20+ legjobb hallgatható WordPress Podcast-ok 2020-ban

A legjobb WordPress podcast-ok, amelyeket hallgatni lehet

Nem számít a WordPress közösségben játszott szerepének, mindig naprakésznek kell lennie a legfrissebb hírekkel, eszközökkel és még sok mindennel. A tervezőknek, a fejlesztőknek és a felhasználóknak egyaránt meg kell találniuk a WordPress hírek megismerésének és követésének módját.


A podcastok hallgatása nagyszerű módja annak, hogy lépést tudjunk tartani a WordPress világában zajló eseményekkel. Tudjon meg többet az új termékekről vagy a WordPress kiadásokról. Vagy egyszerűen csak hallani kell a közösség többi tagjától. Különösen azok számára, akiknek korlátozott ideje van az olvasásra, edzés vagy vezetés közben az audió hang elnyelődik.

Alig néhány év alatt megváltozott a podcast tájképe, új belépőkkel és néhány műsorral törölték. Ez a cikk megmutatja a legjobb WordPress podcastok listáját, amelyeket 2019-ben meg kellene hallgatnia.

Néhány dolgot áttekintettünk az ajánlott podcastok megtalálása érdekében. Először a tartalom természete, mivel természetesen annak elsősorban a WordPress-re kellett összpontosítania. Másodszor: a bemutatott tartalom minősége. És végül a rendelkezésre állás – mert a rendszeres és könnyen hozzáférhető epizódok csak szórakoztatóbbak..

Nem kétséges, hogy egy ilyen lista kiválasztása kissé szubjektív. Szükségünk volt a lista kezelhetőségére is, tehát teljesen valószínű, hogy van más hasznos podcast is, amelyet Ön szerint bele kellett volna foglalnia. Melyik, ha igen – ossza meg őket az alábbi megjegyzésekben! Szeretnénk megnézni őket.

Elég beszélt – itt van a listánk, nincs külön sorrendben.

1. Matt jelentés

Matt jelentés

Matt jelentés

Miután kis szabadúszó üzletét ügynökséggé alakította, Matt Medeiros elindította a Matt Report-ot, hogy kapcsolatba lépjen a közösséggel és segítse a többi digitális vállalkozás tulajdonosát a WordPress-vállalkozásuk elindításában és működtetésében. A Matt Report-ban Matt interjúkat készít webes tanácsadókkal és üzleti tulajdonosokkal arról, hogy miként működtetik vállalkozásaikat.

2. WPwatercooler

WPwatercooler

WPwatercooler

A WPwatercooler podcast egy könnyű “oktatási” show, ahol Jason Tucker egyesíti a WordPress közösség különböző tagjait, hogy megbeszéljék, hogyan változtatja meg a WordPress az üzleti életét és az életét. WPblab egy offshore show, Bridget Willard társigazgatója, Q és A formátumú nézők kérdéseivel.

3. Üdvözlet, WP!

Helló, WP!

Helló WP

A Hello WP podcast, amely magát a következőt jelöli: „podcast, amely emlékezteti Önt, hogy milyen új WordPress felhasználó”. Valójában csak az. A témákkal, plug-inekkel és általában a WordPress-rel kapcsolatos összes alapvető tudnivaló nagyszerű figyelmeztetés, különösen, ha megismerkedünk a népszerű CMS-sel.

4. A Kim Doyal Show

A Kim Doyal Show

Kim Doyal Show

Kim Doyal (más néven a WordPress Chick) egy öncímű podcastot üzemeltet, amelynek célja, hogy segítse a többi vállalkozót az üzleti élet kialakításában a WordPress segítségével. Nyilvánvalóan nem műszaki bemutató, általános WordPress és online üzleti témákról beszél tapasztalt vendégeivel.

5. WPTavern WordPress Weekly

WPTavern WordPress Weekly

WordPress Weekly

A WordPress Weekly az Ön embereivel érkezik Önhöz itt: WP Tavern, Jeff Chandler (a WP Tavern alapítója) és Marcus Couch – megamarketing és WordPress varázsló vezetésével. Mindent át vesznek a WordPress-hez, beleértve a legfrissebb közösségi híreket és interjúkat, néhány intelligens WordPress-embertől.

6. WPcast.fm

WPcast.fm

WPCast.fm

A WordPress szakemberek számára van egy WPcast, amelyet az EfficientWP menedzselt tárhely mögött álló ember, Doug Yuen és David Hehenberger vezet, aki a Fatcat Apps-t (az Easy Pricing Tables plugin készítői) üzemelteti. A tárgyalt témák célja, hogy hasznosak legyenek a tervezők, tanácsadók, fejlesztők és a végfelhasználók számára, és felhasználják mind a házigazdák, mind a vendégprofilok tapasztalatait..

7. WP Elevation Podcast

WP Elevation Podcast

WP Elevation Podcast

Troy Dean a WP Elevation képzési programjának a WordPress tanácsadók készítője, így nem meglepő, hogy a WP Elevation podcast üzleti tanácsadást nyújt azoknak a WordPress tanácsadóknak, akik üzleti szintjüket fel akarják tölteni. Interjúkat fog kapni a WordPress vállalkozókkal és más online üzleti emberekkel, olyan témákról, mint például a digitális marketing és az üzleti növekedés.

8. KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

Adam Silver a WordPress professzionális fotósá vált, aki a KitchenSinkWP-t hozta létre, hogy mindent megosszon, amit az elmúlt néhány évben tanult a WordPressről. Mindent beszél a WordPress-ről, ideértve a tárhelyet és a legújabb WordPress-híreket és eseményeket, valamint interjút készít a WordPress közösség néhány érdekes tagjával..

9. Mastermind.fm

Mastermind.fm

Mastermind.fm

Ha podcastot szeretne készíteni egy WordPress-vállalkozás felépítéséről és működtetéséről, Jean Galea (a WP polgármester, és a WP RSS Aggregator és az EDD Bookings plugins készítője és James Laws (a WP Ninjas) nagy házigazdák. A viszonylag új belépő a podcast-területre, a Mastermind olyan mélyreható témákat foglal le, mint például a WordPress üzleti modellek.

10. WP Kerekasztal

WP Kerekasztal

WP Kerekasztal

Ahogy a neve is sugallja, a WP Kerekasztal a WordPress szakértőinek és vendégeinek a testületét ismerteti, amely a WordPress különféle témáival foglalkozik, mint például fejlesztés, tárhely, témák, teljesítmény és üzleti kérdések. A házigazda: Jason Crawford (a Mobility Enabled alapítója), plugin-fejlesztő, Kyle Maurer, valamint a ServerPress üzemeltetési igazgatója, Mark Benzakein..

11. Állapot utáni tervezet

Állapot utáni vázlat

Podcast-tervezet

A Post Status Draft podcast házigazdája Brian Krogsgard – a Post Status alkotója és szerkesztője -, valamint Joe Hoyle, a Human Made társalapítója és műszaki vezetője. A podcast híreket és információkat tartalmaz a WordPress szakemberek számára, pontosabban az interjúkat, beszélgetéseket és szerkesztőségeket a WordPress és az internetes közösség számára..

12. Csináld a Woo-t

Csináld a Woo-t

Csináld a Woo-t

Saját rést hozhat létre az űrben: Do the Woo Bob Dunn-től – a BobWP és egy dedikált WordPress tanár. Ez a podcast a WooCommerce-re, a WordPress vezető e-kereskedelem beépülő moduljára összpontosít, és hasznos információkat kíván nyújtani a WooCommerce üzlettulajdonosok számára..

13. Imagely

Imagely Podcast

Imagely Podcast

A nem kezelt felhasználók számára az Imagely egy olyan cég, amely kifejezetten a fényképezéshez kapcsolódó témák és pluginek létrehozására összpontosít. Lehet, hogy hallottál már a róluk NextGen plugin, amely szuper népszerű. Ezért van értelme annak, hogy podcastjuk tippeket és tanácsokat állít fel a fényképezési webhely létrehozásához és kezeléséhez a WordPress segítségével.

14. A webhelymérnök

A webhelymérnök

A webhelymérnök

Valószínűleg az egyik leghosszabb ideig működő WordPress podcast, az Ön webhelymérnöke (korábban a WordPress mérnök) gyakorlati útmutatást kínál a saját WordPress webhely működtetéséhez és karbantartásához. Mindegyik epizód arra összpontosít, hogy egy adott WordPress funkciót vagy egy WordPress-rel kapcsolatos bővítményt vagy terméket hogyan kell használni.

15. WP-Tonic

WP-Tonic

WP-Tonic

Rendeljen saját online tanfolyamokat a WordPress segítségével? Vagy szeretné megtudni, hogyan? A WP-Tonic hasznos heti podcast, amely az LMS-re (tanuláskezelő rendszerekre) összpontosít a WordPress számára. Érdemes interjúkat készíteni különleges vendégekkel, valamint tippeket a tanfolyamok felépítéséhez, marketingjéhez és egyebekhez.

16. WP plugins A – Z

WP plugins A – Z

WP plugins A – Z

Ha WordPress-t használ, akkor valószínűleg ismeri a beépülő modulokat. De még sok mindent megtanulhat, ha felveszi a WP plugins A – Z podcastjára. Az összes, a pluginokkal kapcsolatos dolgot lefedve, ez a podcast interjút készít a legfejlettebb fejlesztőkkel, ismerteti a jelenlegi plugin sebezhetőségeket, amelyekről tisztában kell lennie, új kiadások és még sok más.

17. Nők a WP-ben

Nők a WP-ben

Nők a WP Podcast-ban

Havonta kétszer beállíthatja a Women in WP podcastot. A podcast házigazdája Amy Masson, Tracy Apps és Angela Bowman – a WordPress különféle aspektusainak szakértői. Minden epizód kiemelt vendégeket foglal magában, és olyan témákat fed le, mint például a tervezés, fejlesztés, blogkészítés és marketing a WordPress rést.

18. LMSCast

LMSCast

LMSCast

Valószínűleg korábban is hallottál a LifterLMS-ről, mivel ez az egyik legfontosabb WordPress LMS és a WordPress kurzuskezelő rendszere. De tudta, hogy nekik is van podcastjuk? Tudja meg, hogyan építhet és bővíthet tanfolyam-alapú üzleti vállalkozásait a LifterLMS csapata segítségével, mivel azok olyan témákkal foglalkoznak, amelyek megnövelik a siker esélyeit, tagsági webhely felépítését, tanfolyamok marketingjét és még sok minden mást..

19. WPMRR Podcast

WPMRR Podcast

WPMRR

A WP Buffs munkatársai által létrehozott WPMRR (WordPress Monthly Recurring Revenue) podcast közvetlen célja, hogy segítsen növekedni és növelni a WordPress üzletéből származó bevételeket. Bemutatják az időgazdálkodásról, a szabadúszó tanácsadásról, az értékesítési és marketing tippekről, a jó portfólió fontosságáról és egyebekről szóló epizódokat.

20. A WordPress gyakorlati fejlesztése, Tom McFarlin

Tom McFarlin Podcast

Gyakorlati WordPress fejlesztés

Egy másik nagyszerű lelet a Tom McFarlin új podcastja. A Praktikus WordPress Fejlesztési Podcastban Tom válaszol a kérdéseire és tanácsokat ad a WordPress üzleti vállalkozásának vezetésével kapcsolatban, fejlesztési tippeket, frissítéseket a saját életéről és a WordPress-rel való kapcsolattartásról, valamint még sok más (mint például a Memphis-i útja – szórakoztató dolgok!).

21. Irodai órák

Irodai órák FM

OfficeHours.fm

Carrie Dils egy jól ismert név a WordPress közösségben, és az OfficeHours podcastját feltétlenül meg kell hallgatni. Interjúál a WordPress közösség számos népével, akik a WordPress használatával találtak üzleti sikert. További témák közé tartozik a Genesis-keretrendszer iránti szeretet. Bár úgy néz ki, mint egy ideje, archivált epizódjai mindegyike remekül hallgatható!


A felhasználók, a webhelyek tulajdonosai és a fejlesztők számára is fontos, hogy lépést tartsunk a WordPress világában zajló eseményekkel. Az iparágról és annak szereplőiről szóló legfrissebb hírek követése jó módja annak, hogy megértsük, mi történik, és hogyan befolyásolhatja Önt és vállalkozását.

Megosztottuk a legjobb podcast-ok listáját, hogy naprakészen tartsuk Önt, így néhányat kiválaszthat, hogy ma elkezdhessek követni. Vannak podcastok, amelyek lefedik a különféle érdeklődési területeket, a fejlesztéstől az üzleti vezetésig.

Mit néz ki, vagy egy podcastban, és ezek valamelyikét hozzáadja a lejátszási listához? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map