2 lépés a forgalom növeléséhez a WordPress Blogba a Twitter segítségével

Hatalmas rajongója vagyok a Twitternek – nem azért, mert szerintem ez egy nagyszerű közösségi média hálózat, hogy lépést tarthassam a barátaimmal, hanem azért, mert (a) remek hely arra, hogy kapcsolatba léphessen az olvasóiddal és a hasonló bloggerekkel, és (b) nagyszerű lehet a célzott hivatkozások forrása a webhelyére.


Sokat szerethetünk a kék madár iránt. A Twitter segítségével gyorsan és egyszerűen elérheti blogja olvasóit. Ha nem van még egyetlen olvasó sem, a Twitter segítségével a következőket állíthatja elő semmiből. És amikor a hatékony technikákat és plugin-eket használjuk a WordPress-blogok látogatóinak felkeltésére, akkor a Twitter messze a preferált lehetőség..

A fentieket szem előtt tartva, ebben a bejegyzésben meg szeretném mutatni neked néhány módot, amellyel a Twittert használom a blogom forgalmának növelésére.

1. lépés: A következő felépítése

Ez az első lépés nem a WordPress-specifikus – bárki követnie kell azt, aki a következőket szeretné felépíteni a Twitteren. azonban, el kell készítenie egy nagyméretű követést, mielőtt kihasználhatja a 2. lépésben található technikák és pluginok előnyeit, tehát csak helyesnek tűnik, hogy a jó irányba mutatom, mielőtt a jó dolgokra jutnék.

Sokat írtam egy Twitter felépítéséről a múltban, mivel ez volt valami sikerem – 2012-ben a saját profilomat körülbelül 500 követőből több mint 9000-re tettem. Ez talán nem különösebben lenyűgöző Barack Obama vagy Lady Gaga kedvelőivel összehasonlítva, ám hatalmas márkájuk volt, amire építeni kellett – én nem.

2. lépés: Forgalom növelése a webhelyére

Ha van néhány követője, elkezdheti gondolkodni azon, hogy miként vezetheti őket (és mások) a webhelyére. Feltételezem, hogy megvan az alapvető dolgok; mint például linket a webhelyedre a Twitter profilodból és így tovább:

Tom Ewer a Twitteren

Mindezek ellenére a stratégiának két koncepción kell alapulnia.

1. koncepció: A tartalom hatékony megosztása

A legfrissebb blogbejegyzés közzétételének puszta megsértése és a nap folytatása nem más, mint a látogatók csekély eredménye (hacsak nem működik egy jól megalapozott blog). Be kell állítania a kemény yardot a tartalom reklámozásába. Az egyik ilyen lehetőség a tartalmak megosztására természetesen a közösségi média, pontosabban a Twitter.

Az első dolog, amit szem előtt kell tartania, az teljesen elfogadható minden új blogbejegyzés megosztása, amelyet egyszer többször közzétesz. Amíg nem vagy csak a profil használatával a saját tartalmak reklámozására nagyon kevés követője veszi figyelembe, ha kétszer vagy háromszor hirdeti az új hozzászólásokat, mindegyik tweettel ésszerűen elosztva. Ez azt is jelenti, hogy bejegyzésed több időzónában lesz kitéve.

WordTwit

WordTwit

Nemrégiben elkezdtem használni egy kiváló WordPress plugin-ot, amely rendkívül egyszerűvé teszi az új hozzászólások tweetelését (valójában automatikusan) – WordTwit. Noha van egy ingyenes verzió, szívesen javaslom, hogy menjen el a pro-hez, amely lehetővé teszi, hogy automatikusan ütemezze ugyanazon üzenet több tweetjét. Ezzel a beépülő modullal megérinti a Közzététel lehetőséget, és automatikusan kivonja az új üzenetét – nem kell felemelnie az ujját. Van még egy csomó kiegészítő szolgáltatás is, például több fiókra történő tweetelés, egyedi hashtagek és még sok más.

Tehát ez az új hozzászólás, amelyről gondoskodtak, de mi van a régi dolgoddal? Ha örökzöld tartalmat tesz közzé, akkor a hat hónappal ezelőtt közzétett hozzászólásoknak ma ugyanolyan relevánsnak kell lenniük, mint akkoriban. A régi tartalmak kézi tweettelése valódi feladat lehet, ezért inkább forduljon egy pluginhoz, például Tweetily, melyik automatikusan és időszakonként tweettel távolítja el a régi tartalmat a Twitter profilodon keresztül.

Ez az a két plugin, amelyet a tartalom hatékony megosztásához javasolok. Miután ezeket az alapokat lefedte, a Twitter követőit rendszeresen ösztönzik arra, hogy ellenőrizzék a blogod. Ügyeljen azonban arra, hogy az önpromóció mindegyike következetesen be van-e illesztve a hasznos harmadik felek tartalmába és más egyedi tweetbe..

2. koncepció: megkönnyíti az emberek megosztását a tartalmával

A fenti intézkedések bevezetésével a Twitternek most már jó forgalmat kell irányítania az Ön webhelyére. Ezek a látogatók azonban vannak a ti Twitter követői – a következő lépés olyan embereket találni, akik nem jelenleg követ téged, és vezet a webhelyére. A legjobb módszer erre az, ha meglévő olvasóit arra készteti, hogy a tartalom megosztásával tegyenek meg neked kemény munkát.

Ezt szem előtt tartva, a legfontosabb az, hogy a megosztás (1) egyszerű és (2) meghívó legyen – egyszerű, mivel az emberek csak néhány kattintással megoszthatják a tartalmat, és meghívhatják, mivel valójában kénytelenek érzik megosztani a tartalmat..

Kezdjük a megosztás megkönnyítésével. Bár hatalmas számú népszerű közösségi megosztás-bővítmény érhető el (ezek közül a legtöbbet kipróbáltam), az első számú ajánlásom Digg Digg. Ez ingyenes, jól bemutatott, könnyű és fejlesztette ki a fantasztikus srácok ütköző (ha még nem hallottál erről az alkalmazásról, akkor feltétlenül nézd meg). A Digg Digg telepítése és helyes beállítása után az olvasók mindig megoszthatják a lehetőségeket.

Digg Digg a munka hátrahagyásáról

Digg Digg akcióban a blogomban.

Miután megkönnyítette a megosztást, összpontosítania kell a megosztásra hívogató. A nagyszerű tartalom létrehozása nyilvánvalóan nagyszerű kezdés, de ez nem minden, amit megtehetsz. Végül az emberek szeretnének tweettel valami érdekeset, és a bejegyzés címsora nem mindig különösen vonzó. Ezt szem előtt tartva szeretnék beilleszteni az előre kitöltött tweeteket bejegyzésembe, így:

Beágyazott Tweet

A kapcsolat…

Beágyazott Tweet

… És az előre lakott tweet.

Érdekes szövegrészlet, amelyet linkre utal a bejegyzésed – mi lehetne egyszerűbb?

Nem találtam olyan bővítményt, amely lehetővé tenné, hogy könnyen hozzam létre ezeket a linkeket, így én és egy barátom készítettünk egyet – úgy hívják Egyszerű Tweet beágyazás. A plugin legmegfelelőbb kihasználásának (és ezért a tartalom részarányának növelésének) kulcsa a következő érdekes előtöltött tweeteket tartalmaz így az emberek kiváló tartalmat küldhetnek el követőiknek, csupán néhány kattintással. Megállapítottam, hogy a híres idézetek és a saját bölcsességgyöngyök sok közös cselekedetet vonzanak. Amikor előzetesen kitöltött tweeteket veszek be egy bejegyzésbe, hajlamos vagyok ráfigyelni, hogy a tweettek száma 20–40% -kal, vagy annál több.

Négy plugin = Sokkal több forgalom

A fenti négy plugint említettem, amelyek közül csak egy prémium. Mindezeket arra használom, hogy a Twitteren keresztül forgalmat irányítsam a webhelyemre, és nagyon jól működnek nekem.

Ha bármilyen további javaslata van (legyen szó specifikus technikákról vagy pluginekről) arra vonatkozóan, hogy az emberek miként növelhetik még nagyobb forgalmat a webhelyükön a Twitter segítségével, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map