15+ tipp a tökéletes WordPress téma megvásárlásához

Témája elkészítheti vagy megszakíthatja a WordPress-alapú vállalkozást. A személyes erőfeszítések és az üzleti szemlélet mellett a WordPress témája leggyakrabban az online üzleti vállalkozás hajtóereje és arca. De milyen nehéz lehet a tökéletes WordPress témát választani? Nos, nem pontosan nehéz – csak trükkös. Legyen óvatos, mert néhány WordPress témával kapcsolatban mit látsz nem amit kapsz. Ami még rosszabb, a gyönyörű demók, amelyek nem könnyítik meg az ügyet.


Mivel azonban nincs pénze és ideje pazarolni, 15 gyors tippet készítettünk a tökéletes WordPress téma megvásárlásához. A poszt végére képesnek kell lennie arra, hogy megalapozott döntést hozzon a WordPress témák vásárlása kapcsán. Jól hangzik? Perfecto.

A WordPress témának szüksége van

wordpress témák tervezők

Mielőtt hozzávetőlegesen 50 dollárt kigyulladna egy prémium WordPress témához, nyilvánvalóan meg kell határoznia webhelyének célját. Mit vár el a WordPress webhelyén? Ha már részt vesz a játékban, miért adod webhelyének tervezési átalakítását? Milyen igényeid vannak? Mit akarsz elérni??

A céljának kell lennie az elsőnek, amely tájékoztatja a webhely legjobb WordPress témájának kiválasztásáról. Régebben a WordPress csak egy blogplatform volt, de ma mindenféle hűvös dolgot csinálhat erős és robusztus tartalomkezelő rendszerként..

Akár vlogot, podcastot, tartalmat, termékeket, szolgáltatásokat vagy bármit szeretne eladni, a WordPress hátulja le van fedve. Sokféle WordPress-téma létezik, amelyek az Ön egyedi igényeit szem előtt tartva készültek. Csak keresse meg az Elegáns témák vagy a Themeforest vagy akár a Google webhelyét, és keressen egy olyan témát, amely megfelel az üzleti vállalkozásának céljának. Keresi a felülvizsgálati webhelyet? A keresés így kezdődhet: „A WordPress témák értékelése és áttekintése…”

Természetesen egy ilyen kifejezés sok eredményt hoz vissza, amelyek közül választhat. Válassza ki az öt legjobb véletlenszerű kiválasztást, kizárólag az esztétika alapján. Hasonlítsa össze a szolgáltatásokat, és válassza ki a három legjobbat. Folytassa és finomítsa le a kiválasztását egyetlen WordPress-témává, amelynek megjelenése és funkciói megfelelnek az Ön igényeinek. Választhat úgy, hogy hisz a szolgáltató által biztosított „Szolgáltatások listájában”, vagy kipróbálhatja a bemutatót, hogy az összes funkció működjön.

Függetlenül attól, hogy webhelye steakhouse-ról, autókereskedésről, utazási irodáról vagy egyszerűen csak a régi e-kereskedelemről szól – kap egy témát, és elragadja az agyát – garantáltan. Nos, ha nincs ilyen szerencsés, akkor mindig bérelhet egy WordPress fejlesztőt, aki az alapoktól kezdve elkészít egy egyedi témát. Napokig vársz, és fizetsz vagyont, tehát tedd előre a matematikát. De mielőtt belekezdenénk a pénzügyekbe, térjünk vissza egy kicsit oda, ahol az esztétikát említettük.

Esztétika

Nő a gazdaság fényképalbum

Vannak olyan témák, amelyek jól néznek ki, de rosszul mutatnak a funkciók osztályán. Más témák a varratokkal tele vannak jellemzőkkel, de a megjelenési osztályban súlyosan hiányzik a wow tényező. Arra kell törekednie, hogy megtalálják a tökéletes egyensúlyt az esztétika és a funkcionalitás között.

Ha egy téma vizuálisan nem tetszik a következő személynek, akkor kevés a teendő ennek megváltoztatásához. Ha úgy dönt, hogy megpróbálja, akkor órákat költene a CSS sorok utáni sorok újratervezésének és újraírásának vége. Másrészről, egy szép, sok testreszabási energiát kínáló dizájn nagy előnyt jelenthet, még akkor is, ha korlátozott a szolgáltatás szempontjából. Végül is, bármilyen témát bővíthet pluginek segítségével.

A téma teljes elrendezésének megváltoztatása nem könnyű feladat, ezért bölcsen válasszon. Vagy inkább folytasson egy olyan WordPress témával, amely „… kielégíti a vizuális, elrendezési és tartalmi igényeinek 80% -át”. Választásakor egy könnyen használható opciós panellel kell rendelkeznie, amely lehetővé teszi a téma márkázását, anélkül, hogy elveszítené a formatervezési vagy esztétikai értéket. Csak arra számíthat, hogy a témája vonzza és vonzza az ügyfeleket.

Néhány esetben belekeveredünk a téma testreszabásába, de hagyjuk végül a pénzt a ládánkból.

Árképzés és licenc

Keressen pénzt a WordPress segítségével

Néhány dollárt meg kell spórolnia, vagy spórolni kell a WordPress témáin? Teljes mértékben az ízlésétől függ, és természetesen a költségvetés méretétől. Az általános hüvelykujjszabály ugyanakkor az, hogy nem szabad mindent eltennie és megvásárolnia egy drága WordPress témát, bármennyire is jó.

Az ön felteendő kérdései között szerepel: Megfelel-e a célja? Az árazási és az engedélyezési feltételek kedvelik-e az üzleti céljait? Ha például fejlesztő vagy, használhatja-e a témát több webhelyen? Ingyenes támogatást és frissítéseket kap, vagy később fizetnie kell ezekért a szolgáltatásokért? Milyen további finomságokat szerez a témával kapcsolatban? Komplett prémium pluginek? Egyéb WordPress témák? Egy szolgáltatás teljes évi előfizetése?

Igényeitől függően ellenőrizze az árazási és az engedélyezési feltételeket, hogy megkapjon egy témát, amely megfelel az üzleti modelljének és a pénztárcájának. Vannak olyan üzletágak, mint az ElegantThemes, a Themefuse, a StudioPress, a ThemeIsle és még sokan mások, amelyek lehetővé teszik a témacsomagok elérését évente 39 dollárért..

Ha egy szikla alatt él, a témacsomag általában számos WordPress témát és esetleg más forrásokat tartalmaz. Például az Elegáns Témák csomagja körülbelül 87 témát tartalmaz az írás idején. A témacsomagok népszerűek a WordPress fejlesztők számára, számos kiszolgáló ügyféllel.

Számos egyszeri felhasználású témalicenc a Themeforestnél körülbelül 58 dollárba kerül, és a legtöbb ingyenes élettartamú támogatással és frissítésekkel érkezik. Általában egy nagy WordPress-téma 40–70 dollárba kerül, az átlagár 55 dollár. A szennyezett olcsó WordPress témák csak problémákat jelenthetnek, ezért maradjon távol ezektől. Ne játsszon olcsón, fektessen be a WordPress témájába, de a bankot sem kell törnie.

Egyes WordPress témák prémium plugineket használnak, amelyeket külön vásárolna meg. Nagyon jó az ár-érték arány, ha egy témát csomagolt prémium pluginekkel szerez be, mivel ezeknek a témáknak akár 500 dollárja megtakarítása is lehet! Ugyanakkor keressen olyan témákat, amelyek azt állítják, hogy prémium pluginekkel szállítják, de nem, ami arra készteti Önt, hogy a plugineket függetlenül vásárolja meg..

Könnyű téma testreszabás

Visual Composer Drag & Drop Layouts

Ezúttal megpróbáltam megváltoztatni a WooCommerce köré épített téma általános elrendezését. Az egyik oldalon a CSS használatával változtatnék, de ha más oldalt betöltöttem, akkor rosszul zavarodnának. Nyilvánvaló, hogy a témafejlesztő ugyanazokat az oldalsablonokat és CSS osztályokat használta a különböző oldalakon, tehát minden változtatás több más oldalra is hatással volt, tehát megszakította a témát. Valódi fájdalom a [tudod hol], mivel sok időt és erőfeszítést pazaroltam a kódba való beásáshoz, ami nem volt pontosan egyszerű, mivel egyes elemeket a WooCommerce dinamikusan készített..

Mielőtt ragaszkodna egy WordPress-témához, ellenőrizze, hogy az könnyen illeszkedik-e testreszabásához. Az első dolog, amelyet érdemes megnézni a témaopciókról vagy a WordPress Theme Customizer támogatásáról, amely felbecsülhetetlen értékű, különösen akkor, ha nem találja meg a kódot vagy a CSS-t. Minden prémium WordPress témát képesnek kell lennie arra, hogy színei, logói stb. Könnyen megcímkézzék.

A fejlécet bármilyen probléma nélkül testreszabhatja. Könnyedén hozzáadhat navigációs linkeket vagy bármi mást, például szalaghirdetést a fejlécbe? Ha nem tudja, válasszon egy témát, amely teljes körű irányítást ad a fejléce felett más szakaszok között.

Mi lenne az általános témaelrendezéssel? Milyen egyszerűen testreszabhatja a jelenlegi téma elrendezését? Olyan sokféle felhasználású témával, mint például a saját professzionálisan kifejlesztett Total responsive témánk, többféle elrendezést és mintát kaphat, amelyek megfelelnek a különféle igényeknek. Csak egy szégyentelen dugó hozzáadásához a Total a Visual Composer Drag & Drop Page Builder-rel készül, amely lehetővé teszi, hogy álmaiból weboldalt készítsen..

Ha nehéz testreszabni, akkor nem akarja. Bármilyen módon béreljen fel egy tervező szakembert a téma testreszabásához, ha van pénze és nem tudja elengedni a témát személyes okokból. Pénzt takarít meg? Vegyen részt egy olyan témával, amelyet rendkívül könnyű testreszabni.

Megemlítette valaki a banner hirdetéseket, vagy csak én?

Bevételszerzés és hirdetések

Hirdetési koncepció a Címkefelhő

Számos blogger számára a reklám nagyszerű passzív jövedelemforrás. Vannak WordPress felhasználók, akik szinte kizárólag hirdetésekkel élnek megélhetéssel. Az üzleti, vállalati és portfólió-oldalak viszont nem tartalmaznak hirdetéseket, ezért lehet, hogy egyáltalán nem törődik a hirdetésekkel, ha vállalkozása egy szoftver vagy termék / szolgáltatás körül forog.

Ha pénzt keres be webhelyével, például a Google AdSense segítségével, akkor a legjobb, ha a pénzszerzésre optimalizált WordPress témát használja. Az AdSense-kész WordPress témák általában rengeteg ingatlannal érkeznek, hogy különféle méretű hirdetéseket tároljanak. Ezen felül úgy tervezték, hogy hirdetéseket jelenítsen meg bármilyen eszközön, amely nyereséges. Ha ranglistán szereplő hirdetésre van szüksége a fejléc szakaszához, akkor biztosítsa, hogy a választott témája elegendő hely legyen ehhez.

Szerezz passzív jövedelmet a hirdetésekkel, de ne felejtsd el elmenni egy olyan témára, amely kiegészíti üzleti céljait. Ha hirdetési bevételre van szüksége, akkor használja a bevételszerzésre optimalizált témát. Ha meg tudja csinálni a hirdetési bevétel nélkül, akkor a legjobb üzleti vagy vállalati téma lesz.

Vélemények és értékelések

review-pro-plugin

A Themeforest és más internetes tematikus üzletek nagyszerű értékelési és áttekintési rendszerekkel érkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy vásárlás előtt megnézze, hogy egy adott téma miként zajlik. Magától értetődik, hogy egy téma nagyszerű, ha magas minősítéssel rendelkezik, és még inkább, ha a szeretet számos vásárlótól származik.

Sok ügyfél nem zavarja egy téma áttekintését, kivéve, ha az valóban szopott, ebben az esetben gyorsan el fognak írni panaszokat. A Google számára azonban nem árt a „[témanév beszúrása] vélemények”, ha megtudja, milyen vásárlói tapasztalatok vannak a választott témával kapcsolatban.

Ha keresése nem adja meg a kívánt eredményeket, akkor próbáljon ki szakmai értékeléseket. Ebben a blogban folyamatosan felülvizsgálunk mindenféle témát és bővítményt, így itt kezdheti meg a keresést. Csak használja a jobb felső sarokban található keresőmezőt. A szakmai értékelések felfedhetnek olyan kérdéseket, amelyeket Ön nem találhat meg például a Themeforest téma oldalán.

Csak arra az esetre, ha kíváncsi, a Total multi-purpose WordPress témánk lenyűgöző vásárlói besorolása 4,82 / 5,00, még több 400 értékelés alapján. Több mint 5,5 ezer webhelyet bocsát ki, és az ügyfelek véleményei alapján pontosan megmondhatja, miért növekszik népszerűsége minden új hajnalban.

Ha nem talál vásárlói vagy szakmai értékeléseket a kedvenc WordPress-témáról, próbáljon megkeresni a „téma neve beszúrása” megbeszélését a Google-on. Sok téma támogató fórummal érkezik, ahol a felhasználók hosszasan megvitatják a témát és a hozzá kapcsolódó kérdéseket. Annyira elmondhat egy témáról és annak szerzőjéről, ha elolvassa a megbeszélések táblázatain maradt megjegyzéseket és szálakat. A beszélgetés követésével megoldhatja azokat a kérdéseket is, amelyekkel esetleg felmerül a témája.

SEO barátságosság

Hipster SEO fogalmak írása a jegyzetére

A WordPress témák (és beépülő modulok) áttekintésekor mindig ellenőrizni kell, hogy SEO-barátok-e. A SEO fontos a webhely marketingjének szempontjából. Noha optimalizálhatja WordPress-webhelyét a könyvben szereplő SEO trükkök bármelyikével, sokkal jobb, ha egy SEO-kész témával indít időt, pénzt és erőfeszítést takarít meg..

De hogyan tudja megtudni, hogy a választott WordPress-téma SEO-barát-e? A fejlesztők kifejezetten kijelentik, hogy témájuk SEO-barát, de ez csak a legegyszerűbb módszer. A SEO-barát WordPress témák tiszta és szemantikai kódot használnak, amely megfelel a szigorú webes szabványoknak. További figyelni érdemes elemek:

 • fejezetek
 • Kategóriák és címkék
 • Komplett SEO beépülő modulok
 • Bejegyzések és oldalak címe és leírása
 • Stb

Ha fogalma sincs arról, mi a SEO, vagy miért fontos, akkor SEO szakértője segíthet Önnek annak meghatározásában, hogy a téma SEO-barát-e, mielőtt pénzt fektetne be. Célja egy téma, amely számos SEO-barát funkcióval rendelkezik. Szeretne többet megtudni a SEO-ról és optimalizálni a WordPress webhelyet keresőmotorok számára, nézd meg a WordPress SEO-t: Magasabb rangsor a keresőmotorokban.

A közösségi média integrációja

Közösségi média

Feltéve, hogy a témája támogatja a beépülő modulokat, a szociális média legjobb beépülő moduljai közül bármelyiket hozzáadhatja a közösségi média gombjaihoz és a WordPress webhelyéhez. Ezenkívül kihasználhatja a JetPack megosztási modulját, és különféle és gyönyörű közösségi fiókokat adhat hozzá webhelyéhez.

Néhány téma beépített szociális média gombokkal rendelkezik. Mit jelent ez számodra? Először is, nem kell pénzt költenie prémium közösségi média pluginekre (a kis webhelyeknél az ingyenes gyakran jó). Másodszor, még ha ingyenes közösségi média bővítményeket is választ, nem vesztegeti az idejét a tökéletes felkutatására. Harmadszor, a közösségi média gombjait már testreszabják webhelyének megjelenését, hangulatát és stílusát kiegészítve, ami óriási plusz a zökkenőmentes felhasználói élmény biztosításakor. Negyedszer, csak hozzá kell adnia a közösségi média linkeit egy könnyen használható adminisztrációs panelen keresztül, ezáltal a munka rendkívül egyszerű.

Mindent összevetve, a közösségi média nagyszerű forrást jelent az internetes forgalom, elkötelezettség és a márka ismertsége szempontjából. Mint ilyen, a választott témának könnyen integrálódnia kell a közösségi médiához. Keressen egy olyan témát, amely rengeteg közösségi média lehetőséget kínál, annak ellenére, hogy nem szükséges az összes téma �� .

Merev vagy érzékeny WordPress téma

Itt található az adaptív webdesign

Ez a kérdés, most nem igaz? Íme egy vagy két kérdés. Merev vagy érzékeny WordPress témát keres, és ebben az időben és korszakban mit érzel a WordPress fejlesztőknél, akik még mindig rögzített szélességű témákat készítenek??

A rögzített szélességű WordPress témában nincs semmi baj, ha csak az asztali felhasználókat szeretné megcélozni. Csak tudd, a Google szerint, mobilbarát webhely nélkül hiányzik a webes forgalom kb. 61% -a. Természetesen ezt a forgalmat külön mobilalkalmazással is rögzítheti, ám a hátrányok meghaladják az érdemeket.

Ügyfelei mobilba lépnek – hatalmas és egyre növekvő számú ember fér hozzá az internethez mobilkészülékein, és kevés az Ön rögzített szélességű témája, amely megakadályozza a kilátásokat, hogy megérintsék a Vissza gombot. Ki akarja vízszintesen görgetni és csak nagyítani / kicsinyíteni, hogy megtudja, nem tudnak adatokat beírni az asztali számítógépekkel való együttműködésre tervezett jQuery űrlapokba? Senki. Semmi sem.

Bevezeti a rugalmas webdizájnot, és a napja mentve van. Az adaptív WordPress témával létrehozhat egy olyan weboldalt, amely fantasztikusan néz ki, és elképesztő teljesítményt nyújt minden eszközön – akár nagy, akár kicsi. Nem kell különálló mobil webhelyet készítenie a semmiből, a linkeket átirányítani a fő webhelyre, és pazarolni az időt két különálló webhely optimalizálásához..

A 2014-es, nem az 1998-as év, és a reagáló webdizájn a jövő útja. A vállalkozásának tökéletes WordPress témának teljes mértékben reagálnia kell. Teljesen érzékeny = minden elem reagál, legyen az elrendezés, képek, tartalom stb.

WordPress Theme Framework vagy Premium WordPress Theme?

Vásároljon témakeretet vagy prémium WordPress témát? Ez teljesen függ a preferenciáitól és az elérni kívánt eredményektől. Ha a témát a semmiből kívánja felépíteni, de nincs időd az alapkód írására, a témakeret megfelelő lehetőség.

Gyerek témák segítségével elkészítheti a WordPress webhely blokkját blokkok alapján, vagy pontosan úgy, ahogyan látja az agyadban. A témakeretek használatához azonban szükség van némi WordPress fejlesztési tapasztalatra. Ráadásul az egyes témakörök tanulási görbével vannak ellátva, amely erőfeszítést és időt igényel.

A legfelső szintű prémium WordPress témákat, viszont, sok webfejlesztő és webhelytulajdonos is szerette. Meg tudja tippelni miért? Miközben lényegében egyetlen témát hoz létre, ez egy komplett termék, amelyet könnyen testreszabhat különböző igényeinek.

Még néhány prémium WordPress témát is használhat keretként, hogy kielégítse az összetett és változatos tervezési igényeket. Csak légy óvatos, nem minden prémium téma készíthet kiváló szülői témákat. A prémium WordPress témák nagyszerűek, ha nem rendelkezik kódolási ismeretekkel, vagy csak hatékony és gyors megoldásra van szüksége a tervezési problémáira..

Kereszt böngésző kompatibilitás

Határozza meg a WordPress téma böngésző kompatibilitását

Annak megkérdezése, hogy töltsön le egy másik böngészőt, hogy élvezze a webhelyén való tartózkodást, olyan, mintha arra kéri otthoni látogatóit, hogy hozzák meg saját helyüket – nincs értelme, bosszantó, és elküldi őket. Gondoljon kétszer, mielőtt beírná: „Ezt a webhelyet a Mozilla Firefox legjobban tekintik meg”.

A webhely látogatói mindenféle böngészőt és eszközt használnak az oldal eléréséhez. Ha a webhelyed van összeegyeztethetetlen legalább a fő böngészőkkel különféle felhasználói élményeket eredményez a látogatók számára. Ez rossz. Nagyon nagyon rossz.

A modern tervezési technikák lehetővé teszik a webfejlesztők számára, hogy többek között az Internet Explorer, a Mozilla Firefox, a Google Chrome és a Safari kompatibilis weboldalakat készítsenek. A választott WordPress témának kompatibilisnek kell lennie legalább a fent említett négy böngészővel. Csináld ezt az ötöt, az Opera is remek.

Dönthet úgy, hogy hisz a téma promóciós anyagában, vagy kevésbé utazott az úton, és kipróbálhatja az élő bemutatót különböző böngészőkön. Válasszon egy témát, amely garantálja a kiváló és hasonló teljesítményt minden tesztelt böngészőn.

Teszteljen, teszteljen és teszteljen mindent, az elrendezéstől, a tartalomtól, a képektől és más elemektől, mielőtt a vásárlási döntést meghozza. A Total csak az IE8 – IE11, Firefox, Safari, Opera és Chrome böngészőkkel kompatibilis. Menj tovább, próbáld ki a Total demót különféle böngészőkön, ha néhány másodpercet megkímélheti.

A platform kompatibilitása

Ha elolvasta néhány korábbi hozzászólásunkat, akkor legalább egy-két dolgot hallott volna a BuddyPressről, a bbPressről, a WPML-ről, a WordPress Multi-site-ról és a WooCommerce-ról. Megmutattuk, hogyan alakult a WordPress, és hogyan alakult ki az évek során. Alig hiányolunk egy frissítést, és ha ez elég jelentős, akkor egy teljes hozzászólást írunk róla.

A WordPress 2.5-hez készült WordPress-témák egyébként nem működnek jól a WordPress 4.0-val. Pontosan ezért fejleszti tovább a fejlesztő a frissítést a frissítés után – a biztonsági rések lezárása és a témák fejlesztése érdekében.

Először is, a témának, amelyre végül rendezel, kompatibilisnek kell lennie a WordPress legújabb verziójával. Ha többnyelvű webhelyet készít, akkor WPML kompatibilitásra van szüksége. A WooCommerce szolgáltatást fogja használni? A választott témának ezzel is kompatibilisnek kell lennie. Közösséget vagy hálózatot szeretne létrehozni? A témádnak támogatnia kell a BuddyPress és a WordPress Multi-Site kedvelőit, hogy említsünk néhányat.

Összességében szüksége van egy WordPress témára, amely kompatibilis a lehető legtöbb platformon. Jobb, ha nincs szüksége, mint kell, de… tudod, hogy megy.

Vadonatúj vagy népszerű régi téma?

how-to-válassza ki-a-wordpress-téma

A vadonatúj témák frissességet és új tervezési ötleteket kínálnak, de lehet, hogy rengeteg hiba van. Másrészről, a piacon már régóta megjelenő népszerű témáknak kevesebb hibája van, de valószínűleg túlságosan használt. Hogyan dönthet úgy, hogy melyik témát választja? A személyes preferencia alapján merül fel. Végül is egy vadonatúj téma lehet nagyon népszerű a jövő héten.

Mindegy, keressen egy népszerű témát, ha biztos benne, hogy azt nem használják fel túl régóta, vagy próbáljon ki egy vadonatúj témát, és visszajelzés útján segítse a szerzőket annak javításában. Az egyik előnye a népszerű témáknak a vadonatúj társaikkal szemben: elmondhatja, hogy az előbbi nagyszerű-e, ha csak az eladások számára és a vevői minősítésre pillant. Mielőtt egy vadonatúj téma megszerzi az értékesítést vagy a minősítést, addig nem tudja kitalálni, milyen nagyszerű ez, amíg meg nem próbálja.

Modulok és WordPress funkciók támogatása

Jó szándékú WordPress-felhasználóként azt akarja hinni, hogy minden téma támogatja a kütyüket és a WordPress egyéb alapvető funkcióit, például kiemelt képeket, több üzenettípust, extra menüket, több oldalsávot, szerzői mezőket, webhelytérképeket és többek között 404 hibaoldalt. Néhány WordPress-téma a nyelésre szolgáló keserű tabletta nem támogatja ezen szolgáltatások egy részét, ami később problémát jelent, ha szüksége lenne rájuk..

Olvassa el a téma promóciós anyagait és áttekintéseit, de mélyen fedezze fel a bemutatót, hogy meg tudja határozni a kapott funkciókat. Meg kell ismételnem, hogy olyan témára kell mennie, amely a lehető legtöbb funkciót támogatja? Widgetek nélkül bővítené a WordPress webhelyét varázslat segítségével? Hacsak nem Oz vagy Dylan Rhodes vagy, légy éber.

Téma támogatás és dokumentáció

WordPress téma támogatás

A legkiválóbb fejlesztők gyors támogatást fognak nyújtani, ha elakad. Az a fejlesztő, aki életkorig reagál az ügyfelek kérdéseire, nem törődik a termékkel. Miért is kellene zavarnia? Nézze meg a fejlesztői támogatási fórumokat, és azonnal megtudja, érdemes-e őket megvásárolni.

Egyetlen fejlesztő sem számíthat fel díjat a támogatásért, feltéve, hogy egy témára vonatkozik, amelyet korábban tőlük vásárolt. Ha beleszeret egy bizonyos témába, de a fejlesztő nem szívesen nyújt fantasztikus támogassa, tegye le és fuss másik irányba kattintson a következő fejlesztőre. Ellenkező esetben megtört szívvel fogsz élni.

A dokumentáció során minden professzionális WordPress témának teljes dokumentációval kell rendelkeznie, beleértve a részletes videókat és hasonlókat. Egy műszaki terméket egyszerűen nem bocsáthat a piacra dokumentáció nélkül – a felhasználói kézikönyvet. Sikít, hogy nem érdekli az ügyfelek vagy akár a termék.

Frissítések és jövőbeli igazolások

Az online üzleti vállalkozás számára a tökéletes WordPress témának képesnek kell lennie arra, hogy kibírja az idő próbáját. Jövőbiztosnak kell lennie. A fejlesztőnek rendszeresen frissítést kell biztosítania a WordPress „összhangban, hogy biztosan mindig megkapja a téma legújabb és legnagyobb verzióját”. Fejlesztője nem számíthat fel díjat a frissítésekért, mivel lényegében csak fejlesztése történik a termékükön. Ugyanakkor ellenőrizze, hogy a frissítési feltételek biztonságosak-e.

Itt vagyunk…

Most arra készültek, hogy tegye meg a megfelelő választást, amikor kiválasztja az online üzleti vállalkozás számára a tökéletes WordPress témát. Ön WordPress témafejlesztő, vagy rendszeresen vásárol témákat? Milyen tényezőket javasol a többi WordPress-felhasználónak, akiknek figyelni kell? WordPress felhasználóként hogyan választja meg a témákat? Kérjük, ossza meg liberálisan az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map