez a CC0 licenc alapján – lehetővé teszi a képek bárhonnan felhasználását!

26. Pikográfia

pikográfia ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

Picography tartalmaz egy gyönyörű, ingyenes, nagy felbontású stock fotók gyűjteményét 12 kategóriában. Ezek a CC0 licenc alá tartoznak, ami azt jelenti, hogy bármilyen projektben szabadon felhasználhatja őket.

27. Public Domain Archive

designrush ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

Public Domain Archive Egy 200 gyűjteményből áll, több mint 200 ingyenes nagy felbontású stock fotóból, amelyek 14 kategóriába sorolhatók. Az összes kép CC0 alapján van engedélyezve, így bármilyen projektben felhasználhatja őket.

28. ScatterJar

scatterjar ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

ScatterJar egy külön webhely az ingyenes, nagy felbontású stock fotókhoz, minden, ami az élelemmel kapcsolatos. Különleges élelmiszer-kategóriák vannak, beleértve a zöldségeket, italokat, gyógynövényeket és fűszereket, és még sok más.

29. ShotStash

shotstash ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

ShotStash tartalmaz egy gyönyörű, nagy felbontású stock fotók gyönyörű gyűjteményét, amelyek elegánsan egyedi jellegűek. A képeket tíz kategóriába soroljuk és CC0 alapján engedélyezzük.

30. SkitterPhoto

skitterphoto ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

SkitterPhoto egy gyönyörű gyűjteménye ingyenes nagy felbontású stock fotókról, amelyeket a köztulajdonban lévő CC0 licenc alapján engedélyezett.

31. Snapwire Snaps

A snapwire ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer segítségével készít képeket

Snapwire Snaps egy ingyenes, nagy felbontású stock fotók kurátor gyűjteménye a világ minden tájáról.

32. SplitShire

splitshare ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

SplitShire egy egyszemélyes projekt, több mint 900 ingyenes, nagy felbontású stock fotóval, ingyenes személyes és kereskedelmi használatra.

33. StockSnap

stocksnap.io ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

StockSnap ragyogó gyűjteménye ingyenes nagy felbontású stock fotókról. Érdekes funkciókkal is rendelkezik, mint például a felkapott képek, és képes képeket rendezni a nézetek vagy letöltések száma alapján.

34. StyledStock

styledstock ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

StyledStock magukat nőies stock fényképészeti weboldalnak tekintik. Hozzáférést kap a kurátus ingyenes, nagy felbontású stock fotókhoz, amelyek nagyszerű lehet blogbejegyzésekhez, hirdetésekhez és még sok máshoz.

35. SuperFamousImages

superfamousimages ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

Ez egy mellékprojekt a Superfamous Studios és nagyszerű, nagy felbontású, fotókat készít, amelyek táj- és természetfotózásra koncentrálnak.

36. ThePatternLibrary

mintázatkönyv ingyenes nagy felbontású stock fotók wpexplorer

Bár technikailag nem stock fotó webhely, ThePatternLibrary gyönyörű mintákat kínál, amelyek ingyenesen letölthetők a következő projektben.

Bónusz: A legjobb prémium stock fotó webhelyek

A számos ingyenes stock fotókat megjelenítő weboldalon kívül prémium képeket tartalmazó webhelyek széles választéka is megtalálható. Ezek a helyek összességében jobb minőségű fényképeket és sokkal nagyobb választékot nyújtanak. Számos extra funkciót kínálnak, beleértve a szerkesztő eszközöket, a digitális tervezési elemeket, az illusztrációkat, a videoklipeket és még sok minden mást.

Ha nagy vállalkozás vagy, vagy a munkája megköveteli, hogy napi rendszerességgel dolgozzon képekkel, akkor prioritásként kell kezelnie a professzionális, felső osztályú fényképeket. Ezért érdemes fontolóra vennie egy prémium kép webhely feliratkozását. Vessen egy pillantást a rendelkezésre álló legjobb webhelyekre.

Bigstock

Bigstock stock fotók

Bigstock egy stock fotó tagsági oldal, több mint 57 millió fénykép, vektor és videó közül választhat. Bármi, amit akar, valószínűleg megvan. Az összes fotó jogdíjmentes, így a vállalkozáshoz szükséges képeket szükség szerint felhasználhatja (mindaddig, amíg nem viszonteladja őket, vagy nem használja logóként).

A Bigstock két árstruktúrát kínál: havi terveket havonta meghatározott számú letöltéssel, vagy alternatív hiteltervet, ahol feltöltheti és felhasználhatja a hiteleket. Csak válassza ki az Ön számára megfelelő tervet!

Envato Elements

Envato Elements

Az Envato Elements egy prémium előfizetési szolgáltatás, amely digitális eszközöket biztosít. A tervezőkkel, ügynökségekkel, marketingszakemberekkel és más szakemberekkel foglalkozó Envato Elements több mint 300 000 szerzői jogdíjmentes fotót, 33 000 grafikai eszközt, tanfolyamokat, e-könyvet és egyebet biztosít.

Miután feliratkozott az Envato-ra, havonta korlátlan számú fénykép letölthető a könyvtárból, mindegyik kereskedelmi engedéllyel. Keressen fényképeket kategóriákon keresztül, vagy speciálisabb szűrőkön, például tájoláson, háttéren és színeken keresztül. Ez megkönnyíti a projekthez megfelelő kép megtalálását.

Az Envato Elements kiváló ár-érték arány, és ideális választás azoknak a szakembereknek, akiknek gyakran vagy nagy mennyiségben kell fényképeket vagy más tervezési elemeket igényelniük..

Adobe Stock

Adobe készletek

Adobe készletek három havi prémiumot kínál. Ezen előfizetések mindegyikével letölthet számos lenyűgöző és eredeti képet. Ezután ezeket a fényképeket nyomtatásban, prezentációkban, webhelyeken és közösségi médiában használhatja néhány lehetőség megnevezésére. Keresse meg a dinamikus művészek és a tematikus galériák fényképeit, vagy nézzen meg videókat, 3D anyagokat és még sok minden mást.

Az összes kép megnézhető, engedélyezhető, hozzáférhető és kezelhető az Ön belsejében Adobe Experience Cloud. Tekintse meg a vízjelekkel ellátott fényképeket a rajzolaton belül a Photoshop CC, az Illustrator CC, az Adobe alkalmazás vagy bármely más Adobe eszköz segítségével, hogy megtudja, mi működik a legjobban a vásárlás előtt. Ha úgy dönt, hogy feliratkozik az Adobe programra, inspiráló képeik biztosítják, hogy tökéletesen megtalálja a következő kreatív projektet.

Shutterstock

Shutterstock

Shutterstock egy igazán lenyűgöző prémium képszolgáltató. Több mint 160 millió szerzői jogdíjmentes fénykép, vektor, illusztráció, ikon, videoklipe és zeneszám bemutatása minden bizonnyal itt lesz valami. Plusz az újjukkal Adobe plugin, könnyedén hozzáférhet stock fotóihoz a kedvenc kreatív hangos alkalmazásaiból.

A Shutterstock számos előfizetési tervet kínál magánszemélyek és vállalkozások igényeinek kielégítésére. A Shutterstock saját szerkesztővel is rendelkezik, amely felhasználásra kész sablonokat biztosít a letöltött fényképekhez, lehetővé teszi a képek testreszabását, diavetítések készítését és még sok minden mást. Ha kiváló minőségű, érdekes és vonzó fényképeket keres, akkor a Shutterstock a legjobb megoldás az Ön számára.

Halál Stock

Halál Stock

Az „amikor az állomány meghal, a művészet virágzik” koncepción alapul Halál Stock egy prémium alulról származó fotóhely, amely világszerte művészek által létrehozott kurátus galériákat kínál. A webhelyhez való tagsága hozzájárul a jövő fotográfiáinak finanszírozásához, amelyek magukba foglalják a természet, a divat, a koncepció művészete, a tánc, az irodai beállításokat és még sok minden mást.

A legjobb az, hogy ha minden hónapban új képeket jelennek meg, azok saját történetükkel készülnek, ahogyan létrehozták. A Halál a stock-val nem csak fényképeket készít, hanem teljes képet kap a kreatív folyamatról, amely a koncepciójukba és létrehozásukba megy be. Azt javaslom, hogy iratkozzon fel hírlevelükre, hogy hozzáférjenek a heti ingyenes stock fotókhoz.

Canva

CANVA

Canva egy grafikai tervező eszköz webhely, amely fotószerkesztővel és hozzáféréssel rendelkezik több mint 1 500 000 ingyenes és prémium stock fotóhoz. A webhely felosztja a fényképeket több kategóriába, így gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a szükséges képeket.

Ez egy ingyenes eszköz, de regisztrálnia kell az ingyenes képek letöltéséhez és használatához. A fizetett képek ára különbözik, és az egyes fényképekhez mellékelt licenc árától függ. Tehát mindig ellenőrizze a licencet, mielőtt képet használna egy projektben. Rendelkezésre áll egy havi előfizetési terv, a Canva for Work is, amely több mint 300 000 ingyenes képet tartalmaz.

Stock Hogy sziklák

Stock That Rocks Prémium stock fotók

Bár viszonylag új, Készlet, amely sziklák egy másik nagyszerű lehetőség a prémium stock fotókhoz. Különféle képeket kínálnak kategóriákba, gyűjteményekbe és / vagy ülésekbe rendezve. A legjobb az, hogy egységes fotózási stílust használnak. Kiváló lehetőséggé tesszük őket, ha üzleti vagy blog márkanevet adunk.

Könyvtárukban különféle szobák, tárgyak, emberek és még sok más található. Ha a tagság csak havonta 17-ig kezdődik (6 letöltés esetén), akkor lehet, hogy nem a legolcsóbb lehetőség, de a képek megéri. Az általános tagsággal együtt jelenleg szabványos, kiterjesztett, exkluzív és irodai engedélyezési lehetőségeket kínálnak a fényképek számára. Tehát ha egyedül akar használni egy adott képet, akkor az is lehet.

Végső gondolatok a legjobb stock fotó helyekről

Azok számára, akik napi rendszerességgel dolgoznak képekkel, egy prémium stock fotóoldalra történő feliratkozás számtalan órát takarít meg a weben a megfelelő kép keresésekor. A prémium webhely biztosítja, hogy számtalan gyönyörű és professzionális képpel keressen és hozzáférjen egy helyről.

Még ha költségvetéssel is rendelkezik, van néhány nagyszerű fénykép az ingyenes képoldalakon. És most van egy listája a legjobb ingyenes stock fotó-oldalakról! Ha nem elégedett az egyik oldalon megjelenített fényképekkel, egyszerűen nézze meg a másik oldalt. Boldog képet keres!

Tudsz-e más nagyszerű stock fotó-webhelyet ajánlani? Kérjük, ossza meg kedvenceit az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map