30 időtakarékos tipp a WordPress Power felhasználók számára

Hivatalos – mi vagyunk a türelmetlenebb emberek a történelemben.


A Statistic Brain szerint az átlagos figyelmeztetési tartományunk tizenkét másodpercről csupán nyolcra csökkent a 2000. év óta. Összefoglalva ezt (és enyhén szórakoztatva), egy aranyhal átlagos figyelmeztetési tartománya óriási kilenc másodperc. Ez helyes emberek – nem koncentrálhatunk addig, amíg egy hal.

Nem fogom elképzelni, hogy valami mentesek vagyok a türelmetlenségektől, amelyet egy internetes felhasználó nemzedéke átfogott – annyira megszállott vagyok a dolgok elkészítésére (és elkészítésére) gyorsan), mint a következő srác vagy gal. Először kattintás vagyok, gondolom később egy fickót.

Ezt szem előtt tartva, az elmúlt néhány évben arra törekedtem, hogy kitaláljam a WordPress tapasztalataim lehető leghatékonyabbá és hatékonyabbá tételét. Azt hiszem, szinte mindent megpróbáltam (bár szeretném, ha tévesnek bizonyítanám az alábbi megjegyzés szakaszban), és most bemutatom az időmegtakarítási tippeket. Élvezd!

30 időtakarékos tipp a WordPress Power felhasználók számára

 1. A műszerfal összes rendetlensége lelassította? Kattintson az oldal tetején található „Képernyő opciók” fülre, és válassza ki, mely meta mezőket szeretné látni (vagy nem).
 2. Ugyanaz a probléma az Új üzenet / oldal képernyőn? A megoldás ugyanaz.
 3. Ha továbbra is manuálisan moderálja a megjegyzéseket, állítsa le – az élet túl rövid. Telepítse és aktiválja Akismet A legjobb spamvédelem érdekében törölje a „Beállítások> Vita képernyőn az„ E-mail nekem, ha bárki megjegyzést tesz ”elemet,„ Az adminisztrátornak mindig jóvá kell hagynia a megjegyzést ”és a„ A hozzászólás szerzőjének korábban jóváhagyott megjegyzését ”jelölőnégyzeteket..
 4. Megszabadult a bosszantó e-mailektől? Csak ellenőrizze az új megjegyzéseket, amikor bejelentkezik a WordPressbe az oldalsáv Megjegyzés lapján. Vagy még jobb, ha megkönnyíti a megjegyzéskezelést magadnak, ha hozzáadja a „Legutóbbi megjegyzések” metamezőt az irányítópulthoz. Most már válaszolhat a megjegyzésekre, amint bejelentkezik.
 5. Használja a népszerű Click to Tweet alkalmazást az előre kitöltött tweet beágyazására a bejegyzésébe és az oldalába? Takarítson meg sok időt az Easy Tweet Embed plugin segítségével:
 6. Ahelyett, hogy a szövegszerkesztő legördülő menüjére kattintna, hogy mindig fejléceket válasszon, használja a következő egyszerű billentyűparancsot: Ctrl + Num (1-6) (PC) vagy Cmd + Num (1-6) Mac.
 7. A billentyűparancsokról beszélve, a hivatkozás létrehozása olyan egyszerű, mint a Ctrl + Shift + A (PC) vagy az Opt + Shift + A (Mac) megnyomása..
 8. Szeretné továbbra is a régi bejegyzéseit népszerűsíteni a Twitteren, de nem akarja, hogy időt töltsön el napi szinten tweeteléssel? Telepítse és aktiválja az Evergreen Post Tweeter bővítményt, és ez elvégzi a munkát az Ön számára.
 9. Cserélnie kell egy hivatkozást vagy egy adott szót vagy kifejezést több üzenetben? A manuális elvégzés sokáig tarthat, vagy használhatja a Keresés és csere plugin, és készítsen el néhány másodperc alatt.
 10. Belső összeköttetés? Ahelyett, hogy a „URL beszúrása / szerkesztése” képernyőn beírná a teljes URL-t, csak írja be a címet utána a domain név záró perjel:

Rövidebb URL-ek

 1. Új tartalmi ötleteket ragadtál? Telepítse a Relevanssi keressen a beépülő modulban, és ellenőrizze a felhasználói keresések naplóját, hogy megtudja, mit szeretnének olvasni a látogatók.
 2. Aggódik amiatt, hogy webhelyét elárasztják a megszakadt hivatkozások, de nem tudják, hogyan lehet őket megtalálni? Telepítse és aktiválja Broken Link Checker és automatizálja a folyamatot.
 3. Rendszeresen gondolkodik-e a téma PHP-fájljaival? Gyorsan megtudhatja, milyen PHP fájlok szolgálnak a webhely melyik oldalán a Mi a fájl csatlakoztat.
 4. Szeretne tiszta házat tartani? Automatizálja a hozzászólások és oldalak végleges eltávolítását a kukából a beillesztéssel határozza meg ('EMPTY_TRASH_DAYS', 10); a wp-config.php fájlba (ahol 10 az egyes üres napok száma)
 5. Ha növeli a webhely betöltési sebességét, akkor nézd meg W3 teljes gyorsítótár.
 6. Gyakran hoz létre új WordPress webhelyeket ugyanolyan alapértelmezett beállításokkal és beépülő modulokkal? Ahelyett, hogy mindig ugyanazt a webhelyet állítja fel, használja a ManageWP webhely-klónozási funkcióját, és csak egyszer tegye meg.
 7. Beszélve ManageWP, ha több WordPress webhelyed van, akkor szerezzen magának egy fiókot annak egy kattintással történő frissítési funkciójának kihasználása érdekében (azaz egyetlen kattintással frissítse az összes témát és plugin-ot az Ön összes webhelyén).
 8. Ha a ManageWP nem az Ön számára (vagy ha csak egy webhelye van), akkor inkább a Plugin Central alkalmazást választhatja – ez lehetővé teszi a pluginek gyorsabb telepítését és frissítését.
 9. Vagy talán teljes egészében el akarja kerülni a WordPress kezelési oldalát. Ebben az esetben nézd meg a WPEngine alkalmazást (szeretjük).
 10. Szeretné figyelemmel kísérni elemzőit, de tudja, hogy ez értékes időt vesz igénybe? Telepítés Jetpack és aktiválja a WordPress.com statisztika modult, és nyomon követheti az alapvető elemzési adatokat a WordPress irányítópultján:

WordPress.com statisztika

 1. A Jetpackről beszélve, használja a Publikációs modult az új hozzászólások Facebookon és Twitterön keresztül történő automatizálásának automatizálásához.
 2. Ön Twitter buff? Időt takaríthat meg, és kérheti, hogy a WordPress automatikusan hozzon létre hivatkozásokat a Twitter felhasználói nevekhez a hozzászólásaiban és az oldalakon ezzel a kóddal.
 3. Sok időt töltenek képek letöltésére a Google és a Compfight kedvelőinek, csak azért, hogy feltöltsék őket a webhelyére? Drastilag egyszerűsíti a folyamatot azáltal, hogy a képeket a WordPress-be közvetlenül az eredeti URL-ből importálja a Grab & Save plugin segítségével.
 4. Hasonló témában sokkal könnyebbé teheti az új képek beillesztését a bejegyzésekbe és az oldalakra a Faster Image Insert plugin segítségével.
 5. te szükség biztonsági mentések, de nincs szüksége fájdalomra a szamármentes pluginben, amely a folyamatot potenciálisan bonyolulttá és megbízhatatlanná teszi. Havonta mindössze 5 dollárt kell kifizetnie a hibátlan biztonsági másolatért, és visszaállíthatja a VaultPress:

VaultPress

 1. Fájdalom az, ha minden feltöltött képbe beírja az ALT és a Címcímkéket. Automatizálja a folyamatot a SEO-barát képek segítségével.
 2. Kell-e átirányító linkeket létrehoznia a WordPress-ből (például az affiliate linkek elrejtése érdekében)? Telepítés Pretty Link Lite és csináld közvetlenül az irányítópulton.
 3. Hozzon létre egy XML webhelytérképet egy kattintással a Google XML webhelytérképek plugin (használhatja a Yoast SEO Webhelytérkép szolgáltatás).
 4. Szeretne gyorsabban betölteni a képeket? Használja a WP Smush csatlakoztat.
 5. Akar még gyorsabb a képek betöltése, de szeretik a PNG fájlok tömörítetlen minőségét? Használja a TinyPNG eszköz, amely apró képeket készít, okos képtömörítéssel, amely szabad szemmel láthatatlan.

TinyPNG

Te jössz!

Oké, elismerem – egyáltalán nem tettem bele a WordPress tippeinek minden lehetséges időtakarékos tippjét. De itt érkezel. Hajlandó vagyok fogadni, hogy legalább egy olyan dolgot megcsinál, amely időt takarít meg a WordPress-ben, amelyet fent nem említettem..

Nos, itt az ideje, hogy megosszuk – ne félj! Tudassa velünk mi te végezzen gyorsabb munkát a WordPress alkalmazásban az alábbi megjegyzés szakaszban. Várom, hogy megtanuljak néhány új tippet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map