3 kulcsfontosságú lépés a WordPress-webhely betöltési sebességének gyorsításáért a gyorsítótárazás révén

Az oldalsebesség rendkívül befolyásoló tényező a webhely sikerében. Egyszerűen fogalmazva: ha webhelye nem töltődik be gyorsan, az emberek nem fognak elég sokáig tartózkodni ahhoz, hogy felfedezzék, mit kínálhat számukra. Bebizonyosodott (talán a leghíresebb által Google és amazon), hogy a gyorsabb betöltési sebesség nagyobb elkötelezettséget és több eladást eredményez. Nem is beszélve arról, hogy egy lassú webhely szó szerint „piros megjelölveElég hamarosan.


Szerencsére a WordPress mint platform csodálatos egyensúlyt kínál a funkcionalitás és a sebesség között. Ennek ellenére tudnia kell, hogy mely WordPress eszközöket és hogyan kell használni. Ezt szem előtt tartva, ebben a bejegyzésben számos olyan módszert mutatunk be, amellyel javíthatja WordPress webhelyének sebességét. Az ingyenes beépülő moduloktól a tárhely-megoldásokig megmutatjuk az optimális lépéseket annak biztosítására, hogy a türelmetlen látogatók ne forduljanak el az Ön webhelyén..

Mi a tárolás??

A gyorsítótárak világának felfedezésekor könnyedén belezavarodhat a műszaki zsargonba, de egyszóval a gyorsítótárazás olyan technológia, amely optimalizálja a korábban kért adatok újbóli felhasználását. Ha a gyakran igényelt objektumokat könnyen hozzáférhető helyen tartja, minimalizálja annak szükségességét, hogy ugyanazokat az adatokat ismételten letöltse (ha erre nincs szükség).

A statikus képek, mint például a logók, tökéletes gyorsítótárazási jelöltek, mivel soha nem változnak, és sok oldalkérés részét képezik. A gyorsítótárazás lehetővé teszi az ilyen objektumok helyben történő tárolását (azaz a felhasználó számítógépén), hogy azokat ne töltsék le újra minden új oldal betöltésekor.

Ha érdekel a gyorsítótár?

Ebben a bejegyzésben a gyorsítótárazásra fogunk összpontosítani, de a valóságban szörnyen sokkal többet tehetünk, amelyek pozitív hatással vannak a webhely betöltési sebességére. Pontosabban, néhány „nagy hatású” tényező közé tartozik a téma, a pluginok és a képek. Az ezekkel kapcsolatos további információkért nézd meg a WordPress teljesítményéről és sebességéről szóló legutóbbi bejegyzésem.

De a kérdés megválaszolására: Igen, te határozottan kellene törődik a gyorsítótárral; a bevezetésben megfogalmazott okok miatt, ha nem más. Bár el lehet érni egy ésszerűen gyors weboldalt gyorsítótárazás nélkül, a WordPress infrastruktúrája gyakorlatilag megköveteli a gyorsítótárazási megoldás beépítését annak biztosítása érdekében, hogy az oldal sebessége a lehető leggyorsabb legyen. Tehát további átélés nélkül keressük meg három alapvető módszert, amellyel javíthatja a WordPress-webhely betöltési sebességét gyorsítótárazással!

1. Válasszon egy WordPress gyorsítótár-bővítményt

Mindig telepítek egy WordPress gyorsítótárazó bővítményt a WordPress telepítésének alapvető részeként. Az alább felsorolt ​​öt WordPress beépülő modul Saját választásom szerint az alábbi öt lehetőség a a krémek krémje. Azt javaslom, hogy ellenőrizze mindegyiket, és hozzon döntést az ön kedvéért, mert önmagában nincs „helyes” lehetőség.

W3 teljes gyorsítótár

W3 teljes gyorsítótár

Megemlítettem ezt W3 teljes gyorsítótár más cikkekben. Prémium verziója van, és kedvezményt kínál a MaxCDN hozzáadásakor (amit később megismerünk). Az általános beállítások az oldal, az adatbázis, az objektum és a böngésző gyorsítótár, CloudFlare kompatibilitás és lehetőségek a speciális termékekhez Lakkos szerverek.

ZenCache (korábban Quick Cache Lite)

ZenCache

ZenCache, mint a W3 Total Cache, prémium verzióval rendelkezik. Annak ellenére, hogy sok lehetőség van, az alapvető telepítés nagyon egyszerű. A Pro verzió jelenleg támogatja az Amazon CloudFront (dedikált CDN), de sok más népszerű CDN-vel együtt fog működni.

WP rakéta

WP rakéta

WP rakéta kihasználja mind az ügyféloldali böngésző gyorsítótárat (képek, JS és CSS fájlok), mind a szerveroldali gyorsítótárat statikus oldalak készítéséhez, hogy korlátozza a PHP kód feldolgozását. A fejlesztő webes feltérképező szoftvert is kínál, amely megkeresi és tárolja a fájlokat az Ön számára. A plugin CDN-kompatibilis és kompatibilis a CloudFlare-rel.

WP leggyorsabb gyorsítótár

WP leggyorsabb gyorsítótár

WP leggyorsabb gyorsítótár A szoftver statikus HTML fájlokat hoz létre a PHP-ből és a MySQL-ből. Automatizálja a HTML és CSS minifikációt, a CSS és a JS összekapcsolását, lehetővé teszi a GZIP tömörítést és kihasználja a böngésző gyorsítótárazását. Kompatibilis a CloudFlare és a MaxCDN verzióval.

WP Super gyorsítótár

WP Super gyorsítótár

WP Super gyorsítótár A CDN engedélyezett a MaxCDN használatával, de nem kompatibilis a CloudFlare-rel. Nem kínál böngésző gyorsítótárazását. A fájlokat gyorsaság szerint három különféle módon gyorsítótárazza: Mod_Rewrite, PHP kód és régebbi gyorsítótár.

2. Válasszon egy optimális tárhely-megoldást

A legtöbb embernek nincs szüksége speciális tárhely-platformra, amelyet a WordPress teljesítményének optimalizálására terveztek. Ha azonban megengedheti magának, ez szörnyen megkönnyítheti az életet.

A kezelt szolgáltatások nagyobb pénzügyi beruházást igényelnek, viszont kiegészítő támogatási funkciókat kínálnak, mint például az adminisztráció, a biztonsági mentés és a biztonság. Ezenkívül nyugalmat is nyújtanak. Megjelent a WordPress speciális tárhelyi platformjainak átfogó áttekintése. Néhány népszerű WordPress által kezelt hostplatform itt nagyszerű választás:

 1. WPEngine
 2. Média templom
 3. Lendkerék tárolása

Azt javaslom, hogy hasonlítsuk össze a WordPress-re optimalizált tárhely platformokat a szolgáltatások, az ár és a lehetséges műszaki korlátozások vagy korlátozások szempontjából. A WPEngine, a Pressidium és a Pressable például CDN-készen állnak. A Flywheel azonban a CDCD-t kínálja a MaxCDN szolgáltatásokhoz képest a Pressly-t használó Pagely-hez képest. Mindkettő más funkciókat is nyújt, például az oldalak gyorsítótárazását és az adminisztratív szolgáltatásokat, például az üzemidő megbízhatóságát, biztonsági mentését, méretezhetőségét és biztonságát.

A SiteGround, egy olcsóbb tárhely-platform, a WordPress bővítményt használja SuperCacher. Az olyan hosting cégek, mint a GoDaddy és a Bluehost, felügyelt kiegészítő szolgáltatásokat is kínálnak, mint például a CloudFlare. Azt javaslom, hogy gondosan vizsgálja meg választásait, mivel egyes webhelyek műszaki korlátozásokat írnak elő a speciális webszolgáltatásokra, például a CDN-re.

A fenti, a WPEngine-hez és a GoDaddy-hez hasonló DreamPress Varnish gyorsítótárazást használ a Varnish HTTP Purge plugin segítségével. A Cloudways, egy másik példaként szolgáló szolgáltatás, szabadalmaztatott VMAN platformon működik, használja a WordPress W3 Total Cache bővítményt, és támogatja a Varnish, Memecached, NGinx és Apache szervereket..

3. Válasszon egy elosztott tartalmi hálózatot

Tartalom elosztott hálózata (CDN) javítja az oldalbetöltési teljesítményt azáltal, hogy földrajzilag elkülönített fizikai kiszolgálók hálózatát használja a webhely tartalmának gyorsítótárazott statikus oldalaival. A legközelebb elérhető szerver hatékonyan kiszolgálja a véletlenszerű tartalomkéréseket.

A CDN egy „varázslatos golyó”, amely számos WordPress bővítményen, például a W3 Total Cache-n keresztül érhető el, ha az Ön webhelyének tartalma statikus fájlokként terjeszthető az olvasók számára. A fogadási tervek szintén kínálják ezt a kézbesítési lehetőséget. Amazon CloudFront, az Amazon Web Services (AWS) CDN felhasználói felülete, példája az ilyen típusú webszolgáltatásoknak. A fent említett pluginek némelyike ​​CDN-kompatibilis. A MaxCDN és a CloudFlare az alábbiakban említett kezelt tárhely-platformok, amelyek CDN-t is kínálnak.

A CDN minden bizonnyal nem szükségszerűség, de a következőket teheti nagy az oldalbetöltési sebesség közötti különbség. Ez többletköltséget jelent, ezért az ön döntése alapján határozza meg annak értékét. Ha te csinál Ha úgy dönt, hogy elfogad egy CDN-t, akkor a legjobb helyzetben van, ha a fenti listából kiválaszt egy plugint, amely CDN-megoldást tartalmaz. Mindig a legjobb, ha lehetséges, a megoldásokat konszolidálni!

Következtetés

A gyorsítótárazás meglehetősen meglehetősen nehéz lehet, tudom, de a fenti három lépés jó okból van a sajátos sorrendjében: Mindenkinek fel kell fordulnia, igényeinek megfelelően..

Noha nem kötelező, a gyorsítótárazási plugin használata erősen ajánlott. Speciális tárhely-szolgáltató kiválasztása szörnyen sokkal könnyebbé teheti az életét – bár olcsón. Végül, a CDN felhasználása nem szükséges, de ez a következő logikus lépés a terhelési sebesség növelése szempontjából.

Összegezve: webhelye soha nem lesz elég gyors. A hatékonyságot mindig javíthatja. De mit kell tennie, ésszerű erőfeszítéseket kell tennie annak biztosítása érdekében, hogy webhelye ne legyen túl lassú, és valójában még az ingyenes megoldások (például a W3 teljes gyorsítótár) is hosszú utat eredményezhetnek a célkitűzés felé..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map